cnm hiç sanmıorum yaa artık çok zor oluyo bide millet dötüne hizmet ettiriyo bu halimle:2:2-3 hafta daha dayanabilcek misin canım sen?
Kızlarrr günaydınlar sabah işe gelirken bindiğim araç çukura bi girdi aklım çıktı kasıklarım zonkladı resmen bende bu olayın üstüne yarın gidip dr umdan tekrar izin alacağım aldığım 37 haftaya kadar olan raporu bozduracağımmm çok korktum şimdi şimdi ağrım azaldı
canım oturduğun yeri epey ıslatacak kadar sıvı gelirse hemen gel diyor bana doktorum...şayet böyle bir durum yoksa akıntıdır muhtemelen..kızlar az önce lavaboya girince dikkat ettim akıntım gelmiş fakat çamaşırımın büyük bi kısmı ıslak su gelmiş olabilirmi bi an korktum daha çok erken
sağolasın canım inş. hepimiz güzel günlerde kullanırız aldıklarımızıbizimde tek aabamız eksik kaldı güzelmiş bu modelde ii günlerde kullan
kızlar az önce lavaboya girince dikkat ettim akıntım gelmiş fakat çamaşırımın büyük bi kısmı ıslak su gelmiş olabilirmi bi an korktum daha çok erken
insan paranoyak gibi oluyor dimi,nazar değilse bile insan ona yoruyor,bugün forum ist.e gittik e ebbek magazasına,neyse cıkısta yemek yemek için bir rest. oturduk. cıkısta ödemeyi yapmak için kasaya doğru yürüken genc bir erkek calışan size cay ikram edelim vaktiniz varsa dedi,tesekür ederim vaktim yok dedim kasaya geldim 3 genc kız hepsi bakıyor bana gülümsüyorlar ben de güldüm size tatlı ikram edelim dediler yine tesekür ederim vaktim yok dedim sonra biri diğer arkadasına limonata versene,karton bardaga koyalım giderken içersiniz diye verdiler cok sasırdım cunku her alışveriş merk. olan bir rest. ve böyle incelikleri olan bir yer değil,kızlardan biri cok tatlı görünüyorsunuz dedi tabi cok hosuma gitti benim de:)
eşim anlam veremedi,kızlara hamileler hep şirin gelir dedim.. o da sımarmıym diye sana moral olsun diye verdiler herallde diye benimle uğrastı.. ben sonradan korktum nazar olacak diye,okudum bir sürü..
oysa aman bana nazar oldu söyleydim söyle oldum diyenlere sinir olurdum ama insan hamileyken cok değerli hissediyo kendini oysa etraf hamile kaynıyo ne nazarı
Yok canım değildir. Su gelmesi olayında hissediyormuşsun üstünü başını kirletecek kadar çok geliyormuş
ya kızlar bebek arabası 3 tekerli istiorum ama hem 3 tekerli hem çift yönlü olmalı onuda bulamıom.siz baktınızmı araba ben mi cok aceleciyim eksik o kaldıda bi tek
Kızlarrr günaydınlar sabah işe gelirken bindiğim araç çukura bi girdi aklım çıktı kasıklarım zonkladı resmen bende bu olayın üstüne yarın gidip dr umdan tekrar izin alacağım aldığım 37 haftaya kadar olan raporu bozduracağımmm çok korktum şimdi şimdi ağrım azaldı
canım bu arada 6. aydan itibaren kullaıma uygun yazıo senın arabada :44:
inşallah öyledir cnm korktum bi an hiç başıma gelmemişti böyle bi durum baya bi ıslaklık görünce afalladım bide cnm sıkkın onun etkisiylemi olduki dedim
salı yağış varr cuma sıcaklar dönüyo
evet canım zaten kışın dışarı bebek arabasıyla çıkarmam ki üşür...eşim arabayla götürür her yere arabada da pusetinde yatar, paşam 6 aylık olunca zaten havalar güzel olmaya başlarhem 6. aydan itibaren oturacaklar
bacaklarımın ağrısından ağlıcam duramıyorum
kesin yağmur yağacak offf ölücem sanki ya...
peksimetle ilgili bişi demediniz:26:
günaydın kızlar benimde canım sıkkın biraz biliyorsunuz bir hafta önce doktor suyun az demişti yarın tekrar randevum var ama ben her gün yada 2 3 günde bir tartılıyorum 75,6 dım en son 3 gün önce bu sabah 74,9 çıktım daha 1 hafta once bile 75,2 kilo muşum cizelgede yazan 1 hafta öncesine gitmiş kilom sabah sabah moralim bozuldu sizin geriye gittiğiniz oluyormu hiç
çok geride kalmış bacım yoksa sana alıntı yapacaktım...
sancısı gelmiş ıkınmış sıkınmış doğurmuş bizim hatun
bizde hala bi numara yok beceriksizmiyiz neyiz
ewet canım biraz fazla değerli hissediyoruz sanırımama en güzeli de bu zaten değerli değilmiyiz allah nazardan korusun ben inanırım kötü göze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?