azracım albümdeki resimleri sadece arkadaşlarım tercihini yaparsan sadece sayfadaki arkadaş listendeki arkadaşların görür ama paylaşım sayfasına koyarsan resimlerini herkes görür...ve bunları silemezsin...albümdekileri silebilirsin mesela...diğer arkadaşlarda paylaşım sayfasına ekledikleri için yüzlerini kapatıyorlar sonuçta herkese açık bir forum ve yazdıklarımız dahil herşeyi herkes görüyor
iyi akşamlar kızlarcım.bu gün doktor teyzemize gittik ve çok güzel haberlerle döndük
kilomuz 2000 gr, vee boyumuz çokkk uzunmuş maşallah oğluşumaşimdiden hastane çıkışlarınız küçük gelir dedi hocamız, ona göre büyük kıyafetler hazırla annesi dedi.ne yapalım canı sağolsun yeni büyük bedenler alacağız artık saçlarımız pek çokmuş bide her zaman olduğu gibi elini kolunu emiyordu,bana çekmiş 9 yaşıma kadar parmak emen biriyimdir de.böyle işte kızlarcım geçmişi şimdi okuyacağım.
maşallah oğluna canım
canım ben arkadaşına glifor isimli ilacı bide soğan kürünü öneririm ben adetim düzene girsin diye kullandım bunları bebek oldu:)))canım benim ii olmuş,bence.inş RABBİM tüm olmayanlarada nasip etsin.benim bir yakınımında olmuyor 3 senedir oda pko hastası,çok istiyor inş onunda olur.
Günaydınlar kızlar....
doğuran eden yok dimi okadar çok geçmiş yazmışsınızki okuyamıcam vallahi
bircan yanlız sana çok güldüm yavrum yaa 2 çocukla yapabilicemmi demişsin ya yenimi düşünüyon kız geç kaldın biraz
Yaparsın allahın izniyle zor olsada
evet canım baya ağrım oldu benimde kalçalarıma vuruyordu,ağrı sızı.yürümekte bile zorlandım,2 gündür iyiyim.yuvarlanıp gidiyoz işte desem doğru bi tabir olcak sanırım top gibi oldum çünkü
ohh iyi bari işlerin çoğunu bitirmişsin
ben de bayram arefesi ve bayramda yaptım o işleri
yorma kendini çok,ağrın olur sonra benim gibi
öyle bir durum olsa bile sağıp kaşıkla veririm,biberona alışan bebekler memeyi almıyorlar.çünkü biberondan çok geliyor.haliyle bebek biberon istiyor.ben kızım bebekken dışarı çıkacağım zaman sütümü sağardım ve kayınvalidem ya ada annem kaşıkla verirlerdi.Canım ilk etapta bebek emmek istemez veya sütün ( allah korusunn ) gelmeme gibi durumu olur ise sağıp biberonla vermek gerekir. Onun için ben de hem sağma popamı hem de biberonumu alacağım yanıma. Emzik senin fikrin tamamen...
canım ben arkadaşına glifor isimli ilacı bide soğan kürünü öneririm ben adetim düzene girsin diye kullandım bunları bebek oldu:)))
sağol canım,soğan kürünü yaptı oda ama nafile.
ben o anlamda demedim zaman daraldıkça iyice tedirgin olmaya başladım dedim 9ay çok uzun geliyodu...
Kızlar yaa ogluşuma hala isim bulamadım cok kararsızız eşimlee önerisi olan varmı
Kızlar yaa ogluşuma hala isim bulamadım cok kararsızız eşimlee önerisi olan varmı
Ben hepsiburadan.com'dan 3x40 120 yaprak 10,47+KDV yani 12,35 TL'ye aldim
Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündüÇoğalıyoruuuuuz!!!!
Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149
kızlar deterjan olarak kesın dalın alın derım gecen hafta kızın odasını nevresımler uyku setı felan yıkadım.hızımı alamadım kendı beyalarımıda onla yıkadım.1 hafta dolapta bekledı 2 gundurde uzerımde camasır ama hala mıs gıbı bebek kokuyor ve yumusacık oldu hersey..
ece ismi çok güzel ama yeni doğum yapan kuzen koydu eceyi.başka düşündüğün var mıydı?ben derin,irem de kararsız kaldım.
bence onları netten almana gerek yok,ben biberon dr.browns 120 ml lik aldım.antikolikmiş.gaz yapmıyormuş..emzik avent ikili aldım.yıldızlı yıldızlı,gece fosforlu oluyor sanırım,bez huggies aldım 1 tane 1,1 tane 2 numara aldım,ıslak mendil de uni baby ıslak pamuk öneriliyor ama ben indirim kuponlarım vardı 3 tane nivea aldım.ama ilk başlarda su ve pamuk veya tülbent kullanıcam,göğüs pedi almadım,14 tane numunem var lansinoh marka ,bir bakarım seversem alırım devamını..
ben de bebek arabamı bahara bıraktım,bir de göğüs pompam yok,almakla almamak arasındayım..medela mı ne vardı,bir de bugün lansinoh elektrikli 150 tlye sordum,manuel 45 tl idi.kızlar siz naptınız? illa almak mı lazım?işe başlarken mi alsam? siz ne aldınız?
sterilizatör almadım almıycam da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?