bende de oyle bır durum var ılk baslarda su mu ter mı anlamıyodum,benım doktor suyun foşşş dıye gelır demıştı,daha önce sevcanyk ılede konusmustuk oda doktoruna sormus suyun kokusu olurmuş ve devamı gelirmiş birde bebek hareketlerı yavaslarmış..bunları duyduktan sona ben ter oldugunu dusundum..:26:
birde cimekacım eşimle dün bebek arabacıları olan pasaj a baktık.piercardin ps 309 dıye bır model varmıs orada gordum 6,5-7 kılo falan ..adama dedımkı piercardın hakkında olumsuz yorumlar var dedım,sürerken tekerlek ayaklara çarpıyormus dedim,adam dogru dedı o piercardin enıgma 2012 modeli için gecerli dedi..bende orada 309 modelının test sürüşünü yaptım bayağı bir sürdüm ama çarpma falan olmadı araba o kadar hafifki anlatamam sende hafıf arıyordun ya paylaşayım dedim...bende kraft ın aura modelı ıle bu dun gordugum piercardin ps 309 arasında kararsız kaldım valla:111::111:..kraft ta aynı tek fark biraz daha agır
benimki de terdir o zaman..
bebek arabası önerin için sağol..kraft aurayı alıcaz biz sanırım,gerçi daha dediğin 309u görmedim.. biz zaten artık ilkbahara bıraktık..belki biri hediye falan getirirama inşallah bana sorar da alır yoksa ne olur bilmem..
bu arada kızlar size küstüm.. bir sayfa dolusu mesaj yazdım,sorular sordum,yardım istedim,yok anacım yok..ben en iyisi kendi sorularıma kendim cevap bulayım..küsmeyim kızmayım diyorum ama bakıyorum hep benim yazdıklarım görünmez gibi davranılıyor..sanki o upuuuuuuuuzun yazıları ben yazmamışım gibi..yok gibi....
AsudeD ah canim ya ben o topigin birine gecen gun takili kaldim ole nasil uzuldum kizcagizin durumuna.Daha 23 yasinda kiz,esi de 35 yasindaymis.Adamin 3.hanimiymis. 1 yillik evliler,bir suru gurultu patirdi kavga varmis.Kiza yazdim yazdim anlattim anlattim ama basarili olamadim maalesef,cunku kizcagiz kabul etmis artik o hayati...Simdi oyun,makara,kukara topiklerine bakiyorum.
kızlar ayıp olmassa ne pişirdiniz acaba :26::26:
kızlar ayıp olmassa ne pişirdiniz acaba :26::26:
4.bebeğimiz gelmişilk iki doğumu kaçıranlar oldu sanırım..biri sinem8484 biri burcuerdem
peksimett hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,sağlıkla evinize dönün inşallah..
laracım diğer ikiz annemiz sinem8484 zaten serklajlıydı,26+3 te doğmuş bebeleri..yani daha fazla duramamışlar..bunun için bir topik açmıştı,detaylar oradadır..
adet sancısının aynısıymış,önce seyrek seyrek ve hafif,sonra sıklaşıyor ve çokkk şiddetleniyormuş..
ben de arkadaşların su olayını nasıl anladıklarını merak ediyorum,benim çamaşırım genelde ıslanmış oluyor su gibi ama ben ter olduğunu düşünüyorum,kızlar nereden anlıyorsunuz kesinlikle su olduğunu??
oooooooo uyuma tuğçe uyuma
günaydın kızlar..3. doğum ve 4.bebişimiz geldi...demek ki eksikler için hızlandırma yapmalıyız..
yarın artık tamamen dönüyoruz evimize,bu yaz bir orası bir burası başım döndü...gider gitmez yıkama ütüleme işlerini bitireceğim..dr.browns biberon aldım kızlar,içinde bir sürü bişey var,nasıl kaynatıyoruz?kaynamış suya atıp bekletiyor muyuz?bir de emziği de aynı mı yapıyoruz?hala kıyafet eksiğim var benim yaaaa,ya da bana öyle geliyor..bir saysam yardım eder misiniz? 1 tane 10lu,4 tane 5 li hastane çıkışı var..4 tane patikli tulum,4 tane kısa kollu çıtçıtlı body,3 tane uzun kollu patikli tulum,4-5 çift çorap,yeteri kadar her çeşitten battaniye,alt açma,4-5 tane iç zıbın,kış için örgüleri falan var...emzik biberon,bakım seti,bezi,küveti,filesi,yatağı,uyku seti,1 tane nevresim takımı.. bunlar da tamam..kendi eksiklerim var..bir iki tane lastikli çarşaf,su geçirmez alez alayım diyorum..bu arada saydığım kıyafetlerin çoğu 0-3 ay..yıkar yıkar giydiririm,hemen küçülecekmiş zaten.. gerçi az mı fazla mı bilmiyorum..
Bende sikintidan patliyorum esim gitti taa sali gunu gelecek kizimla bas basa kaldik klimayi actim oturuyorum hava yine cok sicak hic bir yere cikamam hele ki tek basima yarinda butun gun temizlik var yavastan hazirliklari tamamlama dedindeyim kiz da acele etmesin gelmekte daha isler bitmedi yatagi kurulmadi dolabi siparis ettik cumaya gelecek insaallah sonra cicileri yikayip utuleyip yerlestiricem Allahin izniyle
Allah kavuştursun tatlım
yarından sonra serinleyecekmiş havalar inş. doğrudur
herkese iyi pazarlar kızlar...
sıcak sıkıcı bi gün gerçekten..offyemek yapmadım daha ne yapıcam bilmiyorum. aklıma biş igelmio, sıcakta canımda istemio. açız akşama, anlaşıldı
dün dr a gittik kontrole. kızım 2200gr olmuş yaklaşık. boyuda 47 cm. kaç cm doğucak bu cadı hiç bilmiyorum..uzun ince bi kız olucak dedi doktor. babası gibipazartesi sgk ile anlaşmalı hastaneden raporumuzu alıcaz. benim hastanemin sgk ile anlaşması olmadığı için veremiomuş. yarın onu halledicez. bakalım. dün doktordan sonra dolaştık biraz eşimle. avm gezdik, sonrada şu havuzlu hana bi gidelim dedik. hakkaten dışarıdan çokta farklı değilmiş fiyatları. hatta bebek arabaları daha pahalıydı. bebişin banyok küveti filesi vs aldık. banyo malzemelerini tamamlamış olduk mahmutpaşadanda kendime pijama tk aldım. sabahlık pijama tk bide aynı tkımın geceliği 100 tl verdim hepsine. uygun oldu içimede sindi. onuda halletmiş olduk. daha var eksiklerimiz yavaş yavaş tamamlıycaz kısmetse..
Coooooookkk yorgun hissediyorum,sicaklar beni cildirtiyo,yatinca da oram buram agriyo,nefesim kesiliyo,yaaa yuzdukyuzduk kuyruguna geldik ama bu kuyruk sureci gecmiyo kizlar,yatinca da ters donmus top bocegi gibi debeleniyorum kalkmak icin
O gunler gelsin artik da rahatlayalim...
Artistcim pasta yerim bu sefer galibaHmmmmm
Ayyy insaallah asude yaaa geceleri de su icinde uyaniyorum gunduz klima acmasam birazda is yapsam evde su icinde kaliyorum cok sicak gecti bu sene her yerde klima aciyoruz
Aynen yaa yatinca cok zor kalkiyorum bende yan anca debelenerek o daarabadan da inerken zorlaniyorum ne zormus hamilelik fazla kilolu bir yasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?