günaydın kızlar.eylül annelerinde sabah sabah bu yazıyı grünce canım sıkıldı rabbim sabır versin.FatmaBeyza kullanıcısından alıntı
arkadslar kötü bi haber olsada sizle paylaşmak istedim 22 agustos bayramın 3. günü öğlen baslyan sancım ve sonra gelen kanamamla acile ggittik annem ve kayınpedermle ebe cagırdılar nst ye baktı maalesef kal atısı yoktu bebeğimin baska ebe cagırdılar tecrübeli oda baktı inşallah yanılıyoruzdur ultrasonda sorun çıkmaz ama maalesef bebek ölü dedi dr geklsin baksın dedi dr da tatil dönüşüğndeymiş geldi ultrasonda baktı ve oda bebeğin öldüğünü söyledi anestezistin olmadıgını sabah alacaklarını söylediler gece 11 de yatırdılar serum taktılar sabaha kadar sancı çektim ağrı kesici yapamazlarmış.sabah sezeryana aldılar gecem sabahım ağlamakla geçti gerçi sancıdan üzüntümü bile yasayamadım sabah ameliyata girdim spinal anestezim yapıldı ve 5 dakika sonra 09.00 da bebeğim çıkmış ben anlamadım sonra bitmiş bi şekilde odama çıkardılar beni çok ilgilendiler sagolsunlar benimle agladılar valla.babamıza aksam üstü teslim ettiler bi o gördü bebeğimizi ama YIKILDI BİTTİ TABİİ ama bana hiç belli etmemeye calışıyo bana benziyomuş meleğim kilosu 3350 boyu 49 cm herşeyi güzeldi hiç bi sorunu yokmuş ama ebenin dediğine göre 2 gün olmuş en az karnımda öleliş 2 günüde geçmezmiş ama.hiç bi sorun kalmadıgına göre ve içerdede çıktıgına göre kakasını yutmuş günü geçince yutar bebekler benm bildiğim .bu nasıl bişey anlamıyorum ama şükür rabbime bana hep dua ettiğim için dayanma gücü verdi SİZE TAVSİYEM SON ZAMANLARINIZ ÇOK DİKKAT EDİN HAREKETLERİNE GERÇKTEN TEKME FALAN ATTIĞINA EMİN OLUN HİİÇ DEĞİLSE AİLE DR UNUZA GİDİN EBE BAKSIN TABİİİ NASİP RABBİMİN TAKDİRİ AMA DİKKATİNİZİ ÇKEN BİŞEY OLDUMU HİİİÇ BEKLEMEDEN BİŞEYLER YAPIN BEN ANLAMADIM HAREKET ETMEDİĞİNİ BELKİ ANLASAMDA OACAKTI BİLEMEYİZ.K.İ.BAKIN ALLAHA EMANET OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİŞEY OLURSA SORABİLİRSİNİZ UNUTMAZ KONUYA GRERSEM YARIN FALAN BAKARIMşuan 40 haftasının içindeymiş.
teşekür ederiz...
sağdaki nispeten daha zayıf olan benim canım
uyku setini şundan istiyorum. park yatağım oğlumdan kalma, biraz görüntüsü değişsin, kıza süslü püslü olsun diyorum, malum oğlum görüp bu benim yatağım diyip ufaklığı yatırmazsa :) burda mağazalarda pek bişiy bulamadım, netten bakıyordum. netten alan varsa önerilerinizi bekliyorum
Gunaydin kizlar...bu sabah herkes uyuyor galiba tabi serin havayi gorunce rahatladiniz di mi:)))ben de rahat uyudum Allah a sukur sonunda,bugun izinliyim oyleee yatakta yatasim var sadece....
Bulusan arkadaslar cok tatli cikmissiniz,o resimleri saklayin yillar sonra bakinca eglenceli olacaktir
yandan çantalı olan dimi:)
maşallah ama yaa herkes size bakmıştır dimi nerden geldi bunların hepsi bi araya die
kayabebe çok üzüldüm ben yaa allah sabır versin sabah sabah moralim bozuldu çok.Ama bayan sabırlıymış yinede maşallah.Buraya girip yazabiliyo o üzüntüsünde:26:
kızlar günaydın bugun randevum var doktorda rapor alıcam kontrol olucam bakalım bebişim kilo aldımı çok korkuyorum ben takip çizelgem var 16 gündür aynı kilodayım ara ara artmış ama düşmüş son 3 ayda 2şer kilo diyolar ama ben almıyorum of canım sıkkın inşallah bebişim alıyordur saat 3 te randevum dua edin bana
bizde nihayet dün alışverişimizi yaptık. akşam yıkadım bugünde ütü günü, işten çıkınca akşama ütü var dolaplar düzenlenecek, hastane çantası hazırlanacak vs.
park yatağa uyku seti alan varmı, nerden aldınız ne kadara aldınız ve nasıl oldu? karar veremedik bi türlü eşimle
son aylarda kilo verenleri bile duydum ben ama bebişler alıyorlar sen merak etme.. iyi haberlerle dön inş.
erkeklerde mete veya metehanı tek geçerim.sonra ege,kaan,burak,doruk gelir..
Gunaydin guzeller ve pamuk bebisler...
Dun cok guzel bir bulusma gerceklesti,atist,sevcanyk,felisimfelis vePrensesi,bir de gadis ve bendeniz coyote bir kaynattik bir kaynattik,bir baktik ki saat 6 olmus :) cook zevkliydi,yedik ictik sohbetler,pastalar ohhhh....arap kadinlar benim tabagin icine dusmusler bakmaktan,benim haberim yok,gulduk sonra ben ayrildim eve usta gelecegi icin,eve bir geldim ki ayaklar ayakliktan cikmis baska bisey olmus,yaratik olmuslar:18:Bilek yok!
Neyse sozun kisasi bebisler olunca da bulusucaz,oyun grubu yapicaz onlari insallah...hepsi cok tatli anneler,iyi ki bulustuk
benim oğluşumun adı Burak teyzesiiiiiiii
evet ya zaman çok çabuk geçti ne güzel keyif yapıyordukcoyote senın pastanı hala unutamıyorum yolda dönerken aklıma geldı kendı kendıme güldüm vallaa millet baktı
Sizce bu sayfadakiler nasil?dun pelitte bebis cikolatasi sorduk,tanesi 8 liraydi.(hastane icin)
Sevcanyk,artiz burdasiniz goruyorumCevap verin tatliciklar...
Doğum Pastası Bebek Çikolata Sepetleri Bebek Şeker ile BonnyFood
hava böyle serinken ben gidip biraz uzanıcam kızlarrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?