2012 Ekim Anneleri

biberon ve emzik te koydum ben ,çıtçıtlı badi 2 tane daha koy,alt açma da koy,pişik kremi
aklıma gelenler bunlar

cnm sen cıtcıtlı badıyı ve takımı bı kt daha fazlalştır derım sezeryan falan olursa benım kusmuklu kızıma 3 takım bıle yetmedı
evden ılave geldı

Canim 2tanede patikli alt ve pisik kremi unutma

biberon ve emzik te koydum ben ,çıtçıtlı badi 2 tane daha koy,alt açma da koy,pişik kremi
aklıma gelenler bunlar

saolun kızlar banada az gelmişti zaten ama biberon ve emzik koymuycam almadım emzik şimdilik vermeyeceğim biberonda almam.anne sütü sadece.hani gerekirse de sonra alınır.

cnm sen cıtcıtlı badıyı ve takımı bı kt daha fazlalştır derım sezeryan falan olursa benım kusmuklu kızıma 3 takım bıle yetmedı
evden ılave geldı

aklıma gelenler bunlar

saolun kızlar banada az gelmişti zaten ama biberon ve emzik koymuycam almadım emzik şimdilik vermeyeceğim biberonda almam.anne sütü sadece.hani gerekirse de sonra alınır.

gözün aydın canım inşallah doğuma kadar bi sıkıntı çıkmaz

öfff yaaa ben de 3 eylül de tekrar işe gitcem 2 hafta idare ederim inşallahhh

Bence iste zaman daha kolay geciyo diger turlu aman kac kez hareket etti yok internetten biseyler arastirmalar fln derken insan hasta oluyo evde.. Ise baslicaksin bi bakmissin 2hafta gecmis sonra da ztn son haftalar:)

yuvarlanıp gidiyoz işte desem doğru bi tabir olcak sanırım top gibi oldum çünkü

ohh iyi bari işlerin çoğunu bitirmişsin
ben de bayram arefesi ve bayramda yaptım o işleri
yorma kendini çok,ağrın olur sonra benim gibi

evden ılave geldı

aklıma gelenler bunlar
saolun kızlar.banada az gibi geldi zaten.biberon ve emzik almadım,alıştırmak istemiyorum,anne sütü sadece çünkü kızımda doğumdan yarım saat sonra hemen emmeye başlamıştı inş buda öyle olacak,eğer bir aksilik olursada alınır zaten.

Canım ilk etapta bebek emmek istemez veya sütün ( allah korusunn ) gelmeme gibi durumu olur ise sağıp biberonla vermek gerekir. Onun için ben de hem sağma popamı hem de biberonumu alacağım yanıma. Emzik senin fikrin tamamen...

Bence iste zaman daha kolay geciyo diger turlu aman kac kez hareket etti yok internetten biseyler arastirmalar fln derken insan hasta oluyo evde.. Ise baslicaksin bi bakmissin 2hafta gecmis sonra da ztn son haftalar:)

aslında haklısın zaman geçmesi açısından çok iyi de saat 9 dan 2 ye kadar aynı yerde oturmak zor olacak
neyse arada kaçamak yapacaz artık napalım

çişim geldi der dururum artık

kuzum cocuk dr umuza ben danıştı bebk ılla emme refleksı halında olucak demıştı ya anneyı karnı tokken falza emıp gaz dolucak yada kıyafettı elıydı ne olursa onu emıpğ mıkrop kapacaktır dedı emzıgı vermek bunlardan koror dedı bende verdım yanlış bı etkısınıde görmdeım
bıboronuda sen yıne koy cnm bakarsın sutun gelmez pompa ıle vsağıp vermek durumunda kalınır o anda o u stresını yaşamderım

aslında haklısın zaman geçmesi açısından çok iyi de saat 9 dan 2 ye kadar aynı yerde oturmak zor olacak
neyse arada kaçamak yapacaz artık napalım

çişim geldi der dururum artık

Ne guzel cnm en azindan 2de bitiyomus isin, evde de olsan oturcan nasilsa:) en azindan insan yuzu gormus oluyoruz ne guzel, meslegin ne cnm?

iki aksamlar kizlarcim nasilsiniz? bugun cok gezdik tozduk esimle tabi acisi cikiyor popom agriyor bacagimada vuruyor agrisi giremedimde bugun pek, baya bi kaynatmissiniz okudum ara ara bu arada dogum cantalarida yapilmis bende yapicamda anacigimi bekliyorum, kuzumun esyalarini getirecek

5 gün 9 dan 2 ye kadar
5 gün 9 dan 12 ye kadar hatta ikinci hafta imza atar dönerim
öğretmenim canım

Ayyyy supermis canim vallaa, son aylarinin da yaz tatiline gelmesi cok iyi olmus... :) ben de uzmanim universitede artk bi sekllde idare ettircem kendimi 3 hafta, ben de tum gun gitmeyi pek dusunmuyorum acikcasi

kızalr bol bol su ınanın doğumdan sonra ınanaılmaz bı iştahsızlık vardı ama paso su ıcme modundaydım kızımın bıde sut kardeşi vardı gunde 2 bıberon verıyodum su aıralar vucudumuzda depolanıyo bol bol calsıyum tuketelım kızlar
hatta calsıyum takvıyesı

toplasip bulusan hatunlar, hepinize masallah cok guzel cikmissiniz göbislerde ne guzel görunuyor sizi öyle topluca görenler sasirmislardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…