ohh ne gzel varya asude bizim ananelerimizde benziyo şekerim.sağolsunlar ellerine sağlık.ananeler candır,can.güle güle kullansın milli sporcumuz inşallah.
aynı ilde lojmana düşmek farz oldu artıkRabbim yokluklarını göstermesinler canım...
inş. canım yavrularımız güzel günlerde sağlıkla kullansınlar bütün cicilerini
cimeka seb aldınmı bebişine karyola mother veya ıkeadan alacagım dıyordun ??
yarındamı hava sıcak olacakmış yaaa...ne zaman gidecek bu sıcak gerizekalısı
ayyyy canım ya sorma hiç,öyle bir gün 2 arkadaşımın gazına gelip bir türlü sevemedim deyip durduğum park yataklardan aldım,kraftın,çokkkk sevdim kanım kaynadı hemen..aldım gitti..sonra güzel bi oda alırız kızıma,ne zaman alırız bilmem,ama onu ikeadan düşünüyorum
marketten alınacağı olan varmı ???eşim hazır yoğurt yer de ona yoğurt alıp geleyim hemen 1 adette ekmek
ayyyy canım ya sorma hiç,öyle bir gün 2 arkadaşımın gazına gelip bir türlü sevemedim deyip durduğum park yataklardan aldım,kraftın,çokkkk sevdim kanım kaynadı hemen..aldım gitti..sonra güzel bi oda alırız kızıma,ne zaman alırız bilmem,ama onu ikeadan düşünüyorum
merhaba kızlar nasılsınız ?
sabah KK'nın bağlantısı bende bir gitti anca geliyor. bu sırada bir bebek mevlüdüne gittim babanemle geldik cok tatlıydı görmeliydiniiiizzz....
bişi sorucam size... aranızda ehliyeti olup bu haftalarda benim gibihalen araba kullanan var mı ?
bu konuda yalnız mıyım acaba ? doğru olmadığını biliyorum ama cok lazım olduğunda alıyorum arabayı yoksa keyfe keder değil yani...
canım kontrolümüz iyi geçti çok şükür defnoş 2,5 kg olmuş boyuda 44,5 cm... maşallahı var yani,aynı babaya benziyor.. eşim evde kaldı zavallı kızım diyor :)) ama bence cok şirin tombik yanaklı :
Ben gene uyuyamıyorum ya3 te kalktım ne yapacam bitmez bugün valla :18::18::18: dün dr a gittik bizde paşam iyiyimiş bundan sonra son ay gebesi olarak her hafta gidicekmişiz nst falan sona geldik dedi dr iyice korktum valla :18: paşam 2,750 gr çıktı dr 3,5 kg bekliyorum doğumu dedi bende daha kilolu olsun istemiyorum zaten gerçi bana kalan bir şey yok ama gönlümden geçen buydu çok kilolu olursa çıkaramam di ye korkuyorum bir şey sorucam siz boğulmayı önleyici yastık aldınız mı ben dün kararsız kaldım bir normal model vardı içinde hava kanalları varmış birde minder gibi bebeği yan yatmaya zorlayan bir model vardı ortası çukur kusura bakmayın link falan atmayı bilmediğim için ancak böyle anlatabiliyorum siz nasıl bir şey aldınız veya almayı düşünüyor musunuz??? dün çok kararsız kaldım da :44::44::44: şimdi biraz tv karşısında yatayım belki uyurum yoksa işte sızıcam
saat 5te uyandım,sinirim bozuldu valla..serinlemişti sanki hava ama sıcakladı yine sanki...
hatunlar siz hep solunuza yatabiliyor musunuz??ben çoğunluk sağda daha rahat ediyorum gibi,tabi ki uzun süre duramıyorum da,dön oraya dön buraya,offfffff çok şükür
Herkese gunaydin
Gece kalktim gene uyuyamadim balkonda oturdum falan,sabah gene bacak kopma agrisi (artik boyle diyorum ben bu agriya cunky gercekten sanki kopacak)ve öğürtüyle gene erkenden uyandim yani geceler ve sabahlar kabus gibi...benim gibi her sabah istisnasiz kusan kalmamistir aranizda heralde artikdi miii?
kızlar göbek delikleriniz ne alemde? dün vatan bilg. servisine gittim
adam dedi şahsi bişey sorabilir miyim, eşi de hamileymiş 7 aylık ,annesi diyomuş erkek bebeklere hamilelikte göbek deliği dışarda olurmuş , bebeğiniz erkek mi dedi
evet dedim erkek
sizde de öyle mi?
