- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
aman canım ya daha dur biras daha bekle, hemen uzan ayaklarını yüksek tut yorulduysan ondandır
bizimkiler hiçbiri sormuyolar bende zaten alıncakları aldım eksik yok şükür düşünüyorum bu kadar ilgisiz olmalarının altında bişeymi yatıyo acaba diye.biz hiç kayınpedere adını koyalımmı demedik çocuğa tabi onlarda bişey demediler etrafta herkes anlaşmış gibi kapyınpederlerinin ismini koydular çocuklarına acaba diyorum bozuluyolarmı onlara danışmadıkk fikirlerini almadık kayınpederin ismini koymayı teklif etmedik ondanmı kabuklarına çekilip ne hallleri varsa görsün diyolarki bu hep aklımı kurcalıyo açıkçası konuyu açmakta istemiyorum çünkü eşimde bende istediğmiz isim olsun diyoruz bizimkiler doğulu acaba onlara danşılıptamı konulcaktı isim yada onlarmı koycaktı bilemedim açıkçası çokta irdelemeyi düşünmüyorum
bizimkiler hiçbiri sormuyolar bende zaten alıncakları aldım eksik yok şükür düşünüyorum bu kadar ilgisiz olmalarının altında bişeymi yatıyo acaba diye.biz hiç kayınpedere adını koyalımmı demedik çocuğa tabi onlarda bişey demediler etrafta herkes anlaşmış gibi kapyınpederlerinin ismini koydular çocuklarına acaba diyorum bozuluyolarmı onlara danışmadıkk fikirlerini almadık kayınpederin ismini koymayı teklif etmedik ondanmı kabuklarına çekilip ne hallleri varsa görsün diyolarki bu hep aklımı kurcalıyo açıkçası konuyu açmakta istemiyorum çünkü eşimde bende istediğmiz isim olsun diyoruz bizimkiler doğulu acaba onlara danşılıptamı konulcaktı isim yada onlarmı koycaktı bilemedim açıkçası çokta irdelemeyi düşünmüyorum
kızlar ben daha biberon, emzik, bez, ıslak mendil, göğüs pedi vb almadım netten alayım diyorum ne önerirsiniz sizler ne marka aldınız
bence onları netten almana gerek yok,ben biberon dr.browns 120 ml lik aldım.antikolikmiş.gaz yapmıyormuş..emzik avent ikili aldım.yıldızlı yıldızlı,gece fosforlu oluyor sanırım,bez huggies aldım 1 tane 1,1 tane 2 numara aldım,ıslak mendil de uni baby ıslak pamuk öneriliyor ama ben indirim kuponlarım vardı 3 tane nivea aldım.ama ilk başlarda su ve pamuk veya tülbent kullanıcam,göğüs pedi almadım,14 tane numunem var lansinoh marka ,bir bakarım seversem alırım devamını..
ben de bebek arabamı bahara bıraktım,bir de göğüs pompam yok,almakla almamak arasındayım..medela mı ne vardı,bir de bugün lansinoh elektrikli 150 tlye sordum,manuel 45 tl idi.kızlar siz naptınız? illa almak mı lazım?işe başlarken mi alsam? siz ne aldınız?
sterilizatör almadım almıycam da..
aman canım ya daha dur biras daha bekle, hemen uzan ayaklarını yüksek tut yorulduysan ondandır
irdeleme canım boşver.bayramda gelenler isim ne olucak die sordum dedik zeynep yada idil.kayınpeder yengemın adı zeynep cok sewerım zeynep adını dedi.tabi bende hemen wazcaydım idil olucak inatmıyım neyiim
Arkadaşım ben de şuan sancı çektiğim için internetten araştırıyorum ve dr.umun da dediği tek şey. Soluna yat dinlen. Geçmez ise hastaneye git. Bakalım ne olacak? Hadi bakalım ikimizde solumuza yatıp dinlenelim bakalım...
canım bence hiçççççç irdelenemeeee boşverrr illa ismini koyuncamı dede babanne oluyolarr fazlada yüz vermeye gelmezz
ben yattıgım yerden bakınıyorum nette bakalım ne olucak ayaklarıma kadar bır agrı vuruyor
yok cnm irdelemiycem ama kv bikaçkez dedi eşiminadını amcası koymuş kaynımın adını babannesi koymuş tek görümcemin adını babası koymuş bunları söyledi salağa yattım sormam kalkıpta karışırlarsa istemiyceğim bi isim önerirlerse çıldırırım valla biz eşimle koycaz bebeğimizin adını ne kendi aileme danıştım nede eşimin ailesine danşırım eğer umursamama sebepleri buysada sorun değil etme bulma dünyası bu ne ekerlerse onu biçerler bide sanırım bizim bebek bakımında da sorun çıkıcak annemlerin evi bize çok yakın ben annemin bakmasını istiyorum iş çıkışı felan almaya gitmesi bırakması kolay olur onuda sorun yaparlarmı bilmem sanmam ama nede olsa babannemiz daha kabullenemedi bababnne olmayı anneanne baksın.benm memuriyet durumu vardı kv dedi eğer giderseniz ben gelip bakamam annen gelsin baksın diye şimdi gitmedik bakcam dermi bilmyorum evleri çok ters bize hergün gidip almak bırakmak zor olur bu kez kalsın derler onuda ben istemem sorun yaparlar bırakmak istemyolar diye bakcaz derlerse 1 hafta annem 1 hafta kv bakar napalım herşeyimiz sorun yahu bizimde
Ben de aynen canım benim... Sanırım da hafifliyor dinlendikçe. Darısı başına
ınsallah gecer canım ya.ilk defa bu kadar sıddetlı oldu
ay bakcam fln demez bence o derse de lafı istio yani.ya ben ewdeyımde carsıya fln gıderken bırakmam gbı gelıo bana.hem güwenemem ben annemden baskasına hemde gorumcem bırakıp gıdıo laf edıo sonra arkasından kayınpeder sımdı ben bıle bıle nasıl bırakıyım dea cıkıyım.eşimde bana koşu bandı alcak dogum hedıyesı ewde yürürüm kg ları werırım dısarı cıkmam ii oldu.ztn benım profesör dediki 6 ay yürünmezmiş spor yapılmazmış terlememem lasımmış ben boşa prof demiom size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?