2012 Ekim Anneleri

İns veririm cok moralim bozuluyor kilo arttıkça birde bacaklarım çatladı arkaları felan ne yapmam bilmiyorum

verılır tatlım benım benkı verdım 30 kg yı verılır
catlak olayındada slında yapılcak hıc bışey yok dr um ne kullanırsan kullan cıldın elastıkıyetıne baglı dmıştı 30 kg ıle catlamadım sarkmadım sımdılık ıkıncıdede öle dr olmaz yapından dolayı dedı ama amnnnn olsada napalım bebışımızden hatıra

Kizlar merhaba, bugun kontrole gittik, en son suyumun az oldugunu soylemisti doktorum hatirlarsaniz ben de izine ayrilmak istemedigimi soyledim bugun cok mu riskli dedim megersem simdilik bir riski yokmus sadece daha fazla azalmamasi gerektigi icin oyle demis 3hafta daha caliscam:) 120ler civari suyun dedi 100un altina duserse sikintili 50nin alti ise cok riskli dedi, sizde bu degerler nedir bilen varmi? Mutluyuz oglusumlaaa sadece biraz ciliz olcak benimki 1830gr olmus sadece.. Olsun napalim:) Sizde ne var ne yok:)

balım makinenin garanti belgesi hariicnde parçaları oluyor ya onların içine bak mutlaka vardır o filtre gibi şey :44:

aradım kocişi de öff o da bilmiyom diyo
aslında eşyalar geldiğinde ben vardım evde kociş işteydi ben onları bi yere kaldırdım da nereye hatırlasam :26:
ya aslında koktu da cicilerimiz kalıcı olmadı

cnm benım sıze sormadan bı kandım çözmeye calıştım aaa yok aa becermedım yetmedı kapasıtem catlıcam şımdı ne parçasıymış

sıvı deterjanın akmasını önleyici parçaymış canım
ben toz deterjan kullandığım için hiç bilmiyodum bakk neler varmış kardeş

ama ama bende sıvı deterjan kullanıyorum bende öyle paca yokkıııııı eee ne olcak sımdıkı

tamam kokmuş işte daha ne olsun bacım kokunun yıllayacak hali yok ya ben diyorum sana bana yolla ben yıkayım

kızlar bir şey sorucam:81:
hastane çantasına bebeğe neler koydunuz,ben koydum ama acaba yeterli olur mu?diye tedirginim
şunlar var
1 tane hastane çıkışı takımı,
1 tane penye tulum patikli,
1 tane uzun kollu çıtçıtlı badi,
2 tane zıbın,
2 tane çorap,
2 tane ağız silme mendili,
2 tane battaniye(biri kalın kışlık,biri ince)
ıslak mendil,bez

ama ama bende sıvı deterjan kullanıyorum bende öyle paca yokkıııııı eee ne olcak sımdıkı

canım servisten falan alırsın istersen şayet..servis zaten söylüyor sıvı deterjan kullnaırken bunu takın diye..yumuşatıcı gözündeki gibi kalıyor onu takınca akmıyor sıvı detarjan ama diğer türlü kullanınca daha dökerken akıyor deterjan suyla birlikte almıyor makine

gözün aydın canım inşallah doğuma kadar bi sıkıntı çıkmaz

öfff yaaa ben de 3 eylül de tekrar işe gitcem 2 hafta idare ederim inşallahhh

cnm sen cıtcıtlı badıyı ve takımı bı kt daha fazlalştır derım sezeryan falan olursa benım kusmuklu kızıma 3 takım bıle yetmedı
evden ılave geldı

Canim 2tanede patikli alt ve pisik kremi unutma

bu yumuşatı gözundekı gıbı olcak ozaman hımmm almak lazım aslında hemen deterjan akıp gıdıyodur cunku
ay bıde bışey söylucam kendımı cok saf hıssettım yumuşatıcıdakı o aparatın ne işe yaradıgını şimdi anladım hahaha

yandın yandın senn kokmaz o zaman cicişler bulmak lazım hemen o aparatı
bilge asu lazım diyosa almak lazım

tamam kokmuş işte daha ne olsun bacım kokunun yıllayacak hali yok ya ben diyorum sana bana yolla ben yıkayım

yollicam yakında ü
laf etme kızıma sonradan senin donlarını ben yıkadım diye

hemşo kız sen nerelerdesin geçende yazdım ama görmedin sanırım
herşey yolunda inşallah uzun süre yoktun kayınvalidendeydin sanırım

burdayım canım bayramın 3.günü döndük eve,1 ay falan kaldım.şimdilik herşey yolunda nasıl olsun,canım yazını görmedim.
1 haftadırda evde doğum hazırlıklarıyla uğraşıyorum,bebeğin kıyafetleri,nevresimleri,battaniyeleri yıkandı ütülendi.bayada bir alışveriş yapmıştım.doğum çantamı hazırladım evimi temizledim dün ancak bütün işim bitti.sen nasılsın tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…