çok üzücü bi haber aldım kızlar
eşimin babannesi vefat etmiş çok severdim:2:
köyde yaşıyolardı.dedesi çok düşkündü karısına
eşim sabah abimden arabayı istemiş.
banada abimin hanımı söyledi bilmiyodum.eşim söylemeyin brck e demiş
aradım eşimi habersizmiş gibi.hiç bişi demedi
ne yapayım ben şimdi kızlar zaten köye gidemem cenazeye.eşimde üzülmemi istemiyo bişide diyemedim.Artık o beni arayıncaya kadar arayamam bişide diyemem dimi
merhaba kızlar,
bugün kontrolde kızım 3300gr çıktı evet gerçekten fazlası eksiği hadi 2800gr olsun dedi dr. ve doğumda 3600 olur bu bebek dedi...400ü görür müyüz diye de espri yaptı?
fazla değil mi arkadaşım ben iri bebk olmasından ve doğuramamaktan korktum şimdi...siziin var mı böyle endişeleriniz?
of zayıf bir dert şişman bir dert normal istiyorum bende medistate kavacıkta olacak doğum ama...ama ne bileyim korktum korktum korktum.......
Merhaba hanımlar
15 günde bir kontrolleriniz başladı mı? Özel hastanelerde ücretsiz kontrol kaç günde bir oluyor? 10 gün diyen de var, 15 günde bir diyen de..
slm kızlar dun saat 18:50 de dogum yaptım.mınıcık bır kızım var.ama malesef 33+5 gunluk oldugu ıcın kuveze aldılar cuma gunune kadar kalacakmıs bana dua edın olur mu bırde sancınız varsa sakın ıhmal etmeyın
ben istanbulda yaşıyorum maltepe carrefourdaki mothercaredaydım bahsettiğin indirim devam ediyordu ve ayaklı tulumlar 27 tl idi daha dün gördüm
mrhb kızlar benimde beklenen doğum tarihim 2 ekimdi ama malesef 34 haftalıkken bebeğimin karnında kist görüldü o yüzden doktor erken alacağız diyor nasıl oldu anlamadım bu zamana kadar nasıl görülmez farkedilmezçevrenizde duyduğunuz kist olayı varmı şimdiden teşekkürler
canım benim kuzeniminde kızının ciğerinde doğuma 1 ay kala kist gördü doktor,bebiş erken alındı, ailece çok üzüldük... simdi ecrinimiz 1 yaşında maşallah o kadar sağlıklı,hareketli ki cadı ...hala o kist duruyor, bazı doktorlar leke de diyorlar ama muayenelerde her şey çok normal,sakın moralini bozma rabmim sağlık sıhhat versin inş cnmmrhb kızlar benimde beklenen doğum tarihim 2 ekimdi ama malesef 34 haftalıkken bebeğimin karnında kist görüldü o yüzden doktor erken alacağız diyor nasıl oldu anlamadım bu zamana kadar nasıl görülmez farkedilmezçevrenizde duyduğunuz kist olayı varmı şimdiden teşekkürler
mrhb kızlar benimde beklenen doğum tarihim 2 ekimdi ama malesef 34 haftalıkken bebeğimin karnında kist görüldü o yüzden doktor erken alacağız diyor nasıl oldu anlamadım bu zamana kadar nasıl görülmez farkedilmezçevrenizde duyduğunuz kist olayı varmı şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?