cumaya randevum var zaten ama olmazsa p.tesi gidiyim olmazsa banada az geldi hareketleri ama sanırım bebekte benim gb bunalıma girdi
takmamak canımı sıkmamak elimde değil işte ama yapcak bişey yok herşeyin hayırlısı tavsiyelerinz için tşk ii geceler herkese
hah anladım zaten az önce hatırlayıp hatırlalam arasında kaldıgınu bak ezılduım şimdi hahaah
cnm benım dıkışın var demek ama sukur bayagı yol almıssın cnm benım sız ne zmana aldınız cnm doğum tarıhını bellımı ay bı ıkı kışıyle karşılaşmıştım hastanede serkajların alınmasına ragmen 40 hafta dolmuştu
kg durumları nasıl cnm
Hehehe, hatırlamıştım ama hayal meyal :)29 Ekim deyince, topiğe davet deyince daha net hatırladımCanım normal doğum tarihim 16 Ekim , ama doktorumla 3 Ekim olarak kararlaştrıdık bir aksilik çıkmazsa. Dikişlerim doğumdan önce değil, doğum sırasında alınacak, epiduralli sezaryen planladık bakalım... Kilosu tam haftasına uygun ilerliyor, bu perşembe tekrar bakılacak, akabinde yazarım.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Hehehe, hatırlamıştım ama hayal meyal :)29 Ekim deyince, topiğe davet deyince daha net hatırladımCanım normal doğum tarihim 16 Ekim , ama doktorumla 3 Ekim olarak kararlaştrıdık bir aksilik çıkmazsa. Dikişlerim doğumdan önce değil, doğum sırasında alınacak, epiduralli sezaryen planladık bakalım... Kilosu tam haftasına uygun ilerliyor, bu perşembe tekrar bakılacak, akabinde yazarım.
Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
selam. dün benimde ağrıyordu sağ tarafım. hatta bır kaç kere bıçak batar gibi oldu. sonradan geçti. bende bebişten oluyodur diye önemsememiştim..selam kızlar nasılsınız ya bugün göğsümün bittiği yerin sağ tarafı çok ağrıyo normlmi acaba annem ayağını falan dayıyodur dedi ama canım çok yanıyo...
kızlar sankı sancım var gıbı rahmım kasılıyor acıyor gecıyor bu şekılde devam edıyor gecmıyor
[sıze=2]kursumun yıl sonu çalışmalarımdan dolayı girememiştim..tekrar selam hepinize :) ekim annelerine benden sonra çoook kişi katılmış daha öncekiler hatırlar beni en son cinsiyet öğrenecektim yazmayı bıraktığımda..benimde bi oğlum emir zahid'im olacak inşaallah teyzeleri :) bende bebeğimde çok sağlıklı bi şeklde devam ediyoruz sona dogru elhamdülillah ...1 aydır girebiliyorum foruma fakat buraya yazmak bugune nasip olabildi bende sizin gibi hazırlıklara son hız devam ediyorum odası eşyaları vs paylaıcam hepsini inşaallah ..rabbim hepimizi hayırlı ve tam zamanında ne geç ne erken kurtarsın kavuştursun yavrularımıza inş kader ortaklarım :))) ( masumiyet listeye gecikmelide olsa cinsiyetimizi ve adımızı yazabilirsin canım :)[/sıze]
Canim merhaba. Hemen hatirladim seni :) benim de erkek... Hazirliklar da devam. Iyice azaldi artik :)[/QUOTsağol canım allah bağışlasın senin oğluşunuda inş. bende geçmişe bakıyorum kimler devam ediyor sayfaya girmeye diye benim gibi başka kaçaklarda olmuş galiba :)) evet azaldı şükürler olsun yola birlikte başladıklarımı sayfada görünce çok mutlu oldum duygulandım ve bi ohhh çekip elhamdülillah dedim birde sağlıkla kucağımıza alalım inş bizden mutlusu yok..
slm kızlar dun saat 18:50 de dogum yaptım.mınıcık bır kızım var.ama malesef 33+5 gunluk oldugu ıcın kuveze aldılar cuma gunune kadar kalacakmıs bana dua edın olur mu bırde sancınız varsa sakın ıhmal etmeyın
Ahh ah nasıl anlıyorum seni... Bu bunalımın içinde iğnesi eksik olsa göze batıyor. İnsanı ağlatıyor. Ama yavrumuzu kucağımıza aldığmızda bunları unutacağız inşallah. Şimdi söylemesi bile zor ama moralimizi yüksek tutalım. Kendimizi salmayalım... Birbirimize destek olalım. Ben de eşime taktım bu ara. Adam allahtan sinir yapmıyor bana. Yapsa kafasını kıracağım
Aman işte tam sakinledi havalar derken bu yine ne sıcak bastı yaa... Birde bizim sokağı taş döşüyorlar. Bugün bu sıcakta o toprak yolda yürüyemem diye yemeklik bile almaya çıkmadım. Dünden kalanları birleştirip yedik...Evde işte pijamalarımı falan yıkadım bende. Hastane için olanları... Kendime iş çıkarıyorum.
Canım boşver gitsin ya. Benim de burnumla dudağımın arasında leke oluştu biraz da dudağımın alt kenarlarında çikolata yemiş gibi. Bu gün kayınvalidem, annem, görümcem bir başladılar bana gülmeye bıyık gibi olmuş diye, ben de katılıverdim onlara. Başkası olsa bozulur, küserdi belki. Ben de kendimle dalga geçip durdum, onları da güldürdüm. Sonra çıktım odama fondoten sürdüm, kapattım lekeyi :) Alın bakın dedim hani nerde o bıyıklı gelin?
Sanırım güneşten oldu, aman diyim kremsiz çıkmayın güneşe. Geçer inşallah doğumdan sonra...Hamilelere kremsiz çıkmayın lekelenirsiniz derlerdi de şöyle yapardım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?