İns veririm cok moralim bozuluyor kilo arttıkça birde bacaklarım çatladı arkaları felan ne yapmam bilmiyorum
balım makinenin garanti belgesi hariicnde parçaları oluyor ya onların içine bak mutlaka vardır o filtre gibi şey :44:
lennnn dalga geçme benle
hmm ne gibi sonuçlar olduğunu gördün diye biliyorum kokmuyormuş hamsiyemin cicileribana gönder ben yıkarım
bak kocişim diyor ki eşine sorsun makinaların taşınırken arkalarına takmak için kullanılan aparatları varmış uzun uzun onların içinde olurmuş genelde o filtre yeni makinelerin hepsinde mutlaka olurmuş
cnm benım sıze sormadan bı kandım çözmeye calıştım aaa yok aa becermedım yetmedı kapasıtem catlıcam şımdı ne parçasıymış
Karnımda hiç catlak oluşmadı yanliz
aradım kocişi de öff o da bilmiyom diyo
aslında eşyalar geldiğinde ben vardım evde kociş işteydi ben onları bi yere kaldırdım da nereye hatırlasam :26:
ya aslında koktu da cicilerimiz kalıcı olmadı
sıvı deterjanın akmasını önleyici parçaymış canım
ben toz deterjan kullandığım için hiç bilmiyodum bakk neler varmış kardeş
aradım kocişi de öff o da bilmiyom diyo
aslında eşyalar geldiğinde ben vardım evde kociş işteydi ben onları bi yere kaldırdım da nereye hatırlasam :26:
ya aslında koktu da cicilerimiz kalıcı olmadı
oo ışte o cok guzel
ama ama bende sıvı deterjan kullanıyorum bende öyle paca yokkıııııı eee ne olcak sımdıkı
ama ama bende sıvı deterjan kullanıyorum bende öyle paca yokkıııııı eee ne olcak sımdıkı
Kizlar merhaba, bugun kontrole gittik, en son suyumun az oldugunu soylemisti doktorum hatirlarsaniz ben de izine ayrilmak istemedigimi soyledim bugun cok mu riskli dedim megersem simdilik bir riski yokmus sadece daha fazla azalmamasi gerektigi icin oyle demis 3hafta daha caliscam:) 120ler civari suyun dedi 100un altina duserse sikintili 50nin alti ise cok riskli dedi, sizde bu degerler nedir bilen varmi? Mutluyuz oglusumlaaa sadece biraz ciliz olcak benimki 1830gr olmus sadece.. Olsun napalim:) Sizde ne var ne yok:)
kızlar bir şey sorucam:81:
hastane çantasına bebeğe neler koydunuz,ben koydum ama acaba yeterli olur mu?diye tedirginim
şunlar var
1 tane hastane çıkışı takımı,
1 tane penye tulum patikli,
1 tane uzun kollu çıtçıtlı badi,
2 tane zıbın,
2 tane çorap,
2 tane ağız silme mendili,
2 tane battaniye(biri kalın kışlık,biri ince)
ıslak mendil,bez
ben dalinin toz deterjanından aldım lavanta kokulu,mis gibi koktu bide yumuşacık oldular....:100:
Canim 2tanede patikli alt ve pisik kremi unutmakızlar bir şey sorucam:81:
hastane çantasına bebeğe neler koydunuz,ben koydum ama acaba yeterli olur mu?diye tedirginim
şunlar var
1 tane hastane çıkışı takımı,
1 tane penye tulum patikli,
1 tane uzun kollu çıtçıtlı badi,
2 tane zıbın,
2 tane çorap,
2 tane ağız silme mendili,
2 tane battaniye(biri kalın kışlık,biri ince)
ıslak mendil,bez
canım servisten falan alırsın istersen şayet..servis zaten söylüyor sıvı deterjan kullnaırken bunu takın diye..yumuşatıcı gözündeki gibi kalıyor onu takınca akmıyor sıvı detarjan ama diğer türlü kullanınca daha dökerken akıyor deterjan suyla birlikte almıyor makine
ben dalinin toz deterjanından aldım lavanta kokulu,mis gibi koktu bide yumuşacık oldular....:100:
tamam kokmuş işte daha ne olsun bacım kokunun yıllayacak hali yok yaben diyorum sana bana yolla ben yıkayım
hemşo kız sen nerelerdesin geçende yazdım ama görmedin sanırım
herşey yolunda inşallah uzun süre yoktun kayınvalidendeydin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?