2012 Ekim Anneleri

ohh ne gzel varya asude bizim ananelerimizde benziyo şekerim.sağolsunlar ellerine sağlık.ananeler candır,can.güle güle kullansın milli sporcumuz inşallah.

aynı ilde lojmana düşmek farz oldu artık Rabbim yokluklarını göstermesinler canım...

inş. canım yavrularımız güzel günlerde sağlıkla kullansınlar bütün cicilerini

aynı ilde lojmana düşmek farz oldu artık Rabbim yokluklarını göstermesinler canım...

inş. canım yavrularımız güzel günlerde sağlıkla kullansınlar bütün cicilerini

amin canımmm bütün kalbimle,ananem der ki bu durumlarda Allah içini donandırsın yani Allah içini doldursun der eşyalarımızın inşallah.

cimeka seb aldınmı bebişine karyola mother veya ıkeadan alacagım dıyordun ??

ayyyy canım ya sorma hiç,öyle bir gün 2 arkadaşımın gazına gelip bir türlü sevemedim deyip durduğum park yataklardan aldım,kraftın,çokkkk sevdim kanım kaynadı hemen..aldım gitti..sonra güzel bi oda alırız kızıma,ne zaman alırız bilmem,ama onu ikeadan düşünüyorum

yarındamı hava sıcak olacakmış yaaa...ne zaman gidecek bu sıcak gerizekalısı

hahahha cok guldum,bende gıtsın ıstıyorum yagmur duasına mı cıksak tum hamısler olarak;:))))

hayırlı olsun canım gule gule buyusun kuzun ıcınde...

iyi etmişsin canım hem onu seyahate gıderkende göturursun,ıkeadan alırsanda onuda oyun parkına çevırırsın,bende hem oda hem park yatak düşünüyordum zaten.güle güle kullanın

Ben kullanıyorum canim ama artık yavaş yavaş bırakıcm cok trafikte kalinca kasıklarım ağrıyor geceleri özellikle sol tarafım debriyaj bacağından dolayı :S

maşallah defne prensese

tosuncuk topiğimizin bebişleri..maşallah bebişine

canım bende sağda daha rahat yatabiliyorum..gerçi uyuyana kadar oflayıp puflayıp duruyorum..

brck ve ben varım canımm..yediğim 5 dk bile midem de kalmıyor..sadece sabahları olsa razıyım..kilo bile alamadım düşün yani..
gören ne kadar zayıflamışsın diyor..kollarım bacaklarım inceldi resmen..eşim doğumdan sonra zayıfladığın daha da belli olacak diyor..

benim bebişte erkek canım ama göbiş deliğim çıkmadı

başınız sağolsun canımm..mekanı cennet olsunn..

maşallah tosuncuk prensesine

Merhaba hanımlar
15 günde bir kontrolleriniz başladı mı? Özel hastanelerde ücretsiz kontrol kaç günde bir oluyor? 10 gün diyen de var, 15 günde bir diyen de..

benim uzun zamandır 15 güne düştü..22. haftamdan sonra böyle devam ediyorum..hatta arada haftada bir çağırıyor..
bizim hastane de 10 günde bir muayne ücreti talep ediyor..

gözünüz aydın canımm..sağlıkla hastaneden çıkmakta nasip olacak inş..

kızlar yarın akşam dr um nöbetçi..kontrole gidicem..şimdiden çok heyecanlıyım 2 haftadır görmüyoruz Doruk Paşamızı

mrhb kızlar benimde beklenen doğum tarihim 2 ekimdi ama malesef 34 haftalıkken bebeğimin karnında kist görüldü o yüzden doktor erken alacağız diyor nasıl oldu anlamadım bu zamana kadar nasıl görülmez farkedilmezçevrenizde duyduğunuz kist olayı varmı şimdiden teşekkürler

edammm, aycaca, leyli2212, dilfeza, bndnz, bade42, asudeD+, Oglusum12, felisimfelis, gulcan87, dnz_, artist

ben istanbulda yaşıyorum maltepe carrefourdaki mothercaredaydım bahsettiğin indirim devam ediyordu ve ayaklı tulumlar 27 tl idi daha dün gördüm

Bende optimum demssotok mothercare dan çok uyguna aldım 8 er adetten 5 paket. uzun kollu kısa kollu ve sıfır kollu new baby ve 0-3 3-6 ay aldım paketi 22 ve 35 tl sen normalde 59 69 filan fiyatları halada var sanırım indirim

Ah canim cok gecmis olsn. Ben ilk defa duydum.
Baska dr'lara gorundunuz mu?

canım benim kuzeniminde kızının ciğerinde doğuma 1 ay kala kist gördü doktor,bebiş erken alındı, ailece çok üzüldük... simdi ecrinimiz 1 yaşında maşallah o kadar sağlıklı,hareketli ki cadı ...hala o kist duruyor, bazı doktorlar leke de diyorlar ama muayenelerde her şey çok normal,sakın moralini bozma rabmim sağlık sıhhat versin inş cnm

canım öncelikle geçmiş olsun...ablamın 2. bebeğinde böbreğinde görmüştü doktoru ama ilaç tedavisi ile 36. haftada yok oldu...ayrıca detaylıda farketmişti doktoru...senin bebeğinde nerede acaba kist :26:

Çok gecmis olsun canim bence başka doktoralarada görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…