- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
valla diyebilir cnm dedim ya erkek torun istiyolardı öylede oldu soyumuzu sürdürcek dediler bide doğunca kv istemese bile kayınpeder ister biraz biz bakalım der bide annem bakcak çocuk ona daha çok düşkün olur diye bakalım diyebilirler ama ben pek istemiyorum bakmalrını kaynım daha küçük ve kıskanıcak büyük ihtimalle bizimkini bide kaynımı öylesine şımarık yetiştirmişlerki ilk zamanlar anlaşamıyoduk eşimle tartışıyoduk yaşı küçük ama ağzından çıkan laflara baksan koca adam onun gibi olmasını istemem oğlumun her dediğini yaparlar anneyi babayı azarlar ses çıkartmazlar bana laf söyler kmse sesini yükseltmez ona bide hep ilk planda evde o konuşurken herkes susar onu dinler şimdi öle olmucak herkes küçük bebekle ilgilencek özellikle abisini çok kıskanıyo benden bile abisi oğluyla ilgilencek bizimki çıldırcak eşim bile diyo kıskanır diye onun yanınada çocuk bırakmak istemem hem onun psikolojisi bozulur hem bizimkinin
ya kizlar dogum sancisiyla gaz sancisi birbirine benziyo mu acaba yani kabizliktan kaynaklanan agri gibi mi :26:
dun nerdeyse 20 dk kivrandim karin agrisindan yoksa sancimiydi :26:
ya kizlar dogum sancisiyla gaz sancisi birbirine benziyo mu acaba yani kabizliktan kaynaklanan agri gibi mi :26:
kızlar ben daha biberon, emzik, bez, ıslak mendil, göğüs pedi vb almadım netten alayım diyorum ne önerirsiniz sizler ne marka aldınız
bence onları netten almana gerek yok,ben biberon dr.browns 120 ml lik aldım.antikolikmiş.gaz yapmıyormuş..emzik avent ikili aldım.yıldızlı yıldızlı,gece fosforlu oluyor sanırım,bez huggies aldım 1 tane 1,1 tane 2 numara aldım,ıslak mendil de uni baby ıslak pamuk öneriliyor ama ben indirim kuponlarım vardı 3 tane nivea aldım.ama ilk başlarda su ve pamuk veya tülbent kullanıcam,göğüs pedi almadım,14 tane numunem var lansinoh marka ,bir bakarım seversem alırım devamını..
ben de bebek arabamı bahara bıraktım,bir de göğüs pompam yok,almakla almamak arasındayım..medela mı ne vardı,bir de bugün lansinoh elektrikli 150 tlye sordum,manuel 45 tl idi.kızlar siz naptınız? illa almak mı lazım?işe başlarken mi alsam? siz ne aldınız?
sterilizatör almadım almıycam da..
bu arada canım maden suyu hergun iç bana doktorum önermişti hem gazınıda alır
uyku uyku uyku...
2,5 saat uyumusum yine :78:
Doktor ''uyuma,uyku kilo aldirir''dedikce ben uyuyorum
ya kafayı bebeğin herseyıyle bozdum gidi dolabını acıp kıyafetlerini fln kokluom :78: Allah sonumu hayretsin
hic de sevmem
denicm ama
yalniz degilsin ben ustune bi de konusuyorm sanki icindeymis gibi bazen agliyorm bile
ins. saglikla giydirmek nasip olur hepimize
mahçup olunmasıda güzelll bizde oda yok anlatıyorum şunu aldı annem bunu aldı diye iyi sağolsun iyi yapmış diyoo annem el işleri yapıyo doğuma yetiştircek bayada var söyledi geçen şu yapılcak bu yapılcak yetişmicek galiba doğuma diye yetişmezse doğumdan sonra yaparsın diyo ne acelesi var diyo yapabilceğim bişeyse bende yapayım demiyo sağolsunnn annemde dedi çarşaf yapıyom doğumdan sonra çarşafı napcak doğumda lazım dedi eee o zaman elini çabuk tutcan diyoo pişkinlik son safhada
kızlar deterjan olarak kesın dalın alın derım gecen hafta kızın odasını nevresımler uyku setı felan yıkadım.hızımı alamadım kendı beyalarımıda onla yıkadım.1 hafta dolapta bekledı 2 gundurde uzerımde camasır ama hala mıs gıbı bebek kokuyor ve yumusacık oldu hersey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?