kızlar bir şey sorucam:81:
hastane çantasına bebeğe neler koydunuz,ben koydum ama acaba yeterli olur mu?diye tedirginim
şunlar var
1 tane hastane çıkışı takımı,
1 tane penye tulum patikli,
1 tane uzun kollu çıtçıtlı badi,
2 tane zıbın,
2 tane çorap,
2 tane ağız silme mendili,
2 tane battaniye(biri kalın kışlık,biri ince)
ıslak mendil,bez
cnm sen cıtcıtlı badıyı ve takımı bı kt daha fazlalştır derım sezeryan falan olursa benım kusmuklu kızıma 3 takım bıle yetmedı
evden ılave geldı
Canim 2tanede patikli alt ve pisik kremi unutma
biberon ve emzik te koydum ben ,çıtçıtlı badi 2 tane daha koy,alt açma da koy,pişik kremi
aklıma gelenler bunlar
cnm sen cıtcıtlı badıyı ve takımı bı kt daha fazlalştır derım sezeryan falan olursa benım kusmuklu kızıma 3 takım bıle yetmedı
evden ılave geldı
biberon ve emzik te koydum ben ,çıtçıtlı badi 2 tane daha koy,alt açma da koy,pişik kremi
aklıma gelenler bunlar
gözün aydın canım inşallah doğuma kadar bi sıkıntı çıkmaz
öfff yaaa ben de 3 eylül de tekrar işe gitcem 2 hafta idare ederim inşallahhh
burdayım canım bayramın 3.günü döndük eve,1 ay falan kaldım.şimdilik herşey yolunda nasıl olsun,canım yazını görmedim.
1 haftadırda evde doğum hazırlıklarıyla uğraşıyorum,bebeğin kıyafetleri,nevresimleri,battaniyeleri yıkandı ütülendi.bayada bir alışveriş yapmıştım.doğum çantamı hazırladım evimi temizledim dün ancak bütün işim bitti.sen nasılsın tatlım..
evden ılave geldı
saolun kızlar.banada az gibi geldi zaten.biberon ve emzik almadım,alıştırmak istemiyorum,anne sütü sadece çünkü kızımda doğumdan yarım saat sonra hemen emmeye başlamıştı inş buda öyle olacak,eğer bir aksilik olursada alınır zaten.biberon ve emzik te koydum ben ,çıtçıtlı badi 2 tane daha koy,alt açma da koy,pişik kremi
aklıma gelenler bunlar
saolun kızlar banada az gelmişti zaten ama biberon ve emzik koymuycam almadım emzik şimdilik vermeyeceğim biberonda almam.anne sütü sadece.hani gerekirse de sonra alınır.
Bence iste zaman daha kolay geciyo diger turlu aman kac kez hareket etti yok internetten biseyler arastirmalar fln derken insan hasta oluyo evde.. Ise baslicaksin bi bakmissin 2hafta gecmis sonra da ztn son haftalar:)
saolun kızlar.banada az gibi geldi zaten.biberon ve emzik almadım,alıştırmak istemiyorum,anne sütü sadece çünkü kızımda doğumdan yarım saat sonra hemen emmeye başlamıştı inş buda öyle olacak,eğer bir aksilik olursada alınır zaten.
Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündüÇoğalıyoruuuuuz!!!!
Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149
Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündüÇoğalıyoruuuuuz!!!!
Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149
aslında haklısın zaman geçmesi açısından çok iyi de saat 9 dan 2 ye kadar aynı yerde oturmak zor olacak
neyse arada kaçamak yapacaz artık napalım
çişim geldi der dururum artık
Ne guzel cnm en azindan 2de bitiyomus isin, evde de olsan oturcan nasilsa:) en azindan insan yuzu gormus oluyoruz ne guzel, meslegin ne cnm?
Kizlar süt artırıcı çaylardan akdinizmi
5 gün 9 dan 2 ye kadar
5 gün 9 dan 12 ye kadar hatta ikinci hafta imza atar dönerim
öğretmenim canım
çay değilde e bebekte ımnu var canım ondan aldım bakalım inş. memnun kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?