doğum yaklaştıkça doğum yada acısı değil ama hep bir aksilik ve bebeği kaybetme korkusu oluyor içimde...aslında düşünmüyorum ama bir taraftanda doğumda bile kötü şeyler yaşayan insanları duydukça çok moralim bozuluyorsizde de böyle mi allahım yaa sağlıkla olacaksa erkenden olsun isterse hiç problem değil ama yeterki iyi olsun...cidden korkuyorum galiba...
cnm harika inanılmaz bayıldım oda takımına avizenize..herşeyiniz çok güzell
pepeli halıda tülde güzel ama ben olsaydım bu odaya daha sade düz bi halı ve tül kullanırdım çünkü daha ağır duruyor oda takımınız
ama böylede güzel olmuş güle güle kullanınnn
saoll cnm teşşekkürler halıyla tülüde bütün oda bebeksi gibiydi bende çocuk büyüyünce 1 sene sonra gibi dikkatini çekecek birşeyler olsun istedim aslında istediğim halı buıydu Eki Görüntüle 497762 kısmet pepeyeymiş
oyy buda çok güzelmiş cnm yaaa
aslında hiç bebeksi diil odası cnm sonra o steckerleri çıkarırsın eğer çıkıyosa düz olur sade olur
Benim ikinci doğumum olacak. ama zaman azaldıkça bende çok tırsıyorum. her iki doğum şeklide ürkütüyor beni. allah yardımcımız olsun.
arkadaşlar merhaba..bugün kontrolüm vardı 35+1 haftalığız 2600 kg olmuşuz.çok şükür idealinde gidiyoruz fakat ntsde sancım çıktı.dr doğum yapıck kadar değil dedi ama ilaç verdi.(erken doğumu engelleyici ilaç)çok korkuyorum.ben gibi ntsde sancısı çıkan oldumu.ntsde iken belimde hafif ağrı hissediyodum demekki sancıymış.sizlerdede kasılmalar sancılar oluyormu.bu haftada doğrsa acaba küveze girermi bebeğim...:26:öfffffffff çok korkuyorum yardım edin....
arkadaşlar merhaba..bugün kontrolüm vardı 35+1 haftalığız 2600 kg olmuşuz.çok şükür idealinde gidiyoruz fakat ntsde sancım çıktı.dr doğum yapıck kadar değil dedi ama ilaç verdi.(erken doğumu engelleyici ilaç)çok korkuyorum.ben gibi ntsde sancısı çıkan oldumu.ntsde iken belimde hafif ağrı hissediyodum demekki sancıymış.sizlerdede kasılmalar sancılar oluyormu.bu haftada doğrsa acaba küveze girermi bebeğim...:26:öfffffffff çok korkuyorum yardım edin....
cnm mrb geçenlerde arkadaşım 34.haftada doğum yaptı bebeğini 1 yada 2 gündü sanırım küvezde tuttular sonra çıktı
canim benim sakin kötu seyler dusunme, korkular ister istemez artik hepimizin icine yerlesiyor cunku artik bebisimize kavusmamiza az kaldi ve VİRÜSherseyi dusunuyoruz, hayal gibi geliyordu belki bize VİRÜSama yeni bir baslangic olcak bizim icin Allahin izniyle bebislerimizi kucagimiza alicaz. o yuzden kötu seyler dusunmeyelim guzelce kavusucagimiz gunu bekliyelim
34. haftamı??? şaka gibi yaa bunların ne zaman geleceği hiç belli değil allahım yaa tırsıyorum iş yerinde falan suyum gelir aniden doğum başlar diye :) inşallah evde olurda temiz temiz eşyalarımızı alır gideriz...tabikide sağlıklı olması en öncelikte...
doktoruna akcıger gelıstırıcı ıgne ıle ılgılı bılgı almak ıstedıgını syle.onu yaptırdıgın zaman gırme ıhtımalı dusuyor dıye bılıyorum benım erken dogum rıskım vardı yaptırdım.doktorum dogarsa kuvoze gırmez dedı..
kızlar bende bir yakınımızın verdiği ev tarhanası var onu yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapılacagını bilmiyorum rengi beyaz yani salcasız sanırım.. kıvamı koyu olan tarhana corbasını pek sevmiyorum bana kıvamı uygun olacak sekilde 4 kişilik bir tarhana tarifi verirmisiniz..
tesekürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?