kızlar merhaba,benim karnım çok yukarıda resmen düz ve uzun,damacanaya benziyor.bu karın inermi sonradan yoksa vücut şeklindenmi kaynaklanıyor? bu arada baya bir itme çekme işi yaptım bebek odasında şimdide yatıyorum,umarım bişey olmaz....
doktor kontrölü ile ultrasonda ölçüyolar sıvı miiktarını bebeğin gelişimi çin önemli imiş, suyun azlığı bebekte gelişim geriliği yapıyomuş bebeğin kilo olmasını azaltıyomuş bunun için kontroller her haftaya çıktınormal sıvı miktarından 40 lara kadar düştü hastanede yatıp biraz serum braz iğne le 85 lre kadar çıktı hafta içinde gittiğimiz kontrolde yine 75 düşmüştü ama iki haftadır aynı çok şükür inşallah böle tamamlayabiliriz. bebeğin içerde hareketini bile engelliyomuş o yüzden bebeğimiz hala ters duruyor ama doktor bşey sölemedyse sende yoktur ölle bir sorun
3 litre su tüketmem lazım dedi doktor ama 4,5 ,le 5 litre ancak yetiyo yoksa düşme oluyor su miktarında
suyun azlığındna dolayı bebeğin kilosunda yada haftasında sorun yasşıyomusun neler yapıyosun su için
icini ferah tut.
Benim de suyum az ama bebegimin gelisimi iyi cok sukur.Hareketleri de iyi.
ilac tedavisindeyim,haplarimdan biri cok cok agir ama bebisim icin katlaniyorum tum yan etkilerine...
Benim bebisim ters degil tam dogum pozisyonunda ve cikmak icin acele ediyor teyzesi
mothercarede geçen ayın 14-19 agustos ındırımını kacırdım ya %50+ %25 indirim vardısadece ayak ustu ugradım çok acelem vardı 51 tl olan ayaklı tulum 3 lü paketi 27 tl ye inmiş yeni doğan aldım çıktım sonra bakarım diye,ama bir daha gıdemedım denk gelmedı acaba eylul dede aynı ındırım olurmu yanı %50+%25 offff yenı sezona gececekler çünkü
canım artık çok yormamamız gerekiyor kendimizi,ben de süpürüp silip yoruldum dus alıp dinlenmeye gectim ama yorulduğum yerde bıraktım.. ne olur ne olmaz dikkat etmek gerek agır işlerden kaçınmak gerek artık..
vücut şekline göre oluyor canım göbek sekillerimizde.. benim de karpuz sokmuş gibi,bel oyuntum falan hala duruyor,arkadan eski ben önden karpuz göbekli bir kadın :))
annemin bir komsusu her ayımda görmüştür beni ama daha dün anlamış hamile oldugumu :)) kaç aylık mdedi 9. aya girdik dedim nasıl yaaa dedi daha dün bişey yoktu :))
ama bir anda büyüdüğü için karnımda çatlak oluşmaya basladı hem de son ayımda(
Canim sen ne guzel bir hamile olmussun cok begendim seni maasaallah sana oglunlaben kendimi begenemiyorum sistim iyice biri shrek e benzetmisti kendini bende ona benzetiyorum
Sen niye oglunun cicilerini paylasmiyosun bakim merak ettim halbuki cok guzel gorunuyordu odasi o malum sitede
canım yinede kullanma karnımız iyice büyüdü..geçenlerde eşim anlattı bir kaza olayına gitmişler..Esentepe de doktormuş bayan kaza yapmış hava yastığı açılmış ama artık nasıl olduysa kadın karnına aldığı darbe yüüznden oracıkta doğumu başlamış karnımın içi acıyor diye bağırıyormuş öyle götürmüşler kadını :26: ıkea yolunu biliyorsun oralarda olmuş aslında o yolda epey hareketli...neyseki sen o kadar açılmamışsınaman aman sakın fazla açılma tatlım
canım tesekkur edrım,bence sende cok guzel bır hamılesın,tatıl fotolarına bayıldım...
ya ben kk ya resım yukleyemıyorum bır turlu beceremedım az once de ugrastım olmuyor eklenti secıyorum yukle dıyorum olmuyor,benmde ıstıyorum yoksa cıcılerımızı sıze gostermeyı:))
mothercarede geçen ayın 14-19 agustos ındırımını kacırdım ya %50+ %25 indirim vardısadece ayak ustu ugradım çok acelem vardı 51 tl olan ayaklı tulum 3 lü paketi 27 tl ye inmiş yeni doğan aldım çıktım sonra bakarım diye,ama bir daha gıdemedım denk gelmedı acaba eylul dede aynı ındırım olurmu yanı %50+%25 offff yenı sezona gececekler çünkü
olabilir canım,ben de bekliycem son indirimi,bir kaç body ayaklı tulum falan daha alıym diyorum o kadar uzun süre kullanılıyor ki 3 aylık olanlar..
ben istanbulda yaşıyorum maltepe carrefourdaki mothercaredaydım bahsettiğin indirim devam ediyordu ve ayaklı tulumlar 27 tl idi daha dün gördüm
kızlar ayıp olmassa ne pişirdiniz acaba :26::26:
Resimlerin boyutu fazla geliyor olabilir canim ben resim duzenlemeye girip biraz kirpma yapiyorum etrafindan kucultuyorum biraz ugrasiliyor ama oluyor
doktor kontrölü ile ultrasonda ölçüyolar sıvı miiktarını bebeğin gelişimi çin önemli imiş, suyun azlığı bebekte gelişim geriliği yapıyomuş bebeğin kilo olmasını azaltıyomuş bunun için kontroller her haftaya çıktınormal sıvı miktarından 40 lara kadar düştü hastanede yatıp biraz serum braz iğne le 85 lre kadar çıktı hafta içinde gittiğimiz kontrolde yine 75 düşmüştü ama iki haftadır aynı çok şükür inşallah böle tamamlayabiliriz. bebeğin içerde hareketini bile engelliyomuş o yüzden bebeğimiz hala ters duruyor ama doktor bşey sölemedyse sende yoktur ölle bir sorun
hangi ilacı kullanıyosun şimdi kaçlarda su miktarınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?