2012 Ekim Anneleri

günaydın iyi pazarlar herkese
bugün pazar olduğu nasıl da belli kimse yok topikte
uykusuz ve ağrılı bir gecenin sonunda aydınlığa kavuştum
geceleri sevmez oldum

peksimettt bebğin hayırlı olsun canım inşallahh en kısa zamanda alırsın kucağına ve eveine dönersin

dün boşuna kontrole gelmemişim içime doğmuş sanki birinin doğuracağı
veee ben gittikten sonra doğum haberimiz gelmiş

hoşgeldin bebekkkkk

Günaydınn güzel anneler ve baldan tatlı kuzularıı :119:

Gecemiz rahat geçti çok şükür güzel uyuduk oğluşumla...şimdi uyandık çok acıkmışız karnımın içinde kıpır kıpır boncuğum şöyle güzel bir kahvaltı hazırlayalım balkona sonra da babamızı kaldıralım karnımızı doyuralım

öptük hepinizi

camokaa doğurmadın mı sen dün gece

günaydın bal kuzuların güzel anneleriiiiiii

kızlar ikiz doğummu oldu tapikte çooooooookkkkk merak ettim biriniz bilgilendirin beniiii

günaydın canım
yok doğurmadım daha
ya maşallah ne güzel uyuyosun sen ben gece uykusu diye bişey hatırlayamıyom artık
sağa yatıom kramp giriyo sola yatıyom yine ağrı bi ara sırt üstü yatmışım döneyim derken kasıklarım nasıl ağrıdı
ağlıyom valla artık geceleri

gunaydın kızlar nasılsınız ? hayırlı pazarlar hepinize...

peksimet doğum yapmıs sanırım henuz geçmişi okumadım. dilerim hersey yolundadır... ne kadarlıktı ve ne kadar erken oldu ki S: merak ettim şimdi...

4.bebeğimiz gelmiş ilk iki doğumu kaçıranlar oldu sanırım..biri sinem8484 biri burcuerdem
peksimett hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,sağlıkla evinize dönün inşallah..
laracım diğer ikiz annemiz sinem8484 zaten serklajlıydı,26+3 te doğmuş bebeleri..yani daha fazla duramamışlar..bunun için bir topik açmıştı,detaylar oradadır..
adet sancısının aynısıymış,önce seyrek seyrek ve hafif,sonra sıklaşıyor ve çokkk şiddetleniyormuş..

ben de arkadaşların su olayını nasıl anladıklarını merak ediyorum,benim çamaşırım genelde ıslanmış oluyor su gibi ama ben ter olduğunu düşünüyorum,kızlar nereden anlıyorsunuz kesinlikle su olduğunu??
kizlar ekim annelerinin dogum hikayeleri topigini acmak gerekiyor sanirim baksaniza yavas yavas bebislerimiz geliyor.

oooooooo uyuma tuğçe uyuma

günaydın kızlar..3. doğum ve 4.bebişimiz geldi...demek ki eksikler için hızlandırma yapmalıyız..

yarın artık tamamen dönüyoruz evimize,bu yaz bir orası bir burası başım döndü...gider gitmez yıkama ütüleme işlerini bitireceğim..dr.browns biberon aldım kızlar,içinde bir sürü bişey var,nasıl kaynatıyoruz?kaynamış suya atıp bekletiyor muyuz?bir de emziği de aynı mı yapıyoruz?hala kıyafet eksiğim var benim yaaaa,ya da bana öyle geliyor..bir saysam yardım eder misiniz? 1 tane 10lu,4 tane 5 li hastane çıkışı var..4 tane patikli tulum,4 tane kısa kollu çıtçıtlı body,3 tane uzun kollu patikli tulum,4-5 çift çorap,yeteri kadar her çeşitten battaniye,alt açma,4-5 tane iç zıbın,kış için örgüleri falan var...emzik biberon,bakım seti,bezi,küveti,filesi,yatağı,uyku seti,1 tane nevresim takımı.. bunlar da tamam..kendi eksiklerim var..bir iki tane lastikli çarşaf,su geçirmez alez alayım diyorum..bu arada saydığım kıyafetlerin çoğu 0-3 ay..yıkar yıkar giydiririm,hemen küçülecekmiş zaten.. gerçi az mı fazla mı bilmiyorum..

Son düzenleme:

sağol canımcımmçok erken gelmiş bebişler((inşallah yaşıyorlardır

bende çok terliyorum çamaşırım ıslanıyor bakıyorum çok ıslaksa peçeteyle siliniyorum peçete kuru oluyor ben böyle ayırt ediyorum

Canim basiniz sagolsun,topragi bol olsun ,Allah rahmet eylesin....

Ay canim gozunaydin,Allah kucagina alip eve goturmeyi nasip etsin.... Dualarimiz seninle...

yaşıyorlar şükür ama çok erken olduğu için çok miniklerdi ve küvözdelerdi,hala da çıkmamışlardır bence:44::44:

canım dün gece bende hayret ettim böyle uyuduğuma yoksa bende de oluyor bu şikayetler...

eheheheh bursada beni de unutmayın ama

çabuk giyin çık kapının önüne geliyoruz

Herkese gunaydin,mutlu pazarlar
Su tembellik ve miskinlik uzerimden gitse de cikip dolassak kocisle
Bu tek son zamanlarimizi iyi degerlendirmek lazim ama yaymak en guzeli su an ohhhhh:126:

Herkese gunaydin,mutlu pazarlar
Su tembellik ve miskinlik uzerimden gitse de cikip dolassak kocisle
Bu tek son zamanlarimizi iyi degerlendirmek lazim ama yaymak en guzeli su an ohhhhh:126:

off bizim de çok canımız sıkılıyo dışarı çıksak hava çok sıcak tam psikopata bağladık şu an

bende hic sevmiyorum pazar gunlerini cok sIkIcI oluyor esimde arkadasiyla bulusmaya gitti havada sakir sakir yagmurlu burda ve karanlik bende kalkip bi temizlik yapayim diyorum ama netin basindan kalkamiyorum:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…