2012 Ekim Anneleri

ya kızlar bebek arabası 3 tekerli istiorum ama hem 3 tekerli hem çift yönlü olmalı onuda bulamıom.siz baktınızmı araba ben mi cok aceleciyim eksik o kaldıda bi tek

Bu arada bayramın 3. Gunu aldık sonunda arabımızı kızlar concor neo neo derken jane rider e vurulup onu alıp geldim :)
bayramın 3.günü saraçhaneden aldım baya uygun oldu nette ki fiyatı çok pahalı .pusetli takım. Biraz arka tekerleri buyuk sorun olmaz zaten bu tarz konforlu arabaların dez avantayerdir oluşu yer olmayınca Tekerler tek dokunusla çıkıyor çıkarıp arabanin bagajına koyulmaz artık yer olmayınca .arabada beni en cezbeden kısmı avrupa standartlarında olması ve testlerden onay alması. ve birde o tekerlerdeki amortisör çocuğu hiç sarsmaz o çok hoşuma gitti.ben ilk aydan beri hep corcord neo ya baktım onu dediğim magazada e bebekten 300 tl uyguna buldum 1200 e veiyorlardı (nakit) sonra onun jane riderin yan ürünü olduğunu ve pusetlerinin test de kaldığını söylediler satmak için die düşündüm fakat kendim okuyup gözümle görünce direk vazgeçtim ..o an concord bitti benim içiin :) ve concordun puseti cidden çok ufak kullanan kişilerle avmlerde karşılaşıp sorduğumda hep ondan şikayet vardı 1 yaş diyolar 3.ayda bile sıgmadı çocuk hep çıkmak istedi vs die.jane ninki baya ii boyutları..

Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündü Çoğalıyoruuuuuz!!!!

Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149
morlu felisti di mi?? kızın mı olacak canım senin? göbişimi çok benzettim seninkine..
Kizlar süt artırıcı çaylardan akdinizmi
ben humana aldım,bir de malt içeceği var sanırım ondan da mı alsam ki:44::44::44:
Kızlar yaa ogluşuma hala isim bulamadım cok kararsızız eşimlee önerisi olan varmı

erkeklerde mete veya metehanı tek geçerim.sonra ege,kaan,burak,doruk gelir..

morlu felisti di mi?? kızın mı olacak canım senin? göbişimi çok benzettim seninkine..

Oğlum olacak canım, fotoğraftakiyle alakası yok aslında normalde bildiğin füze! Yanlarıma taşmıyor ama orada özellikle oturduğumuz resimde sanırım kenarda kaldığımız için yayma yapmış, tel.den çektim o yüzden bence.

Son düzenleme:
Gunaydin guzeller ve pamuk bebisler...
Dun cok guzel bir bulusma gerceklesti,atist,sevcanyk,felisimfelis ve Prensesi,bir de gadis ve bendeniz coyote bir kaynattik bir kaynattik,bir baktik ki saat 6 olmus :) cook zevkliydi,yedik ictik sohbetler,pastalar ohhhh....arap kadinlar benim tabagin icine dusmusler bakmaktan,benim haberim yok,gulduksonra ben ayrildim eve usta gelecegi icin,eve bir geldim ki ayaklar ayakliktan cikmis baska bisey olmus,yaratik olmuslar:18:Bilek yok!
Neyse sozun kisasi bebisler olunca da bulusucaz,oyun grubu yapicaz onlari insallah...hepsi cok tatli anneler,iyi ki bulustuk

bende sana katılıyorum. biberon emzik almadım almayıda düşünmüyorum. ablamdan manuel süt pompası aldım.(elektikli almadım çünkü ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum oğluşuma kendim bakmak istiyorum 2 yaşına kadar) lazım olursa diye küçük bir kase ve kaşık koydum. sütüm gelmezse kaşıkla vereceğim.

minataha kullanıcısından alıntı
ya kızlar bebek arabası 3 tekerli istiorum ama hem 3 tekerli hem çift yönlü olmalı onuda bulamıom.siz baktınızmı araba ben mi cok aceleciyim eksik o kaldıda bi tek

canım kanz da doll marka tam istediğin gibi var. çift yönlü hafif puset ve anakucağı ayrı ayrı takılabiliyor..

Gunaydin kizlar...bu sabah herkes uyuyor galiba tabi serin havayi gorunce rahatladiniz di mi:)))ben de rahat uyudum Allah a sukur sonunda,bugun izinliyim oyleee yatakta yatasim var sadece....

