2012 Ekim Anneleri

ayy sızdede oluyormu ben catlayana kadar yıyorum şişiyorum kızım hemen oynamaya baslıyor ve ben yarım saat sonra hıçbışı yememış gıbı aclıktan öluyorum

frhnrfhn su ninniyi sana uyualiyayim da bu aksam korkusuz uyuuuu ins.

Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor

Uyumazsan Güzel Rengin Soluyor

Kocacigin Gelmiş Size Bakıyor

Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor
:)

ne bileyim canım eşimde 4-12 işe gitti saat 3 gibi çok kötüydüm şimdi açıldım sağol perşembe gidicem zaten uykusuzluk yorgunluk sre dudağım uçuklamış durumda buna şükür diyeyim birde oroferonu 4 gündür 2 adet birden gece saat 4-5 gibi içiyorum omu yapıyor acaba

azracım geçmiş olsun tatlım niye oldun ki öyle yaa dikkat et bende dün fenaydım gerçi beni sıcak çarptı

kızlar merhaba,bugün kontrole gittim,tam 35 haftalığım bebeğim 2600 gr,doktor zayıf dedi şaştım bana normal geldi,sizce nasıl? benim haftalık kontrollerim başladı,nst yede girdim ondada bebeğin nabzı düşükmüş ortalama 130,3 gün sonra tekrar çağırdı,he bide suyumda azalma varmış biraz.yani bissürü şey söyledi kafaya takılacak cinsten,ama hangini takayım zaten şurda doğuma ne kadar kalmış,pat diye doğuracam daha hiçbişeyim hazır değil off kafaya takılacak şeylerden,strese girmekten nefret ediyorum ben en iyisi hazırlıklarımı tamamlıyım,noolur nooolmaz he birde ben aç girdim nst ye o etkilermi acaba bilen varmı?

ayy sızdede oluyormu ben catlayana kadar yıyorum şişiyorum kızım hemen oynamaya baslıyor ve ben yarım saat sonra hıçbışı yememış gıbı aclıktan öluyorum

yoo bana hiççte öyle olmuyor ben yiyorum hiç çatlamıyorum hep yiyorum :) sonradaa gece yediklerm ağzımda ama ne kadar yersem yiyim hiç doyduğumu anlamıyorum cnm hep yiyorum iki gündür =)

cnmm annem 5 gun kaldı ve dondu keske daha fazla kalabılseydı (

benım yazamama sebebım farklı cnm ama sızlerı hep okuyorum
niye yazmıyosun cnm :26:küstünmü yoksa bize biz burda niye cvp yazmıyosnz diye birbrimize bozuk bile atıyoruz stres atıyorz gir sende
ben yiyorum şişiyorum sonrada nefes alamıyorum,yatamıyorum,inliyorum model bu

demir ilacaımı 4 gündür gece 4-5 gibi 2 adet birden içiyorum sonra ağzıma ciğer ,dalak,kavurma kokusu geliyor 2 gün ara vereyim bari öğğğğğğğ

tatlım boşweeerrr zaten gelmişin 35. haftana şimdi doğuursan doğar herşeyi tamamdır bebeğinin hazırlıklarını yap bekle bende dün tırstım fena olunca bugün bebişimin cicilerini yıkadım takma kafana

35 haftalık 2.600 hiçte zayıf degil benimkide 34+ larda 2.370 normal dedi doktor.saglıklı olsunlarda illa kilolu olmalarına gerek yok takma kafana cnm.nst yi açlık etkileyebilir.bende girdim ik defa pazartesi.ebe hemen nst ye baglar baglamaz sen açmısın dedi git atıştır öyle gel dedi.yoksa tekrar nst yapmak zorunda kalırız dedi.ama su meselesi ciddi sık sık kontrol ol sonuçta bebiş suyun içinde gelişiyor.ve bana doktorum bu haftadan sonra doğsada bişey olmaz dedi seninki 35 hafta doğsada Allahın izniyle sağlıklı olur büyük ihtimalle.

felaket tellalı ne bekliyordu acaba 3,5 kilomu bence gayet normal suyuda arttırınca normale giriyormuş girmesse iğne diye biliyorum açlıktan nabzı düşük olur zaten sağlık ocağındaki ebe demişti takma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…