canim sen gel bi de buradaki sicagi goooor
hani serin olacak diyorlardıumutlandırıyorlar insanları
uzak mesafelere eşim götürsün beni bosuna mı koca diye aldım onuaman sakın duymasın da şaka bir yana bugun mecbur kaldığım içn aldım arabayı yoksa artık korkuyorum acıkcası
sormayın ya nefret geldi yeter artıkhamileliğimde bir tavuktan tiksindim birde sıcaktan ikisinide istemiyorum hayatımdaaaaa offfff
bugun en forumda olan benım sanırım :)))
profıterol ıstemıştı canımız onu yaptım arkasından bamya yaptım şimdide elmalı kurabıyeye gırıştım eşim yok barı ailesıyle yıl donumumuzu kutlayalım dedım
bende zıbınların hepsini oradan aldım bir de kozyatağında mağazaları var. 100 liraya bebek arabasını aldım ... normal mothercare mağazasında 1500 tl di ...Bende optimum demssotok mothercare dan çok uyguna aldım 8 er adetten 5 paket. uzun kollu kısa kollu ve sıfır kollu new baby ve 0-3 3-6 ay aldım paketi 22 ve 35 tl sen normalde 59 69 filan fiyatları halada var sanırım indirim
edammm, aycaca, leyli2212, dilfeza, bndnz, bade42, asudeD+, Oglusum12, felisimfelis, gulcan87, dnz_, artist
bana yine yokbende kendime
slm kızlar iki gündür çok yoruldum dolap ve çekmece içlerine gidim onları düzenlemek komple temizlik yapmaktan daha zor ve daha sıkıcı depresyona girdim resmen elimde çöp poşeti elime geçeni attım:) amma gereksiz şeyler tutuyormuşum meğer.yarın sabahtan eve boya için ustalar gelecek eşimde işte olcakşimdiden sıkıldım 2 ustayla napçam ben tek başıma Allahım hayırlısıyla bu işler bitsin bebeğim sağlıkla gelsin ( AMİİİİN) :)
iyiki hatırlattın canım benimde temizlemmem gereken 2 çekmecem vardı onları boşaltayım bar yok dekontlar faturalar dolu benimde hepsini atayım bende
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-sonrasi-annelerin-sorunlari/271003-cildirtan-sozler.html
kizlar topikte gezinirken denk geldim. okuyun hem cok gulceksiniz hemde sinir olcaksiniz
salı yağış varr cuma sıcaklar dönüyo
canım benim kuzeniminde kızının ciğerinde doğuma 1 ay kala kist gördü doktor,bebiş erken alındı, ailece çok üzüldük... simdi ecrinimiz 1 yaşında maşallah o kadar sağlıklı,hareketli ki cadı ...hala o kist duruyor, bazı doktorlar leke de diyorlar ama muayenelerde her şey çok normal,sakın moralini bozma rabmim sağlık sıhhat versin inş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?