- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
kızlar kaynanalardan yana baya dertli olanlar var, bikaçtanesini okuyabildim,inş doğum sonrası hiçkimsese bi sorun çıkmaz,,,ben bişi sorcam nst ye bağlanınca ücreti ne kadar ben haftaya gideceğim de merak ettim:44:
cnm benım sendemı perşembe gıdıyorsun bende perşembe gıdıcem 30 haftam dolmuş olucak heyecan dorukta
Arkadaşlar merhaba... Dr.dan geldim... Oğlum 2043 gr. 43 cm. olmuş. Haftasınla uyumlu dedi dr.umuz. Yalnız şuan başka bir sıkıntım var. Yorgunluktan mı bilmiyorum kasıklarıma kramp girmeye başladı. Önce ayaktayken oldu ve ben iki bklüm kaldım. Doğrulamadım bile.. Çok canım yandı. Daha sonra geçti gibi oldu. Ben normale döndüm falan ama ağrı gitmedi tam olarak. Şuan bile kasıklarımda ağrı var ve belime vuruyor. Offf ne bu anlamıyorum ki.. :26: Yalancı sancı dedikleri mi acaba :26: Yoksa benim yorgunluğum mu sadece
oo süper ozaman
benimki bana getirdiği 2 bardak ayranı nie içmediğimizi sorgulamıştı çocukmuşuz gibi.ben de şalterler atmıştı en sonunda
benim evim benim düzenim lafı çıkıverdi ağzımdan
ama benimki sağolsun alınmıyoda yaakeşke biraz alınsa
ben iyi olunca gelmesin kimse kendim bakıcam diyorum.yok gelirim ben hergün dayanamam duramam dio
sanki onsuz yapamam
ya bide ben onun yanında göğsümü açıp emziremem.ben bebeği emziricem o bakıcak izlicek bebeği sevicek falan utanırım:26:
hamileyken yemiyorum diye çok ısrarlar ediyodu.emzirme döneminde napıcam sütün yok ye der bide deliririm
kızlar kaynanalardan yana baya dertli olanlar var, bikaçtanesini okuyabildim,inş doğum sonrası hiçkimsese bi sorun çıkmaz,,,ben bişi sorcam nst ye bağlanınca ücreti ne kadar ben haftaya gideceğim de merak ettim:44:
sağol canım ben de merak ettim hastaneyi aradım şimdi 25 tl dediler doktor muayene ücreti hariç valla bizi soyuyorlarben de ayrı bir topik okumuştum,amaçları neydi bilmiyorum ama doğan bebeğin bekar halasının göğsünü açmışlar emzirmeye çalışıyorlarmış,bunu bi amaçla yapıyorlardı ama hatırlamıyorum şimdi..hem de bebeğin annesi birkaç defa uyarmış,önceden bahsetmişler çünkü bundan..sakınnnn falan demiş,ama bu bir gün banyodan bi çıkmış bebek bekar halanın göğsünde,tabii anne şokkk ve sinir krizi...insanın sütünü kaçırırlar bunlar.
bana da inandırıcı gelmedi açıkçası insan acile uçarak gider,2 gün olmuş bir de..
ben özel hast. muayene 12 veriyorum nst den de 10 alıyorlar. haftada bir gidince bir vericem bir vermiycem
benımkı hergun kahwlatını yaptınmı dıe soruo hapını ıctınmı sankı ona ıcıcem ya tövbe destur.durup durup sıcak suyla abdest al idrar yolareını üşütürsün dio warya üşütsem agzına werdım lafıiiiki bişi olmuo .dedim bu sıcakta ölürüm sıcak suyla abdestmı alınır dedim bide bana corap almıs gecen gun corap gymedıgımı ima edio bana ama yermiyim ben bunları .hayır yaz sıcagında fesubhanallah dogurtcak bana bide gecen ne dese begenırsın carsıya faln gdıp cok gezenler erken doguruomus dedım görumcem için o ondanmı ole dogurdu 2 sinide dedim.yok onun rahım kasları tutmuomus ama ben dogursam gezmekten olur sebebeii
Canım sen ne olur olmaz, doktorunu bir ara. Ya da direk git, bir daha bir görün derim ben
anneme anlatıom ben bu dedıklerını kadın şaşaıo kalıo bide gulmekten yıkılıoz ikimizde tabi.bide annem dio sessiz sakin karısmaz denılcek cinsten bi kadın ama bizimkinin içinde prof yatıomuşhay allahım yaa
şaka gibiler yeminle yaa komediler
bide benimkinin kızı yok o yüzden mi abartıyo çözemedim
ben de ayrı bir topik okumuştum,amaçları neydi bilmiyorum ama doğan bebeğin bekar halasının göğsünü açmışlar emzirmeye çalışıyorlarmış,bunu bi amaçla yapıyorlardı ama hatırlamıyorum şimdi..hem de bebeğin annesi birkaç defa uyarmış,önceden bahsetmişler çünkü bundan..sakınnnn falan demiş,ama bu bir gün banyodan bi çıkmış bebek bekar halanın göğsünde,tabii anne şokkk ve sinir krizi...insanın sütünü kaçırırlar bunlar.
