günaydın bebeğimmGünaydın Kızlarr
Siz ne diyorsunuz ben sabahın 5 inden beri ayaktayımeşimi işe gönderdim sonrada yatamadım
Birazdan kalkıp evi süpürürüm
Brck kızzzzzzzzzz doğurmadın mı senpeksimett doğurdu yavrum geç kaldık biz
günaydın kızlar... bir haftaya daha başladık..hadi bakalım hayırlısı..
benim bi arkadaşım hamile, 8 haftalık. mide bulantısından ölüyo resmen. iki haftadı rişe filanda gelemio. dru ilaç filanda vermemiş. kötü durumda. benim bulantım vs olmadığı için kızcağıza yardımcı da olamadım. şiddetli bulantısı olan arkadaşlar hangi ilaçları kulllandınız? en etkili hangisi idi? bende ona önereyim. yeni bi dr önerdim zaten ona da gitcek.
kızlar oğluşum az hareket ediyor diyordum ya çok korkmuştum hatta cumartesi, cuma ct işte çok yoruldum galiba ondan azalmıştı hareketleri. dünden beri yine kıpır kıpır o bile sıkılmış yavrum, benim yorgunluğumu gerginliğimi hissetmiş galiba
uzun süre yürüyebiliyo musunuz kızlar rahat rahat? dün eşime pazara gidelim dedim o da sen gelme ben hallederim dedi ama ben inatlaştım gittim. nasıl ağrım oldu nasıl yoruldum anlatamam, yürüyemiyodum gece ağrıdan evde.
günaydın kızlar... bir haftaya daha başladık..hadi bakalım hayırlısı..
benim bi arkadaşım hamile, 8 haftalık. mide bulantısından ölüyo resmen. iki haftadı rişe filanda gelemio. dru ilaç filanda vermemiş. kötü durumda. benim bulantım vs olmadığı için kızcağıza yardımcı da olamadım. şiddetli bulantısı olan arkadaşlar hangi ilaçları kulllandınız? en etkili hangisi idi? bende ona önereyim. yeni bi dr önerdim zaten ona da gitcek.
günaydın güzeller
evdeyiz nihayetama sabahın 7sinde kalktık yine ne işim varsa dün gece de 4te uyandım 5buçuğa kadar oturdum balkonda evde kalıp uyucam keyif yapçam derken uykuyu bulana aşkolsun
annemle babam geliyor bugün
ütü yapçam, çamaşırlar asılcak, süpürüp bir de toz alıcam, yemek yapıcam. alışkanlık geceden beri kafamdan beri plan yapıyorum
sonra da kendime diyorum relax ol evdesin çoook vaktin var
sevdim evde olma işini ,eşimde diyor bakalım kaç gün sonra sıkıldım diceksin
herzamanki gibi saat 7:30 da kalktım kahvaltı hazaırladım,kocacığımı kaldırdım ve kahvaltımızı ettik onu gönderdim,uyumak istedim tekrar ama uyuyamadım.
yepyeni bir hafta başladı!!!!!!!!!!!!!!!
umarım iyi bir hafta olur...
gece rüyamda doğum tarihimi alıyordum,hemde muhtardan 10 eylül olsun diyorum tamam diyor oda ve imza atıyorum ve sezeryan olsun ne olur diyorum oda tamam ama bu son olacak diyor.tamam diyorum bende çok komikti ya. sabah eşime anlattım çok güldü doktor değilde muhtara gitmeme
emedur die bulantı hapı werdı doktorum canım.ama benı pek etkılemedı ılac buzdolabını acamıodum hatta bı ara mutfaga giremıodum.o hapı yola cıkarkende ıcıodum eskıden galıba benı ondan etkılemedı belkı ona ii gelir.benim bünye alıstı bulantı hapına
gunaydın cnmm
ben hala yaşıyorum bulantı o yüzden yardımcı olamıcam..bana ilaçlarda etki etmiyodu..
ama zofran vermişti en son.isterse onu bi denesin:26:
kızlar az önce lavaboya girince dikkat ettim akıntım gelmiş fakat çamaşırımın büyük bi kısmı ıslak su gelmiş olabilirmi bi an korktum daha çok erken
ya kızlar bebek arabası 3 tekerli istiorum ama hem 3 tekerli hem çift yönlü olmalı onuda bulamıom.siz baktınızmı araba ben mi cok aceleciyim eksik o kaldıda bi tek
kızlar az önce lavaboya girince dikkat ettim akıntım gelmiş fakat çamaşırımın büyük bi kısmı ıslak su gelmiş olabilirmi bi an korktum daha çok erken
yok cnm korkma bendede oluyor o
bugün bacaklarım feci ağrıyor kızlar yaa
herzamanki gibi saat 7:30 da kalktım kahvaltı hazaırladım,kocacığımı kaldırdım ve kahvaltımızı ettik onu gönderdim,uyumak istedim tekrar ama uyuyamadım.
yepyeni bir hafta başladı!!!!!!!!!!!!!!!
umarım iyi bir hafta olur...
gece rüyamda doğum tarihimi alıyordum,hemde muhtardan 10 eylül olsun diyorum tamam diyor oda ve imza atıyorum ve sezeryan olsun ne olur diyorum oda tamam ama bu son olacak diyor.tamam diyorum bende çok komikti ya. sabah eşime anlattım çok güldü doktor değilde muhtara gitmeme
ne acelesi bacım ben mama koltuğunu, yürütecini bile aldırdım babannesinesonraya kalırsa unutulur arabaya gelince bebeconfort loola modelini aldırdım...çok hoş canım ama 3 tekerlekli değil fakat çift taraflı ve çok estetik bir duruşu var
bu renk bizim ki
Bebe Confort Loola Full Puset Confetti - Bebek & Çocuk
Kızlarrr günaydınlar sabah işe gelirken bindiğim araç çukura bi girdi aklım çıktı kasıklarım zonkladı resmen bende bu olayın üstüne yarın gidip dr umdan tekrar izin alacağım aldığım 37 haftaya kadar olan raporu bozduracağımmm çok korktum şimdi şimdi ağrım azaldı
ne acelesi bacım ben mama koltuğunu, yürütecini bile aldırdım babannesinesonraya kalırsa unutulur arabaya gelince bebeconfort loola modelini aldırdım...çok hoş canım ama 3 tekerlekli değil fakat çift taraflı ve çok estetik bir duruşu var
bu renk bizim ki
Bebe Confort Loola Full Puset Confetti - Bebek & Çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?