2012 Ekim Anneleri

bizde biraz tersinedir canım durum aslında ,annanemin 4 kızı var ,annemin 2. Allah'tan oğlunuz yok derim bazen onlara çünkü kaynana olcak kapasite var ikisinde de

kayınvalidem tam aksi daha sakindir karışmaz. gerçi bir kere o geldi ,bir kere ben gittim birbirimizi fazla tanıma şansımız da olmadı 4 yıldır evli olmamıza rağmen

babanne olmaya hazır değilse, teyze dedirttiririz sana deseydin

Son düzenleme:

ayyy ölemi dedii babanne olmaya hazr deilmiş koca karı şükret babanne oluosun afedersin canımda cok kızdımm ya

benim anneler 100 'er lira verdi + 600 tl olan beşik ve gardırobu ortak aldıokadarrrrrrr ben onlara bana bişey almayın düzgün takı takın dedim annem 1000 tl ye künye alırım sana diyor kaynanamı bilmiyorum:26:sağsalim alayımda bebeğimi kucağıma kimsenin bişeyi lazım değil ne yapim yani ilkindede aynısı olmuştu şaşırmadım

mahçup olunmasıda güzelll bizde oda yok anlatıyorum şunu aldı annem bunu aldı diye iyi sağolsun iyi yapmış diyoo annem el işleri yapıyo doğuma yetiştircek bayada var söyledi geçen şu yapılcak bu yapılcak yetişmicek galiba doğuma diye yetişmezse doğumdan sonra yaparsın diyo ne acelesi var diyo yapabilceğim bişeyse bende yapayım demiyo sağolsunnn annemde dedi çarşaf yapıyom doğumdan sonra çarşafı napcak doğumda lazım dedi eee o zaman elini çabuk tutcan diyoo pişkinlik son safhada

işte sıkıntı bunlar..bugüne kadar hiç kavga gürültü olmadı çünkü çooook nadir görüşürler,bir iki saat otururlar o kadar..aynı ilçede olmalarına rağmen.ama şimdi bebek doğunca ilk günler annem kesin olacak yanımda,yani Alllah nasip ederse tabi..onlar da kalırsa,uygulamak istedikleri farklı olursa,ki olacak gibi,sorun çıkabilir.. ama ben bazen eserliyimdiryani dayanamazsam yeteeeeeer diyebilirim,belli olmaz sağım solum

mesela birkaç gündür kv şu sarı tülbent meselesini söylüyor,ben de tamam tamam dedim ama annem de hiç sevmez bunu ve yanlış birşey olduğunu bilir..(sanki kızımın tek eksiği oymuş gibi sarı tülbent yaptırmış,iğne oyalıymış falan filan anlata anlata bitiremiyor) dün netten bu sarı eşya ve sarılıkla ilgili yanlış bilgilerle ilgili yazıyı okudum eşime ,eşim de demek ki sarı şeyler yasak dedi..almak yok dedi.. ben de tamam dedim..herkese tamam diyorum bakalım..artık kv örter biz açarız

bir de sinir oldum gidin işte şu dükkana da herşeyi alın ben ödücem falan diyo kayınpeder,eee o dükkan öyle taksit falan yapmıyor elden,eee durumları da yok..biz de eşimle gittik bi gün,herşeyini aldık kendimiz,kimseye de yük olmayalım dedik..zaten insanlar ellerinden geleni yapar..öyle istemem ben eşya..annem zaten eksiğini bırakmadı bize..taaaa hamile kalmadan başlamış almaya..neyse,geçenlerde kaynım üç beş parça bişey almış,onlar görmeden eşime vermiş..onlar da sanıyor herşeyini almış,eksiklerini kaynım tamamlamış.. bu arada kaynım bekar.yani onlar üstümüze düşeni yaptık havasındalar şu anda..halbuki çok sıradan konu komşunun bile getireceği birkaç parça kıyafet..zaten bişey beklemiyordum ama şimdi herşeyini kendileri halletmiş sanıyorlar.

