amwayın loc unu kullanıyorum canım gayet güzel siliyor,her yüzeyi..
merhaba kızlar nasılsınız.. ben üzgünüm yaaaa ayaklarım şişmeye başlıyooorbir misafirliğe gittim orda bana ay hiç şişmemişsin kilo almışsın ama şişliğin yok ayakların halen zayıf yok komşunun gelini var o duba gibi şişmiş diyerek gidene kadar bana ay ne güzel diye diye durdular eve geldiğimde ayaklarım davul olduuuu bana nazar değdi bence hamileler nazarı çabuk çekerlermiş kendinize dikkat edin..
Kanal D de incir receli var arkadaslar cok guzel izleyen var mi aranizda?
eşimle izlemıitık gecen sene ıkımızde aglamıştık ve etkısınde kalmıştık gece oyle bır sarılmışızkı bırbırımıze.ama emınımkı sımdı ızlesem aglamaktan hastanelık olurum
Kanal D de incir receli var arkadaslar cok guzel izleyen var mi aranizda?
iyi akşamlar kızlar,nasılsınız bakalım? vanda görev yaptığım sırada tanışmış olduğum çokkkk sevdiğim vanlı bir arkadaşım evlendi bu gece..en son 3 yıl önce görüşmüştük,1 saat uzaklıkta bir yerde erkek evi,düğün de orada oldu,bu kadar yakına gelmişken gittim tabi ki..ayyy o kadar duygulandım ki,içim titredi,ağla ağla mahvoldum..arkadaşımın gözlerine bile bakamadım..sonra geçti tabi..şimdi evimize geldik..Allah mesut etsin yeni çiftleri,herkesi...
aklıma gelmişken,hani şu bebeklerin üstüne sarı tülbent örtme vardır ya,ne düşünüyorsunuz? o ne için ve mantıklı mı??sarılık marılık falan diyorlar???
canım benim fazla duygulanmışsın.bende hep kına gecelerinde ağlarım kına yakılırken gelinlere aklıma kızım gelir hep şimdi iki kızım olacak artık tutamaz kimseler beni
evet canım bebeklere sarı tülbent sarılık olmasınlar diye örtüyorlar.batıl birşey bence ben beyaz tülbent hazırladım örtücem.
selam kızlar nasılsınızzz bugünü dinlenerek geçirdim kızımı ananesi gezmeğe götürdü iyi oldu bana acık...zaten iyice heyecan yapmış durumdaydım arkadaşlar ya 25günüm falan kaldı nasise hem tedirginim hem sevinçliyim çok karışığım acaba 2çocukla yapabilecekmiyim diye düşünüyorum...
iyi akşamlar kızlar,nasılsınız bakalım? vanda görev yaptığım sırada tanışmış olduğum çokkkk sevdiğim vanlı bir arkadaşım evlendi bu gece..en son 3 yıl önce görüşmüştük,1 saat uzaklıkta bir yerde erkek evi,düğün de orada oldu,bu kadar yakına gelmişken gittim tabi ki..ayyy o kadar duygulandım ki,içim titredi,ağla ağla mahvoldum..arkadaşımın gözlerine bile bakamadım..sonra geçti tabi..şimdi evimize geldik..Allah mesut etsin yeni çiftleri,herkesi...
aklıma gelmişken,hani şu bebeklerin üstüne sarı tülbent örtme vardır ya,ne düşünüyorsunuz? o ne için ve mantıklı mı??sarılık marılık falan diyorlar???
evet çok duygulandım,hem arkadaşımın mutlu olmasına sevindim,hem çoookkkk özlemişim,hem de kızım geldi aklıma..bir de artık her yaz görüşebileceğiz diye sevindim...
cevap için sağol..kayınvalidem hazırlatmış ta,hep ört diyor,ben de pek inanmam böyle şeylere,ya bir de eskiden bebekler öyle yüzünde tülbentle duruyormuş,şimdiki çocuklar öyle değil ki,atarlar onu üstlerinden,yeni doğan bile olsa kıpır kıpırlar,bir de ağzını burnunu kapar aman..he he tamam dedim ben de
selam kızlar nasılsınızzz bugünü dinlenerek geçirdim kızımı ananesi gezmeğe götürdü iyi oldu bana acık...zaten iyice heyecan yapmış durumdaydım arkadaşlar ya 25günüm falan kaldı nasise hem tedirginim hem sevinçliyim çok karışığım acaba 2çocukla yapabilecekmiyim diye düşünüyorum...
canım 3yaşında kızım ama baya sorunluyuz bebek gibi besliyorum hala blendır yiyo bana çok düşkün falan...canım al bendende o kadar benimde ikinci olacak inş.çok tedirginim kızım okula başlıyor bide dersler bebek nasıl olacak gece uykularım kaçıyor.inş ALLAH bir sabır verirde başedebilirim.senin ilk çocuk kaç yaşında?
gerçekten de çok az kaldı ya..ağustosu sayma,ben ekimi de saymıyorum,soranlara 1 ay kaldı diyorum..
2 çocukla yapabilecekmiyim diye düşünmek için geç değil mi
şaka bir yana Allah verir onun kuvvetini inşallah,ama gerçekten 2.çocuk zor bir karar.kaç yaşındaydı kızın?şimdi düşünüyorum da istediğim zaman uzanıyorum,kalkıyorum,onu yapıyorum bunu yapıyorum,ama çocukla bunu pek yapamazsın,yani 2.çocuk doğduktan sonra değil sadece,hamileliği bile daha zordur sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?