2012 Ekim Anneleri

canım artık çok yormamamız gerekiyor kendimizi,ben de süpürüp silip yoruldum dus alıp dinlenmeye gectim ama yorulduğum yerde bıraktım.. ne olur ne olmaz dikkat etmek gerek agır işlerden kaçınmak gerek artık..
vücut şekline göre oluyor canım göbek sekillerimizde.. benim de karpuz sokmuş gibi,bel oyuntum falan hala duruyor,arkadan eski ben önden karpuz göbekli bir kadın :))
annemin bir komsusu her ayımda görmüştür beni ama daha dün anlamış hamile oldugumu :)) kaç aylık mdedi 9. aya girdik dedim nasıl yaaa dedi daha dün bişey yoktu :))

ama bir anda büyüdüğü için karnımda çatlak oluşmaya basladı hem de son ayımda (

icini ferah tut.
Benim de suyum az ama bebegimin gelisimi iyi cok sukur.Hareketleri de iyi.
ilac tedavisindeyim,haplarimdan biri cok cok agir ama bebisim icin katlaniyorum tum yan etkilerine...
Benim bebisim ters degil tam dogum pozisyonunda ve cikmak icin acele ediyor teyzesi

mothercarede geçen ayın 14-19 agustos ındırımını kacırdım ya %50+ %25 indirim vardı sadece ayak ustu ugradım çok acelem vardı 51 tl olan ayaklı tulum 3 lü paketi 27 tl ye inmiş yeni doğan aldım çıktım sonra bakarım diye,ama bir daha gıdemedım denk gelmedı acaba eylul dede aynı ındırım olurmu yanı %50+%25 offff yenı sezona gececekler çünkü

Pre-par ve Progestan hap verdi doktorum.Simdilik ilaclarla erken dogumu engellemeye cabaliyoruz.Sicak bir memlekette yasadigim icin sivi tuketimim cok fazla zaten.

Su haricinde meyve suyu,ayran,limonata da tuketiyorum.
Yapim geregi cok tez canli biriyimdir,ani hareketlerimi kisitladim.
Stresli bir hamilelik gecirdim ben bastan beri, nefes egzersizleri ile kendime meditasyon yapiyorum.Olumlu dusunmeye cabaliyorum ve dua ediyorum...

hangi ilacı kullanıyosun şimdi kaçlarda su miktarınız

olabilir canım,ben de bekliycem son indirimi,bir kaç body ayaklı tulum falan daha alıym diyorum o kadar uzun süre kullanılıyor ki 3 aylık olanlar..

evet haklısın canım,bende evi kaldırdım,olduğu gibi bıraktım şuan,dinlendim biraz ama toparlamam lazım mecburen aynen bende seviniyordum hiç çatlamadı karnım diye dün ablam farketti aşşağıdan başlamış çatlaklarım ben anca aynayla görebiliyorum.beni de görenler şaşırıyor 8 aylık olduğuma,ama her yerim balon gibi şişti o ayrı:))) benim kız da daha tırmanırsa yukarırıya bu gidişle ağzımdan çıkacak:)

canım tesekkur edrım,bence sende cok guzel bır hamılesın,tatıl fotolarına bayıldım...

ya ben kk ya resım yukleyemıyorum bır turlu beceremedım az once de ugrastım olmuyor eklenti secıyorum yukle dıyorum olmuyor,benmde ıstıyorum yoksa cıcılerımızı sıze gostermeyı:))

uzak mesafelere eşim götürsün beni bosuna mı koca diye aldım onu aman sakın duymasın da şaka bir yana bugun mecbur kaldığım içn aldım arabayı yoksa artık korkuyorum acıkcası

Resimlerin boyutu fazla geliyor olabilir canim ben resim duzenlemeye girip biraz kirpma yapiyorum etrafindan kucultuyorum biraz ugrasiliyor ama oluyor

ben istanbulda yaşıyorum maltepe carrefourdaki mothercaredaydım bahsettiğin indirim devam ediyordu ve ayaklı tulumlar 27 tl idi daha dün gördüm

kızlar ben bugunluk kacar... yemeğim pişmek üzere sonra komsuya geçicem ikindi kahvesine cok öptüm hepinizi nasipse yarın görüsürüz cok öptümmmmm

olabilir canım,ben de bekliycem son indirimi,bir kaç body ayaklı tulum falan daha alıym diyorum o kadar uzun süre kullanılıyor ki 3 aylık olanlar..

