2012 Ekim Anneleri

Kızlar ben illa bebeğin çıkışını göreyim diye bi heyecan duymuyorum kızmayında..
görmeyiverrim yani napayım
genel anesteside olsa olur farketmez benim için

geçende bi tanıdığım dediki.yaşlı biri ama köyde yaşayan bi insan.teyzemin kızı vardı yanımda.oda sezişli..
dedi sezeryan olan bebekler akıl yoksunu oluyomuş biraz dedi
biz başladık gülmeye..çocuğun babasıda dioki anlamıştım bizimkinde bi anormallik olduğunu

Son düzenleme:
Kızlar ben illa bebeğin çıkışını göreyim diye bi heyecan duymuyorum kızmayında..
görmeyiverrim yani napayım
genel anesteside olsa olur farketmez benim için

öyle tabii tatlım sen kendini ruhen ve bedenen nasıl huzurlu hissedeceksen o şekilde yap doğumdaki tercihini...mühim olan senin ne istediğin

evet her dogum sekli kendine özgu ve hepimizin istedikleri cok farkli, önceden de dedigim gibi kisiden kisiye, hastaneden hastaneye ve doktordan doktora tum dogumlar degisiyor ve degisik etkiler yaratabiliyor. Hepimiz icin hayirlisi, bebislerimiz icinde en sagliklisi olsun her zaman. Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin. Amin.

Amin canımm

hay Allahim o ne alakaymis, sez. olan bebegin farki neymis insanlar ne garip ya herkes turlu turlu senaryolar yaziyor

yaaa esim aradi bu aksam gece calisiyormus yani eve gelmesi 4u 5 i bulur, nasil uyucam ben tek:18:

yaaa esim aradi bu aksam gece calisiyormus yani eve gelmesi 4u 5 i bulur, nasil uyucam ben tek:18:

oturma odasına tv karşısına yastığını al ve orda yat.. holl de ki ışığıda açık bırak korkmayasın bebişim ben öyle yapıyorum bizimki gececi olduğunda

ah canim 2 yillik evliyim 2 yilim oyle gecti,hem gurbet hem esimin isi dolayisiyla sehirdisinda calismalari.
uni.okumak icin bile sehir disina cikmaya cesaret edemeyen ben,askim ugruna baska memlekete geldim ustune de geceleri yalniz kaldim...Alisiliyor canim,Allah baska ayrilik gostermesin insallah.

kızlar, sağlık ocağı ısrarla aramalarına devam etti bugün nihayet cevaplayabildim. takip yapmalarını istemediğimi en sonunda idrak etmişler. sürekli çağırıyorlar çalışıyorum izin almam sıkıntı oluyor dediğim halde anlamak istemediler bugün en sonunda artık cevap alamıyoruz senden akşam eve gelip sana bir kağıt imzalatacağız dediler. tam ne olduğunu anlamadım ama hemşirenin demesine göre gebelik sırasında ve doğumdan sonra bebeğin aşıları için takip yapılmasını istemediğime dair bir yazı imiş... akşam gelsin bakalım hemşiremiz ne olduğunu öğrenelim

kızlar dün akşama kadar adet sancısı gibi karnım ağrıdı bugünde sabah kahvaltısında bir midem bulandı 8 aydır ilk defa tansiyon gibi gözlerim görmedi sanki bi ara fenaoldum eşim nazar okudu kustum açıldım şimdi yine aynıyım noluyo bana böyle bilmem

ayy hayatta uyuyamam bende asla kalamam:18:

oturma odasına tv karşısına yastığını al ve orda yat.. holl de ki ışığıda açık bırak korkmayasın bebişim ben öyle yapıyorum bizimki gececi olduğunda

tv karsisinda da hic uyuyamam ki, bende de bi hastalik var uyudugum yerde illaki kapi kapali olacak yani 4 duvar bi oda da uyumam lazim salonum buyuk mutfakla arasinda kapida yok korkarim yatamam
bende kocam icin ulke degistirdim resmen ama o beni yalniz birakiyor oglusum yanimda olsaydi keske arkadas olurdu annesine.
kizlar bana gelin pijama partisi yapalim

gelelim bacım yemekte ne var

canim cok gecmis olsun, bende bu sabah kahvaltidan yarim saat sonra kustum, bulantimda yoktu oturdugum yerde birden bire esime dedim kusucam, sonrada sersem gibi oldum, esimde dedi devam ederse ara doktoru diye. canim duzelme falan olmassa ara doktoru kendini iyi hissetmiyosan hemen.

ayy benim eşimde geçen sene gece çalışıyordu o zaman bende çalışıyordum eşim 5 te geliyordu ben o saate kadar tv karşısında elimde sopa oturuyordum sonra yatıp 8de iş başı yapıyordum uykusuzluk müşterilere çatıyordum hep sonra çıktım çıkış o çıkış korkma tatlım oğluşun zaten yanında oku dualarını yat uyu bişicik olmz

Canim gecmis olsun.ilac aliyorsan ondan olmus olabilir.benim de bugun yemek saatlerim sasti haliyle ilac saatleri de sasti baya bir sarsildi benim de midem.birde benim tansiyonum dusunce ben kusuyorum fena oluyorum.
Rennie sisesi sagolsun,elimde devamli...Dikkat et kendine canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…