2012 Ekim Anneleri

ben sadece siz görüyorsunuz sandım demek silinmiyor evet paylaşım yapmışım heraldeki profilimde görünmüyor neyse oldu artıkallah kötüye kullanmalarına fırsat vermesin gerçi yapacak olan her şekilde yaparda yinede tedbirli olmalı sağol bidaha paylaşmam resim falan

Bende takip ediyorum eylul annelerini agustosda epey doguran oldu

Bende cok heyecanlaniyorum tickerlarda 15 gun kaldi diye gorecek miyiz diye o gunlerde gelsin hayirlisiyla

iyi akşamlar kızlarcım.bu gün doktor teyzemize gittik ve çok güzel haberlerle döndük

kilomuz 2000 gr, vee boyumuz çokkk uzunmuş maşallah oğluşuma şimdiden hastane çıkışlarınız küçük gelir dedi hocamız, ona göre büyük kıyafetler hazırla annesi dedi.ne yapalım canı sağolsun yeni büyük bedenler alacağız artık saçlarımız pek çokmuş bide her zaman olduğu gibi elini kolunu emiyordu,bana çekmiş 9 yaşıma kadar parmak emen biriyimdir de.böyle işte kızlarcım geçmişi şimdi okuyacağım.

maşallah oğluna canım

ohh havalar serinledi
bugun dayanamadım ağladım vala sıcaktan.neyseki akşam yağmur yağdı şimdi püfür püfür balkonda üşüyorum

geçmiş olsun, Rabbim iyilik sağlık versin inşallah.bence çok fazla kafana takma.Ankaradaymışsın sana Prof.Sevtap Hamdemir Kılıç'ı öneriyorum.benim doktorum ankaranın en iyilerinden araştırınca sende bu sonuca varacaksın.İnternetten Kliniks diye yazınca bilgilerine ulaşabilirsin ziya gökalpte muayenehanesi.

canım benim ii olmuş,bence.inş RABBİM tüm olmayanlarada nasip etsin.benim bir yakınımında olmuyor 3 senedir oda pko hastası,çok istiyor inş onunda olur.
canım ben arkadaşına glifor isimli ilacı bide soğan kürünü öneririm ben adetim düzene girsin diye kullandım bunları bebek oldu:)))

ben o anlamda demedim zaman daraldıkça iyice tedirgin olmaya başladım dedim 9ay çok uzun geliyodu...

Selam annişler bikac gundur giremedim yine doguran fln olmadı dimi bakalım acılışı kim yapıcak

evet canım baya ağrım oldu benimde kalçalarıma vuruyordu,ağrı sızı.yürümekte bile zorlandım,2 gündür iyiyim.
öyle bir durum olsa bile sağıp kaşıkla veririm,biberona alışan bebekler memeyi almıyorlar.çünkü biberondan çok geliyor.haliyle bebek biberon istiyor.ben kızım bebekken dışarı çıkacağım zaman sütümü sağardım ve kayınvalidem ya ada annem kaşıkla verirlerdi.

Bende dalın sıvı aldım ama henuz yıkamadın çamaşırlarımizi :S çok tavsiye ettiler ama yumuşaticiya gerek yokmuş kalıyormuş çamaşırda oda bebeğin cildini tahris eder dediler

Bende lansinoh çiftli elektrikli aldim netten 133 YTL'ye çok tavsiye aldım ins memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…