ya kızlar bebek arabası 3 tekerli istiorum ama hem 3 tekerli hem çift yönlü olmalı onuda bulamıom.siz baktınızmı araba ben mi cok aceleciyim eksik o kaldıda bi tek
doruk,efe,yiğit,eymen,kuzey,kaan,emir,buğra,anıl,baran,mert,mete bunlar nasıl??????
morlu felisti di mi?? kızın mı olacak canım senin? göbişimi çok benzettim seninkine..Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündüÇoğalıyoruuuuuz!!!!
Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149
ben humana aldım,bir de malt içeceği var sanırım ondan da mı alsam ki:44::44::44:Kizlar süt artırıcı çaylardan akdinizmi
Kızlar yaa ogluşuma hala isim bulamadım cok kararsızız eşimlee önerisi olan varmı
morlu felisti di mi?? kızın mı olacak canım senin? göbişimi çok benzettim seninkine..
evet canım baya ağrım oldu benimde kalçalarıma vuruyordu,ağrı sızı.yürümekte bile zorlandım,2 gündür iyiyim.
öyle bir durum olsa bile sağıp kaşıkla veririm,biberona alışan bebekler memeyi almıyorlar.çünkü biberondan çok geliyor.haliyle bebek biberon istiyor.ben kızım bebekken dışarı çıkacağım zaman sütümü sağardım ve kayınvalidem ya ada annem kaşıkla verirlerdi.
ece ismi çok güzel ama yeni doğum yapan kuzen koydu eceyi.başka düşündüğün var mıydı?ben derin,irem de kararsız kaldım.
kısss ben ağzımı bile açmadım...sormadım bile senine çekiştirdiniz bakimm şişko hamişlerkesin brck ve benelse de vardır çekiştirenlerin arasında
konu : ya hamsiyem ya becerikliliğim
kızım bi doğsun hepinizin saçını başını yolcak
hade lennnn buda doğruluyo ne didim hatırlamıyom dediysem alıntılayın merak ettim bende heeben tahmin ettim zaten söyledim kızlara kocişi gececidir dedim
evet aynen söylediğin kadro çekiştirdik senisenin o portakal popolu kızını yerim
maşallah cnm +18 olmuşsunuzz52 ile Canim ins verebilirim sonradan
Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündüÇoğalıyoruuuuuz!!!!
Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149
hmmm,anladım ben de o oturduğunuz fotoya bakarak çıkarım yaptım,benim karnım otururken acayip yayılıyor,sanki kilolu göbeği oluyor,geçen saçlarımı kestirmeye gittim.kuaförde kadın anlamamış hamile olduğumu,ben orada beklerken.. ne zaman kesim koltuığuna oturdum sohbet ederken ortaya çıktı.. yuh dedim..ben füzeleri pek severimOğlum olacak canım, fotoğraftakiyle alakası yok aslında normalde bildiğin füze! Yanlarıma taşmıyor ama orada özellikle oturduğumuz resimde sanırım kenarda kaldığımız için yayma yapmış, tel.den çektim o yüzden bence.
bizde nihayet dün alışverişimizi yaptık. akşam yıkadım bugünde ütü günü, işten çıkınca akşama ütü var dolaplar düzenlenecek, hastane çantası hazırlanacak vs.
park yatağa uyku seti alan varmı, nerden aldınız ne kadara aldınız ve nasıl oldu? karar veremedik bi türlü eşimle
bizde nihayet dün alışverişimizi yaptık. akşam yıkadım bugünde ütü günü, işten çıkınca akşama ütü var dolaplar düzenlenecek, hastane çantası hazırlanacak vs.
park yatağa uyku seti alan varmı, nerden aldınız ne kadara aldınız ve nasıl oldu? karar veremedik bi türlü eşimle
benimde yıkandı cnm herşey bugün devamını yıkıcak annemler sonra ütü faslı off..nereye sığıcak bakalım bir dünya eşya var..
evim 3.bi kişiye bölündü.
cnm park yatak almadım bana birisi verdi onu kullanıcam
uyku setide istemedim.ben nevresim takımı aldım.mikrofiber yorgan ve yastık aldım..uyku setine gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?