2012 Ekim Anneleri

cevaplarınız için sağolun kızlar..nette de yazıyor

“İLK GÜNLER SARI GİYDİRMEYİN”
Bebeklerin doğduğunda üstüne sarı tülbent örtülmesi ve ilk günler sarı renkte kıyafetler giydirilmesi ile sarılığın tedavi olacağı yönündeki inanışların yanlış olduğunu ifade eden Erdoğan, “Bunlar tamamen hurafe.
Bebeğinizi böyle giydirirseniz, sadece bebeğinizin sarardığının fark edilmesini de engellemiş olursunuz. Bu nedenle kesinlikle sarı giysiler giydirilmesini önermiyoruz” dedi.

küçükmüş kızım henüz.sen baya bir cesaretlisin?ikinci çocuk baya erken geliyor!!ben 6 sene sonra cesaret edebildim.

yeni doğan bebeğe en ideali bence beyaz renkli giysiler giydirmek.ben kızımada kıyafet alırken hep beyazı tercih ediyorum.renkli şeyler bana pek cazip gelmiyor.

yeni doğan bebeğe en ideali bence beyaz renkli giysiler giydirmek.ben kızımada kıyafet alırken hep beyazı tercih ediyorum.renkli şeyler bana pek cazip gelmiyor.

ben bilinçli yapmadım ama denk gelmiş demek ki,ağırlıklı olarak beyaz kıyafetleri,üzerinde minicik pembe veya başka renklerde işleme,yazı gibi şeyler var..

küçükmüş kızım henüz.sen baya bir cesaretlisin?ikinci çocuk baya erken geliyor!!ben 6 sene sonra cesaret edebildim.

canım benim kızım aşılamayla olmuştu aklımızda 2.çocuk fikri yoktu hamile kalmamda zordu pko hastasıyım ama korunuyoduk yinede 1kere kaza oldu o da tuttu süpriz bi bebek oldu yani:)))

canım benim kızım aşılamayla olmuştu aklımızda 2.çocuk fikri yoktu hamile kalmamda zordu pko hastasıyım ama korunuyoduk yinede 1kere kaza oldu o da tuttu süpriz bi bebek oldu yani:)))

Rabbim herseye Kadir ne güzel mAsallah Allah anali babali büyütsün ins :) neyse arkadaslar ben uyumaya çalışayım biraz herkeze hayırlı geceler :)

canım benim ii olmuş,bence.inş RABBİM tüm olmayanlarada nasip etsin.benim bir yakınımında olmuyor 3 senedir oda pko hastası,çok istiyor inş onunda olur.

Ya maclar basladi geneeee
Bikiyorum her gece he gece mactan,bi de 3 boyutluymus bu aksamki,bizimki 3boyutgozlukleri elinde heyecanla bekliyo,amaaan ben de nefret ediyorum futboldan
Uyuyim bari napiim

Ya ben cok seviyorum mac izlemeyi. Hatta sporun her turlusunu. Esimle Fenerbahce yi destekliyoruz. Belki hatirlayan vardir Fener in sampiyonluk macini kaybettigi aksam neredeyse sinir krizi geciriyordum. Esim benim yuzumden uzuntusunu yasayamadi. Disari cikmistik izlemeye. Elim ayagim titremis, nefesim kesilmisti. Simdi hatirladim yine uzuldum. Mac oldugu aksamlar ne guzel acardim kanali, guzel guzel kizartirdim patates tavuk falan, yanina da buz gibi bira.... Esim kosa kosa isten gelirdi. Ben koltugu tvnin onune cekmis olurdum. Dibimizde de sehpa.... Hemen mac moduna girerdik :) Beraber ne guzel izlerdik. Yer icerdik. Hatta bundan onceki sezon sampiyon oldugumuzda kutlamalara gitmistik :) Ay ne guzel gunlerdi beee... Simdi yasakladi benimki bana mac izlemeyi. Anca dinleyebiliyorum. Korkuyor stressten birsey olacak diye....

