2012 Ekim Anneleri

dogumu erken baslayanlara bıle yapıyorlarmıs doktorum oyle dedı. ama 36 haftada gerek olmayabılır.38 haftada olucak benım dogumum ama o zamana kadar beklemeyebılır dedı doktorum bakalım kısmet.

insallah canim valla her gece dua ediyorum hepimiz icin hatta tum hamileler icin. kendimizi korkutmayalim insallah bebisciklerimiz kucagimizda olcak ve oh dicez ne kolaymis dogum yapmak

canım peki kaç kasık koymam gerekir 4 kişi için,ayrıca suyunu soguk koyup öyle kaynatıcam dimi hazır corba yapar gibi bir nevi

insallah canim valla her gece dua ediyorum hepimiz icin hatta tum hamileler icin. kendimizi korkutmayalim insallah bebisciklerimiz kucagimizda olcak ve oh dicez ne kolaymis dogum yapmak

inşallah cnm doğum esnasında yaşayacaklarım ikincinin zamanını belirliycek benm hemen 1 2 sene sonrada olabilir 7 8 sene sonradaa ama ikinci olucak allah nasip ederse

canım peki kaç kasık koymam gerekir 4 kişi için,ayrıca suyunu soguk koyup öyle kaynatıcam dimi hazır corba yapar gibi bir nevi

ay hiç öyle ölçülü yapmadımki ben4 kaşık koysan yetermiki bide renksizse tarhanan biber salçasıda koy derim lezzet verir bnm annem tarhanayı yoğururken içine biber felanda katar o yüzden pişirirken koymam ben

ben çaycıda kaynatıp koyuyorum hemen olsun diye su tencerede kaynadıktan sonra ayrı suda erittiğim tarhanayı koyuyorum

kızlar benim göbek deliğim tamamen kaybolduminicik kaldı görünmüyosiyah içide pis gibi sanki ıyykk

sevcanyk cnm bizde tarhana ıslanır cnm ılık suyla ezilir biraz.3-4 kaşık sanırım yapıyodum ben.bayadır yapmıyorum dokunuyo bana çünkü..tencerede yağla salçayı kavururum tarhanayı koyarım tavuk suyu tablet atarım yarım.suyunuda göz kararı koyuyorum karıştıra karıştıra kaynamaya bırakırım

guzel koca gobeklı anneler nasılsınız;? yarın mınıgımı gorucem ben hemdee dogum seklımız bellı olucak gonul epıtural normal dogum dıyorrr ama korkuyor bazen sezaryan ol dıyorummm kendı kendıme sızler ne dusunuyorsunuz acaba?

pis brckkk banada kocam öyle diyo içi kara ya göbek deliğimin önceden banyo yaparken temizlememişim şimdi delik dışarı çıkınca pisliklerimde çıkkmış ona göree bende çizgimi gösterdim buda keselenmediğimden böyle çizgi oldu deme diye gülüyoo dalga geçiyo benlee

benim dudaklarım uçukladı sabaha kadar uyuyamadım bu gece tırsmaktan:18:

pisim ben pisss

yaa benim bi ağrım varda nerem ağrıyo çözemedim karnımmı midemmi anlamadım

canım benimde kayın valdem yapıyor aynı şekilde. yarım kaşık tereyağı va çok az sıvıyağda 1 kaşık salçayı kavur. sonra 1 kaşık tarhanaya 2 su bardağı olacak şekilde su koy. sanırım sana 3 kaşık yeter( tabi un gibiyse tarhana) 6 bardakta su koy. nane at kaynat. koyu olmasını istemiyorsan ara sıra bak su ekle ona göre tadında değişiklik olmuyor.

evet allah yardımcısı olsun inşallah sağlıkla çıkarlar... gerçi çok daha erken haftalarda doğum yapanlarlada karşılaşıyorum maaşallah bebekleride sağlıklı yani... diyorum ya işte biz haftaya güne çok takılıyoruz...aslında eğer sağlıklı doğacaksa 32de doğsa ne 36 da yada 39 da? önemli olan sağlıkla doğması yoksa son güne kadar gelip çok kötü sonuçlar alanlarda var allah korusun... hakkımızda hayırlısı ne diyelim...

pisim ben pisss

yaa benim bi ağrım varda nerem ağrıyo çözemedim karnımmı midemmi anlamadım

ne marazlısın arkadaşım sen hep biyerin ağrıyooo haaa sen ne nazlı kaynana olursun haaa gelinnnn belim ağrıyo gel ovv gelinn başım ağrıyo ilaç getirrr

bende tarif konusu açılmışken sorayım sizler karnıyarık içini nasıl hazırlıyosunuz kızlarr

nıyee kımseeee dunden berııı benım sordugum sorulara bır cvp vermıyor?????? gruplasmamı basladı yoksaa uzun bır sure gırmedımmm dıeeeee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…