Kizlar bu dalin sivinin belli bir rengi var mi? Ben yesil olanini koklamistim camasir suyu gibi kokuyordu cok itici buldum granul toz olanini aldim
ben xL aldım canım sonuçta bol olsun yatarken diye düşündüm daha rahat hareket edebilirim yatağın içinde gelemem öyle sıkıntılaraama pijamalarımı L aldım birde sabahlıklı takım aldım iki tane evde giyerim diye onları da L aldım
kapağı yeşil olandan bahsediyorsun sanırım canım ama içinin rengi bildiğin dalin şampuan kokusuda yıkayınca aynı şampuan gibi
Evet canim yesil kapakliydi acaba baska renkleride mi var dedim siz boyle methedince. Meraklandim simdi elimdekiler bitsin bi de sizin dalin sividan alirim madem memnun kaldiniz
Kizlarrrrrr rekor kİlo bendeeee 70 oldummmmm
1 kapak koydum canım ama birde sıvı deterjan kullanırken makinanın ana program gözüne konan bi filtre var onu mu takmadın acaba? mesela ben bizim çamaşırlara da omo sıvı kullanıyorum toz deterjan kullanmıyorum o yüzden hep takılı ana yıkama gözünde o filtre gibi şey :26: onu takmadığında sıvı deterjan hooppp akıp gidiyor
bende onda kararsız kaldı aslında l aldım ama acab xl mı olmalıydı dıe ay ne zor ışmış bugun anladım alırken
o filtreden yok bende
aynen hoop akıp gitti
ee nası yıkıcam ben şimdiöfffffffffffff
ilk bir iki gün hemen inmez zaten koca göbişler o yüzden xL daha ii olur diye düşündüm ama sonrası için göğüsler falanda şişik kalısa malumL daha iyi gibi geldi
cnm benım ben bı doğum yaptım amelıyattan cıktıgım an resmen gıtmıştı göbek namına bışey yoktu
acaba bu yapı ıkıncı doğumdada olurmukugercı adlıgım takım esnek kumaşlı
cnm merak ettı kaç kg ıle başladınnn
balım makinenin garanti belgesi hariicnde parçaları oluyor ya onların içine bak mutlaka vardır o filtre gibi şey :44:
52 ile Canim ins verebilirim sonradan
öfffffffffffff acaba nerde şimdi o parçalar sinir oldum
peki bu filtre olmadan yıkanırsa ne gibi sonuçları olur sayın bilge asu
inşallah olur canım bende sezaryan olacağım bakalım göbekler ne olacak
cnm ınan ben azcık kalsın ıstedım o zmanlar cok zayıftım ama hıc kalmadı dumduz oldu hatta
bılmıyorum dr umun hemen sezeryan sonrası bagladıgı bezın faydası oldumu onu göbek ıcın olmasada mutlaka önerırım okdar rhaat ayaga kalkmayı saglıyokı cnm cıvı gıbı dıkılıyosun
senın sezeryan sebebı nedır cnm
ben ısteyerek olmuştum
öfffffffffffff acaba nerde şimdi o parçalar sinir oldum
peki bu filtre olmadan yıkanırsa ne gibi sonuçları olur sayın bilge asu
daha önce yumurtalık ameliyatı oldum canım o yüzden
ooo verırısın cnm benım bende 15 kg aldım 2 ayım dah var kıızmda 30 kg aldım 38.haftada doğum oldu doğumla 7 kg gıttı
6 aysonra 31 kg olarak gerı vermıştım emzırme dönemınde cok verılıyo cnm bıde uykusuzluk tempo falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?