2012 Ekim Anneleri

canım sezeryan istiyorum desen bile alttan bakıyor bu aylarda bizim kesin sezaryan olduğu halde cuma günü gittiğimde alttan baktı mesela...açıklık olup olmadığını kontrol ediyor her ihtimale karşı sanırım...sezaryandan da çatıdan da korkmuyorum hatta kat çıksalar onadan da korkmam yeter ki oğluma kavuşayım

ama hiç hissetmedim parmakları inceydi sanırım

hoşgeldin cnmmm
yok düşünemiyorum zaten yapabiliceğimi

evet normal dogum daha ıyı amaaa ondada oturup kalkması zor oluyormusss dıkısler bazen sezaryandan fazla oluyormus

yani canim normal dogumda sezeryanda kisiden kisiye, hastaneden hastaneye ve doktordan doktora coooook farkediyor. kimisi normalden memnun kimisi sezeryandan, cati muayeneleride kimisi hic birsey hissetmezken kimisi ciglik cigliga kalabiliyo o yuzden bizler kendimizi ic sesimizi dinlicez hangisine daha yatkinsak ona yönelcez, tabi herseyden önce bebislerimizin sagligi

ay çok güldüm
kat çıksalar dio yaaa hatuna bak maşallah
güldürdün ya akşam akşam

aynen sana katiliyorum asudecim yani cati muayenesinin eslerle beraber olmaktan cok farki ne olabilir ki, sadece 3 4 parmak

guzel olan herseye ulasmak zor valla bacilar napalim bebislerimiz icin herseye katlancaz sonucta sonu guzel olan bisey icin o hastane masalarina yatilacak, Rabbim baska sIkIntIlardan yatirmasin

guzel olan herseye ulasmak zor valla bacilar napalim bebislerimiz icin herseye katlancaz sonucta sonu guzel olan bisey icin o hastane masalarina yatilacak, Rabbim baska sIkIntIlardan yatirmasin

Amin canım aminn...

Brck de bakma böyle diyor ama bıraksalar bizden önce çatı kuyruğuna koşa koşa gider

su sira herkesin kafasini kurcalayan bu sanirim normal mi sezeryan mi ben bugun dusundum ikisinin de dezavantajlarini bana gore:
normal de sadece sanci cekme kismi zorluyo ki bu da olsun artik dogum yapiyorz
sezeryanda ise sutunun gelmeme ihtimali var,
kac kat organlarini kesiyolar sonrasinda ayaga kalkman zor bazilari bebegi kucagina bile alamiyo ,
mutlaka bi bakan olmasi lazim ,
hastane de 1 gece de olsa fazla yatiyosun sahsen ben hemen oglumu alip eve gelmek isterim ,
bi de vucut dogum yaptigini anlamiyo ayni sekilde bebek de oyle birden cikariyolar neye ugradigini sasiriyo (bunu bi makale de okumustum )
tabi bunlar benim dusuncem ama risk varsa kesinlikle sezeryan olmali en onemlisi saglikla kucagimiza almak

bi yolu olsada keşke ultrasonla görseler hehe:)
kızlar daha önce doğum yapan çatı muayenesi olan varmı?

ben oğlumda nasıl olcam falan diye tırsıyodum.alttan muayene falan da olmamıştım daha önce.hiiiç acı falan hissetmiyosun ama 2 parmak sadecesaniyelik zaten 3-5 sn anca sürmüştür. sonra günüm dolunca açılma oldu mu diye sürekli baktıklarından alıştım hiç zor gelmedi

Amin canım aminn...

Brck de bakma böyle diyor ama bıraksalar bizden önce çatı kuyruğuna koşa koşa gider
heheheh brck kiz bize numara mi yapiyosun

ıyyy dimi yaa eşlerininki bile çekici gelmiyodur artıkk sabahtan akşama kadar gör bide eve git evde görrrr :)))))
igrenc bence benim esim diyor o ne kadar igrenc bir meslektir diye cati muayenesi diyince bile ici kalkiyormus, diyo bir suru cesit cesit kadin

heheheh brck kiz bize numara mi yapiyosun

igrenc bence benim esim diyor o ne kadar igrenc bir meslektir diye cati muayenesi diyince bile ici kalkiyormus, diyo bir suru cesit cesit kadin

çeşit çeşit vede pis pis ben bu aralar kendimi sürekli temiz tutuyorum zaten herrgün banyo yapıyorum ne olur olmaz düşünsene acil gidiyosun doğuma pis pis ıykkkkkk kendim tiksinirim bırak doktoru doktorluğun iğrenç yanları olduğu kadar güzel yanlarıda var bence mesela kadın doğumcu ne hoş bi duygu bi insanı dünyaya getirmek insanları sevindirmek ayy ben doktor olsam her doğurtuşumda ağlardım haaa duygulanırdım anneyi bebeyi görünce

heheheh dusunsene doktoruz ve her dogum yaptirisimizda basliyoruz hungur hungur aglamaya benim doktorum aglasa ben cok gulerdim sahsen

sezaryanda süt gelmeme diye bişey yok süt emzirdiğin andan itibaren süt süt tüllerinden aşağı inerek gelmeye başlar...
ayrıca sezaryan da artık epidural diye bir yöntem var nette araştırmaya gerek duyarsanız muhakkak okursunuz...
bu yöntem sayesinde anne 5 saat sonra ayağa kalkıyor ve daha sonra hiç sıkıntı çekmiyor ertesi gün yada en geç 2. gün çıkıyor evine gidiyor...
sizin dediğiniz gibi bebelklerini alıp evlerine gidiyorlar..sezaryan olanlar hastanede sürüm sürüm sürünmüyor yani...
ayrıca sezaryan olanlar epidural veya spinal yöntem sayesinde artık bebeklerini çıktıkları anda görebiliyor...
doğum sonrasında belden aşağıları uyuşuk olduğu için yatakta oturup bebeklerini kucaklarına alabilyorlar...
ayrıca normal doğumda vucut ne yaptığını anladığı için mi bebekler oksijensiz kalıp ölebiliyor yada vakumla çekilip kafaları su topluyor!!

normal doğum elbette ki iyi olandır ama lütfen sezaryan olmak zorunda kalan insanların gözüne sokarcasına sezaryan tüüü kakakaa demeyin...kaç kat kesiyorlar bebeklerini kucaklarına alamıyorlar hatta feryat figan bağırıyorlarr ayyyy yazıkkkk diye hayıflanmayın kimin başına ne geleceği belli olmaz !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…