Bulusan arkadaslar cok tatli cikmissiniz,o resimleri saklayin yillar sonra bakinca eglenceli olacaktir

ece ismi çok güzel ama yeni doğum yapan kuzen koydu eceyi.başka düşündüğün var mıydı?ben derin,irem de kararsız kaldım.

irem olsun annesi lakin benim adımdır irem.iremler çok güsel oluyolar hangi ireme baktıysam gerçekten güsel oluyolar haa bide iremler çok cadı oluyolar bunu göze al,çok bilmiş çok havalı oluyolar

serinnn bir Ankara sabahından günaydınlar olsun hepinizee.
dün doktora giderken ölüyodum sıcaktan, hala sersem gibiyim.

bu gün büyük gün teyzoşlar.Ilgar'ımın cicişlerini yıkayacağım ohh rüzgarda kurusunlar güneşte yok renkleri solmasın.Ananemizde dolaplarımızın içi için örtü dikip gelecek odasını döşeyeceğiz.kendinize ii bakın ana'ç lar

bizde nihayet dün alışverişimizi yaptık. akşam yıkadım bugünde ütü günü, işten çıkınca akşama ütü var dolaplar düzenlenecek, hastane çantası hazırlanacak vs.
park yatağa uyku seti alan varmı, nerden aldınız ne kadara aldınız ve nasıl oldu? karar veremedik bi türlü eşimle

Gunaydin Kizlaar

Serin havayi bulup rahat rahat uyuyan arkadaslar gozunuz aydin.
Simdi bol bol dua edin de Akdeniz Bolgesine hemen sonbahar gelsin

ne çekiştirdiniz bakimm şişko hamişler kesin brck ve benelse de vardır çekiştirenlerin arasında
konu : ya hamsiyem ya becerikliliğim

kızım bi doğsun hepinizin saçını başını yolcak
kısss ben ağzımı bile açmadım...sormadım bile seni
haha:)
hakkaten ben çekiştirmedim

ben tahmin ettim zaten söyledim kızlara kocişi gececidir dedim

evet aynen söylediğin kadro çekiştirdik seni senin o portakal popolu kızını yerim
hade lennnn buda doğruluyo ne didim hatırlamıyom dediysem alıntılayın merak ettim bende hee
acaba dedimmi

52 ile Canim ins verebilirim sonradan
maşallah cnm +18 olmuşsunuzz
rekor sendemi
Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündü Çoğalıyoruuuuuz!!!!

Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149

şişkolarrr çok tatlısınızzzz
sağdaki en zayııf olanınız kim merak ettim hihi

hmmm,anladım ben de o oturduğunuz fotoya bakarak çıkarım yaptım,benim karnım otururken acayip yayılıyor,sanki kilolu göbeği oluyor,geçen saçlarımı kestirmeye gittim.kuaförde kadın anlamamış hamile olduğumu,ben orada beklerken.. ne zaman kesim koltuığuna oturdum sohbet ederken ortaya çıktı.. yuh dedim..ben füzeleri pek severim

valla canım ben bir tane uyku seti almışım,herhangi bir çeyiz dükkanından,yerel yani..sonradan park yatak aldık,evimize bugün gidince deniycem olur mu olmaz mı göreceğim artık...

benimde yıkandı cnm herşey bugün devamını yıkıcak annemler sonra ütü faslı off..nereye sığıcak bakalım bir dünya eşya var..
evim 3.bi kişiye bölündü.
cnm park yatak almadım bana birisi verdi onu kullanıcam
uyku setide istemedim.ben nevresim takımı aldım.mikrofiber yorgan ve yastık aldım..uyku setine gerek yok bence

günaydın ekimin güzel ve tatlı anneleri:76:
Sabah eşimi gönderdikten sonra uyumak istedim,ama uyuyamadım...
kızım mışıl mışıl uyuyor...
bende kalktım camları açtım evim havalansın,
havada baya bir serin esiyor,ohhh ne güzel..
oturma odasını temizleyeyim kızım uyanmadan,
akşam sağolsun eşim ve kızım batırmışlar,
kanepenin örtüleri dağılmış,yerlerde kızım boya yapmış sulu boya pastel boya kitaplar saçmışcadı kız.
bir makine tutayım viledeyla sileyimde kalkarsa temiz temiz oynasın mavişim..

günaydın kızlar.eylül annelerinde sabah sabah bu yazıyı grünce canım sıkıldı rabbim sabır versin.FatmaBeyza kullanıcısından alıntı

arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIMşuan 40 haftasının içindeymiş.

uyku setini şundan istiyorum. park yatağım oğlumdan kalma, biraz görüntüsü değişsin, kıza süslü püslü olsun diyorum, malum oğlum görüp bu benim yatağım diyip ufaklığı yatırmazsa :) burda mağazalarda pek bişiy bulamadım, netten bakıyordum. netten alan varsa önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…