oooo cnm daha siz tanımıyosunuzki birbirinizi
delüüüü
merak etme geldiklerinde bol bol tanırsın
karışmadan duramazlar cnmmm asla...
ama ben dank cvp die veririm valla hiç çekinmem
ya benim annemde kaynana ama kaynanalık yapmıyoki hiç
yani kızıp bana bişi dese ben ona kızıyorum
allahtan benim gibi görümceler var

ayy beterin beteri warmışş.seninki baya fenaymıs kuzum ya allah yardımcın olsun :26:

yok kız gelcek 1 hafta kalıp gidicek zaten, neye karışçak buarada

ben hala kayınvalideme siz diye hitap ediyorum ya , anne de diyemedim

benim annemin bilgiçlikleri yoktur ama havadan nem kapar herşeye alınır kafaya takar diğeride dediğim dediktir hep doğruyu bilir dediğini yaptırana kadar bırakmaz annem çocuğu yıkamayalım mikrop kapar der kenara çekilir kv eğer diretirse yıkancak diye annem bozulur suratını asar kalmak istemez vs vs valla hazır değilmiş cnm bilmiyorum sevindiği tek nokta çocuğun erkek olacağı onada diyoki doğulular erkek çocuk ister ondan öyle çok sevinmiş valla yanlışş anlayan olabilir beni benm istediğim tek şey az önemsesin torununu çok bişey değil 1 2 bişey alsın beni mutlu etsin önemsendiğimi bileyim böyle uzak durunca moralim bozuluyor neden istemiyolar diye düşünüyorum

kızlar kaynanalardan yana baya dertli olanlar var, bikaçtanesini okuyabildim,inş doğum sonrası hiçkimsese bi sorun çıkmaz,,,ben bişi sorcam nst ye bağlanınca ücreti ne kadar ben haftaya gideceğim de merak ettim:44:

ayyy hakkatn bide onlar war.ben yıarım cocugumu göbegıne degmesin sadece mıkrop kapmasın dıo doktorlar.benımkıde yıkanmaz dio bide yataga cocuk alınmazmıs günahmıs kendı kızı 4 kısı yatıo yatakta ona desene bana dio bende dedım yatırabılırım o ankı ruh halime baglı insanı ınada bındırıolar böle tersini yapasım gelıo hep

ayyy ölemi dedii babanne olmaya hazr deilmiş koca karı şükret babanne oluosun afedersin canımda cok kızdımm ya

ben alıştım artık en başından beri tepkisi buydu ilk öğrendi daha erkendi ama neyse hayırlı olsun dedi kapattık cinsiyetini öğrendi havalara zıpladı erkek geliyo soyumuzu sürdürcek diye göbek atmış evde öle diyodu sonra hep uzak durdu evlerinde hiç torun konusu açılmadı arkadaşı var kadın geldi göbeğimi öptü okşadı bizimki 1 kere elini sürmedi eşya aldıkça anlattım belki sorar diye bi ihtiyacın varmı diye hiç sormadı hatta aldıklarıma bazen bahaneler buldu ne gerek vardı ona napcaktın geçende arkadaşım geldi istanbuldan eee ne getirmiş sana arkadaşın taa orlardan eli boşmu gelmiş diyoo bende dedim oğluma tulum almış hediye evede çikolata almış dedim ses çıkarmadı ama sevgili görümceciğim taa orlardan dediği yerden eli bomboş gelmiş ona laf etmiyo ama amannn neyse dert çok canım uzatmayayım

yok kız gelcek 1 hafta kalıp gidicek zaten, neye karışçak buarada

ben hala kayınvalideme siz diye hitap ediyorum ya , anne de diyemedim

oo süper ozaman

benimki bana getirdiği 2 bardak ayranı nie içmediğimizi sorgulamıştı çocukmuşuz gibi.ben de şalterler atmıştı en sonunda
benim evim benim düzenim lafı çıkıverdi ağzımdan
ama benimki sağolsun alınmıyoda yaakeşke biraz alınsa
ben iyi olunca gelmesin kimse kendim bakıcam diyorum.yok gelirim ben hergün dayanamam duramam dio
sanki onsuz yapamam
ya bide ben onun yanında göğsümü açıp emziremem.ben bebeği emziricem o bakıcak izlicek bebeği sevicek falan utanırım:26:
hamileyken yemiyorum diye çok ısrarlar ediyodu.emzirme döneminde napıcam sütün yok ye der bide deliririm