Ayyyy oyle guzel anlattin ki,ozendim,ne hos ortak zevkle seyretmek ama iste ben de o mac sevgisi yokNe yapsam olmadi,kac kere izlemek istedim,cıkkk olmuyor,hatta dun beni ozendirmeye calisiyo,bana da gozluk takti bak askim nasil oluyo ne guzel di mi falan diyo,hiiii deyip acik baktim sonra sıkilıp biraktim

Bu arada ilk gunaydin benden olsun,biz uyuyamadik gece gene hic,evde gezdik yavrusumla...sonra kustuk,simdi de intte takiliyoruz,napalim

Ay birde 3 boyut :) Cildiririm herhalde. Benim biraz heyecanli bir yapim var sanirim :) Arkadasim tabi olmuyorsa zorlamayacaksin. Ilgi ve zevk alma meselesi. Istedm omadi diyorsun neticede. Sizin de baska yaptiginiz birsey vardir. Herkesin var sonucta :)

Bu arada 2. gunaydin da benden olsun. Niye uyandim bilmiyorm. Ama uyuyamiyorum :) Bugun oglumu gormeye gidicem ondan mi acaba? Umarim iyidir. Dua eediyorum iyi olmasi icin. Her seferinde bir aksilik olacak sanki.....

herzamanki gibi saat 7:30 da kalktım kahvaltı hazaırladım,kocacığımı kaldırdım ve kahvaltımızı ettik onu gönderdim,uyumak istedim tekrar ama uyuyamadım.
yepyeni bir hafta başladı!!!!!!!!!!!!!!!
umarım iyi bir hafta olur...
gece rüyamda doğum tarihimi alıyordum,hemde muhtardan 10 eylül olsun diyorum tamam diyor oda ve imza atıyorum ve sezeryan olsun ne olur diyorum oda tamam ama bu son olacak diyor.tamam diyorum bende çok komikti ya.sabah eşime anlattım çok güldü doktor değilde muhtara gitmeme

günaydın güzeller

evdeyiz nihayet ama sabahın 7sinde kalktık yine ne işim varsa dün gece de 4te uyandım 5buçuğa kadar oturdum balkonda evde kalıp uyucam keyif yapçam derken uykuyu bulana aşkolsun

annemle babam geliyor bugün

ütü yapçam, çamaşırlar asılcak, süpürüp bir de toz alıcam, yemek yapıcam. alışkanlık geceden beri kafamdan beri plan yapıyorum

sonra da kendime diyorum relax ol evdesin çoook vaktin var

sevdim evde olma işini ,eşimde diyor bakalım kaç gün sonra sıkıldım diceksin

Günaydınlar kızlar....
doğuran eden yok dimi okadar çok geçmiş yazmışsınızki okuyamıcam vallahi

bircan yanlız sana çok güldüm yavrum yaa 2 çocukla yapabilicemmi demişsin ya yenimi düşünüyon kız geç kaldın biraz
Yaparsın allahın izniyle zor olsada

Son düzenleme:
Günaydın Kızlarr
Siz ne diyorsunuz ben sabahın 5 inden beri ayaktayım eşimi işe gönderdim sonrada yatamadım
Birazdan kalkıp evi süpürürüm

BenElse kuşum hadi gözün aydı anneciğin babacığın geliyor ne güzel
Brck kızzzzzzzzzz doğurmadın mı sen peksimett doğurdu yavrum geç kaldık biz
mercim totoşları iyi örtüyoruz yatarken yoksa rüyaların sonu gelmez pembe dizi gibi arka arkaya devam

ayyy gözünaydın canımm.benimkilerde haftaya gelıcek inşallah ALlahın izniyle.

kızlar oğluşum az hareket ediyor diyordum ya çok korkmuştum hatta cumartesi, cuma ct işte çok yoruldum galiba ondan azalmıştı hareketleri. dünden beri yine kıpır kıpır o bile sıkılmış yavrum, benim yorgunluğumu gerginliğimi hissetmiş galiba

uzun süre yürüyebiliyo musunuz kızlar rahat rahat? dün eşime pazara gidelim dedim o da sen gelme ben hallederim dedi ama ben inatlaştım gittim. nasıl ağrım oldu nasıl yoruldum anlatamam, yürüyemiyodum gece ağrıdan evde.

ya kızlar bebek arabası 3 tekerli istiorum ama hem 3 tekerli hem çift yönlü olmalı onuda bulamıom.siz baktınızmı araba ben mi cok aceleciyim eksik o kaldıda bi tek

günaydın kızlar... bir haftaya daha başladık..hadi bakalım hayırlısı..

benim bi arkadaşım hamile, 8 haftalık. mide bulantısından ölüyo resmen. iki haftadı rişe filanda gelemio. dru ilaç filanda vermemiş. kötü durumda. benim bulantım vs olmadığı için kızcağıza yardımcı da olamadım. şiddetli bulantısı olan arkadaşlar hangi ilaçları kulllandınız? en etkili hangisi idi? bende ona önereyim. yeni bi dr önerdim zaten ona da gitcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…