ben 1 paket 3 lü ayaklı tulum aldım new born aldım,oradakı kız dedıkı bu tulumlar 4,5 kılo olana kadar gıydırılıyor bebeklerın kac kılo dogacagı bellı degıl falan filan konustu bende 1 paket aldım zaten oncedende 3-6 aylık almıstım 1 paket ....aman sonra alırım dedım acele cıktım kız bana karısmasa alacaktım 2 şer paket,neyse artık ,bu bebişler dogduktan sonra kılo alımları nasıl oluyor acaba yanı cok mu hızlı alıyorlar :26:cunku new born 4.5 kıloya kadarsa e bebekte 3,5 dogdu dıyelım o zaman kız haklı 1 paket yenı dogan yeter gerısını 3-6 ay almak lazım mı acaba ayyyy kafam karıstı :111::111:

kızlar bu 3'lü cıtcıtlı body vs onlardan kipada gördüm bu sabah acelemiz olduğundan alamadım cok güzel kışlık seyler de var ve fiyatları da uygun nasipse maaşta gidicez bakalım... sanırım bu bahsettiklerinizden olsa gerek... 3lü badyler 27 tlydi bir bakın isterseniz öptüm cok kaçtım :)

Kızlar bebeğimin eşyalarını yıkadım kuruyorlar şimdi akşam da ütülicem inşallah :) bu akşam yalnızım malesef eşimin sayımı varmış ne zaman gelir bilmem evde yalnızım kayınvalidem gil de yok koskoca evde yalnızım sonrada annemi arar msnde konuşuruz hasret gideririz... yavaş yavaş hazırlanalım artık 35+1 olduk hayırlısıyla zamanında gelsinde yavrularımız..
birde kızlar neden oldu bilmiyorum otururken hiç birşeyim yok ama ayağa kalkınca sanki sancım oluyo!! makineden çıkarıp giysileri balkona taşıdım baya ağırdı ondan mı acaba??? biraz korkuyorum ama oturunca olmuyor ya gerçek sancı olsaydı hiç geçmezdi ?!

kızlar ayıp olmassa ne pişirdiniz acaba :26::26:

söylemesi ayip yaprak sardim ben canim yaninada bi domates corbasi yaparim, valla bugun topikce en hamarat gunumuzdeyiz sanirim temizlikler yemekler falan

cimeka
canim kiyafetlerin ilk 0-3 ay zamanlar icin cok yeterli hatta daha fazla alma bile, birde hediye de gelicek buyudukce artik ona göre alicaz cicislerinide biberonlara gelince, parcalarinin hepsini ayirip emzikleride dahil kaynamis sicak suyun icine koyup 15 dk falan beklet icinde erimez o yuzden rahat rahat bekletebilirsin ( bende nette okuyup arastirmistim) daha sonra masa yardimiyla cikarip temiz bir havluyla kurulayip paketlersin canim

Resimlerin boyutu fazla geliyor olabilir canim ben resim duzenlemeye girip biraz kirpma yapiyorum etrafindan kucultuyorum biraz ugrasiliyor ama oluyor

oyle denıyım bırazda canım bakalım becerebılecek mıyım:)odanın kalan kısımlarından bulabıldıgım resımlerı malum sıteye koydum yıne:))

sagol canım bılgıler ıcın sanırım bende yok Allaha sukur dr en son 9 unda ıyı dedı,ama ben bu terden dolayı acaba anlamayabılır mıyım dıye dusundum

kızlar ben bebısın kıyafetlerini 15 gun once yıkadım dolaba da yerlestırdım ama sız genelde kaldırmıssınız acaba tozlanır mı napıcam sımdı canım sıkıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…