2012 Ekim Anneleri

AsudeD ah canim ya ben o topigin birine gecen gun takili kaldim ole nasil uzuldum kizcagizin durumuna.Daha 23 yasinda kiz,esi de 35 yasindaymis.Adamin 3.hanimiymis. 1 yillik evliler,bir suru gurultu patirdi kavga varmis.Kiza yazdim yazdim anlattim anlattim ama basarili olamadim maalesef,cunku kizcagiz kabul etmis artik o hayati...Simdi oyun,makara,kukara topiklerine bakiyorum.

herkese iyi pazarlar kızlar...
sıcak sıkıcı bi gün gerçekten..off yemek yapmadım daha ne yapıcam bilmiyorum. aklıma biş igelmio, sıcakta canımda istemio. açız akşama, anlaşıldı
dün dr a gittik kontrole. kızım 2200gr olmuş yaklaşık. boyuda 47 cm. kaç cm doğucak bu cadı hiç bilmiyorum..uzun ince bi kız olucak dedi doktor. babası gibi pazartesi sgk ile anlaşmalı hastaneden raporumuzu alıcaz. benim hastanemin sgk ile anlaşması olmadığı için veremiomuş. yarın onu halledicez. bakalım. dün doktordan sonra dolaştık biraz eşimle. avm gezdik, sonrada şu havuzlu hana bi gidelim dedik. hakkaten dışarıdan çokta farklı değilmiş fiyatları. hatta bebek arabaları daha pahalıydı. bebişin banyok küveti filesi vs aldık. banyo malzemelerini tamamlamış olduk mahmutpaşadanda kendime pijama tk aldım. sabahlık pijama tk bide aynı tkımın geceliği 100 tl verdim hepsine. uygun oldu içimede sindi. onuda halletmiş olduk. daha var eksiklerimiz yavaş yavaş tamamlıycaz kısmetse..

benimki de terdir o zaman..

bebek arabası önerin için sağol..kraft aurayı alıcaz biz sanırım,gerçi daha dediğin 309u görmedim.. biz zaten artık ilkbahara bıraktık..belki biri hediye falan getirir ama inşallah bana sorar da alır yoksa ne olur bilmem..

bu arada kızlar size küstüm.. bir sayfa dolusu mesaj yazdım,sorular sordum,yardım istedim,yok anacım yok..ben en iyisi kendi sorularıma kendim cevap bulayım..küsmeyim kızmayım diyorum ama bakıyorum hep benim yazdıklarım görünmez gibi davranılıyor..sanki o upuuuuuuuuzun yazıları ben yazmamışım gibi..yok gibi....

kız ne sordun hıc gormedım,bana da oluyor o dıyorum yazdım sanıp yazmadım mı kımse gormemıs gıbı davranıyo:)))

ohoo neler neler var o topikte paso kaynana mağduru hatunlar var :)) ben arada yorum yazyorum hatta bazen kavga edenler bile oluyor farklı insanların farklı düşüncelerini okumak hoşuma gidiyor...herkes kendi baktığı pencereden görüneni dile getiriyor bu da bana çok çekici geliyor galiba birde doğum hikayelerini okuyorum bu ara

bugun en forumda olan benım sanırım :)))

profıterol ıstemıştı canımız onu yaptım arkasından bamya yaptım şimdide elmalı kurabıyeye gırıştım eşim yok barı ailesıyle yıl donumumuzu kutlayalım dedım

Bende sikintidan patliyorum esim gitti taa sali gunu gelecek kizimla bas basa kaldik klimayi actim oturuyorum hava yine cok sicak hic bir yere cikamam hele ki tek basima yarinda butun gun temizlik var yavastan hazirliklari tamamlama dedindeyim kiz da acele etmesin gelmekte daha isler bitmedi yatagi kurulmadi dolabi siparis ettik cumaya gelecek insaallah sonra cicileri yikayip utuleyip yerlestiricem Allahin izniyle

buydu işte.....

Allah kavuştursun tatlım
yarından sonra serinleyecekmiş havalar inş. doğrudur

Coooooookkk yorgun hissediyorum,sicaklar beni cildirtiyo,yatinca da oram buram agriyo,nefesim kesiliyo,yaaa yuzdukyuzduk kuyruguna geldik ama bu kuyruk sureci gecmiyo kizlar,yatinca da ters donmus top bocegi gibi debeleniyorum kalkmak icin
O gunler gelsin artik da rahatlayalim...
Artistcim pasta yerim bu sefer galibaHmmmmm

Kizina masallah canim
iyi gunlerde kullan canim cicilerini insallah.Havuzlu Han ismi var sadece fiyatlari hic uygun degil.Kurkcu Han cok cok daha uygun.

Eminonu-Sultanhamam-Mahmutpasa bu gecelik,sabahlik,pijama olayinda gercekten cok cok iyi.Ben de istanbul'a annemlere geldigimde ordan toparlamistim takimlari.
Eylul sonuna kadar Mahmutpasa'da %70 indirim gunleri surecekmis. istanbuldaki annisler bir ugrayin derim.

Aynen yaa yatinca cok zor kalkiyorum bende yan anca debelenerek o da arabadan da inerken zorlaniyorum ne zormus hamilelik fazla kilolu bir yasam

Ayyy insaallah asude yaaa geceleri de su icinde uyaniyorum gunduz klima acmasam birazda is yapsam evde su icinde kaliyorum cok sicak gecti bu sene her yerde klima aciyoruz

bende öyleyim canım yaa gündüz klima sayesinde biraz rahatım...sabah kayınpederimle konuşuyorum o da diyor kızım bu sıcaklar hep iki canlı halinle sırtından geçti Allah yardım etsin diyor haline üzülüyorum diyor herkes hayılısıyla bir kurtul diyor ama biz doğurunca zaten serin havalar başlamış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…