2012 Ekim Anneleri

ben tahmin ettim zaten söyledim kızlara kocişi gececidir dedim

evet aynen söylediğin kadro çekiştirdik seni senin o portakal popolu kızını yerim

ben tahmin ettim zaten söyledim kızlara kocişi gececidir dedim

evet aynen söylediğin kadro çekiştirdik seni senin o portakal popolu kızını yerim

nasıl da bildim
bilirsin sen niye gelmediğimi kocişi yolladım işe yolluğunu eline verdim gitti

emzik kutumuz yok ama bizim

sonunda göğüs kremim de geldi sanırım emzik kutusu dışında eksikler tamam şimdilik
tabi yarın yine bi eksik çıkmazsa

ya asu bişey sorcam sana hani biz dalin sıvı deterjanla yıkadık ya cicişleri
benim makine 7 kg benim kıyafetler yoğun kokmadı
sen ne kadar deterjan koydun canım:26:

ıyı akşamlar arkadaşlar sıze bışey danışmak ıstıyorum sızler pıjama takımlarını hangı beden aldınız yanı neye göre hesap ettınız ben bugun large aldım acaba hatamı yaptım bılemedım ama kızımda doğumdan sonra dırek 7 kg vermıştım aradan kaç sene gectı unutmuşummmm

ya asu bişey sorcam sana hani biz dalin sıvı deterjanla yıkadık ya cicişleri
benim makine 7 kg benim kıyafetler yoğun kokmadı
sen ne kadar deterjan koydun canım:26:

ayy balım geç oldu kusura bakma tıkınıyorduk kocacımla mutfakta

canım benimde 7 kg makinem o yüzden 30 dak. kısa programda yıkadım sende öyle yıkasaydın yaa uzun programa mı attın ki :26:

ayy balım geç oldu kusura bakma tıkınıyorduk kocacımla mutfakta

canım benimde 7 kg makinem o yüzden 30 dak. kısa programda yıkadım sende öyle yıkasaydın yaa uzun programa mı attın ki :26:

yoo aynen 30 dk kısa programda yıkadım
acaba deterjanı mı az koydum :26:
sen ne kadar koydun

ben bi tanesini L diğerini standart beden aldım yani M gibi
doğumdan sonra şişlik çok oluyo deedi arkadaşım o yüzden birini büyük aldım canım

doğumdan sonra şişlik çok oluyo deedi arkadaşım o yüzden birini büyük aldım canım

yoo aynen 30 dk kısa programda yıkadım
acaba deterjanı mı az koydum :26:
sen ne kadar koydun

1 kapak koydum canım ama birde sıvı deterjan kullanırken makinanın ana program gözüne konan bi filtre var onu mu takmadın acaba? mesela ben bizim çamaşırlara da omo sıvı kullanıyorum toz deterjan kullanmıyorum o yüzden hep takılı ana yıkama gözünde o filtre gibi şey :26: onu takmadığında sıvı deterjan hooppp akıp gidiyor

ıyı akşamlar arkadaşlar sıze bışey danışmak ıstıyorum sızler pıjama takımlarını hangı beden aldınız yanı neye göre hesap ettınız ben bugun large aldım acaba hatamı yaptım bılemedım ama kızımda doğumdan sonra dırek 7 kg vermıştım aradan kaç sene gectı unutmuşummmm

sıvısını aldım bırde yumusatıcısını ama aslında yumusatıcıya gerek yokmus

kıyafetlerine yumuşatıcı koymayı düşünmüyordum zaten battaniyelere koyarım diyordum ama gerek kalmadı canım...gerçekten çok güzel kokuyor birde yumuşacık oldular sanki battaniyeler parladı

Kizlar bu dalin sivinin belli bir rengi var mi? Ben yesil olanini koklamistim camasir suyu gibi kokuyordu cok itici buldum granul toz olanini aldim

ben xL aldım canım sonuçta bol olsun yatarken diye düşündüm daha rahat hareket edebilirim yatağın içinde gelemem öyle sıkıntılara ama pijamalarımı L aldım birde sabahlıklı takım aldım iki tane evde giyerim diye onları da L aldım

sağol tatlım cevabın ıcım ıcım rahatladı doğru almışım o zman ben ıkısınıde large aldım ablam xl almıştı bıdaha hıc gıyemedı benım doğumada 2 ay var kestıremedım gözumde su an koca göbuusmle de oldu

Kizlar bugun buyuk temizlik vardi dip kose temizlendi evim camlarimda silinmisti ama yagmur yagdi ne kadaaaaannnnn mutlu oldum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…