2012 Ekim Anneleri

ya kizlar dogum sancisiyla gaz sancisi birbirine benziyo mu acaba yani kabizliktan kaynaklanan agri gibi mi :26:
dun nerdeyse 20 dk kivrandim karin agrisindan yoksa sancimiydi :26:

sen bişi deme eşin desin o zman canım sen desen kötü olursun elsin ya oglu dese ertesi gün unutur

Merhaba,

ben milupanın indirim çeklerini kullandım migrosta ve resmen 30 tl indirim oldu.. özellikle 2 numara bebek bezi 78'li 23 tlden 14 tlye düştü... kullanmadıysanız tavsiye ederim. Bir dünya ıslak mendil,pişik krem, bezimiz oldu :)...

Bu arada ben eczaneye sordum yenidoğanda ıslak mendilmi kullanayım yoksa pamuk,bez falanmı diye...o da kesinlikle ıslak mendil kullan yenidoğan için olanlardan alıştırma öyle pamuk falan sonra hep öyle yapmak zorunda kalırsın ve herşeyden çabuk etkilenen bir çocuk olur, o kadar titizlenme dedi... zaten daha önce okumuştum pamuklar ıslak mendillerden daha çok kimyasal içeriyormuş sanırım birşey değişmiyor...Sizlerlede paylaşmak istedim...

ya kizlar dogum sancisiyla gaz sancisi birbirine benziyo mu acaba yani kabizliktan kaynaklanan agri gibi mi :26:

canım bende 2 kere oldum bende doguruom sandım korktum kasıgıma yakın bı yerdeydı hatta.benziiomu bilmıomda baya sıkıntı weren bişi maden suyu iç ayaklarını karnına cekıp soluna yat işe yaramazsa ewde yürü az az.bide canım ben kabızlık cekmıodum da yasadım.kabızlık cekıosan actıwıa ye her gun 1 kutu hem calsıyum hem barsaklara ii öneririm yani

sancı olduğunu sanmıyorum aynı şeyi her hafta en az 1 gün yaşıyorum çünkü kabızlık hiç olmasa 1 gün kesinlikle çok zorluyor karnım taş gibi oluyor ve sonrada acayip karın ve kasık ağrısı oluyor... ne zamanki tuvalet ihtiyacı bitiyor o zaman anlıyorumki boşuna telaşlanmışım sadece kabızlıktanmış :)

kızlar ben daha biberon, emzik, bez, ıslak mendil, göğüs pedi vb almadım netten alayım diyorum ne önerirsiniz sizler ne marka aldınız

Biberon mamajoo ve avent aldim emzik nuk ve avent aldim islak mendil uni baby yeni dogan baby&me nin kiz bebek icin olanini aldim gogus pedi lasinoh aldim aynimarkanin gogus kremini de aldim

Ben lansinoh manuel olandan aldım... kolay bir kullanıma benziyor... eğer bebek emmeye devam ederse ve bu işe yaramazsa o zaman işe başlarken alıcam elektronik olanı...çünkü onlar can acıtabiliyormuş ve bebekte emecekmi hiç belli değil ama manuel olanı öneririm çok kuvvetli çekişi var gibi duruyor yani evdeyken iş görür...

hic de sevmem
denicm ama

maden suyunu ( sade olanı...asla meyveli olan değil) günde 4-5 tane içebilirsin dedi doktorum... içinde florür, magnezyum falan olduğu için hem bebeğin kemik,diş gelişimi için faydalı hemde annenin krampları ve tabiki kemik yapısı için iyi dedi.( bağırsaklara olan faydasıda ekstrası oluyor zaten.)

kızlar deterjan olarak kesın dalın alın derım gecen hafta kızın odasını nevresımler uyku setı felan yıkadım.hızımı alamadım kendı beyalarımıda onla yıkadım.1 hafta dolapta bekledı 2 gundurde uzerımde camasır ama hala mıs gıbı bebek kokuyor ve yumusacık oldu hersey..

valla kizlar bizim hic kimseden birsey gordugumuz yok herzamanki gibi alistik normal geliyo.annemlerin durumu cok iyi degil zaten.orgu falan orer bide butcesine gore bir taki annemi getiriyoruz butun vize pasaport yol parasi falan bize ait.kaynanmgili durumu iyi ama herzaman yok derler diyeyse.anlatiyorum sunu aldik falan diye iyi sansli cocuk olcak diye.onlarda birkac parca kiyafet falan alirlar heralde.kocacim sagolsun valla Allah basimizdan eksik etmesin onu.kaynanmgil ALmanyda ingiltereye gelirken bile ucak paralarini esim oduyor durumlarida gayet iyiyken zaten cok geldikleri yok ama esim artik odemiycem diyo torunlarini okdar seviyorlarsa ciksin gelsinler diyor,iste bizdede durumlar boyle.

yaaa bende bilemedim ne alsam diye hacışakirin sabun tozunu aldım sıcak suyla sulandırıp onunla yıkayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…