2012 Ekim Anneleri

canım seni görmüşken sormak istedim inş. sende görürsün pek yazmıyorsun bu aralar:) daha öncede konuşmuştuk şu sevi bebenin çok fonksiyonlu yatağını almayı düşünüyorum sende alacağını söylemiştin acaba aldın mı merak ettim

uzak mesafelere eşim götürsün beni bosuna mı koca diye aldım onu aman sakın duymasın da şaka bir yana bugun mecbur kaldığım içn aldım arabayı yoksa artık korkuyorum acıkcası

bende 32.haftamdayim ama kullaniyorum valla korkmuyorum dogrusu allah korusun.ama uzunyola gitmiyorum alisverise arkadasa falan yakin mesafelere yani.

ohh ellerine saglik canim.benimde dun elmali kurabiye krizim tuttu uzun suredir yapmiyordum cok guzel oldu.arkadasta yemege davet etmisti birazda ona goturdum:)

slm kızlar iki gündür çok yoruldum dolap ve çekmece içlerine gidim onları düzenlemek komple temizlik yapmaktan daha zor ve daha sıkıcı depresyona girdim resmen elimde çöp poşeti elime geçeni attım:) amma gereksiz şeyler tutuyormuşum meğer.yarın sabahtan eve boya için ustalar gelecek eşimde işte olcak şimdiden sıkıldım 2 ustayla napçam ben tek başıma Allahım hayırlısıyla bu işler bitsin bebeğim sağlıkla gelsin ( AMİİİİN) :)

bende zıbınların hepsini oradan aldım bir de kozyatağında mağazaları var. 100 liraya bebek arabasını aldım ... normal mothercare mağazasında 1500 tl di ...
bi de kozyatağındaki mağazada sepet ürünLeri de var ...aklında olsun orası da ...

anaaaammm kızlar yaa kaç gündür uğramıyordum düğün dolayısıyla neler olmuş yahu bebişlerimiz gelmeye başlamış rabbim hepimize kolay doğum bebişlerimizede şifa versin bende dün sancıdan ölüyordum ama allahtan doğurmadım daha kavruluyoruz vallaha sıcaktan allah hepimizin yardımcısı olsun

slm kızlar iki gündür çok yoruldum dolap ve çekmece içlerine gidim onları düzenlemek komple temizlik yapmaktan daha zor ve daha sıkıcı depresyona girdim resmen elimde çöp poşeti elime geçeni attım:) amma gereksiz şeyler tutuyormuşum meğer.yarın sabahtan eve boya için ustalar gelecek eşimde işte olcak şimdiden sıkıldım 2 ustayla napçam ben tek başıma Allahım hayırlısıyla bu işler bitsin bebeğim sağlıkla gelsin ( AMİİİİN) :)

aynı yazıyı iki kere yollamışım sanırım nekadar yorgun olduğumu anladınız :))) buarada şafak 37 kastamonudayım :)

iyiki hatırlattın canım benimde temizlemmem gereken 2 çekmecem vardı onları boşaltayım bar yok dekontlar faturalar dolu benimde hepsini atayım bende

iyiki hatırlattın canım benimde temizlemmem gereken 2 çekmecem vardı onları boşaltayım bar yok dekontlar faturalar dolu benimde hepsini atayım bende

ay o dekontlar yok mu ömrümü yediler sırf fatura dekont eski dönemlere ait ama bitirdim çok şükür geriye badana ve kaba temizliğim kaldı sanada kolay gelsin canımm

kızlar size zahmet ben parkelerimi pronto ile siliyorum yada ajaxla ama hiç parlamıyorlar mat duruyor hatta alaca bulaca neyle siliyorsanız yorumlarsanız çok sevinirim bütün halılarım yıkandı ve yarın kısmetse yere yayılacak heryeri güzelce silip yayıcam haliyle fikirlerinizi alabilirmiyim:26:

maşallah canım ne güzel umarım benim bebeğimde sağlıcakla doğar bizimkide büyük ihtimal 11 eylülde alınır gibi çünkü anne hormonlarından beslendiğinden büyüyormuş allahım şifa versin çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…