2012 Ekim Anneleri

Kizlar unı bant islak mendili sok markette 3*4tanesini 10tl aldım 2pajet aldım fiyatı uygun geldi sizler kaça aldiniz

Canim sivisini mi aldin yoksa granul sabun deterjanini mi?n

bende dalin sıvı kullandım canım ve miss gibi gerçekten hatta dalinin yumuşatıcısınıda almıştım sadece battaniyeleri yıkarım diye ama dalin sıvı öyle yumuşak öyle parlak ve kokulu yaptı ki hiç gerek kalmadı...

bende yumusatıcısınıda aldım nevresımler ve uyku setlerını yıkadım onla.kıyaetlerını ve batanıyelerını yıkamadım daha.pazartesı gunu kucuk besıgıde gelıcek.kaynanamda oldugum ıcın evdekılerı yıkadım hemen kullanıcagı esyalarda burda onlarıda besık gelınce yıkıycam.

kıyafetlerine yumuşatıcı koymayı düşünmüyordum zaten battaniyelere koyarım diyordum ama gerek kalmadı canım...gerçekten çok güzel kokuyor birde yumuşacık oldular sanki battaniyeler parladı

Ooooooo herkezi yıkama telaşı sarmış şükür bizim o derdimiz yok rahatsız çantamızda Hazir

hayırlı akşamlar kızlar

umarım herkes iyidir

o kadar çok yazmışsınız ki hepsini okuyamıcam
kuzularımız ne kadar büyüdü benimki canımı çok yakıyo artık
karnım geometrik şekil gibi kare dikdörtgen üçgen daire falan oluyo artık

hayırlı akşamlar kızlar

umarım herkes iyidir

o kadar çok yazmışsınız ki hepsini okuyamıcam
kuzularımız ne kadar büyüdü benimki canımı çok yakıyo artık
karnım geometrik şekil gibi kare dikdörtgen üçgen daire falan oluyo artık

Tam o sekiller olusurken esime gosteriyorum,gozlerini kocaman aciyor korkuyor ''sen tum gun bunlari mi yasiyorsuuuun''diyor
Onu ole saskin gormek cok hosuma gidiyor.

yavrummmm nerdesin sen okuma zaten geçmişi seni çok çekiştirdik

Tam o sekiller olusurken esime gosteriyorum,gozlerini kocaman aciyor korkuyor ''sen tum gun bunlari mi yasiyorsuuuun''diyor
Onu ole saskin gormek cok hosuma gidiyor.

ne sanıyosun deseydin
şimdiden geometrik şekilleri öğrendi yavrucuklarımız
biraz önce elimi sol yanıma attım allahım kesin ayağıydı minicikk bişey geldi elime
öpesim geldi koklayarak
rabbim bize ne güzel bir şey bağışlamış ona çok şükürr
hepinizin miniklerinin o güzel ayaklarını yer ve de öperimmm

yavrummmm nerdesin sen okuma zaten geçmişi seni çok çekiştirdik

evdeyim yavrum ya nerde olcam kociş gecede o uyuyo bende azcık iş falan yaptım

ne çekiştirdiniz bakimm şişko hamişler kesin brck ve benelse de vardır çekiştirenlerin arasında
konu : ya hamsiyem ya becerikliliğim

kızım bi doğsun hepinizin saçını başını yolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…