canım 3yaşında kızım ama baya sorunluyuz bebek gibi besliyorum hala blendır yiyo bana çok düşkün falan...
canım ben hamileliğimin başından beri düşünüyorum ama zaman daraldıkça iyice tedirgin olmaya başladım...ama allahım yardım eder inşallah...hamileliğim bile daha zor geçti kızımda sürekli yatardım şimdi ona göre hareket ediyorum...
cevaplarınız için sağolun kızlar..nette de yazıyor
İLK GÜNLER SARI GİYDİRMEYİN
Bebeklerin doğduğunda üstüne sarı tülbent örtülmesi ve ilk günler sarı renkte kıyafetler giydirilmesi ile sarılığın tedavi olacağı yönündeki inanışların yanlış olduğunu ifade eden Erdoğan, Bunlar tamamen hurafe.
Bebeğinizi böyle giydirirseniz, sadece bebeğinizin sarardığının fark edilmesini de engellemiş olursunuz. Bu nedenle kesinlikle sarı giysiler giydirilmesini önermiyoruz dedi.
yeni doğan bebeğe en ideali bence beyaz renkli giysiler giydirmek.ben kızımada kıyafet alırken hep beyazı tercih ediyorum.renkli şeyler bana pek cazip gelmiyor.
küçükmüş kızım henüz.sen baya bir cesaretlisin?ikinci çocuk baya erken geliyor!!ben 6 sene sonra cesaret edebildim.
Kanal D de incir receli var arkadaslar cok guzel izleyen var mi aranizda?
canım benim kızım aşılamayla olmuştu aklımızda 2.çocuk fikri yoktu hamile kalmamda zordu pko hastasıyım ama korunuyoduk yinede 1kere kaza oldu o da tuttu süpriz bi bebek oldu yani:)))
canım benim kızım aşılamayla olmuştu aklımızda 2.çocuk fikri yoktu hamile kalmamda zordu pko hastasıyım ama korunuyoduk yinede 1kere kaza oldu o da tuttu süpriz bi bebek oldu yani:)))
Ya maclar basladi geneeee
Bikiyorum her gece he gece mactan,bi de 3 boyutluymus bu aksamki,bizimki 3boyutgozlukleri elinde heyecanla bekliyo,amaaan ben de nefret ediyorum futboldan
Uyuyim bari napiim
Ya ben cok seviyorum mac izlemeyi. Hatta sporun her turlusunu. Esimle Fenerbahce yi destekliyoruz. Belki hatirlayan vardir Fener in sampiyonluk macini kaybettigi aksam neredeyse sinir krizi geciriyordum. Esim benim yuzumden uzuntusunu yasayamadi. Disari cikmistik izlemeye. Elim ayagim titremis, nefesim kesilmisti. Simdi hatirladim yine uzuldum. Mac oldugu aksamlar ne guzel acardim kanali, guzel guzel kizartirdim patates tavuk falan, yanina da buz gibi bira.... Esim kosa kosa isten gelirdi. Ben koltugu tvnin onune cekmis olurdum. Dibimizde de sehpa.... Hemen mac moduna girerdik :) Beraber ne guzel izlerdik. Yer icerdik. Hatta bundan onceki sezon sampiyon oldugumuzda kutlamalara gitmistik :) Ay ne guzel gunlerdi beee... Simdi yasakladi benimki bana mac izlemeyi. Anca dinleyebiliyorum. Korkuyor stressten birsey olacak diye....
Ayyyy oyle guzel anlattin ki,ozendim,ne hos ortak zevkle seyretmek ama iste ben de o mac sevgisi yokNe yapsam olmadi,kac kere izlemek istedim,cıkkk olmuyor,hatta dun beni ozendirmeye calisiyo,bana da gozluk takti bak askim nasil oluyo ne guzel di mi falan diyo,hiiii deyip acik baktim sonra sıkilıp biraktim
Bu arada ilk gunaydin benden olsun,biz uyuyamadik gece gene hic,evde gezdik yavrusumla...sonra kustuk,simdi de intte takiliyoruz,napalim
günaydın güzeller
evdeyiz nihayetama sabahın 7sinde kalktık yine ne işim varsa dün gece de 4te uyandım 5buçuğa kadar oturdum balkonda evde kalıp uyucam keyif yapçam derken uykuyu bulana aşkolsun
annemle babam geliyor bugün
ütü yapçam, çamaşırlar asılcak, süpürüp bir de toz alıcam, yemek yapıcam. alışkanlık geceden beri kafamdan beri plan yapıyorum
sonra da kendime diyorum relax ol evdesin çoook vaktin var
sevdim evde olma işini ,eşimde diyor bakalım kaç gün sonra sıkıldım diceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?