2012 Ekim Anneleri

cumaya randevum var zaten ama olmazsa p.tesi gidiyim olmazsa banada az geldi hareketleri ama sanırım bebekte benim gb bunalıma girdi

bencede tatlım ıhmal etme derım malum artık herşey sorunlu
benım bıldıgım 1 saatte 2 3 kere hareket etmelı ama yaşadığın stresınde etkılı olabılecegı bı gercek cnm sıkma sen canını öle bebışı duşun

takmamak canımı sıkmamak elimde değil işte ama yapcak bişey yok herşeyin hayırlısı tavsiyelerinz için tşk ii geceler herkese

doğru aslında tatlım herkez yaşadıgını kendı bılır o zman sorunlarının en yakın zman da cözume ulaşmasını dılerım ıyı geceler

Hehehe, hatırlamıştım ama hayal meyal :)29 Ekim deyince, topiğe davet deyince daha net hatırladım Canım normal doğum tarihim 16 Ekim , ama doktorumla 3 Ekim olarak kararlaştrıdık bir aksilik çıkmazsa. Dikişlerim doğumdan önce değil, doğum sırasında alınacak, epiduralli sezaryen planladık bakalım... Kilosu tam haftasına uygun ilerliyor, bu perşembe tekrar bakılacak, akabinde yazarım.

Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

oh maşalla cnm beım herşey yolunda sen kac kg aldın tatlım
cnm ben sakaryada oturuyorum skarya özel ada tıp hastanesıne gıdıyorum ya sen ıstanbuldamıydın

cnm benım sendemı perşembe gıdıyorsun bende perşembe gıdıcem 30 haftam dolmuş olucak heyecan dorukta

selam kızlar nasılsınız ya bugün göğsümün bittiği yerin sağ tarafı çok ağrıyo normlmi acaba annem ayağını falan dayıyodur dedi ama canım çok yanıyo...

selam kızlar nasılsınız ya bugün göğsümün bittiği yerin sağ tarafı çok ağrıyo normlmi acaba annem ayağını falan dayıyodur dedi ama canım çok yanıyo...
selam. dün benimde ağrıyordu sağ tarafım. hatta bır kaç kere bıçak batar gibi oldu. sonradan geçti. bende bebişten oluyodur diye önemsememiştim..

bir saattir sağ tarafımda kazı çalışması yapıyo bebişim sol tarafımda tık yok ama.. bu arada kaşıntılarımı kaşımamaya karar verdim kendimi tutuyorum seviyorum onları sadece okşuyorum kaşımak yooookkkk

Peksimett bebegine ''hosgeldin'' diyor saglik ve mutluluk diliyorum.Seni de tebrik ediyorum,gule gule buyut yavrunu.
Canim bol bol su ic,taze beyaz dut,incir,havuc ye insallah bol bol sutun gelecek bak gor.
Benim de erken dogum riskim var Allah yardimcimiz olsun.Sutumuz bol olsun insallah...

[sıze=2]kursumun yıl sonu çalışmalarımdan dolayı girememiştim..tekrar selam hepinize :) ekim annelerine benden sonra çoook kişi katılmış daha öncekiler hatırlar beni en son cinsiyet öğrenecektim yazmayı bıraktığımda..benimde bi oğlum emir zahid'im olacak inşaallah teyzeleri :) bende bebeğimde çok sağlıklı bi şeklde devam ediyoruz sona dogru elhamdülillah ...1 aydır girebiliyorum foruma fakat buraya yazmak bugune nasip olabildi bende sizin gibi hazırlıklara son hız devam ediyorum odası eşyaları vs paylaıcam hepsini inşaallah ..rabbim hepimizi hayırlı ve tam zamanında ne geç ne erken kurtarsın kavuştursun yavrularımıza inş kader ortaklarım :))) ( masumiyet listeye gecikmelide olsa cinsiyetimizi ve adımızı yazabilirsin canım :)[/sıze]

Canim merhaba. Hemen hatirladim seni :) benim de erkek... Hazirliklar da devam. Iyice azaldi artik :)

cnm ya gece gece şimdı görunce doğum yaptıgını şok oldum zaten erken doğum korkum vardı ıyıce tavan yaptı şimdı :18::18::18: Allah bebegıne saglık sıhhat versın ınş beraber çıkmak nasıp etsın hastaneden ohh mınıcık ne guzel kokuyodur ya cuma gunu doya doya kokla bızım içinde bebek kokusunu

ayy bende aynı ya cvp versede dahada sarsam dıye beklıorum alttan alınca ıyıce delı oluorum cnm kavga ıstıo sanırım DD

allahtan salı gunu serınlıyormuş hava bende kendıme iş arıyorum bulamıyorum ya hep otur otur ıyıce sıkılıyorum böyle pazartesı mevlut için oturup bardak suslemeyı dusunuyorum yapayımda resımlerını paylasırım yapmak ısteyenler yapsın bari neler koydun cnm sen kendın için olan hastane cantana ve oğlun için olana neler koydun

Son düzenleme:

aaa aynı sekılde benım yuzumde oldu ya hemde bırgun ıçınde benımde tam bır top sakal modelı ben bepanthen suruyorum sureklı sankı bıraz azaldı sende bır dene ıstersen cnm benım aynı zamanda yanıyorduda kızarıklık seklındeydı şimdı daha ıyı duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…