2 doktora göründük ikisi de kist var diyor zaten kisti bizde görüyoruz ama önemli olan inşallah bi sorun oluşturmaz o yüzden erken alabiliriz dediler çünkü durdukça büyüyebilirmişşAh canim cok gecmis olsn.Ben ilk defa duydum.
Baska dr'lara gorundunuz mu?
canım öncelikle geçmiş olsun...ablamın 2. bebeğinde böbreğinde görmüştü doktoru ama ilaç tedavisi ile 36. haftada yok oldu...ayrıca detaylıda farketmişti doktoru...senin bebeğinde nerede acaba kist :26:
canım görünebilcek en üst doktor prf.perinatoloji uzmanına yönlendirildik onun söyledikleri dışında farklı bişey söliceklerini sanmıyoruz sadece bekleyip görcez dedi rabbim yardım etsinnÇok gecmis olsun canim bence başka doktoralarada görün
bir daha kışın ayy çok soğuk diyeni varyaaaa ne yapsınlarsen söyle kızz artist ne yapsınlar
hahahahahahahahahh Allah iyiliğini versin emi ben söylemeyim ayıp olur
canım görünebilcek en üst doktor prf.perinatoloji uzmanına yönlendirildik onun söyledikleri dışında farklı bişey söliceklerini sanmıyoruz sadece bekleyip görcez dedi rabbim yardım etsinn
canım allah şifa versin erken olacağındada vardır bir hayır2 doktora göründük ikisi de kist var diyor zaten kisti bizde görüyoruz ama önemli olan inşallah bi sorun oluşturmaz o yüzden erken alabiliriz dediler çünkü durdukça büyüyebilirmişş
kız azraaa sende cıldırtan sozler desın:)))
gerçektenmiiiiiiiiiii acaba maltepede mi öyle yoksa bütün motherlardamı ?? yarın kızlarla carousel mother a ugrayalım ozaman
kızlar size zahmet ben parkelerimi pronto ile siliyorum yada ajaxla ama hiç parlamıyorlar mat duruyor hatta alaca bulaca neyle siliyorsanız yorumlarsanız çok sevinirim bütün halılarım yıkandı ve yarın kısmetse yere yayılacak heryeri güzelce silip yayıcam haliyle fikirlerinizi alabilirmiyim:26:
......................................Eki Görüntüle 496449
......................................Eki Görüntüle 496449
ya fotograf saka gibi çok tatli hiç yeni doğmuş gibi değil baya baya gülmüş poz vermiş :))
bayıldım yaa maşallah size..
Ya maclar basladi geneeee
Bikiyorum her gece he gece mactan,bi de 3 boyutluymus bu aksamki,bizimki 3boyutgozlukleri elinde heyecanla bekliyo,amaaan ben de nefret ediyorum futboldan
Uyuyim bari napiim
kızlar size zahmet ben parkelerimi pronto ile siliyorum yada ajaxla ama hiç parlamıyorlar mat duruyor hatta alaca bulaca neyle siliyorsanız yorumlarsanız çok sevinirim bütün halılarım yıkandı ve yarın kısmetse yere yayılacak heryeri güzelce silip yayıcam haliyle fikirlerinizi alabilirmiyim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?