alttan muayene edicek dimi cnm çatı muayenesi:18::18:
ben sezeryan istiyodum ama ondanda korkuyorum artık ya napıcam bilmiyorum.çatı muayenesinden korkuyorum doktora sezeryan istiyorum dicem sanırım..bi yanımda diyorki ol çatı muayeneni anlık bişi zaten
Kızlar selam.. Anca gelebildim. Geçmişe ufak bir göz attım. Aksilik görmedim şükür
Yalnız kafama takılan birşey var... Çatı muayenesinden korkarken nasıl normal doğum yapabileceğinizi düşünüyorsunuz onu anlamadımYani ben korkmuyorum... Çok zor birşey olduğunu da düşünmüyorum. Daha önce birçok kez de muayene oldum. Genital muayene...
evet normal dogum daha ıyı amaaa ondada oturup kalkması zor oluyormusss dıkısler bazen sezaryandan fazla oluyormus
canım sezeryan istiyorum desen bile alttan bakıyor bu aylarda bizim kesin sezaryan olduğu halde cuma günü gittiğimde alttan baktı mesela...açıklık olup olmadığını kontrol ediyor her ihtimale karşı sanırım...sezaryandan da çatıdan da korkmuyorum hatta kat çıksalar onadan da korkmamyeter ki oğluma kavuşayım
ama hiç hissetmedim parmakları inceydi sanırım
aynen sana katiliyorum asudecim yani cati muayenesinin eslerle beraber olmaktan cok farki ne olabilir ki, sadece 3 4 parmak
guzel olan herseye ulasmak zor valla bacilar napalim bebislerimiz icin herseye katlancazsonucta sonu guzel olan bisey icin o hastane masalarina yatilacak, Rabbim baska sIkIntIlardan yatirmasin
hehehee parmak hesabı diyosun
hem ne yapalım göstermek kaçınılmazsa mecbur elleticez
Brck de bakma böyle diyor ama bıraksalar bizden önce çatı kuyruğuna koşa koşa gider
bi yolu olsada keşke ultrasonla görseler hehe:)
kızlar daha önce doğum yapan çatı muayenesi olan varmı?
heheheh yani napalim doktor yabanci degilhem doktorlar napsin ayyy bikmislardir artik bir suru cesit cesit insan
hehehehAmin canım aminn...
Brck de bakma böyle diyor ama bıraksalar bizden önce çatı kuyruğuna koşa koşa gider
igrenc benceıyyy dimi yaa eşlerininki bile çekici gelmiyodur artıkk sabahtan akşama kadar gör bide eve git evde görrrr :)))))
hehehehbrck kiz bize numara mi yapiyosun
igrenc bencebenim esim diyor o ne kadar igrenc bir meslektir diye cati muayenesi diyince bile ici kalkiyormus, diyo bir suru cesit cesit kadin
çeşit çeşit vede pis pis ben bu aralar kendimi sürekli temiz tutuyorum zaten herrgün banyo yapıyorum ne olur olmaz düşünsene acil gidiyosun doğuma pis pis ıykkkkkk kendim tiksinirim bırak doktoru doktorluğun iğrenç yanları olduğu kadar güzel yanlarıda var bence mesela kadın doğumcu ne hoş bi duygu bi insanı dünyaya getirmek insanları sevindirmek ayy ben doktor olsam her doğurtuşumda ağlardım haaa duygulanırdım anneyi bebeyi görünce
selam kızlar catı muayenesinden bahsetmişsiniz ne zaman yapılıyorki o ya hazırlıksız yakalanmayalım en azın piskolojikmen hazırlayayım kendimi
bende hic bilmiyorum ki canim oralarda ne zaman yapiliyor?selam kızlar catı muayenesinden bahsetmişsiniz ne zaman yapılıyorki o ya hazırlıksız yakalanmayalım en azın piskolojikmen hazırlayayım kendimi
su sira herkesin kafasini kurcalayan bu sanirim normal mi sezeryan mi ben bugun dusundum ikisinin de dezavantajlarini bana gore:
normal de sadece sanci cekme kismi zorluyo ki bu da olsun artik dogum yapiyorz
sezeryanda ise sutunun gelmeme ihtimali var,
kac kat organlarini kesiyolar sonrasinda ayaga kalkman zor bazilari bebegi kucagina bile alamiyo ,
mutlaka bi bakan olmasi lazim ,
hastane de 1 gece de olsa fazla yatiyosun sahsen ben hemen oglumu alip eve gelmek isterim ,
bi de vucut dogum yaptigini anlamiyo ayni sekilde bebek de oyle birden cikariyolar neye ugradigini sasiriyo (bunu bi makale de okumustum )
tabi bunlar benim dusuncem ama risk varsa kesinlikle sezeryan olmali en onemlisi saglikla kucagimiza almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?