2012 Ekim Anneleri

ıkınmış sıkınmış doğurmuş ne güzel anlattın öyle

kocam duymasın 15inde doğur diyor bana, ben de ona diyorum kendimi sıkınca doğcak mı sanki

bizimki de öyle eylül 18 den önce olmaz mı doktor bey demez mi adama sanki taşıyan o

kamyon derken

canım sana dün bişey yazdım ama okumadın sanırım...şu sevi bebenin çok fonksiyonlu yatağını aldınmı? Hatırlarsan daha önce konuşmuştuk almayı düşündüğünü söylemiştin...Bu hafta almayı düşünüyorum bende sen aldın mı merak ettim

canım tabiki kişisel bir tercih ama bence Allah'ın kadınlara bahşetmiş olduğu bir lütuf hamilelik, Allah'ın emanetini taşıyoruz içimizde. bir mucize olarak değerlendiriyorum ben içinde bir canın büyümesi ,gelişmesi, doğmadan önce de sonra da senden beslenmesi ,seninle var olması. elbette emek verip hayırlı evlatlar yetiştirmek öncelikle annelerin görevi ama hamileler de sadece taşımacılık yapan bir kamyon olarak değerlendirilemez ki

zorluğu olacaktır muhakkak ama bence harika bir zamanlama.. 3 yaş fark... Allahım izin verirse ve defnosum huzurlu bir cocuk olursa ben de cok beklemem gibime geliyor,ikisi birden büyüyecek ve anneye arkadas olacaklar harika!

zorluğuna da katlanılıyor bir sekilde,o kadar insan yapıyorsa Allah sana da o gücü ve kolaylığı verecektir.. tadını cıkar bebişlerinin... şimdiden bunu düşünüp stres yapma ki çocuklarında etkilenmesin... bu arada kızına kız mı erkek mi kardes geliyor

Bende şişlik yok ama pedikür fobisi nedeniyle ayaklarım korkunç görünüyor, ben sarılıktan mantardan falan aşırı korktuğumdan yaklaşık 5 senedir pedikür yaptırmıyorum dışarıda, evde kendim hallediyordum, mis gibi pamuk gibi de oluyordu, şimdi öne eğilmem zaten mümkün değil de arkaya kaykılıp tırnağaımı kesmek için ayağımı kaldırdığımda da kendimi koca obez bir kediye benzetiyorum, gülmekten kesemiyorum tırnağımı bile Sandaletlerden fırlayan patateslerimle ben de aranızda olacağım bugün.

aynen canım bende öyle hemen yapmayı düşünüyorum...çok istiyoruz eşimle bir de kızımızın olmasını doktoruma sordum aslında 2 yıl olsa daha iyi olur sezaryenlerin arası ama gebelik olursada dikkatli kilo alımıyla 2 yıldan önce de sağlıklı gebelik geçirebilirsin dedi

maşallah cnm hadi gözün aydın..
ne kadar kolay doğum olmuş
benimde normal olması için böyle galeyana gelmem gerek
kuzucunda çıkacak sağ sağlim maşallah sağlıklıymışta...
yanlız ultrason ölçümü bayağı bi farkediyo sanırım

bende eşime kestireyim diyorum ama korkuyorum acıtırsa diye ,ama çok komik oluyor gerçekten tırnak kesmeye çalışırken

hahahahah... aman coyotecim bol bir elbise giy cık.. senin gözlerin yeter zaten güzelsin valla ben hiç kasmıycam penye bir elbise giyicem püfür püfürr.. ayagıma da bir terlik ya da babet bu kadar :))

kızlar bu arada ben biraz gecikmeli gelebilirim eşimin önemli işleri varmış bugün o bırakıcak beni gecikebilir ama emin değilim,olası gecikme durumunda artist e mesaj atarım.. olmadı atlar taksiye gelirim...

canım benim çok bulantım vardı doktor bi iliç verdi ama o kadar ağırdıki baş ağrısından kalkamadım bu sefer. tuzlu çubuk, beyaz leblebi şeker ve naneli kesme şeker bana çok iyi geldi. rennie duo şurup içtim birde.

Hmm evet benim de kendi pensim oldugu halde manikur ve pedikure veda ettim mikrop falan kaparim diye cunku tirnak etleri mikrobun vucuda girmesini engelliyor sonucta,ben de kuaforde sadece torpu ve oje yaptiriyorum,bugun ona bile cikamiycam artik,kendim halledicem bi sekilde...

Allah kalbimize göre verir inşallah.. ben de bir de oğluşumuz olsun isterim.. ne güzel bir aile tablosu cıkar ortaya değil mi :)

Allahım sağlıcakla versin bebişlerimizi ve miniklerimizin minik kardeşlerini inşallah....

Aaa yok canım görmedim yazdığını, henüz almadım, gaz için salıncak falan da alınca benimki artık iyice bık bık etmeye başladı, hele bir doğsun da duruma bakayım elimizdeki sling, salıncak, sıcak su torbasına rağmen hala gaz şikayeti olursa o zaman alırız, nasolsa her yerde var.

inşallah canım inşallahhhhhh

GUnaydin guzel anneler hepimizin yeni haftasi hayirli olsun insaallah.
Bugun bulusucaklara keyifli sohbetler dilerim resimlerinizi de bekliyorum mutlaka
Bugun bana kadin geliyor aksama kadar temizlik var tatilden dondugumden beri hic bisey yapmadim temizlik adina bugun ev kendine gelecek insaallah esimde yok yarin geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…