2012 Ekim Anneleri

kızlarrrrr o kadar güzel bir rüya gördüm ki,hala etkisindeyimmm...

defnoşumun önce karnımda ayak izini görüyorum oyuncak bebek bacagı gibi küçücük belli oluyormuş dısardan,ayyy diyip sevmeye başlıyorum ablama gösteriyorum aa ne kadar belirgin falan diyoruz sonra birden bacagını cıkarıyor bembeyaz minik ayaklarına dokunuyorum seviyorum hayretler içinde,sonra bir elini de cıkarıyor ve parmağımı tutturuyorum minicik uzun parmaklarına dokundum gercek gibiydi sevmeye doyamıyorummm ellerine ve ayaklarına bakıyorum oksuyorum derken elini uzatıyor ve yüzümü seviyorrr işte orda koptum ağla ağlaaaaa gözyaslarım sel oluyor cok duygusal anlardııııı kızlar yaaa...

ablam hemen annemi çağırıyor aaa anne suna baksana annesini nasıl seviyor diyip gülüyorlar,tam sevcanyk a göre bi bebek birbirlerini sevip dururalar artık diye yorum yapıyolar ben hala aglıyorummmm tabiii...

yüzünü de gördüm minicik agzı ve burnu vardı ultrason görüntüsündeki gibi tontiş değildi ama cok içim ısındı siyah sacları vardı yüzü bembeyazdı,Aman Allahım rüyada bile böyle güzel anlar yaşatacaklarsa bize doğduklarında ,gercekten kucagımıza aldığımızda neler hissedicez acabaaa

hemen uyanıp eşime anlattım,sonra karnıma dokunup bebeğim sen anneyi mi sevdin diye sordum hooop bir tekmeee ah kızlar ahhhh cok güzeldi hayır olsun inşallah...

cok coook daha güzel duyguları doğduklarında yaşayalım inş. sağlıkla gelsin bebelerimizzzz,yiyip bitirelim onları...

tunaydınnn kızlar sancım gectı çok şukur bebek bıyere toplanınca baskı yaptı şımdı yukarlarda bıyerde kızım

bu arada çok mutluyum bugun eşimin suprızıyle uyandım.evlılık yıldonumumuzdu bugun dun gece çok guzel bır msj atmış duygulandırdı bugunde kapı caldı bı açtım çiçek kırmızı badem şekerı ve bır tane kartpostal yollamış en guzelıde yazdıgı nottu.tekrar benı mutlu etmeyı basardı agladımm dayanamadım onuda uzdum ama napayım hormonlar yerımızde degılkı:))

Kızlar hepinize merhaba,

Giremiyordum epeydir, umarım herkes iyidir.

fuchsie nerelerdesın epeydır yoktun..istanbuldaysan yarın 4.buluşmayı gerçekleştireceğiz sende gel canım...yer: bakırköy capacity..pelit..saat-13:30-14:00

bende de oyle bır durum var ılk baslarda su mu ter mı anlamıyodum,benım doktor suyun foşşş dıye gelır demıştı,daha önce sevcanyk ılede konusmustuk oda doktoruna sormus suyun kokusu olurmuş ve devamı gelirmiş birde bebek hareketlerı yavaslarmış..bunları duyduktan sona ben ter oldugunu dusundum..:26:

birde cimekacım eşimle dün bebek arabacıları olan pasaj a baktık.piercardin ps 309 dıye bır model varmıs orada gordum 6,5-7 kılo falan ..adama dedımkı piercardın hakkında olumsuz yorumlar var dedım,sürerken tekerlek ayaklara çarpıyormus dedim,adam dogru dedı o piercardin enıgma 2012 modeli için gecerli dedi..bende orada 309 modelının test sürüşünü yaptım bayağı bir sürdüm ama çarpma falan olmadı araba o kadar hafifki anlatamam sende hafıf arıyordun ya paylaşayım dedim...bende kraft ın aura modelı ıle bu dun gordugum piercardin ps 309 arasında kararsız kaldım valla:111::111:..kraft ta aynı tek fark biraz daha agır

Kizlar dogum hikayeleri topigini buradan bir arkadasimiz acmis bende 1. Ci sayfaya copy paste ettim bulmasi kolay olsun diye onun haricinde listeleri yapamiyorum bilgisayarim bozuk ipad kullaniyorum bununlada yapilabilinir seyler kisitli tablolama falan yapmak mumkun degil listeyle ilgilenemiyorum kimse kusura bakmasin...

