yok cnm benimkiside her konuda prof
annem herşeyini aldı die artık sonunda mahçup olduda aldı
yoksa almazlardı yani eminim
millete gösteriş olsun istediler birazda[/Qhayır sanki bı tek bızım anamızın babamızın torunu bunlar ya.ben artık dıorum ztn annem sunu aldı annem bunu aldı sayıom hepsini utansınlar dieeeeeeeeee
aminnnn cnm benimkide tam tersidir çok bilgiçtir karışır herşeye kardeşinin çocuğunda bile karışmamış söyler durur görümceleri vardı sesimi çıkarmadım ama içime dert oldu diye dua ediyorum hastanede bende kalcam demesin utanırım ben istemem annemde kızıyooo şimdi el gibi uzaktan bakıyolar hiç derdiniz varmı ihtiyacınız varmı demiyolar o zaman herkesden önce koşarlar torunumuz diye diyor haklıda kadın bizimki açıkça söyledi kendimi babanne olmaya hazır hissetmiyorum alışamıyorum diye çocuk nerdeyse doğcak lafa bak
aminnnn cnm benimkide tam tersidir çok bilgiçtir karışır herşeye kardeşinin çocuğunda bile karışmamış söyler durur görümceleri vardı sesimi çıkarmadım ama içime dert oldu diye dua ediyorum hastanede bende kalcam demesin utanırım ben istemem annemde kızıyooo şimdi el gibi uzaktan bakıyolar hiç derdiniz varmı ihtiyacınız varmı demiyolar o zaman herkesden önce koşarlar torunumuz diye diyor haklıda kadın bizimki açıkça söyledi kendimi babanne olmaya hazır hissetmiyorum alışamıyorum diye çocuk nerdeyse doğcak lafa bak
yok cnm benimkiside her konuda profbi tek diyette prof diil yapamıyo okadar yemeği tatlıyı seviyoki ayakları taşıyamıyo artık kendi vücudunu
millete gösteriş olsun istediler birazda
yok cnm benimkiside her konuda profbi tek diyette prof diil yapamıyo okadar yemeği tatlıyı seviyoki ayakları taşıyamıyo artık kendi vücudunu
millete gösteriş olsun istediler birazda
benim tek korkum ne biliyomusun hastaneden çıkıp eve gelcez ya ikiside bildiklerini okumaya yaptırmaya çalışmasalar bari mutlaka 2 3 gün ikisi birden kalır ayrı dillerden konuşup arada bırakmasalar bari beni bizim zaten ilk konumuz belli annem bebeğin göbeği düşmeden yıkanmaz tezini savunuyo kv ise bebek yıkanır tezini şimdi bile konuşuyolar annem yıkanmaz mikrop kapar diyo kv yıkanır hem çocuk rahatlar diyo bakalım galip gelen kim olucak
oooo cnm daha siz tanımıyosunuzki birbirinizibizde biraz tersinedir canım durum aslında ,annanemin 4 kızı var ,annemin 2. Allah'tan oğlunuz yok derim bazen onlara çünkü kaynana olcak kapasite var ikisinde de
kayınvalidem tam aksi daha sakindir karışmaz. gerçi bir kere o geldi ,bir kere ben gittim birbirimizi fazla tanıma şansımız da olmadı 4 yıldır evli olmamıza rağmen
mahçup olunmasıda güzelll bizde oda yok anlatıyorum şunu aldı annem bunu aldı diye iyi sağolsun iyi yapmış diyoo annem el işleri yapıyo doğuma yetiştircek bayada var söyledi geçen şu yapılcak bu yapılcak yetişmicek galiba doğuma diye yetişmezse doğumdan sonra yaparsın diyo ne acelesi var diyo yapabilceğim bişeyse bende yapayım demiyo sağolsunnn annemde dedi çarşaf yapıyom doğumdan sonra çarşafı napcak doğumda lazım dedi eee o zaman elini çabuk tutcan diyoo pişkinlik son safhada
oooo cnm daha siz tanımıyosunuzki birbirinizi
delüüüü
merak etme geldiklerinde bol bol tanırsın
karışmadan duramazlar cnmmm asla...
