2012 Ekim Anneleri

Ayyyy supermis canim vallaa, son aylarinin da yaz tatiline gelmesi cok iyi olmus... :) ben de uzmanim universitede artk bi sekllde idare ettircem kendimi 3 hafta, ben de tum gun gitmeyi pek dusunmuyorum acikcasi

mesleğimi hamişken daha çok sevdim zaten
valla 2 aydır tatildeyim şimdi bu seminer zamanı bile zor gelir diye düşünüyorum
rabbim çalışan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun ben dayanamazdım heralde
sen de çok yorma kendini kaytarabildiğin kadar kaytar bence

almasaydın şaşardım zaten
bize de aldırırsın sen
kocişler battı senin yüzünden bi doğuraydın hayırlısıyla
bilge asu

alırım tabii 4 yıldır ben bu günlerin hayalini kurdum
hmm hemen alıyorsunuz çok lazım çokkk
batmazlar merak etme benim gibi tatlı tatlı söyle sende ama beyim benim çokkk lazımmış dersin

balım humana almayı düşünüyordum çünkü humananın doğum sonrasında uterusu toparlayan tedavi edici özelliği de varmış... ama Felis sağolsun vazgeçirdi kokusu pastırma gibi dedi tiksindim

Bende daha almadım bakalım düşünüyorum almayi

Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündü Çoğalıyoruuuuuz!!!!

Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149

evet kesinlikle çok güzel bir gündü zamanın nasıl geçtiğini anlamadık yine :))

ayaktakiler sırasıyla gadis,felis,artist, ve sevcan yk

oturanlarsa:felis, felisin tatlı mı tatlı kızı,gadis,sevcanyk,coyote ve artist...

bu arada görenler inanılmaz sasırıyorlardı,gülüşüyorlardı:) hatta son 3 kişi olduğmuzda yanımızdan gecen genc cocuklar ''oğlum lan sunlara bak 3 ü bir arada hehehhehe'' yapıp geçtiler :)) eğlendik

alırım tabii 4 yıldır ben bu günlerin hayalini kurdum
hmm hemen alıyorsunuz çok lazım çokkk
batmazlar merak etme benim gibi tatlı tatlı söyle sende ama beyim benim çokkk lazımmış dersin

al canım al feda olsun herşey sana 4 yıl beklemişsin
tatlı tatlı söylüyom zaten kredi kartı sehpanın üstünde
garibim her gün diyoki beğendiğin bişey varsa sakın kaçırma diye canım kocişim benim

ütüm olmazsa sana danışır alırım o zaman

maşallahhh kızlarr hem sizlere hemde bebişlerinize

çay değilde e bebekte ımnu var canım ondan aldım bakalım inş. memnun kalırım

Bende aldim e bebekten imnu malt kahvesi alman mali onu da bir deneyelim bakalim bu humana still tea lerin iceriginde cemen otu varmis felisimle konusmustuk kotu bir tadi var cayin diyordu ayrica bebegin kakasi yesile benziyormus ama korkulacak bisey degil yani neyse esim bana amerikaya gittiginde onun vitamin tabletini aldi burda iyice arastirmistik cemen otu olanindan bi de onu deneyecem 2 saat sonra etkisini gosteriyormus ben ciciler topigine onu da eklemistim fennu grek mi neydi tam hatirlayamadim adini bakar yazarim yine

balım humana almayı düşünüyordum çünkü humananın doğum sonrasında uterusu toparlayan tedavi edici özelliği de varmış... ama Felis sağolsun vazgeçirdi kokusu pastırma gibi dedi tiksindim

aaaaa vicdan azabı hissederim ama şimdi ben, pastırma gibi ama yine de bu sefer de aldım humanayı, imnu da aldım, biri pastırmalı çay biri nescafe niyetine

kızlar niye bütün fotolarda yüzler gizli ben açık koyuyorum haatamı ediyorum birdaha foto koymayayım olanlarıda kaldırayımmı yani herkesin face var footosuda var biri bana nedenini yazsın benden başka yüzünü açan yok kafama takıldı:26:

bende Felisle konuştuktan sonra vazgeçtim humana dan...ayy birde dedi ki yere döküldü gitmedi kokusu işte o an dedim ben bunu içince içimden nasıl gider bu pastırma kokusu :26: kokuşur kalırım

felisss say bakalım kim bu güzeller

ohhh hanımlar keyifler yerinde top models hamile 2012

tatlı şişkolar sizi yanınızda duran adam da nereye düştüm ben diyodur

ayakta mavi tunikli olan benimmmmm solumdaki güzel sevcanyk sağımdaki güzel felis ve prensesi felisin sağındaki güzel gadis,coyotemiz eve gitmişti..cafede oturdugumuz fotoda benım yanımda siyahlı hatun coyote

aaaaa vicdan azabı hissederim ama şimdi ben, pastırma gibi ama yine de bu sefer de aldım humanayı, imnu da aldım, biri pastırmalı çay biri nescafe niyetine

bence hiçç hissetme tatlım hatta büyük sevaba girdin ben onu alıp içseydim pastırma kokusundan tiksinir kusmaya başlardım yine günlerce kendime gelemezdim midem alt üst olurdu...oldum olası sevmem pastırma kokusunu

eylül annelerine baktım şimdi
kalan gün sayıları azalmış 15,16,17,18 gün yazıyo :18:
hepsi su ve nişan bekliyo çok heyecanlıı

bis napıcaz acaba:18:

yorumsuz mu yani

azracım albümdeki resimleri sadece arkadaşlarım tercihini yaparsan sadece sayfadaki arkadaş listendeki arkadaşların görür ama paylaşım sayfasına koyarsan resimlerini herkes görür...ve bunları silemezsin...albümdekileri silebilirsin mesela...diğer arkadaşlarda paylaşım sayfasına ekledikleri için yüzlerini kapatıyorlar sonuçta herkese açık bir forum ve yazdıklarımız dahil herşeyi herkes görüyor

canım face işi başka, orada artık nasıl ayarladıysan ama büyük ihtimalle sadece listendeki arkadaşların görecek fotolarını, ama burada eklediğin foto tamamen halka açık, yani bırak ekim 2012 annesi olmasını kadınlar kulübü üyesi bile olmasına gerek yok göreceklerin. Bu da beni endişelendiriyor, sapığı var, ard niyetlisi var, tanıyanı var... sonuçta burada konuşulanlar sadece hamilelik değil, hayat üzerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…