2012 Ekim Anneleri

bizimki karın boşluğunda genelde kız çocuklarında görülebilirmiş ama doktorumuz prf herhangi bir tedavi yapılmaz tek yapabilcemiz doğduktan sonra takip dedi üstelik detaylıda görülmedi ama 3lü testte afp hormonu nedensiz olarak yüksek çıkmıştı demekki ozaman farkedilmeyecek kadar küçükmüşş

Ya maclar basladi geneeee
Bikiyorum her gece he gece mactan,bi de 3 boyutluymus bu aksamki,bizimki 3boyutgozlukleri elinde heyecanla bekliyo,amaaan ben de nefret ediyorum futboldan
Uyuyim bari napiim

canım görünebilcek en üst doktor prf.perinatoloji uzmanına yönlendirildik onun söyledikleri dışında farklı bişey söliceklerini sanmıyoruz sadece bekleyip görcez dedi rabbim yardım etsinn

Evet o zaman Rabb'ime dua etmek beklemek kalmış ins hiç sorunsuz saglikla alırsın yavrunu kucağına canim

maşallah Yaren yenidoğmuş bebek gülmez diye bilirdim ama seninki maşallah doğar doğmaz gülücükler saçmış

2 doktora göründük ikisi de kist var diyor zaten kisti bizde görüyoruz ama önemli olan inşallah bi sorun oluşturmaz o yüzden erken alabiliriz dediler çünkü durdukça büyüyebilirmişş
canım allah şifa versin erken olacağındada vardır bir hayır
kız azraaa sende cıldırtan sozler desın:)))

az önce bir bakıp çıktım cnm

ya kızlar niye yazmıyosunz parkeleri neyle sildiğinizi?

h2o x5 buharli supurge aldim,artik parkeler alaca bulaca olmuyor canim.

Bende carsamba kizimi gormeye gidicem 1 ay oldu yine onceki muayenemiz o gunu de esimin dogum gunu ozellikle carsamba gidelim istedim bakalim buyumus mu kizimiz keyfi yerinde mi?

Ya maclar basladi geneeee
Bikiyorum her gece he gece mactan,bi de 3 boyutluymus bu aksamki,bizimki 3boyutgozlukleri elinde heyecanla bekliyo,amaaan ben de nefret ediyorum futboldan
Uyuyim bari napiim

aynennnnn nefret ediyorum bizimki dışarda evin arkasında kahve gibi yerde izliyo kızımla ben evde yalnız yaldık

amwayın loc unu kullanıyorum canım gayet güzel siliyor,her yüzeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…