2012 Ekim Anneleri

benim tüm ayakkabılarım oluoda elime yüzük olmuo aslında eşim bakıo şiş deılsın dio acaba kg aldıgım içinmi dıorum yuzuk olmuo

Ben Ankara'da doğum yapan bir arkadaşıma göndermiştim hastaneye, çok makbule geçmişti canım.

Sagol feliscim,bu arada dun esime dedim ki arkadasin esi de memleket olarak benimle ayniymis,kizlarini masallah gorsen yersin dedim,babannesi de bana benziyormus dedim,elifi anlattim azicik,heyecanlandi,insallah ona benzer o zaman dedi,hayallere dalip uyuduk

benim tüm ayakkabılarım oluoda elime yüzük olmuo aslında eşim bakıo şiş deılsın dio acaba kg aldıgım içinmi dıorum yuzuk olmuo

Ben de alyansimi takamiyorum Kalin genis model ondan belki.Ince bir alyans olsaydi girerdi sanirim.
diger yuzukler oluyor ama.
Ayakkabilarim olmuyor.
37 numara ayaklarim...40 numara converse tarzi beyaz bez bir ayakkabi aldim,terlik giyip disari cikinca ayaklarim cok yanio gunesten giyemiyorum ters millet ben

benımkıde kalın genıs alyans ondanmı acepp hamileyiz biz hersey serbest ne oluosa onu gycez

valla bak benim kız benden çok sana benziyor aslında, bence kesin benzer. Keşke eşine göstermek için Elif'in resmini çekseydin ya şimdi aklıma geldi!

ayyyy valla imreniyorum siz böyle deyince,ne güzel olur bebişler anneler babalar,kaynaşırsınız..Allah arttırsın sıcaklığınızı...bu arada kulağım çınlıyordu dün acaba diyorum:44::44::44:

ben koca yaz aynı terlikle heryere gittim valla,yapacak bişey yok. ayağım dün çok şişti,nerdeyse o fotodaki gibi oldu..ellerim her sabah çokkkk şiş oluyor,açılıyor 1-2 saat sonra.benim merak ettiğim hadi yaza denk geldik,giydik terlikleri,kışın ortası olsaymış acaba ne giyecekmişiz..bir de boşu boşuna 1 kış için kaban falan alacaktık..

benm hiçbir yüzüğüm olmuyo malesef ilk aylarda bırakmıştım yüzük takmayı hatta biara eşiminki denk geliyodu onu takıyodum

valla bak benim kız benden çok sana benziyor aslında, bence kesin benzer. Keşke eşine göstermek için Elif'in resmini çekseydin ya şimdi aklıma geldi!

Ayy evet yaaa benim kucuk kusumda ona baka baka belki ona benzerdi,o zaman sen marmara foruma a plusa ya da bir avm ye gidecegin zaman bana da haber ver,belki ben de oralarda olurum,elifcigimi de cekerim cunku ben genelde oralardaki avmlere gidiyorum yemege,alisverise sık sık...

Son düzenleme:
Kizlar bu dalin sivinin belli bir rengi var mi? Ben yesil olanini koklamistim camasir suyu gibi kokuyordu cok itici buldum granul toz olanini aldim

bende yesıl kapaklıyı aldım ama yıkanınca kokusu degısıyor.esım begenmezsen bıze kullanırsın baska alırız kıza dedı oylelıkle aldım ama ıykı almısım.sıvı halını kokladıgın zaman ıgrenc gercekten.

Günaydın mı desem Tünaydın mı desem kızlar

Hava serin çok şükür oğlumla bir uyumuşuz ki sormayın karpuza dönmüşüz

Kontrole giden arkadaşlar güzel haberlerle gelmişler ohh maşallah hepsine

Bugün kontrolü olan arkadaşlarımız inş. onlarda güzel haberlerle dönerler

Öptük hepiniizi

gunaydın kızlar bızımde cuma gunu kontrolumuz var.dun butun gun sancım vardı.kızımda oynamıyor doktoru aradım aksama kadar bekle bı dınle dedı olmazsa gel dedı.aslında hıc oynamıyor degıl sadece az..

benimde tam kapatmıyor plasenta marjinal ama kan kaybı olacağından çok tedirginim 2 ye çıkardık demir iklacını yinede normal doğurma

kızlar dunden berı kıım sadece 2 defa cok hafıf sıddetlı hareket ettı.dunde sancım vardı.korkuyorum ne yapıcam bılemıyorum..

Selam kızlarrr bugün benim doğum günümmmm bu yılki doğum günüm de kızım içimde gelcek senekinde yanımda olacak inaşallahhhhh

Selam kızlarrr bugün benim doğum günümmmm bu yılki doğum günüm de kızım içimde gelcek senekinde yanımda olacak inaşallahhhhh
mutlu yıllar canım
kızlar dunden berı kıım sadece 2 defa cok hafıf sıddetlı hareket ettı.dunde sancım vardı.korkuyorum ne yapıcam bılemıyorum..

bence kesin yorgunsun benimde bazen oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…