2012 Ekim Anneleri

kizlar benim ruyam
ruyamda 37. haftamda doguruyordum annem ve esim hastaneye gitmisiz, bana önluk falan giydirdiler ve sancimin gelmesini bekliyorum, dogumdan hic korkmayan ben, ruyamda öyle bir stres yapiyorum ki korku kapliyor icimi ama bellide etmiyorum kimseye, sonra diyorum hemen kk daki kizlara haber veriyim doguma giricem diye ama isin ilginc yani ruyamda bile kendi kendime diyorum ki " ya ruyaysa gercek degilse, ben en iyisi simdi kizlara haber vermeyim diyorum" sonra hatlar karisiyor baska ruyaya geciyorum popom acikta kalmis galiba.

Benim ikinci doğumum olacak. ama zaman azaldıkça bende çok tırsıyorum. her iki doğum şeklide ürkütüyor beni. allah yardımcımız olsun.

saoll cnm teşşekkürler halıyla tülüde bütün oda bebeksi gibiydi bende çocuk büyüyünce 1 sene sonra gibi dikkatini çekecek birşeyler olsun istedim aslında istediğim halı buıydu kısmet pepeyeymiş

oyy buda çok güzelmiş cnm yaaa
aslında hiç bebeksi diil odası cnm sonra o steckerleri çıkarırsın eğer çıkıyosa düz olur sade olur

oyy buda çok güzelmiş cnm yaaa
aslında hiç bebeksi diil odası cnm sonra o steckerleri çıkarırsın eğer çıkıyosa düz olur sade olur

evtttt bu hal harikaydı ama kısmet deilmiş o steckerların hepsi çıkıyoooo cnm 10 yaşına kadar kullanırız herhalde:26::26::26::26::26::26:

mrb arkadaşlar bu topiğe girmek için çooook çok geç kalmışım,ama napiim geç olsun güç olmasın dimi...18 aylık bi kızım var ve ona bi erkek kardeş gelecek kısmetse,aslında kasımın 7 sine denk geliyor doğumum ama sezeryan olacağı için 30 ekimde alırız dedi drumuz..kızım minik olduğu için pek giremiyorum..30.haftamdayım şu an ve hepiniz benden önce doğum yapacaksınız muhtemelen...allah hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş. ara ara girmeye ve sizi takip etmeye çalışacağım...

Benim ikinci doğumum olacak. ama zaman azaldıkça bende çok tırsıyorum. her iki doğum şeklide ürkütüyor beni. allah yardımcımız olsun.

valla doğum yaklaştıkça benimde içimi kaplayan bir endişe bir heycan var yani... Sağsalim kucağıma aldığımı görsem başka bişi istemiyorum diyorum. Normal doğum istiyorum ondan korkmuyorum da ama bebekle ilgili ya bişi olursa ya sıkışırsa ya kordonu boynuna dolanırsa gibi gibi kendimi yiyip bitirdiğim bir çok endişem mevcut yani sanırım tımaranelik olcak hepimiz kurmaktan

arkadaşlar merhaba..bugün kontrolüm vardı 35+1 haftalığız 2600 kg olmuşuz.çok şükür idealinde gidiyoruz fakat ntsde sancım çıktı.dr doğum yapıck kadar değil dedi ama ilaç verdi.(erken doğumu engelleyici ilaç)çok korkuyorum.ben gibi ntsde sancısı çıkan oldumu.ntsde iken belimde hafif ağrı hissediyodum demekki sancıymış.sizlerdede kasılmalar sancılar oluyormu.bu haftada doğrsa acaba küveze girermi bebeğim...:26:öfffffffff çok korkuyorum yardım edin....

cnm mrb geçenlerde arkadaşım 34.haftada doğum yaptı bebeğini 1 yada 2 gündü sanırım küvezde tuttular sonra çıktı

mrb cnm bende geçen hafta gitmiştim 2.600 dü bebeğim.
ben doğsa girermi küveze dedim.girmeyedebilir çok az bi ihtimal girer demişti oda 1-2 gün
girmez heralde korkmaa

Son düzenleme:
cnm mrb geçenlerde arkadaşım 34.haftada doğum yaptı bebeğini 1 yada 2 gündü sanırım küvezde tuttular sonra çıktı

34. haftamı??? şaka gibi yaa bunların ne zaman geleceği hiç belli değil allahım yaa tırsıyorum iş yerinde falan suyum gelir aniden doğum başlar diye :) inşallah evde olurda temiz temiz eşyalarımızı alır gideriz...tabikide sağlıklı olması en öncelikte...

ya aslında hiç evhamlı biri değilim ama son zamanlarda çıkan haberler ve bazen buradada okuyoruz yaşanan olumsuzlukları ister istemez insan kötü oluyor bu kadar sona yaklaşmışken inşallah hiç kimse kötü şeyler yaşamaz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız mis kokulu bebişleri...

doktoruna akcıger gelıstırıcı ıgne ıle ılgılı bılgı almak ıstedıgını syle.onu yaptırdıgın zaman gırme ıhtımalı dusuyor dıye bılıyorum benım erken dogum rıskım vardı yaptırdım.doktorum dogarsa kuvoze gırmez dedı..

evet tatlım kzın aniden suyu gelmiş hastaneye koşmuşlar bide hiç hazırlıkları yoktu bayramdan sonra alalım diyolardı eşyalarını öylece yakalandılar sürekli kontrole gidiyo bebiş gözünde kan pıhtısımı ne varmış üniversite hastanesine sevk etmişler allah yardımcıları olsun umarım kötü bişi değildir

canım gecen sene okuldan bir arkadasında öyle oldu sancı cıktı hatta hafifte değildi,doktor sen nasıl hissetmiyorsun demiş bir kaç gün sonra arkadasta hissetmeye baslamıstı izin aldı evde dinlendi tam vaktinde cok ta güzel rahat bir sekilde doğum yaptı bebeği de tostik tostik çok seker 1 yasına girdi simdi hiç korkma kendi yorma dinlen doktorunun tavsiyelerine uy,biz nst ye girmedik daha ama belki girsek bizde de cıkacak düşünme bence relax olmaya calış ve ıstirahat et ...

canım şuan 36.haftaya girdik sanırım akciğerleri için iğneye gerek yok.ama ben genede korkuyorum ya sorun olursa diye.umarım erken gelmez.en azından 37.haftaya girelim.sizlerde çıkmadımı hiç sancı.acaba diyorum o anlık bişeymidi..:18:

kızlar bende bir yakınımızın verdiği ev tarhanası var onu yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapılacagını bilmiyorum rengi beyaz yani salcasız sanırım.. kıvamı koyu olan tarhana corbasını pek sevmiyorum bana kıvamı uygun olacak sekilde 4 kişilik bir tarhana tarifi verirmisiniz..

tesekürlerrr

arkadaşlar daha önce konuşulmuştur belki bilmiyorum yeni girdiğim için bebeklerinizin isimlerini düşünmüşsünüzdür heralde,neler koyacaksınız?biz bi türlü karar veremedik de..ben kerem istiyorum ama kızımın ismini ben koyduğum için babası oğlumun ismini de ben koyayım dedi ama bulduğum hiç bi ismi beğenmiyo,belki sizden fikir alabilirim....

canım tarhanan nasıl bilemedim ama bizde renkli olur tarhana onu suda eritiriz tencereyedee yağı salçayı koyar kavururuz suyunu ilave ederiz o kaynayan suya erittiğimiz tarhanayı koyar kaynatırız bide biz içine ya börülce yada nohut koyarız bide acı biber tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…