2012 Ekim Anneleri

şişkolarrr çok tatlısınızzzz
sağdaki en zayııf olanınız kim merak ettim hihi
[/QUOTE]

teşekür ederiz...
sağdaki nispeten daha zayıf olan benim canım

çok üzüldüm,ALLAH sabır versin ailesine demekki yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş meleğin.

teşekür ederiz...
sağdaki nispeten daha zayıf olan benim canım

yandan çantalı olan dimi:)
maşallah ama yaa herkes size bakmıştır dimi nerden geldi bunların hepsi bi araya die

kayabebe çok üzüldüm ben yaa allah sabır versin sabah sabah moralim bozuldu çok.Ama bayan sabırlıymış yinede maşallah.Buraya girip yazabiliyo o üzüntüsünde:26:

Son düzenleme:

ben bayramda bursaya gittiğimde almıştım. çok hoşuma gitti. dükkan sahibi istediğin bir şey olursa telefon aç gönderirim dedi, haftada 1-2 kez arabaları geliyormuş balıkesire..aklında olsun. burda bende bulamamıştım.

hava serihdi ama malesef ben yine uyuyamadım. kaç gündür geceleri ateşim çıkıyor. ardından şiddetli baş ağrısı oluyor. dön dön sabahı zor ediyorum. sonrada iş yerinde ayakta uyuyorum.

sorma gencler özellikle gülüşüp durdular biraz daha olgun insanlar aa ne güzel diye bakıyorlardı,kalabalık bir yerde foto cekindik o zaman tüm gözler üstümüzdeydi.. hem komik hem güzeldi o bakışları üzerimize çekmek

kızlar günaydın bugun randevum var doktorda rapor alıcam kontrol olucam bakalım bebişim kilo aldımı çok korkuyorum ben takip çizelgem var 16 gündür aynı kilodayım ara ara artmış ama düşmüş son 3 ayda 2şer kilo diyolar ama ben almıyorum of canım sıkkın inşallah bebişim alıyordur saat 3 te randevum dua edin bana

son aylarda kilo verenleri bile duydum ben ama bebişler alıyorlar sen merak etme.. iyi haberlerle dön inş.

canım ben aldım uyku seti bebettonunkini aldık yumuşacık güzel..fiyatı da 89 du sanırım

son aylarda kilo verenleri bile duydum ben ama bebişler alıyorlar sen merak etme.. iyi haberlerle dön inş.

onlardan biride benimmm geçen ay sağlık ocağına gitmemiştim dün ebe aradı gel dedi tartıya çıktım 2 kg vermişim önce korktum acaba bebeğimdemi zayıfladı diye diyet yaptığım için olduğunu söyledi ebe ve gayet normal dedi hamileliğimin başından beri 5 kilo almış oluyorum oğlumda 2 hafta önce 1700 grdı haftaya kontrolümüz var bakalım o ne kadar almış

erkeklerde mete veya metehanı tek geçerim.sonra ege,kaan,burak,doruk gelir..

benim oğluşumun adı Burak teyzesiiiiiiii

evet ya zaman çok çabuk geçti ne güzel keyif yapıyorduk coyote senın pastanı hala unutamıyorum yolda dönerken aklıma geldı kendı kendıme güldüm vallaa millet baktı

Yaaaaaaa sorma,en cok pasta hayali kuran ben!gelen pasta sey kadar afedersin,Cok kotu hayal kirikligina ugradim amma Allahtan eve aldigim tartöletler biraz teselli etti beni
Sen su sorularima cevap yazsana canikom...

bu serin hava sadece adanayamı uğramıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.offffffffffffffffffffffffffff

günaydın güzel anneler güne serin ve muhtemelen yağmurlu bir havayla başladık...dün kü buluşmamızın tadı damağımda hala,ne çene çaldık sormayın insan deşarjda oluyor valla,çok tatlıyız biz yaaaa valla bir görseniz şapur şupur öpersiniz..bebişlere oyun grubuda kuracağız onlar oynarken bizde çene çalacağız keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık ,belki bazılarınızın tayini istanbul a çıkar ..

Sizce bu sayfadakiler nasil?dun pelitte bebis cikolatasi sorduk,tanesi 8 liraydi.(hastane icin)
Sevcanyk,artiz burdasiniz goruyorumCevap verin tatliciklar...
Doğum Pastası Bebek Çikolata Sepetleri Bebek Şeker ile BonnyFood

canımmm cok seker görünüyolar,ama tadı nasıldır bayatmıdır tazemidir bilemiyorum... benim aklıma çikolataları pelitten daha uygun bir yerde yaptırmak geliyor hacısayid,seyidoğlu,dilek pastanesi vs.. ya da caruselde bir cıkolatacı vardı onunkilerde cok güzeldi 4 tl ydi tanesi,arayada dün gördüğümüz nazar boncuklu badem sekerlerinden serpiştirerek kendi sepetimi oluşturmak daha mantıklı geldi ama arastırmaya devam tabi :))

bu arada dün senden sonra mothercare gittik aradığımız indirimler yoktu bişey almadık sabahlık baktım ben hep klasık seyler vardı almadım artist bebeğine bir kaç tane üst aldı ıdılbebeden sonra eşler geldi ve ayrıldık canımmm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…