Kızlar ben illa bebeğin çıkışını göreyim diye bi heyecan duymuyorum kızmayında..
görmeyiverrim yani napayım
genel anesteside olsa olur farketmez benim için
evet her dogum sekli kendine özgu ve hepimizin istedikleri cok farkli, önceden de dedigim gibi kisiden kisiye, hastaneden hastaneye ve doktordan doktora tum dogumlar degisiyor ve degisik etkiler yaratabiliyor. Hepimiz icin hayirlisi, bebislerimiz icinde en sagliklisi olsun her zaman. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin. Amin.
bide sürekli hastalıktan kurtulamıyolarmış öle diolar:)ama maşallah kuzenlerimin bebekleri iyiler nedensehay Allahim o ne alakaymis, sez. olan bebegin farki neymisinsanlar ne garip ya herkes turlu turlu senaryolar yaziyor
yaaa esim aradi bu aksam gece calisiyormus yani eve gelmesi 4u 5 i bulur, nasil uyucam ben tek:18:
yaaa esim aradi bu aksam gece calisiyormus yani eve gelmesi 4u 5 i bulur, nasil uyucam ben tek:18:
ayy hayatta uyuyamam bende asla kalamam:18:
oturma odasına tv karşısına yastığını al ve orda yat.. holl de ki ışığıda açık bırak korkmayasın bebişim ben öyle yapıyorum bizimki gececi olduğunda
ah canim 2 yillik evliyim 2 yilim oyle gecti,hem gurbet hem esimin isi dolayisiyla sehirdisinda calismalari.
uni.okumak icin bile sehir disina cikmaya cesaret edemeyen ben,askim ugruna baska memlekete geldim ustune de geceleri yalniz kaldim...Alisiliyor canim,Allah baska ayrilik gostermesin insallah.
tv karsisinda da hic uyuyamam ki, bende de bi hastalik var uyudugum yerde illaki kapi kapali olacak yani 4 duvar bi oda da uyumam lazimsalonum buyuk mutfakla arasinda kapida yok korkarim yatamam
bende kocam icin ulke degistirdim resmen ama o beni yalniz birakiyoroglusum yanimda olsaydi keske arkadas olurdu annesine.
kizlar bana gelin pijama partisi yapalim
kızlar dün akşama kadar adet sancısı gibi karnım ağrıdı bugünde sabah kahvaltısında bir midem bulandı 8 aydır ilk defa tansiyon gibi gözlerim görmedi sanki bi ara fenaoldum eşim nazar okudu kustum açıldım şimdi yine aynıyım noluyo bana böyle bilmem
gelelim bacım yemekte ne var
kızlar dün akşama kadar adet sancısı gibi karnım ağrıdı bugünde sabah kahvaltısında bir midem bulandı 8 aydır ilk defa tansiyon gibi gözlerim görmedi sanki bi ara fenaoldum eşim nazar okudu kustum açıldım şimdi yine aynıyım noluyo bana böyle bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?