bana da inandırıcı gelmedi açıkçası insan acile uçarak gider,2 gün olmuş bir de..
ben özel hast. muayene 12 veriyorum nst den de 10 alıyorlar. haftada bir gidince bir vericem bir vermiycem
ben annemin aldıklarını getirdim eve söyledimde yıkadım yerleştircem diye bana bende şunu aldım al götür git demedi demekki bişey almadı yada topluca kendi getircek bilemiyorum gösterişi çok sever heralde doğumdan sonra kendi arkadaşlarını bigün toplayıp onlar geldiğinde getircek diye teselli ediyorum kendimi bizde mevlüt yapıcaz annem ozaman getircek çoğu şeyi birsürü şey yaptı kadın arabamızıda alıcak bakalım kv napıcak hayır hevessiz biri olur tek bana değil kmseye yapmaz anlarım ama gayet hevesli kızına şimdiden başladı ki hamile felan değil amann neyse kendi bilir inşallah korktuklarım olmaz zaten evim küçücük annem kalcak kv kalcak kaynımda kalır mutlaka eve bakın curcuna
ben de ayrı bir topik okumuştum,amaçları neydi bilmiyorum ama doğan bebeğin bekar halasının göğsünü açmışlar emzirmeye çalışıyorlarmış,bunu bi amaçla yapıyorlardı ama hatırlamıyorum şimdi..hem de bebeğin annesi birkaç defa uyarmış,önceden bahsetmişler çünkü bundan..sakınnnn falan demiş,ama bu bir gün banyodan bi çıkmış bebek bekar halanın göğsünde,tabii anne şokkk ve sinir krizi...insanın sütünü kaçırırlar bunlar.
buldum sesi güzel olsun diyeymişşşş :)))) ondan bekar halanın memesine dayamışlar bebeği
aman canım ya daha dur biras daha bekle, hemen uzan ayaklarını yüksek tut yorulduysan ondandırkızlar ya 1-2 saatdır sancım var ya.yarın dogurdum yazarsam sasırmayın.tırsıyorum esım ısten gelene kadar beklıycem devam ederse gıdıyım hastaneye dıyorum.
Amin canım inşallah. Çok zor böyle beklemek. Bana eşim ailem okuma internetten bişey diyor ama dayanamıyorum. Bebeklerimiz Allah'a emanet; sağlıklı olmaları için dua etmekten başka çaremiz yok. Ben o günden beri hep hasta gibiyim. Çok üzülünce boğazlarım şişer. Boğazlarım şişiyor; başım çok ağrıyor, kulaklarıma vuruyor özellikle de akşamlarıDüşünmeyeyim diyorum; şifası Allah'tandır belki boşuna evham yapıyorumdur diyorum; bir daha ki kontrolümde herşey düzelecek belki diye teselli etmeye çalışıyorum kendimi. :18::18::18: ama zor. Allah herkesin bebeğine sağlık ve sıhhat versin inşaallah
Senin bir daha ki kontrolün ne zaman? İnşaallah güzel haberle gelirsin
kızlar ben daha biberon, emzik, bez, ıslak mendil, göğüs pedi vb almadım netten alayım diyorum ne önerirsiniz sizler ne marka aldınız
bir de bebek arabası muhabbeti var,bir gün görümcem dedi alışveriş yapalım sen beğen ben alıyım.. sonra sıcakta dolana dolana mahvoldum,neyse gittiğimiz yerde sadece bebek arabalarını soruyor falan. tamam biliyorum zaten durum belli..ben de beğendim işte bir tane. sonra sanki alışverişe çıkan biz değilmmişiz o gün hiç olmamış gibi,üstü kapandı gitti...şimdi de bebek arabasını baharda alıcaz di mi diyor eşim..hiç bişey demedim,anladım ki alamıcaklar..bana tuhaf gelen de bu,bişey beklediğim yok,boşu boşuna ortada bir sürü satın alma muhabbeti,eşya muhabbeti dönüyor..evlenirken de tek bir iğne almadılar,napalım durumu yoksa canlarını mı alayım?? ama yanarım yanarım sıcakta dolandiğıma yanarım
kızlar ya 1-2 saatdır sancım var ya.yarın dogurdum yazarsam sasırmayın.tırsıyorum esım ısten gelene kadar beklıycem devam ederse gıdıyım hastaneye dıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?