2012 Ekim Anneleri

cnm benım sendemı perşembe gıdıyorsun bende perşembe gıdıcem 30 haftam dolmuş olucak heyecan dorukta

Canım sen ne olur olmaz, doktorunu bir ara. Ya da direk git, bir daha bir görün derim ben

benımkı hergun kahwlatını yaptınmı dıe soruo hapını ıctınmı sankı ona ıcıcem ya tövbe destur.durup durup sıcak suyla abdest al idrar yolareını üşütürsün dio warya üşütsem agzına werdım lafı iiiki bişi olmuo .dedim bu sıcakta ölürüm sıcak suyla abdestmı alınır dedim bide bana corap almıs gecen gun corap gymedıgımı ima edio bana ama yermiyim ben bunları .hayır yaz sıcagında fesubhanallah dogurtcak bana bide gecen ne dese begenırsın carsıya faln gdıp cok gezenler erken doguruomus dedım görumcem için o ondanmı ole dogurdu 2 sinide dedim.yok onun rahım kasları tutmuomus ama ben dogursam gezmekten olur sebebeii

bende netten arastrdım nısan annelerınden gıdenler warmıs benım hastaneye martta 20 tl wermısler nst ye canım.

sağol canım ben de merak ettim hastaneyi aradım şimdi 25 tl dediler doktor muayene ücreti hariç valla bizi soyuyorlar

hay allahım yaa
şaka gibiler yeminle yaa komediler
bide benimkinin kızı yok o yüzden mi abartıyo çözemedim

Canım sen ne olur olmaz, doktorunu bir ara. Ya da direk git, bir daha bir görün derim ben

Öyle mi diyorsun yaa :26: Ay bilemiyorum ki :S Şimdi eşimi aradım söyledim. Uzan demişti dr. öyle birşey olursa diyor. Uzan geçmezse hemen gideriz diyor. Sanırım haklı. Benim çok kramplarım olduğu için dr. hep soruyor karnında da var mı diye... Olursa dinlen geçmezse sıkıntıdır diyor. Uzanıyorum bende şimdi. Bakalım hafifleme olmazsa :26: ne olur bilemem

hay allahım yaa
şaka gibiler yeminle yaa komediler
bide benimkinin kızı yok o yüzden mi abartıyo çözemedim
anneme anlatıom ben bu dedıklerını kadın şaşaıo kalıo bide gulmekten yıkılıoz ikimizde tabi.bide annem dio sessiz sakin karısmaz denılcek cinsten bi kadın ama bizimkinin içinde prof yatıomuş

onu bende okumuştum yanlış hatırlıyo olabilirm ama sanki sebebi ya o kız bebekken çok uysalmış ona çeksin diye yada kız çok çalışkan 4 4 lük bi kız yine ona çeksin diyeydi ama okumuştum ve sinirlerim kalkmıştı benimde dur bakayım bi bulabilcekmiyim o topiği

kızlar ya 1-2 saatdır sancım var ya.yarın dogurdum yazarsam sasırmayın.tırsıyorum esım ısten gelene kadar beklıycem devam ederse gıdıyım hastaneye dıyorum.

NE BEREKETLİ DOĞURMUŞSUN BENİ ANNE...!
Aklımı , fikrimi , halimi, zikrimi , huyumu , suyumu , tadımı , tuzumu , dostluğumu , inançlarımı , sabrımı , kalbimi , iyi niyetimi , hakkımı, hukukumu , bakışımı , sevişimi , gülüşümü,...
YEDİLER, İÇTİLER , BİTİREMEDİLER...!
DOYMADILAR BE ANNE...!

bir de bebek arabası muhabbeti var,bir gün görümcem dedi alışveriş yapalım sen beğen ben alıyım.. sonra sıcakta dolana dolana mahvoldum,neyse gittiğimiz yerde sadece bebek arabalarını soruyor falan. tamam biliyorum zaten durum belli..ben de beğendim işte bir tane. sonra sanki alışverişe çıkan biz değilmmişiz o gün hiç olmamış gibi,üstü kapandı gitti...şimdi de bebek arabasını baharda alıcaz di mi diyor eşim..hiç bişey demedim,anladım ki alamıcaklar..bana tuhaf gelen de bu,bişey beklediğim yok,boşu boşuna ortada bir sürü satın alma muhabbeti,eşya muhabbeti dönüyor..evlenirken de tek bir iğne almadılar,napalım durumu yoksa canlarını mı alayım?? ama yanarım yanarım sıcakta dolandiğıma yanarım

buldum sesi güzel olsun diyeymişşşş :)))) ondan bekar halanın memesine dayamışlar bebeği

kızlar ben daha biberon, emzik, bez, ıslak mendil, göğüs pedi vb almadım netten alayım diyorum ne önerirsiniz sizler ne marka aldınız

cuma günü canım kontrolüm.. çok gerginim stresliyim eşim çok rahat düzelir diyo da başka bişey demiyo keşke bende biraz öyle rahat olabilsem..

kızlar ben daha biberon, emzik, bez, ıslak mendil, göğüs pedi vb almadım netten alayım diyorum ne önerirsiniz sizler ne marka aldınız

ıslak mendıllerımız prima.gogus pedi freshn soft bezimiz prima,emzik bebedor, biberonumuzu görümcem kızına aldı benim yok yani daha taze bitti

bizimkiler hiçbiri sormuyolar bende zaten alıncakları aldım eksik yok şükür düşünüyorum bu kadar ilgisiz olmalarının altında bişeymi yatıyo acaba diye.biz hiç kayınpedere adını koyalımmı demedik çocuğa tabi onlarda bişey demediler etrafta herkes anlaşmış gibi kapyınpederlerinin ismini koydular çocuklarına acaba diyorum bozuluyolarmı onlara danışmadıkk fikirlerini almadık kayınpederin ismini koymayı teklif etmedik ondanmı kabuklarına çekilip ne hallleri varsa görsün diyolarki bu hep aklımı kurcalıyo açıkçası konuyu açmakta istemiyorum çünkü eşimde bende istediğmiz isim olsun diyoruz bizimkiler doğulu acaba onlara danşılıptamı konulcaktı isim yada onlarmı koycaktı bilemedim açıkçası çokta irdelemeyi düşünmüyorum

kızlar ya 1-2 saatdır sancım var ya.yarın dogurdum yazarsam sasırmayın.tırsıyorum esım ısten gelene kadar beklıycem devam ederse gıdıyım hastaneye dıyorum.

Arkadaşım ben de şuan sancı çektiğim için internetten araştırıyorum ve dr.umun da dediği tek şey. Soluna yat dinlen. Geçmez ise hastaneye git. Bakalım ne olacak? Hadi bakalım ikimizde solumuza yatıp dinlenelim bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…