Allahım ne kadar sıkıcı ve sıcak bı gun nasıl vakıt gecırecegım bugun..sıcaktan nefret edıyorum,zaten derpresıfım kac gundur ..esımde calısıyor ne yapsam bugunde oyalansam akıl verın bana ..hoş canm da hıcbırsey yapmak ıstemıyor

yakın bir alışveriş merkezine gidip ufak eksiklerini tamamlayabilirsin canım,ya da evde temizlik:44:,ya da güzel bir salata yapabilirsin patates salatası vs... ya da gel bana geeellll

selam iyi pazarlar herkese gününüz nasıl geçiyor...biz geç kalktık bu sabah 12 de kahvaltımızı yaptık evimi toparladım eşim tv izliyor evi makineye verecem yapamadım ses olur diye:99:dışarı çıkarız akşama doğru şimdi çok sıcak canımda sıkılıyor kızımı yıkayacam daha banyomu temizlemem lazım.

yakın bir alışveriş merkezine gidip ufak eksiklerini tamamlayabilirsin canım,ya da evde temizlik:44:,ya da güzel bir salata yapabilirsin patates salatası vs... ya da gel bana geeellll

canım benım yaa saol :)) dısarısı o kadar sıcak gelıyorkı bana bır garıplık var bende bugun :26::26:gıysılerım diken gıbı batıyor ustume tekrar eve gırdım dus aldım ..oturuyorum kös kös

gercekten miskin bir gün ben acıyorum süpürgemi kızlar evimi temizleyeyim bari,dün banyo ve wc lerimi temizlemiştim bugünde süpürüp sileyim bitsin...

neyse artık yarın dondurmaları hüpleterek serin serin sohbet ederiz

ayyyyy evettttt coyote ne yiyeceğine karar verdi mi acaba

gercekten miskin bir gün ben acıyorum süpürgemi kızlar evimi temizleyeyim bari,dün banyo ve wc lerimi temizlemiştim bugünde süpürüp sileyim bitsin...

kolay gelsın canm galıba bende temızlığe vereceğim kendımı

bende temizligimi bitirdim simdi, yemek yapicam ama canim hic yapmak istemiyor gerci bayadir gecistiriyordum bu sefer kacis yok, kocisin istekleri var bakti ki ben hic bisey yapmicam, benden sirinlikle istiyor canim .... cekti yapabilirmisin acaba diye

slm kızlar nasılsınız bakalım ben yorgun bitkin reflüsü azgın eli ayağı şiş bir haldeyim hatim cemiyetimiz vardı ona bile gidemedim kızımla babanesi gitti toparladım ortalığı ne yemek yapsam onu düşünüyorum aklıma hiç bişey gelmiyoor salata mı yapsam sadece üşengeçliğimde üstümde bilemedim

Supurdum,yemekleri yaptim,dus aldim,kocisi pazara yolladim
Sezen Aksu dinleyip dondurma yiyorum tam bunalim mod yani,disarisi her zamanki gibi alev alev yanio.

al benden de o kadar çok sinir bir gün ne güzel bugün eşimin izin günüydü dışarı çıkacaktık jokere gidecektik şu sevi bebenin çok fonksiyonlu uyku yatağından alacaktık ama eşimi göreve çağırdılar yanlız kaldık oğluşumla...

gel bacım eşi ve ailesi topiğine gidelim kaynanalarını çekiştiren gelinlere yorum yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…