buydu işte.....
Aynen yaa yatinca cok zor kalkiyorum bende yan anca debelenerek o daarabadan da inerken zorlaniyorum ne zormus hamilelik fazla kilolu bir yasam
Ay hele araba...valla bi kere kapi cok agir geliyo acamiyorum,kalkacagim zaman esim aciyor valla kapiyi sagolsun,beni de elimden tutup cekiyoBinerken de ilk beni bindiriyo,cok hantal olduk coooookkkk!gece donerken korkuyorum yok kordon dolanir bilmem ne dediler ben de korkudan donerken uyaniyorum dualar esliginde donuyorum,sonra da uyu uyuyabilirsen!uyku aciliyo tabii...zaten bacak kalcadan ayrilacak gibi agriyo,oyyyyyy kizim,annen kurban olsun seni verene,gul yanaklarini opiyim de unutayim bunlari...
Ayyy insaallah asude yaaa geceleri de su icinde uyaniyorum gunduz klima acmasam birazda is yapsam evde su icinde kaliyorum cok sicak gecti bu sene her yerde klima aciyoruz
Ay hele araba...valla bi kere kapi cok agir geliyo acamiyorum,kalkacagim zaman esim aciyor valla kapiyi sagolsun,beni de elimden tutup cekiyoBinerken de ilk beni bindiriyo,cok hantal olduk coooookkkk!gece donerken korkuyorum yok kordon dolanir bilmem ne dediler ben de korkudan donerken uyaniyorum dualar esliginde donuyorum,sonra da uyu uyuyabilirsen!uyku aciliyo tabii...zaten bacak kalcadan ayrilacak gibi agriyo,oyyyyyy kizim,annen kurban olsun seni verene,gul yanaklarini opiyim de unutayim bunlari...
buydu işte.....
Merhaba arkadaşlar amniyon sıvısı ( su azlığı ) sıkıntısı yaşayan varmı
Su gelmesi ile ilgili bir makale cnm Sularn gelmesi-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/url]
Bu arada bence aldigin ciciler yeterli.Hemen buyuyorlarmis,bazilarini giydiremiyormusun bile.
Dr.Browns biberonun hangi modelini aldin? Ben de kararsizim Avent ile onun arasinda ???
merhaba kızlar nasılsınız ?
sabah KK'nın bağlantısı bende bir gitti anca geliyor. bu sırada bir bebek mevlüdüne gittim babanemle geldik cok tatlıydı görmeliydiniiiizzz....
bişi sorucam size... aranızda ehliyeti olup bu haftalarda benim gibihalen araba kullanan var mı ?
bu konuda yalnız mıyım acaba ? doğru olmadığını biliyorum ama cok lazım olduğunda alıyorum arabayı yoksa keyfe keder değil yani...
canım hamile kaldığımdan bu yana sadece 18. haftamda kullandım...o da çok acildi üst komşumda kahvaltıdaydım 11 aylık bebeğinin eli yandı çaydanlık devrildi hemen anadolu hastanesine götürdüm geldim o da bilirsin yakın mesafe...aksi takdirde eşim izin vermiyor...ama doğumdan sonra kullanmaya devam edeceğim oğlumu gezdireceğim
Merhaba arkadaşlar amniyon sıvısı ( su azlığı ) sıkıntısı yaşayan varmı
buydu işte.....
yalnız olmadığıma sevindimbenim de en uzak gittiğim mesafe ( bursada olduğun için bilirisn ) ihsaniye ist. ordan görükleye kadar. bugun de yine ihsaniye ist.dan carefourr taraflarıydı o kadar ben masumum yani sorun yok da işte ben kendimden değil arabamızdan korkuyorum görüp gaza gelenler cok oluyor ki ben onları allahtan görmüyorum... araba da megane coupe bu arada insanı gaza getiren cinsinden
aynen geceler ayrı bır kabus yatmak ayrı bır sorun,uygun pozısyonu bulamıyorum bacagım kasılıyo,kalcam agrıyo,o kadar cok terlıyorum kı anlatammmmaaamm,sac dıplerım sırılsıklam oluyor dusunun artık,gece wc e bın kere kalkmak problem tabanlarım nasıl agrıyor gece yuruyemıyorum o ıkı adımı,aa bı de ıkı gecedır hatta sımdı de denedım el parmaklarımın eklem yerlerı kapatıp acarken agrıyor,ne degısık seyler oluyor yaaa:))
ama en zoru gercekten son aymıs yıne de sukredıyorum Allah a sukur ıyıyım calısabılıyorum.....
ya bız sızdıgını anlar mıyız dıye dusunuyoruz ve bılmıyoruz kı sende var mı varsa nasıl anladın??
Merhaba
Evet ben yasiyorum bu sorunu.Herhangi bir sorun varsa yardimci olabilirim...
Coooooookkk yorgun hissediyorum,sicaklar beni cildirtiyo,yatinca da oram buram agriyo,nefesim kesiliyo,yaaa yuzdukyuzduk kuyruguna geldik ama bu kuyruk sureci gecmiyo kizlar,yatinca da ters donmus top bocegi gibi debeleniyorum kalkmak icin
O gunler gelsin artik da rahatlayalim...
Artistcim pasta yerim bu sefer galibaHmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?