kızlar dunden berı kıım sadece 2 defa cok hafıf sıddetlı hareket ettı.dunde sancım vardı.korkuyorum ne yapıcam bılemıyorum..
slm kızlarrr
burası serin değil
o yüzden uyuyamadık
kasıklarım da ağrıyo
neyse bu kadar surat asıklığı yeter birazda gülelim
Brck demek beni çekiştirmedin bu da kötü işteinsan bi merak edip çekiştirir yahu
cnm doğum günün kutlu olsun benimkide nasipse çıkmış olacak bi kaç günlük olacak:)Selam kızlarrr bugün benim doğum günümmmm bu yılki doğum günüm de kızım içimde gelcek senekinde yanımda olacak inaşallahhhhh
slmmm hoşgeldinnnn..merak dahi etmedimslm kızlarrr
Brck demek beni çekiştirmedin bu da kötü işteinsan bi merak edip çekiştirir yahu
mutlu yıllar canım
bence kesin yorgunsun benimde bazen oluyor
Canim sen gerildikce bebis de geriliyor.
Sakin-sessiz bir odaya gecip bir kac derin nefes alip agizdan verip bir koltuga otur,bacaklarini uzat.
Elini karnina koyup konus ve cagir bebisini,sesini taniyor tepki verecek,vermiyorsa korkma tatli bir sey koy agzina yine ayni seyi yap.
Ama meditasyon gibi,izole olarak,sadece sen ve bebis...Aklinda baska hic bir negatiflik olmadan....
Selam kızlarrr bugün benim doğum günümmmm bu yılki doğum günüm de kızım içimde gelcek senekinde yanımda olacak inaşallahhhhh
kızlar yoruluyorum ı kayınvalıdem bana badak bıle yıkatmıyor.butun gun ya oturuyorum ya uzanıyorum.doktorumu aradım nst ye baglan bebegın suyuna baktır dedı.hazırlıklı gıtt dedı.haftamı sordu dogum olursa kuveze gırmez dedı.ama ben daha kızımın esyalarını bıle yıkamadım...
Selam kızlarrr bugün benim doğum günümmmm bu yılki doğum günüm de kızım içimde gelcek senekinde yanımda olacak inaşallahhhhh
annişlerrrrr ciciler topikine odamızıın resimleri yükledikkk bakmak istiyenn ciciler topikineee
canim benim sakin kötu seyler dusunme, korkular ister istemez artik hepimizin icine yerlesiyor cunku artik bebisimize kavusmamiza az kaldi ve VİRÜSherseyi dusunuyoruz, hayal gibi geliyordu belki bize VİRÜSama yeni bir baslangic olcak bizim icin Allahin izniyle bebislerimizi kucagimiza alicaz. o yuzden kötu seyler dusunmeyelim guzelce kavusucagimiz gunu bekliyelimdoğum yaklaştıkça doğum yada acısı değil ama hep bir aksilik ve bebeği kaybetme korkusu oluyor içimde...aslında düşünmüyorum ama bir taraftanda doğumda bile kötü şeyler yaşayan insanları duydukça çok moralim bozuluyorsizde de böyle mi allahım yaa sağlıkla olacaksa erkenden olsun isterse hiç problem değil ama yeterki iyi olsun...cidden korkuyorum galiba...
bende ayni sekilde kilo aldim canim valla daha önumde zaman da var, olsun dogumdan sonra gidicek zaten, birde emzirirken cok veriliyormus, uykusuzluk yorgunlukta cabasi, yani takilma fazla onlar gidicek canim, yeterki miniklerimiz iyi olsun.kıslar saglık ocagından geldım son izlemndi artık.toplamda 14 kg almısım nasıl sizce cok geldı bana daha en az 20 gun war doghuma sezeryan olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?