2012 Ekim Anneleri

buydu işte.....

canım ıc camasırım benımde ıslanıyor ama o kadar cok terlıyorum kı ben de hep ondan dıye dusundum,bı de su akan bıseymıs anlarmısız:))insallah anlarız dıyorum....

kıyafetler ıyı bence zaten bır suru hedıye gelıcek,sende gordukce alırsın ılla hastaneye falan kontrole cıkacaksın bebısle,bende alsammıdıyorum ama abartmamak ıcın duruyorum sonucta her zaman alabılırız...

Aynen yaa yatinca cok zor kalkiyorum bende yan anca debelenerek o da arabadan da inerken zorlaniyorum ne zormus hamilelik fazla kilolu bir yasam

Ay hele araba...valla bi kere kapi cok agir geliyo acamiyorum,kalkacagim zaman esim aciyor valla kapiyi sagolsun,beni de elimden tutup cekiyoBinerken de ilk beni bindiriyo,cok hantal olduk coooookkkk!gece donerken korkuyorum yok kordon dolanir bilmem ne dediler ben de korkudan donerken uyaniyorum dualar esliginde donuyorum,sonra da uyu uyuyabilirsen!uyku aciliyo tabii...zaten bacak kalcadan ayrilacak gibi agriyo,oyyyyyy kizim,annen kurban olsun seni verene,gul yanaklarini opiyim de unutayim bunlari...

tatlım o sağa sola dönme konusunda benimde doktorum uyardı ani dönüşler yasak dedi dikkatli olmamız lazım

Ayyy insaallah asude yaaa geceleri de su icinde uyaniyorum gunduz klima acmasam birazda is yapsam evde su icinde kaliyorum cok sicak gecti bu sene her yerde klima aciyoruz

aynen geceler ayrı bır kabus yatmak ayrı bır sorun,uygun pozısyonu bulamıyorum bacagım kasılıyo,kalcam agrıyo,o kadar cok terlıyorum kı anlatammmmaaamm,sac dıplerım sırılsıklam oluyor dusunun artık,gece wc e bın kere kalkmak problem tabanlarım nasıl agrıyor gece yuruyemıyorum o ıkı adımı,aa bı de ıkı gecedır hatta sımdı de denedım el parmaklarımın eklem yerlerı kapatıp acarken agrıyor,ne degısık seyler oluyor yaaa:))

ama en zoru gercekten son aymıs yıne de sukredıyorum Allah a sukur ıyıyım calısabılıyorum.....

ayy tam aksine biizm için en güzel olanı arabada gezmek oğlumla arabaya binince tazı gibi oluyoruz ohh evden daha güzel arabadaki klima daha serinliyoruz birde geziyoruz ya hiç sesimiz çıkmıyor eşim evliya çelebi olacak biizim oğlan diyor dışarda gezerken alışveriş yaparken çok rahatız

merhaba kızlar nasılsınız ?

sabah KK'nın bağlantısı bende bir gitti anca geliyor. bu sırada bir bebek mevlüdüne gittim babanemle geldik cok tatlıydı görmeliydiniiiizzz....

bişi sorucam size... aranızda ehliyeti olup bu haftalarda benim gibi halen araba kullanan var mı ?

bu konuda yalnız mıyım acaba ? doğru olmadığını biliyorum ama cok lazım olduğunda alıyorum arabayı yoksa keyfe keder değil yani...

canım hamile kaldığımdan bu yana sadece 18. haftamda kullandım...o da çok acildi üst komşumda kahvaltıdaydım 11 aylık bebeğinin eli yandı çaydanlık devrildi hemen anadolu hastanesine götürdüm geldim o da bilirsin yakın mesafe...aksi takdirde eşim izin vermiyor...ama doğumdan sonra kullanmaya devam edeceğim oğlumu gezdireceğim

yalnız olmadığıma sevindim benim de en uzak gittiğim mesafe ( bursada olduğun için bilirisn ) ihsaniye ist. ordan görükleye kadar. bugun de yine ihsaniye ist.dan carefourr taraflarıydı o kadar ben masumum yani sorun yok da işte ben kendimden değil arabamızdan korkuyorum görüp gaza gelenler cok oluyor ki ben onları allahtan görmüyorum... araba da megane coupe bu arada insanı gaza getiren cinsinden

kızlar merhaba,benim karnım çok yukarıda resmen düz ve uzun,damacanaya benziyor.bu karın inermi sonradan yoksa vücut şeklindenmi kaynaklanıyor? bu arada baya bir itme çekme işi yaptım bebek odasında şimdide yatıyorum,umarım bişey olmaz....

canım yinede kullanma karnımız iyice büyüdü..geçenlerde eşim anlattı bir kaza olayına gitmişler..Esentepe de doktormuş bayan kaza yapmış hava yastığı açılmış ama artık nasıl olduysa kadın karnına aldığı darbe yüüznden oracıkta doğumu başlamış karnımın içi acıyor diye bağırıyormuş öyle götürmüşler kadını :26: ıkea yolunu biliyorsun oralarda olmuş aslında o yolda epey hareketli...neyseki sen o kadar açılmamışsın aman aman sakın fazla açılma tatlım

Canim sen ne guzel bir hamile olmussun cok begendim seni maasaallah sana oglunla ben kendimi begenemiyorum sistim iyice biri shrek e benzetmisti kendini bende ona benzetiyorum

Sen niye oglunun cicilerini paylasmiyosun bakim merak ettim halbuki cok guzel gorunuyordu odasi o malum sitede

ya bız sızdıgını anlar mıyız dıye dusunuyoruz ve bılmıyoruz kı sende var mı varsa nasıl anladın??

doktor kontrölü ile ultrasonda ölçüyolar sıvı miiktarını bebeğin gelişimi çin önemli imiş, suyun azlığı bebekte gelişim geriliği yapıyomuş bebeğin kilo olmasını azaltıyomuş bunun için kontroller her haftaya çıktı normal sıvı miktarından 40 lara kadar düştü hastanede yatıp biraz serum braz iğne le 85 lre kadar çıktı hafta içinde gittiğimiz kontrolde yine 75 düşmüştü ama iki haftadır aynı çok şükür inşallah böle tamamlayabiliriz. bebeğin içerde hareketini bile engelliyomuş o yüzden bebeğimiz hala ters duruyor ama doktor bşey sölemedyse sende yoktur ölle bir sorun

Merhaba
Evet ben yasiyorum bu sorunu.Herhangi bir sorun varsa yardimci olabilirim...

3 litre su tüketmem lazım dedi doktor ama 4,5 ,le 5 litre ancak yetiyo yoksa düşme oluyor su miktarında
suyun azlığındna dolayı bebeğin kilosunda yada haftasında sorun yasşıyomusun neler yapıyosun su için

ye kuzum afiyet olsun ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…