ama ben dank cvp die veririm valla hiç çekinmem
ya benim annemde kaynana ama kaynanalık yapmıyoki hiç
yani kızıp bana bişi dese ben ona kızıyorum
allahtan benim gibi görümceler var
bizde biraz tersinedir canım durum aslında ,annanemin 4 kızı var ,annemin 2. Allah'tan oğlunuz yok derim bazen onlara çünkü kaynana olcak kapasite var ikisinde de
kayınvalidem tam aksi daha sakindir karışmaz. gerçi bir kere o geldi ,bir kere ben gittim birbirimizi fazla tanıma şansımız da olmadı 4 yıldır evli olmamıza rağmen
babanne olmaya hazır değilse, teyze dedirttiririz sana deseydin
işte sıkıntı bunlar..bugüne kadar hiç kavga gürültü olmadı çünkü çooook nadir görüşürler,bir iki saat otururlar o kadar..aynı ilçede olmalarına rağmen.ama şimdi bebek doğunca ilk günler annem kesin olacak yanımda,yani Alllah nasip ederse tabi..onlar da kalırsa,uygulamak istedikleri farklı olursa,ki olacak gibi,sorun çıkabilir.. ama ben bazen eserliyimdiryani dayanamazsam yeteeeeeer diyebilirim,belli olmaz sağım solum
mesela birkaç gündür kv şu sarı tülbent meselesini söylüyor,ben de tamam tamam dedim ama annem de hiç sevmez bunu ve yanlış birşey olduğunu bilir..(sanki kızımın tek eksiği oymuş gibi sarı tülbent yaptırmış,iğne oyalıymış falan filan anlata anlata bitiremiyor) dün netten bu sarı eşya ve sarılıkla ilgili yanlış bilgilerle ilgili yazıyı okudum eşime ,eşim de demek ki sarı şeyler yasak dedi..almak yok dedi.. ben de tamam dedim..herkese tamam diyorum bakalım..artık kv örter biz açarız
bir de sinir oldum gidin işte şu dükkana da herşeyi alın ben ödücem falan diyo kayınpeder,eee o dükkan öyle taksit falan yapmıyor elden,eee durumları da yok..biz de eşimle gittik bi gün,herşeyini aldık kendimiz,kimseye de yük olmayalım dedik..zaten insanlar ellerinden geleni yapar..öyle istemem ben eşya..annem zaten eksiğini bırakmadı bize..taaaa hamile kalmadan başlamış almaya..neyse,geçenlerde kaynım üç beş parça bişey almış,onlar görmeden eşime vermiş..onlar da sanıyor herşeyini almış,eksiklerini kaynım tamamlamış.. bu arada kaynım bekar.yani onlar üstümüze düşeni yaptık havasındalar şu anda..halbuki çok sıradan konu komşunun bile getireceği birkaç parça kıyafet..zaten bişey beklemiyordum ama şimdi herşeyini kendileri halletmiş sanıyorlar.
ayyy ölemi dedii babanne olmaya hazr deilmiş koca karı şükret babanne oluosunafedersin canımda cok kızdımm ya
yok kız gelcek 1 hafta kalıp gidicek zaten, neye karışçak buarada
ben hala kayınvalideme siz diye hitap ediyorum ya , anne de diyemedim
carmentacım allah şifa versin canımm işallah güzel haberlerini paylaşırsın.. ben de cuma günü gidicem benim bebişiminde bir böbrekte idrar kesesinde giden yolda mı ne genişleme varmış.. takip edicez dedi doktor bende korkuyorum çünkü internetten okuduğum şeyler kötü şeylerdi.. işiallah ben de sende güzel haberler paylaşırız canım
kızlar kaynanalardan yana baya dertli olanlar var, bikaçtanesini okuyabildim,inş doğum sonrası hiçkimsese bi sorun çıkmaz,,,ben bişi sorcam nst ye bağlanınca ücreti ne kadar ben haftaya gideceğim de merak ettim:44:
