Kızlar hepinize merhaba,
Giremiyordum epeydir, umarım herkes iyidir.
ben de arkadaşların su olayını nasıl anladıklarını merak ediyorum,benim çamaşırım genelde ıslanmış oluyor su gibi ama ben ter olduğunu düşünüyorum,kızlar nereden anlıyorsunuz kesinlikle su olduğunu??
Allahım ne kadar sıkıcı ve sıcak bı gunnasıl vakıt gecırecegım bugun..sıcaktan nefret edıyorum,zaten derpresıfım kac gundur ..esımde calısıyor ne yapsam bugunde oyalansam akıl verın bana ..hoş canm da hıcbırsey yapmak ıstemıyor
yakın bir alışveriş merkezine gidip ufak eksiklerini tamamlayabilirsin canım,ya da evde temizlik:44:,ya da güzel bir salata yapabilirsin patates salatası vs... ya da gel bana geeellll
canım benım yaa saol :)) dısarısı o kadar sıcak gelıyorkı bana bır garıplık var bende bugun :26::26:gıysılerım diken gıbı batıyor ustume tekrar eve gırdım dus aldım ..oturuyorum kös kös
neyse artık yarın dondurmaları hüpleterek serin serin sohbet ederiz
gercekten miskin bir gün ben acıyorum süpürgemi kızlar evimi temizleyeyim bari,dün banyo ve wc lerimi temizlemiştim bugünde süpürüp sileyim bitsin...
Allahım ne kadar sıkıcı ve sıcak bı gunnasıl vakıt gecırecegım bugun..sıcaktan nefret edıyorum,zaten derpresıfım kac gundur ..esımde calısıyor ne yapsam bugunde oyalansam akıl verın bana ..hoş canm da hıcbırsey yapmak ıstemıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?