- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
canım şuan 36.haftaya girdik sanırım akciğerleri için iğneye gerek yok.ama ben genede korkuyorum ya sorun olursa diye.umarım erken gelmez.en azından 37.haftaya girelim.sizlerde çıkmadımı hiç sancı.acaba diyorum o anlık bişeymidi..:18:
insallah canim valla her gece dua ediyorum hepimiz icin hatta tum hamileler icin. kendimizi korkutmayalim insallah bebisciklerimiz kucagimizda olcak ve oh dicez ne kolaymis dogum yapmakya aslında hiç evhamlı biri değilim ama son zamanlarda çıkan haberler ve bazen buradada okuyoruz yaşanan olumsuzlukları ister istemez insan kötü oluyor bu kadar sona yaklaşmışken inşallah hiç kimse kötü şeyler yaşamaz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız mis kokulu bebişleri...
canım tarhanan nasıl bilemedim ama bizde renkli olur tarhana onu suda eritiriz tencereyedee yağı salçayı koyar kavururuz suyunu ilave ederiz o kaynayan suya erittiğimiz tarhanayı koyar kaynatırız bide biz içine ya börülce yada nohut koyarız bide acı biber tabiii
insallah canim valla her gece dua ediyorum hepimiz icin hatta tum hamileler icin. kendimizi korkutmayalim insallah bebisciklerimiz kucagimizda olcak ve oh dicez ne kolaymis dogum yapmak
canım peki kaç kasık koymam gerekir 4 kişi için,ayrıca suyunu soguk koyup öyle kaynatıcam dimi hazır corba yapar gibi bir nevi
canım peki kaç kasık koymam gerekir 4 kişi için,ayrıca suyunu soguk koyup öyle kaynatıcam dimi hazır corba yapar gibi bir nevi
ben çaycıda kaynatıp koyuyorum hemen olsun diye su tencerede kaynadıktan sonra ayrı suda erittiğim tarhanayı koyuyorum
kızlar benim göbek deliğim tamamen kaybolduminicik kaldı görünmüyo siyah içide pis gibi sanki ıyykk
sevcanyk cnm bizde tarhana ıslanır cnm ılık suyla ezilir biraz.3-4 kaşık sanırım yapıyodum ben.bayadır yapmıyorum dokunuyo bana çünkü..tencerede yağla salçayı kavururum tarhanayı koyarım tavuk suyu tablet atarım yarım.suyunuda göz kararı koyuyorum karıştıra karıştıra kaynamaya bırakırım
sağol canım :) gidip yapıyorumbakalım nasıl olacak yazarım aksama...
doğum yaklaştıkça doğum yada acısı değil ama hep bir aksilik ve bebeği kaybetme korkusu oluyor içimde...aslında düşünmüyorum ama bir taraftanda doğumda bile kötü şeyler yaşayan insanları duydukça çok moralim bozuluyorsizde de böyle mi allahım yaa sağlıkla olacaksa erkenden olsun isterse hiç problem değil ama yeterki iyi olsun...cidden korkuyorum galiba...
pis brckkk banada kocam öyle diyo içi kara ya göbek deliğimin önceden banyo yaparken temizlememişim şimdi delik dışarı çıkınca pisliklerimde çıkkmış ona göree bende çizgimi gösterdim buda keselenmediğimden böyle çizgi oldu deme diye gülüyoo dalga geçiyo benlee
sağol canım :) gidip yapıyorumbakalım nasıl olacak yazarım aksama...
kızlar bende bir yakınımızın verdiği ev tarhanası var onu yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapılacagını bilmiyorum rengi beyaz yani salcasız sanırım.. kıvamı koyu olan tarhana corbasını pek sevmiyorum bana kıvamı uygun olacak sekilde 4 kişilik bir tarhana tarifi verirmisiniz..
tesekürlerrr
evet tatlım kzın aniden suyu gelmiş hastaneye koşmuşlar bide hiç hazırlıkları yoktu bayramdan sonra alalım diyolardı eşyalarını öylece yakalandılar sürekli kontrole gidiyo bebiş gözünde kan pıhtısımı ne varmış üniversite hastanesine sevk etmişler allah yardımcıları olsun umarım kötü bişi değildir
pisim ben pisss
yaa benim bi ağrım varda nerem ağrıyo çözemedim karnımmı midemmi anlamadım
benim dudaklarım uçukladı sabaha kadar uyuyamadım bu gece tırsmaktan:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?