2012 Ekim Anneleri

2-3 hafta daha dayanabilcek misin canım sen?
cnm hiç sanmıorum yaa artık çok zor oluyo bide millet dötüne hizmet ettiriyo bu halimle:2:

cnm günaydın çok geçmiş olsun korkma bişicik olmazzz.

kızlar az önce lavaboya girince dikkat ettim akıntım gelmiş fakat çamaşırımın büyük bi kısmı ıslak su gelmiş olabilirmi bi an korktum daha çok erken
canım oturduğun yeri epey ıslatacak kadar sıvı gelirse hemen gel diyor bana doktorum...şayet böyle bir durum yoksa akıntıdır muhtemelen..

bizimde tek aabamız eksik kaldı güzelmiş bu modelde ii günlerde kullan
sağolasın canım inş. hepimiz güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı

kızlar az önce lavaboya girince dikkat ettim akıntım gelmiş fakat çamaşırımın büyük bi kısmı ıslak su gelmiş olabilirmi bi an korktum daha çok erken

yok canım korkma bende hep oluyo iki,üç güne bir doktoruma sordum plasenta suyumuz 2-3 saatte bir yenilendiği için oluyormuş o su.ama doğumdaki su gelmesi bir anda gelir ve biter heryerin ıslanır bacaklarından süzülür dedi doktor teyzemiz o yüzden rahatım.hatta ben dışarıya çıkarken yanımda iç çamaşırı taşıyorum günlük ped bile yetmiyo bzen ama bu gün doktora gidiyorum yine sorarım

ewet canım biraz fazla değerli hissediyoruz sanırım ama en güzeli de bu zaten değerli değilmiyiz allah nazardan korusun ben inanırım kötü göze

Yok canım değildir. Su gelmesi olayında hissediyormuşsun üstünü başını kirletecek kadar çok geliyormuş

inşallah öyledir cnm korktum bi an hiç başıma gelmemişti böyle bi durum baya bi ıslaklık görünce afalladım bide cnm sıkkın onun etkisiylemi olduki dedim

GÜNAYDINNN.HAYIRLI BİR HAFTA OLSUN HEPİMİZ İÇİN.BU GÜN GİDEBİLİRSEK DOKTORA GİDECEĞİM ARTIK KAÇ GÜN OLDU TATİLE GİTTİ DOKTORUMUZ.EĞER YOKSA KENDİMİ HASTANEYE KALDIRACAĞIM ARTIK MERAKIMDAN ÖLECEĞİM

bebek arabası almak isteyenler için önerim.biz mayıs ayında aldık taa evde test sürüşleri yaptık pek güzel dizaynı, sağlamlığı.e bebek te indirime giriyor.üşenmesem kutusunu açıp size foto yüklerdim.

ya kızlar bebek arabası 3 tekerli istiorum ama hem 3 tekerli hem çift yönlü olmalı onuda bulamıom.siz baktınızmı araba ben mi cok aceleciyim eksik o kaldıda bi tek

canım bizde arıyoruz bebek arabası henüz karar veremedik. eşimde üç tekerlekli istiodu ama onlar çok kullanışlı değilmiş. biz kraftın twist travel modelini beğendik. çok hoşumuza gitti, kullanışlıda. çift yönlü vs. araç koltuğuda şaseye tek takılabilio. hafif duruo. ama işte birazcık pahalı:) birde wollex var. onu sadece netten gördük. dışarda bi yerde satıldığını görmedim. görmedende almak olmuo. oda travel. fiyatı daha uygun ama onunda ayak koruyucusu yok. dışardan temin edebilsek onu alıcaz ama dışardada bi çok yere sorduk ayrı satılan ayak koruyucu yok. kaldık öyle:) karar vermedik hala.

canım bende gelirken serviste çok sallana sallana geliyorum işe. adamın hiç dikkat ettiği yok. karnımın yerinde oynadığını filan hissediyorum korkuyoum bişi olcak diye. bugün tam 32. haftam. rapor için devlet anlaşmalı hastaneye gitmem lazımmış. 4e randevu aldım, dra gidicem raporumu alıcam. eşimde çalışabilir alma izne ayrıl diyo ama evdede vakit geçmez diye kararsızım. alayım çalışabilirimi, sonra dayanamzasam bozarım raporu diyorum. of çok zormuş çalışırken bebek beklemek..