Amin canım inşallah. Çok zor böyle beklemek. Bana eşim ailem okuma internetten bişey diyor ama dayanamıyorum. Bebeklerimiz Allah'a emanet; sağlıklı olmaları için dua etmekten başka çaremiz yok. Ben o günden beri hep hasta gibiyim. Çok üzülünce boğazlarım şişer. Boğazlarım şişiyor; başım çok ağrıyor, kulaklarıma vuruyor özellikle de akşamları Düşünmeyeyim diyorum; şifası Allah'tandır belki boşuna evham yapıyorumdur diyorum; bir daha ki kontrolümde herşey düzelecek belki diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi. :18::18::18: ama zor. Allah herkesin bebeğine sağlık ve sıhhat versin inşaallah

Senin bir daha ki kontrolün ne zaman? İnşaallah güzel haberle gelirsin

ben hıc grmedım canım carsamba gtcem bıde hastane deıstrdım bakalım nasıl olcak.nst yedemı ucret wercez ya ztn gergındım bide bu cıktı

Arkadaşlar merhaba... Dr.dan geldim... Oğlum 2043 gr. 43 cm. olmuş. Haftasınla uyumlu dedi dr.umuz. Yalnız şuan başka bir sıkıntım var. Yorgunluktan mı bilmiyorum kasıklarıma kramp girmeye başladı. Önce ayaktayken oldu ve ben iki bklüm kaldım. Doğrulamadım bile.. Çok canım yandı. Daha sonra geçti gibi oldu. Ben normale döndüm falan ama ağrı gitmedi tam olarak. Şuan bile kasıklarımda ağrı var ve belime vuruyor. Offf ne bu anlamıyorum ki.. :26: Yalancı sancı dedikleri mi acaba :26: Yoksa benim yorgunluğum mu sadece

ben de ayrı bir topik okumuştum,amaçları neydi bilmiyorum ama doğan bebeğin bekar halasının göğsünü açmışlar emzirmeye çalışıyorlarmış,bunu bi amaçla yapıyorlardı ama hatırlamıyorum şimdi..hem de bebeğin annesi birkaç defa uyarmış,önceden bahsetmişler çünkü bundan..sakınnnn falan demiş,ama bu bir gün banyodan bi çıkmış bebek bekar halanın göğsünde,tabii anne şokkk ve sinir krizi...insanın sütünü kaçırırlar bunlar.
bana da inandırıcı gelmedi açıkçası insan acile uçarak gider,2 gün olmuş bir de..

ben özel hast. muayene 12 veriyorum nst den de 10 alıyorlar. haftada bir gidince bir vericem bir vermiycem

Son düzenleme:

ben annemin aldıklarını getirdim eve söyledimde yıkadım yerleştircem diye bana bende şunu aldım al götür git demedi demekki bişey almadı yada topluca kendi getircek bilemiyorum gösterişi çok sever heralde doğumdan sonra kendi arkadaşlarını bigün toplayıp onlar geldiğinde getircek diye teselli ediyorum kendimi bizde mevlüt yapıcaz annem ozaman getircek çoğu şeyi birsürü şey yaptı kadın arabamızıda alıcak bakalım kv napıcak hayır hevessiz biri olur tek bana değil kmseye yapmaz anlarım ama gayet hevesli kızına şimdiden başladı ki hamile felan değil amann neyse kendi bilir inşallah korktuklarım olmaz zaten evim küçücük annem kalcak kv kalcak kaynımda kalır mutlaka eve bakın curcuna

cnm benım sendemı perşembe gıdıyorsun bende perşembe gıdıcem 30 haftam dolmuş olucak heyecan dorukta

Oh oh maaşallah, her doktor randevusu ayrı bir heyecan zaten...Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Bu arada yazlıkta internet olmadığı için ancak cafeye gidince yazabiliyorum, o yüzden böyle bölük pörçük oluyor sohbet, idare et artık geç cevaplarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…