ben de ayrı bir topik okumuştum,amaçları neydi bilmiyorum ama doğan bebeğin bekar halasının göğsünü açmışlar emzirmeye çalışıyorlarmış,bunu bi amaçla yapıyorlardı ama hatırlamıyorum şimdi..hem de bebeğin annesi birkaç defa uyarmış,önceden bahsetmişler çünkü bundan..sakınnnn falan demiş,ama bu bir gün banyodan bi çıkmış bebek bekar halanın göğsünde,tabii anne şokkk ve sinir krizi...insanın sütünü kaçırırlar bunlar.Ayy benim kaynana fena ya herseye karisir,ben umursamam ama lohusa donemi delirtir beni biliyorum,koca 70 yasinda kaynatama bile sofrada ecete al agzini sil,adam kahveye gidiyorum diyo uzerini degis pant pislenmis,elini islat bi saclarini arkaya dogru duzelt,oyle uzanma,soyle koyda ye...ayyy icimi fenalik basti.dun de bu kaynana toiginde okudum kizin biri bebegi birakmis bu da guya meme araniyo diye uzulmus,kendi gogsunu vermis,ayy icimdeki hannibal uyaniyooo,insanlar boyle katil olurmus diyorum:)))
bana da inandırıcı gelmedi açıkçası insan acile uçarak gider,2 gün olmuş bir de..bana hiç inandırıcı gelmedi açıkçası, ya gerçekten psikolojik bir bozukluğu var yada böyle bir olay yok. o sayfayada yazdım. böyle bir şey olsa bile insan hemen hastaneye gider. gözü eşini falan görmez. kalkmış topik acmış milete soruyor. en olmadı 112 arar sorar insan. neyse ya büyük konuşmak istemiyorum alah akıl ve iman versin ne diyeyeim,
kızlar kaynanalardan yana baya dertli olanlar var, bikaçtanesini okuyabildim,inş doğum sonrası hiçkimsese bi sorun çıkmaz,,,ben bişi sorcam nst ye bağlanınca ücreti ne kadar ben haftaya gideceğim de merak ettim:44:
işte sıkıntı bunlar..bugüne kadar hiç kavga gürültü olmadı çünkü çooook nadir görüşürler,bir iki saat otururlar o kadar..aynı ilçede olmalarına rağmen.ama şimdi bebek doğunca ilk günler annem kesin olacak yanımda,yani Alllah nasip ederse tabi..onlar da kalırsa,uygulamak istedikleri farklı olursa,ki olacak gibi,sorun çıkabilir.. ama ben bazen eserliyimdiryani dayanamazsam yeteeeeeer diyebilirim,belli olmaz sağım solum
mesela birkaç gündür kv şu sarı tülbent meselesini söylüyor,ben de tamam tamam dedim ama annem de hiç sevmez bunu ve yanlış birşey olduğunu bilir..(sanki kızımın tek eksiği oymuş gibi sarı tülbent yaptırmış,iğne oyalıymış falan filan anlata anlata bitiremiyor) dün netten bu sarı eşya ve sarılıkla ilgili yanlış bilgilerle ilgili yazıyı okudum eşime ,eşim de demek ki sarı şeyler yasak dedi..almak yok dedi.. ben de tamam dedim..herkese tamam diyorum bakalım..artık kv örter biz açarız
bir de sinir oldum gidin işte şu dükkana da herşeyi alın ben ödücem falan diyo kayınpeder,eee o dükkan öyle taksit falan yapmıyor elden,eee durumları da yok..biz de eşimle gittik bi gün,herşeyini aldık kendimiz,kimseye de yük olmayalım dedik..zaten insanlar ellerinden geleni yapar..öyle istemem ben eşya..annem zaten eksiğini bırakmadı bize..taaaa hamile kalmadan başlamış almaya..neyse,geçenlerde kaynım üç beş parça bişey almış,onlar görmeden eşime vermiş..onlar da sanıyor herşeyini almış,eksiklerini kaynım tamamlamış.. bu arada kaynım bekar.yani onlar üstümüze düşeni yaptık havasındalar şu anda..halbuki çok sıradan konu komşunun bile getireceği birkaç parça kıyafet..zaten bişey beklemiyordum ama şimdi herşeyini kendileri halletmiş sanıyorlar.
cnm benım sendemı perşembe gıdıyorsun bende perşembe gıdıcem 30 haftam dolmuş olucak heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?