buldum sesi güzel olsun diyeymişşşş :)))) ondan bekar halanın memesine dayamışlar bebeği
kızlar deterjan olarak kesın dalın alın derım gecen hafta kızın odasını nevresımler uyku setı felan yıkadım.hızımı alamadım kendı beyalarımıda onla yıkadım.1 hafta dolapta bekledı 2 gundurde uzerımde camasır ama hala mıs gıbı bebek kokuyor ve yumusacık oldu hersey..
kızlar deterjan olarak kesın dalın alın derım gecen hafta kızın odasını nevresımler uyku setı felan yıkadım.hızımı alamadım kendı beyalarımıda onla yıkadım.1 hafta dolapta bekledı 2 gundurde uzerımde camasır ama hala mıs gıbı bebek kokuyor ve yumusacık oldu hersey..
Canim sivisini mi aldin yoksa granul sabun deterjanini mi?n
bende dalin sıvı kullandım canım ve miss gibi gerçektenhatta dalinin yumuşatıcısınıda almıştım sadece battaniyeleri yıkarım diye ama dalin sıvı öyle yumuşak öyle parlak ve kokulu yaptı ki hiç gerek kalmadı...
bende yumusatıcısınıda aldım nevresımler ve uyku setlerını yıkadım onla.kıyaetlerını ve batanıyelerını yıkamadım daha.pazartesı gunu kucuk besıgıde gelıcek.kaynanamda oldugum ıcın evdekılerı yıkadım hemen kullanıcagı esyalarda burda onlarıda besık gelınce yıkıycam.
Kizlar unı bant islak mendili sok markette 3*4tanesini 10tl aldım 2pajet aldım fiyatı uygun geldi sizler kaça aldiniz
istanbul'a serin hava geliyormus 15 gun surecekmis
coooook kiskandimmm yaaaa,buraya da gelsin buraya da
hayırlı akşamlar kızlar
umarım herkes iyidir
o kadar çok yazmışsınız ki hepsini okuyamıcam
kuzularımız ne kadar büyüdü benimki canımı çok yakıyo artık
karnım geometrik şekil gibi kare dikdörtgen üçgen daire falan oluyo artık
hayırlı akşamlar kızlar
umarım herkes iyidir
o kadar çok yazmışsınız ki hepsini okuyamıcam
kuzularımız ne kadar büyüdü benimki canımı çok yakıyo artık
karnım geometrik şekil gibi kare dikdörtgen üçgen daire falan oluyo artık
Tam o sekiller olusurken esime gosteriyorum,gozlerini kocaman aciyor korkuyor''sen tum gun bunlari mi yasiyorsuuuun''diyor
Onu ole saskin gormek cok hosuma gidiyor.
yavrummmm nerdesin senokuma zaten geçmişi seni çok çekiştirdik
annişler kızıma isim bulmada hala karasız kaldım yardım lütfen sizler ne koycaksınızzz?
ece ismi çok güzel ama yeni doğum yapan kuzen koydu eceyi.başka düşündüğün var mıydı?ben derin,irem de kararsız kaldım.Ecekoyacagiz ins. ilerde bir erkek evlat olursa ona da Mete
kardeslerin uyumlu isimleri olmasini cok seviyorum Eren-Beren Aydin-Ayca Ceren-Deren Deniz-Pinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?