Kizlaaaaar Antalya'ya beklerim sizi.
Burada ne giyicem derdi yok :) cibil cibil ohhhh
Sizce bu sayfadakiler nasil?dun pelitte bebis cikolatasi sorduk,tanesi 8 liraydi.(hastane icin)
Sevcanyk,artiz burdasiniz goruyorumCevap verin tatliciklar...
Doğum Pastası Bebek Çikolata Sepetleri Bebek Şeker ile BonnyFood
benim spor ayakkabım denk geliyo allahtan bide şişliklerim indi sanki az ama diğer ayakkabılarım olmuyo havalarda serinlicek yavaştan yazın iyiydi terlik babet halletmiştik serinleyince napcaz bakalım evden dışarı çıkmam artık giysi derdi yüzünden
ayy orası yıne sıcakmıs babamla konustum adam ınanmıo ben burda yagmur yagıo hawa serin deince şaştı . hoş bana hala sıcak ama
Ben Ankara'da doğum yapan bir arkadaşıma göndermiştim hastaneye, çok makbule geçmişti canım.
benim tüm ayakkabılarım oluoda elime yüzük olmuo aslında eşim bakıo şiş deılsın dio acaba kg aldıgım içinmi dıorum yuzuk olmuo
Ben de alyansimi takamiyorumKalin genis model ondan belki.Ince bir alyans olsaydi girerdi sanirim.
diger yuzukler oluyor ama.
Ayakkabilarim olmuyor.
37 numara ayaklarim...40 numara converse tarzi beyaz bez bir ayakkabi aldim,terlik giyip disari cikinca ayaklarim cok yanio gunesten giyemiyorumters millet ben
Sagol feliscim,bu arada dun esime dedim ki arkadasin esi de memleket olarak benimle ayniymis,kizlarini masallah gorsen yersin dedim,babannesi de bana benziyormus dedim,elifi anlattim azicik,heyecanlandi,insallah ona benzer o zaman dedi,hayallere dalip uyuduk
ayyyy valla imreniyorum siz böyle deyince,ne güzel olur bebişler anneler babalar,kaynaşırsınız..Allah arttırsın sıcaklığınızı...bu arada kulağım çınlıyordu düngünaydın güzel anneler güne serin ve muhtemelen yağmurlu bir havayla başladık...dün kü buluşmamızın tadı damağımda hala,ne çene çaldık sormayın insan deşarjda oluyor valla,çok tatlıyız biz yaaaa valla bir görseniz şapur şupur öpersiniz..bebişlere oyun grubuda kuracağız onlar oynarken bizde çene çalacağızkeşke hepimiz aynı şehirde olsaydık ,belki bazılarınızın tayini istanbul a çıkar ..
Kizlar merhabalar hepinize
Havalar serinledi cok sukur rahat bir uyku uyuya bildim nihayet
Yarinda doktor randevumuz var en son 1 ay once gitmistim. Hava boyle iyi hos da disari cikarken ne giyicem simdi bunun telasi sardi zaten topu tpou 2-3 parca hamile kiyafetim var onlarda yazlik turden ayagima da sadece terlik turu sandaletler oluyoreski hic birseyim olmuyor cok moralim bozuluyor
benim tüm ayakkabılarım oluoda elime yüzük olmuo aslında eşim bakıo şiş deılsın dio acaba kg aldıgım içinmi dıorum yuzuk olmuo
valla bak benim kız benden çok sana benziyor aslında, bence kesin benzer. Keşke eşine göstermek için Elif'in resmini çekseydin ya şimdi aklıma geldi!
Kizlar bu dalin sivinin belli bir rengi var mi? Ben yesil olanini koklamistim camasir suyu gibi kokuyordu cok itici buldum granul toz olanini aldim
ya ben o yuzden doktor desıtrdım kadın eşin asagıda bişi olmayadabılrı normal yapabılırısın dedi eşim korktu ne demek bişi olmayabılır fln die yanı risk war.ki benım sımdı gttgm doktor ssk nın doktoru o sezeryan olman lasım dedıkten sonra hıc bı cıkarı yokken kendı doktorumun benı rıske atmamamsı lasım.benım alt segment yerlesımlı tam rahımı kapatmıo canım
mutlu yıllar canımSelam kızlarrr bugün benim doğum günümmmm bu yılki doğum günüm de kızım içimde gelcek senekinde yanımda olacak inaşallahhhhh
kızlar dunden berı kıım sadece 2 defa cok hafıf sıddetlı hareket ettı.dunde sancım vardı.korkuyorum ne yapıcam bılemıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?