Son düzenleme:
günaydın kızlar benimde canım sıkkın biraz biliyorsunuz bir hafta önce doktor suyun az demişti yarın tekrar randevum var ama ben her gün yada 2 3 günde bir tartılıyorum 75,6 dım en son 3 gün önce bu sabah 74,9 çıktım daha 1 hafta once bile 75,2 kilo muşum cizelgede yazan 1 hafta öncesine gitmiş kilom sabah sabah moralim bozuldu sizin geriye gittiğiniz oluyormu hiç

canım bu arada 6. aydan itibaren kullaıma uygun yazıo senın arabada :44:

evet canım zaten kışın dışarı bebek arabasıyla çıkarmam ki üşür...eşim arabayla götürür her yere arabada da pusetinde yatar, paşam 6 aylık olunca zaten havalar güzel olmaya başlar hem 6. aydan itibaren oturacaklar

Son düzenleme:
inşallah öyledir cnm korktum bi an hiç başıma gelmemişti böyle bi durum baya bi ıslaklık görünce afalladım bide cnm sıkkın onun etkisiylemi olduki dedim

canım canını sıkma moralinide bozma bu hayatta herşey inan olcağına varıyor. Bazı şeylerin önüne geçebilmek malesef imkansız. Ben her zaman hayırlısı ne ise o olsun derim. Sıkma canını canım

aynen hayatım bizde kutusunu açmayı bile düşünmüyoruz kışın zaten çıkmamda çıkıncada sararım battaniyesine pıstırırım kucağıma koyniş koyniş gideriz

bacaklarımın ağrısından ağlıcam duramıyorum
kesin yağmur yağacak offf ölücem sanki ya...

peksimetle ilgili bişi demediniz:26:

günaydın güzel anneler ve kıymetli minnoşları,yeni bir haftaya daha başladık sağlıklı,huzurlu her şeyin yolunda gittiği bir hafta geçirelim inşallah,güle oynaya yazışalım ,güzel haberler verelim birbirimize ....bizde bugun istanbul buluşmasını tekrarlıyoruz bildiğiniz gibi artık size foto ekleriz ..ya hamıle grubuyla bir şeyler yemek okadar zevklı ki , yan masalardan da bakıyorlar zaten bunlar napmışlarda aynı anda gebe kalmışlar acaba der gibi merak etmeyin sizin yerinizede mama yicem

bacaklarımın ağrısından ağlıcam duramıyorum
kesin yağmur yağacak offf ölücem sanki ya...

peksimetle ilgili bişi demediniz:26:

çok geride kalmış bacım yoksa sana alıntı yapacaktım...

sancısı gelmiş ıkınmış sıkınmış doğurmuş bizim hatun

bizde hala bi numara yok beceriksizmiyiz neyiz

Bugun bulusmamiz var kizlar biliyorsunuz,ama benim bir derdim var,NE GİYECEGİM!!!
Kendime bisey yakistiramiyorum,hamile kiyafetlerimden de sıkıldım ama daha da bisey almak istemiyorum,bir daha ne zaman giyilecekler ki zaten,onlara para harcayip duracagim,di mi?
Artizzzz kiz sen ne giyiyosun bakim?ayaklarim sisti guzelim ayakkabilarim da olmiycak zaten digerleri hep topuklu,onlari unut,pöfff jep ayni seylere kaldim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım drum bana 6. Aydan itibaren suyun az günde en az 3 lt su içeceksin diyo ben nerdeyse 5 lt içiyorum ama hala değişen bişi yok korkma bu çok kişide olan bi durum

çok geride kalmış bacım yoksa sana alıntı yapacaktım...

sancısı gelmiş ıkınmış sıkınmış doğurmuş bizim hatun

bizde hala bi numara yok beceriksizmiyiz neyiz

ıkınmış sıkınmış doğurmuş ne güzel anlattın öyle

kocam duymasın 15inde doğur diyor bana, ben de ona diyorum kendimi sıkınca doğcak mı sanki

ewet canım biraz fazla değerli hissediyoruz sanırım ama en güzeli de bu zaten değerli değilmiyiz allah nazardan korusun ben inanırım kötü göze

ben biraz daha düz bakıyorum galiba bu hamilelik işine ve hamile kalabilmek "kişisel başarı"dan ziyade "kişisel bir tercih, keyfi bir durum" olduğundan hamile kadına özel bir değer yüklemiyor bence, ama bebişler dersen bak onlar değerli, neslin devamı için, bu yüzden de kendimi sadece emanetçi ya da kıymetli bir yük taşıyan bir kamyon(!) gibi görüyorum. "Cennet anaların ayağı altındadır." aşamasına benim kafamda hamile kaldıktan sonra değil, emek verip vatana, millete, insanlığa hayırlı bir evlat yetiştirdikten sonra geçiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…