2012 Ekim Anneleri

günaydın bebeğimm
neeeeeee doğurdumu
hemde bizden önceeeee
ay maşallah yaaa çokmu geçmişte okusam yada alıntılasanızzz..

benelse gözünaydın cnmm benim annede dönüş yaptı sonunda:)

Son düzenleme:
CNT3039 CONVERSE CANTA
kızlar bu çantanın siyahını sipariş ettim annem alacak salı günü
çok hoşuma gitti..
içi falan çok geniş göründüğü gibi diil.yanlarında gözleride var..
günlükte olur herşeylede gider

emedur die bulantı hapı werdı doktorum canım.ama benı pek etkılemedı ılac buzdolabını acamıodum hatta bı ara mutfaga giremıodum.o hapı yola cıkarkende ıcıodum eskıden galıba benı ondan etkılemedı belkı ona ii gelir.benim bünye alıstı bulantı hapına

Gunaydinlarr herkese, valla bende de tam tersi oluyo ben ne kadar dinlenirsem o hareketsizlesiyo ne kadar disaridaysam o kadar cok hareket ediyo.. Biz de bgn doktora gidiyoruz su olayini kontrol ettirmek icin bi daha dua edin suyum artmis olsuuuuun... Aksama yazariz size durumu

gunaydın cnmm
ben hala yaşıyorum bulantı o yüzden yardımcı olamıcam..bana ilaçlarda etki etmiyodu..
ama zofran vermişti en son.isterse onu bi denesin:26:

günaydın güzellerrrr sabahın köründe uyanma bendede başladı dün 1 pazar evdeyim uyuyayım diye şartladım kendimi geceden sabahın 7snde gözlerim fal taşı gibiydi bidahada uyku tutmadı kalktım ev işi yaptım saat 8de ütü yapıyodum yani saat 10da bütün işlerim bitmişti boşa dememiş atalarımız erken kalkan yol alır diye ama akşam erkenden sızdım kaldım saat 11i gördüm en son

Kiz cok komiksin,muhtara ne be:)))Bi de bu son olacak demis.....

gunaydın cnmm
ben hala yaşıyorum bulantı o yüzden yardımcı olamıcam..bana ilaçlarda etki etmiyodu..
ama zofran vermişti en son.isterse onu bi denesin:26:

teşekkürler kızlar..sağolun..bi söyleyeyimde bakalım belki onda etki eder. benim bulantım hiç olmadığı için ben yardımcı olamadım. oda nerdeyse doğurcan bulantı ilacı öneremiomusun bana diye sitem ediyo bakalım inş. ilaç işine yarar.

Son düzenleme:
kızlar az önce lavaboya girince dikkat ettim akıntım gelmiş fakat çamaşırımın büyük bi kısmı ıslak su gelmiş olabilirmi bi an korktum daha çok erken

Günaydın ve iyi haftalar kızlar......... Umarım herkesler iyidir. Cuma günü doktor kont var bende heycan gene başladı:))

günaydııııııııın

ikon enerjik ama ben değilim,dünden beri belim ve sırtım ağrıyor,özellikle otururken.. arkama destek alıyorum ama olmuyor..bu da normaldir herhalde..bu gece saat başı uyandım,buna da alışıyoruz,bakalaım daha neler neler olacak:44::44::44:

3 tekerli çift yönlü beebk arabası ben hiç görmedim,yok galiba,yalnız 3 tekerli önermem,kullanışsızmış,özellikle dönüşlerde arka tekerin biri kalkıyormuş,bi de bebek ayaklanınca hani kalkmaya çalışır ya arabanın içinde ,dengesini bir tarafa verdiğinde düşüyormuş..tehlikeli yani,bir de satıcılar önermedi hiç bana..sırf değişiklik olsun diye üretilmiş modeller bunlar dedi...önemli olan farklı olmak değil pratik olmak bence..

kızlar az önce lavaboya girince dikkat ettim akıntım gelmiş fakat çamaşırımın büyük bi kısmı ıslak su gelmiş olabilirmi bi an korktum daha çok erken

Yok canım değildir. Su gelmesi olayında hissediyormuşsun üstünü başını kirletecek kadar çok geliyormuş

ya kızlar bebek arabası 3 tekerli istiorum ama hem 3 tekerli hem çift yönlü olmalı onuda bulamıom.siz baktınızmı araba ben mi cok aceleciyim eksik o kaldıda bi tek

ne acelesi bacım ben mama koltuğunu, yürütecini bile aldırdım babannesine sonraya kalırsa unutulur arabaya gelince bebeconfort loola modelini aldırdım...çok hoş canım ama 3 tekerlekli değil fakat çift taraflı ve çok estetik bir duruşu var

bu renk bizim ki

Bebe Confort Loola Full Puset Confetti - Bebek & Çocuk

Kızlarrr günaydınlar sabah işe gelirken bindiğim araç çukura bi girdi aklım çıktı kasıklarım zonkladı resmen bende bu olayın üstüne yarın gidip dr umdan tekrar izin alacağım aldığım 37 haftaya kadar olan raporu bozduracağımmm çok korktum şimdi şimdi ağrım azaldı

bugün gidip muhtardan gün alayım bari bende

olmuyor canım artık kaldırmıyor bünyelerimiz , boşuna kendimizi zorlamamak lazımmış evde yat kalk dinlene dinlene işimizi yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…