2012 Ekim Anneleri

ÇOCUĞUNUZUN BOYUNU BU FORMÜLLE HESAPLAYIN

Prof. Dr. Oya Ercan, bir çocuğun cinsiyetinin belirlenmesi şartı ile doğmadan önce bile, gelecekte erişeceği boyu öngörmenin mümkün olduğunu söylüyor. Buna göre çocuk kız ise baba boyundan 13 cm çıkarılıyor ve anne boyu çıkan rakama eklendikten sonra elde edilen sayı ikiye bölünüyor. Bu şekilde çıkan rakam kız çocuğunun olası, "Hedef boyu" olarak adlandırılıyor. Erkek çocuk için ise tersi yapılıyor. Bu defa anne boyuna 13 cm ekleniyor, baba boyu ile toplanıyor ve çıkan değer ikiye bölünüyor. Bu en olası erişkin boy değeri olarak bilinse de erişkin boyunun bu değerin 10 cm altı veya 10 cm üstü bile olabileceğine dikkat çekiliyor.

Kizlar,dun benden sonra cok dolastiniz mi,ne aldiniz merak ettim?

çok dolaşmadık canım bir şeyde almadık,mothercareye baktık ,sevcanyk sabahlık istiyordu onlara baktık dağıldık zaten... çok dolaşmadık iyikide dolaşmamısız yağmur başladı ...

Yaaaaaaa sorma,en cok pasta hayali kuran ben!gelen pasta sey kadar afedersin,Cok kotu hayal kirikligina ugradim amma Allahtan eve aldigim tartöletler biraz teselli etti beni
Sen su sorularima cevap yazsana canikom...
ya hayatımda ılk defa öyle bır pasta gördum bende üçgen bir dilim uzerınde 3 tane profiterol ve sos olacak diye tahmın etmıstım o ne öyle

Sizce bu sayfadakiler nasil?dun pelitte bebis cikolatasi sorduk,tanesi 8 liraydi.(hastane icin)
Sevcanyk,artiz burdasiniz goruyorumCevap verin tatliciklar...
Doğum Pastası Bebek Çikolata Sepetleri Bebek Şeker ile BonnyFood

bence bunlar daha guzel,fıyat ta daha uygun gibi :26:

günaydınlar kıslar.dewlet hastanesine gttım tahlıl yaptrdım geldım
ultrasonda baktı doktor amcamız eşin asagıda hala dedi.we bu dewletın ultrasonunda hatamı war anlamadım bebegımın boyu fl x 7 ya fl miz 71.2 cıktı yanı boıyuda 49 cm oluo hatalı mı dıe kaldım öle :S

Kızlarrr hepinize günaydınlarrr bugün dr amcamıza gittik artık raporumuzu aldık yarın itibari ile evdeyizzz çünkü çok kasık ağrılarım felan başladıı işe gelip gitmek çok zor oluyo birde beni üzen nokta sizinle görüşemicez çünkü benim evde net yok ama doğumdan felan inş haberdar ederim sizi allah hepimiizin yar ve yardımcısı olsun paylaştığımız herşey için çokkk çok teşekkürler ederimmmm kendinize ve meleklerinizeee iyi bakın

Kizlar sizlerle paylasmistim Muhabbet kusumuz Hurrem anne olmustu.

Buyuk bir sabir ve ozel bir bakimla,esimle beraber minicik yumurtalardan cikan ufacik bebisleri buyuttuk nihayet.
Cirkin yavrularim benim :)
Bebisler kocaman oldu,cok tatlilar coookkkk.yerim onlari ben iyi seyirleeerrrr :)

Eklentiler

• $030820123192.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 46
  • $040820123202.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $260820123273.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $270820123276.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $270820123277.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 57

canım benimde eşi aşağıda senin doktorun ne diyor bu konuda benimki ciddi bir durum olduğu konusunda ısrarlı son 8 ayım korku ve stresle geçti şafak 26 yada 19

Kizlar merhabalar hepinize
Havalar serinledi cok sukur rahat bir uyku uyuya bildim nihayet
Yarinda doktor randevumuz var en son 1 ay once gitmistim. Hava boyle iyi hos da disari cikarken ne giyicem simdi bunun telasi sardi zaten topu tpou 2-3 parca hamile kiyafetim var onlarda yazlik turden ayagima da sadece terlik turu sandaletler oluyor eski hic birseyim olmuyor cok moralim bozuluyor

aynen benimde canım ayağımda ceyo dan aldığım bi terlik vardı 4-5 aydır nerdeyse onu giyıyorum hiç bişi olmuyo

Sizce bu sayfadakiler nasil?dun pelitte bebis cikolatasi sorduk,tanesi 8 liraydi.(hastane icin)
Sevcanyk,artiz burdasiniz goruyorumCevap verin tatliciklar...
Doğum Pastası Bebek Çikolata Sepetleri Bebek Şeker ile BonnyFood

melodi çikolataları var birçok yerde...ablam ordan almıştı doğumunda şimdi inş bende ordan alıp kendim süsleyeceğim..yaldızlı paketlerin kilosu 52 lira ve içinde yaklaşıık 65 tane varmış...süslü olanlarında kilosu 78 liraya falan geliyo ve içinde ki adet miktarı süsüne göre değişiyo..biblolu olanlarda yaklaşık 40 tane falan var kelebekli olanlarda daha fazla..nette sitesi de var melodi çikolataları..aklınızda bulunsun bence

Sağlık ocağından aradılar tansiyon ve kilomu sordular.
Her ay arıyorlar.Çok tatlı kızlar yaa...
misafir olarak geliyodum işyerime yakın diye..

canım benimde eşi aşağıda senin doktorun ne diyor bu konuda benimki ciddi bir durum olduğu konusunda ısrarlı son 8 ayım korku ve stresle geçti şafak 26 yada 19

ya ben o yuzden doktor desıtrdım kadın eşin asagıda bişi olmayadabılrı normal yapabılırısın dedi eşim korktu ne demek bişi olmayabılır fln die yanı risk war.ki benım sımdı gttgm doktor ssk nın doktoru o sezeryan olman lasım dedıkten sonra hıc bı cıkarı yokken kendı doktorumun benı rıske atmamamsı lasım.benım alt segment yerlesımlı tam rahımı kapatmıo canım

Sağlık ocağından aradılar tansiyon ve kilomu sordular.
Her ay arıyorlar.Çok tatlı kızlar yaa...
misafir olarak geliyodum işyerime yakın diye..

bende gittim sabahtan sağlık ocağına dün aradılar gel diye tansiyonuma kiloma baktılar bide oğlumun kalp atışına ebe teyzesini de tekmeledik bi güzellll

aynı ddert bendede war yarın doktora gtcem ne gycem ayakkabı deılde ustten ne gycem esımınkılerle markete fln gıdıomda koca hastaneye öle gidemem

aynı ddert bendede war yarın doktora gtcem ne gycem ayakkabı deılde ustten ne gycem esımınkılerle markete fln gıdıomda koca hastaneye öle gidemem

Fazlada kiyafet alinmiyor ki bir daha nerde giyicem dolap bekleyecek ayaklarda davul gibi sis bagciksiz terlik oluyor anca 1 ay daha idare edicez iste napalim

benim spor ayakkabım denk geliyo allahtan bide şişliklerim indi sanki az ama diğer ayakkabılarım olmuyo havalarda serinlicek yavaştan yazın iyiydi terlik babet halletmiştik serinleyince napcaz bakalım evden dışarı çıkmam artık giysi derdi yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…