evdeyim yavrum ya nerde olcam kociş gecede o uyuyo bende azcık iş falan yaptım
ne çekiştirdiniz bakimm şişko hamişlerkesin brck ve benelse de vardır çekiştirenlerin arasında
konu : ya hamsiyem ya becerikliliğim
kızım bi doğsun hepinizin saçını başını yolcak
ben tahmin ettim zaten söyledim kızlara kocişi gececidir dedim
evet aynen söylediğin kadro çekiştirdik senisenin o portakal popolu kızını yerim
kızlar bu yaren değil ki internette dolaşan bir fotograf daha önce de bir arkadas paylaşmıştı...
CANM KAÇ KİLOYLA HAMİle kalmştn ben de 64 üm.bugün aç karna tartıldım 64 geldim
tam iki haftada 1 kilo almışım nası becerdim bilmiyom
ya asu bişey sorcam sana hani biz dalin sıvı deterjanla yıkadık ya cicişleri
benim makine 7 kg benim kıyafetler yoğun kokmadı
sen ne kadar deterjan koydun canım:26:
CANM KAÇ KİLOYLA HAMİle kalmştn ben de 64 üm.
ayy balım geç oldu kusura bakma tıkınıyorduk kocacımla mutfakta
canım benimde 7 kg makinem o yüzden 30 dak. kısa programda yıkadım sende öyle yıkasaydın yaa uzun programa mı attın ki :26:
ıyı akşamlar arkadaşlar sıze bışey danışmak ıstıyorum sızler pıjama takımlarını hangı beden aldınız yanı neye göre hesap ettınız ben bugun large aldım acaba hatamı yaptım bılemedım ama kızımda doğumdan sonra dırek 7 kg vermıştım aradan kaç sene gectı unutmuşummmm
ıyı akşamlar arkadaşlar sıze bışey danışmak ıstıyorum sızler pıjama takımlarını hangı beden aldınız yanı neye göre hesap ettınız ben bugun large aldım acaba hatamı yaptım bılemedım ama kızımda doğumdan sonra dırek 7 kg vermıştım aradan kaç sene gectı unutmuşummmm
yoo aynen 30 dk kısa programda yıkadım
acaba deterjanı mı az koydum :26:
sen ne kadar koydun
sıvısını aldım bırde yumusatıcısını ama aslında yumusatıcıya gerek yokmus
kıyafetlerine yumuşatıcı koymayı düşünmüyordum zaten battaniyelere koyarım diyordum ama gerek kalmadı canım...gerçekten çok güzel kokuyor birde yumuşacık oldular sanki battaniyeler parladı
ben bi tanesini L diğerini standart beden aldım yani M gibi
doğumdan sonra şişlik çok oluyo deedi arkadaşım o yüzden birini büyük aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?