çay değilde e bebekte ımnu var canım ondan aldım bakalım inş. memnun kalırım
Ayyyy supermis canim vallaa, son aylarinin da yaz tatiline gelmesi cok iyi olmus... :) ben de uzmanim universitede artk bi sekllde idare ettircem kendimi 3 hafta, ben de tum gun gitmeyi pek dusunmuyorum acikcasi
almasaydın şaşardım zaten
bize de aldırırsın sen
kocişler battı senin yüzünden bi doğuraydın hayırlısıyla
bilge asu
Humana bin var birde
balım humana almayı düşünüyordum çünkü humananın doğum sonrasında uterusu toparlayan tedavi edici özelliği de varmış... ama Felis sağolsun vazgeçirdi kokusu pastırma gibi dedi tiksindim
Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündüÇoğalıyoruuuuuz!!!!
Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149
alırım tabii 4 yıldır ben bu günlerin hayalini kurdum
hmm hemen alıyorsunuz çok lazım çokkk
batmazlar merak etme benim gibi tatlı tatlı söyle sendeama beyim benim çokkk lazımmış dersin
evet kesinlikle çok güzel bir gündü zamanın nasıl geçtiğini anlamadık yine :))
ayaktakiler sırasıyla gadis,felis,artist, ve sevcan yk
oturanlarsa:felis, felisin tatlı mı tatlı kızı,gadis,sevcanyk,coyote ve artist...
bu arada görenler inanılmaz sasırıyorlardı,gülüşüyorlardı:) hatta son 3 kişi olduğmuzda yanımızdan gecen genc cocuklar ''oğlum lan sunlara bak 3 ü bir arada hehehhehe'' yapıp geçtiler :)) eğlendik
çay değilde e bebekte ımnu var canım ondan aldım bakalım inş. memnun kalırım
balım humana almayı düşünüyordum çünkü humananın doğum sonrasında uterusu toparlayan tedavi edici özelliği de varmış... ama Felis sağolsun vazgeçirdi kokusu pastırma gibi dedi tiksindim
Bende aldim e bebekten imnu malt kahvesi alman mali onu da bir deneyelim bakalim bu humana still tea lerin iceriginde cemen otu varmis felisimle konusmustuk kotu bir tadi var cayin diyordu ayrica bebegin kakasi yesile benziyormus ama korkulacak bisey degil yani neyse esim bana amerikaya gittiginde onun vitamin tabletini aldi burda iyice arastirmistik cemen otu olanindan bi de onu deneyecem 2 saat sonra etkisini gosteriyormus ben ciciler topigine onu da eklemistim fennu grek mi neydi tam hatirlayamadim adini bakar yazarim yine
felisss say bakalım kim bu güzeller
ohhh hanımlar keyifler yerinde top models hamile 2012
tatlı şişkolar sizi yanınızda duran adam da nereye düştüm ben diyodur
aaaaa vicdan azabı hissederim ama şimdi ben, pastırma gibi ama yine de bu sefer de aldım humanayı, imnu da aldım, biri pastırmalı çay biri nescafe niyetine
kızlar niye bütün fotolarda yüzler gizli ben açık koyuyorum haatamı ediyorum birdaha foto koymayayım olanlarıda kaldırayımmı yani herkesin face var footosuda var biri bana nedenini yazsın benden başka yüzünü açan yok kafama takıldı:26:
yorumsuz mu yani
kızlar niye bütün fotolarda yüzler gizli ben açık koyuyorum haatamı ediyorum birdaha foto koymayayım olanlarıda kaldırayımmı yani herkesin face var footosuda var biri bana nedenini yazsın benden başka yüzünü açan yok kafama takıldı:26:
yorumsuz mu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?