söylemesi ayip yaprak sardim ben canim yaninada bi domates corbasi yaparim, valla bugun topikce en hamarat gunumuzdeyiz sanirim temizlikler yemekler falan
cimeka
canim kiyafetlerin ilk 0-3 ay zamanlar icin cok yeterli hatta daha fazla alma bile, birde hediye de gelicek buyudukce artik ona göre alicaz cicislerinidebiberonlara gelince, parcalarinin hepsini ayirip emzikleride dahil kaynamis sicak suyun icine koyup 15 dk falan beklet icinde erimez o yuzden rahat rahat bekletebilirsin ( bende nette okuyup arastirmistim) daha sonra masa yardimiyla cikarip temiz bir havluyla kurulayip paketlersin canim
kızlar ben bebısın kıyafetlerini 15 gun once yıkadım dolaba da yerlestırdım ama sız genelde kaldırmıssınız acaba tozlanır mı napıcam sımdı canım sıkıldı...
kızlar ben bebısın kıyafetlerini 15 gun once yıkadım dolaba da yerlestırdım ama sız genelde kaldırmıssınız acaba tozlanır mı napıcam sımdı canım sıkıldı...
tatlım bende bu gün nevresimler,yatak yorgan kılıflarını yıkadım ütüledim kısmet olursa salı günüde kıyafetlerini yıkayıp dolabına yerleştireceğim kaldırmayı düşünmüyorum çünkü artık zaman daraldı herşey yerli yerinde olsun ki panik olmamayım diyorum
canım birşey olmaz,sonuçta kapağı kapalı değil mi??penceresini kapısını da hergün açmazsın odanın..
canim dolaba kaldirdiysan hic birsey olmaz zaten surekli acmiyorsun dolabi yani tozlanmaz kiyafetler.kızlar ben bebısın kıyafetlerini 15 gun once yıkadım dolaba da yerlestırdım ama sız genelde kaldırmıssınız acaba tozlanır mı napıcam sımdı canım sıkıldı...
bende esyalari yikayip utulicem annem gelince cunku butun kiyafetleri annem getireceksağol canım...cevap veren herkese de teşekkürler..
o zaman sadece yıkamak ütülemek kaldı,bir de yerleştirmek.kızımın bir dolaı bile yok.tuvalet aynamın altındaki 3 çekmeceden birini ve yine tuvalet aynamın altında bulunan 2 raflı dolabı ona vereceğim,asılacak olanları da kendi kıyafetlerimin yanına asacağım mecburen..
evet kapalı ama camı ustten acıyorum hava alsın mobılya kokusu ıyıce cıksın dıye,bende once kaldırırım demıstım ama yıkayıp utuleyınce yatagını yorganını bıle serdım heyecanla:)
bende esyalari yikayip utulicem annem gelince cunku butun kiyafetleri annem getirecekbenimkininde dolabi yok gecen aldik 3 cekmeceli biraz genis yani sadece esyalari katlayarak koyabilirim bende asamicam, umarim dolabida yeter kiyafetler icin. bu arada nevresimlerini yikayip sersemmi acaba yoksa sermeyimmi?
canim dolaba kaldirdiysan hic birsey olmaz zaten surekli acmiyorsun dolabi yani tozlanmaz kiyafetler.
bende esyalari yikayip utulicem annem gelince cunku butun kiyafetleri annem getirecekbenimkininde dolabi yok gecen aldik 3 cekmeceli biraz genis yani sadece esyalari katlayarak koyabilirim bende asamicam, umarim dolabida yeter kiyafetler icin. bu arada nevresimlerini yikayip sersemmi acaba yoksa sermeyimmi?
cimekacim tarif icin cok saol, o kadar guzel oldu ki favorilerime ekledim yazdim
ohhhhh iyi yapmışsın,bu bebekler baksana belli olmuyor ne zaman geleceği,herşey hazır olsun.sıklıkla toz alırsın,süpürge tutarsın o zaman tamamdır..hemen tozlanıp kirlenecek hali yok ya..sıkma canını..
frhnrfhn sendin di mi kek isteyen o akşam??nasıl oldu merak ettim
valla ben sereceğim hayatım annem doğumda beyaz serelim diye beyaz çarşaflar,kılıflar dikti süsledi kıyamam, beşiğine sereceğim onları en son odadan öyle çıkacağım
oyle yapıcam artık,
bu arada ben hastane cantama cıkarken gıymek ıcın bır esofman,badı ve ınce hırka koydum,duzgun goruneyım ne halde gıderım bılemıyorum cunku,abartmadım herhalde..
oyle yapıcam artık,
bu arada ben hastane cantama cıkarken gıymek ıcın bır esofman,badı ve ınce hırka koydum,duzgun goruneyım ne halde gıderım bılemıyorum cunku,abartmadım herhalde..
Canım bizimde öyle saten yorganı ,yastıkları ve çarşafı var annem yaptırmıştı beşiğine göre birde pike takımı var babannesi yaptırdı bazasına sermek için ama onları mevlütte sererim diyorum...şimdilik uyku setini koydum...bazanın üstüne de kendi yaptığım bir pikeyi serdim...ahh bu anneler olmasa nice olur halimiz...herşeyi düşünüyorlar
kızlar ayıp olmassa ne pişirdiniz acaba :26::26:
sermediysen nevresimi en sona bırakabilirsin,yani hastaneden dönüşte de iki dakikanızı almaz sermek onları..ben öyle düşünüyorum..ama ayrı odası olsaydı hemen sererdim dayanamazdım..ama bizimki bizim odada olacağı ve kapı pencere açık olacağı için sermem daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?