Kizlar,dun benden sonra cok dolastiniz mi,ne aldiniz merak ettim?
ya hayatımda ılk defa öyle bır pasta gördum bende üçgen bir dilim uzerınde 3 tane profiterol ve sos olacak diye tahmın etmıstım o ne öyleYaaaaaaa sorma,en cok pasta hayali kuran ben!gelen pasta sey kadar afedersin,Cok kotu hayal kirikligina ugradim amma Allahtan eve aldigim tartöletler biraz teselli etti beni
Sen su sorularima cevap yazsana canikom...
Sizce bu sayfadakiler nasil?dun pelitte bebis cikolatasi sorduk,tanesi 8 liraydi.(hastane icin)
Sevcanyk,artiz burdasiniz goruyorumCevap verin tatliciklar...
Doğum Pastası Bebek Çikolata Sepetleri Bebek Şeker ile BonnyFood
bu serin hava sadece adanayamı uğramıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.offffffffffffffffffffffffffff
ben bayramda bursaya gittiğimde almıştım. çok hoşuma gitti. dükkan sahibi istediğin bir şey olursa telefon aç gönderirim dedi, haftada 1-2 kez arabaları geliyormuş balıkesire..aklında olsun. burda bende bulamamıştım.
bu fotoları paylaşmıştım ama ben sadece siz görüyorsunuz sandım diğer profilimdekileri bile kaldırdım ama bunlar silinmiyormuş neyse oldu artık bidaha yüklememAZRAA senin fotoğrafını ben görmedim canım nerede paylaştın,merak ettim şimdi :225:
günaydınlar kıslar.dewlet hastanesine gttım tahlıl yaptrdım geldım
ultrasonda baktı doktor amcamız eşin asagıda hala dedi.we bu dewletın ultrasonunda hatamı war anlamadım bebegımın boyu fl x 7 ya fl miz 71.2 cıktı yanı boıyuda 49 cm oluo hatalı mı dıe kaldım öle :S
kizlar merhabalar hepinize
havalar serinledi cok sukur rahat bir uyku uyuya bildim nihayet
yarinda doktor randevumuz var en son 1 ay once gitmistim. Hava boyle iyi hos da disari cikarken ne giyicem simdi bunun telasi sardi zaten topu tpou 2-3 parca hamile kiyafetim var onlarda yazlik turden ayagima da sadece terlik turu sandaletler oluyorEski hic birseyim olmuyor cok moralim bozuluyor
Sizce bu sayfadakiler nasil?dun pelitte bebis cikolatasi sorduk,tanesi 8 liraydi.(hastane icin)
Sevcanyk,artiz burdasiniz goruyorumCevap verin tatliciklar...
Doğum Pastası Bebek Çikolata Sepetleri Bebek Şeker ile BonnyFood
canım benimde eşi aşağıda senin doktorun ne diyor bu konuda benimki ciddi bir durum olduğu konusunda ısrarlı son 8 ayım korku ve stresle geçti şafak 26 yada 19
Sağlık ocağından aradılar tansiyon ve kilomu sordular.
Her ay arıyorlar.Çok tatlı kızlar yaa...
misafir olarak geliyodum işyerime yakın diye..
Kizlar merhabalar hepinize
Havalar serinledi cok sukur rahat bir uyku uyuya bildim nihayet
Yarinda doktor randevumuz var en son 1 ay once gitmistim. Hava boyle iyi hos da disari cikarken ne giyicem simdi bunun telasi sardi zaten topu tpou 2-3 parca hamile kiyafetim var onlarda yazlik turden ayagima da sadece terlik turu sandaletler oluyoreski hic birseyim olmuyor cok moralim bozuluyor
aynı ddert bendede war yarın doktora gtcem ne gycem ayakkabı deılde ustten ne gycem esımınkılerle markete fln gıdıomda koca hastaneye öle gidemem
aynı ddert bendede war yarın doktora gtcem ne gycem ayakkabı deılde ustten ne gycem esımınkılerle markete fln gıdıomda koca hastaneye öle gidemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?