tatlım boşweeerrr zaten gelmişin 35. haftana şimdi doğuursan doğar herşeyi tamamdır bebeğinin hazırlıklarını yap bekle bende dün tırstım fena olunca bugün bebişimin cicilerini yıkadım takma kafana
bu fotoları paylaşmıştım ama ben sadece siz görüyorsunuz sandım diğer profilimdekileri bile kaldırdım ama bunlar silinmiyormuş neyse oldu artık bidaha yüklemem
bende öyle düşünüyorum,offf çok sıkıcı kafaya takılcak o kadar çok ayrıntı var ki...ve eminim ki herşey normal,ufacık sapmalar bile insanın kafasını bulandırıyor ama hiç gerek yok bencede.çok bilmekde çok iyi değil zatenhayırdır neden fena oldun???
zaten ilginç olan şu ki,bebeimin heryeri haftasıyla uyumlu ultrason kağıdına göre,iki haftada 600 gr almış.anlamadığım nokta bu,evet suyunda azalma var çok hafif ama dediğin gibi zaten ne kaldı doğuma hatta evet doğsa heran doğabilir 36 haftadan sonra erken doğuma bile girmiyor.birde beni 1 hafta büyük hesaplıyor doktor,28 eylül son gün dedi,o zamana kadar olmazsa suni sancı filan dedi35 haftalık 2.600 hiçte zayıf degil benimkide 34+ larda 2.370 normal dedi doktor.saglıklı olsunlarda illa kilolu olmalarına gerek yok takma kafana cnm.nst yi açlık etkileyebilir.bende girdim ik defa pazartesi.ebe hemen nst ye baglar baglamaz sen açmısın dedi git atıştır öyle gel dedi.yoksa tekrar nst yapmak zorunda kalırız dedi.ama su meselesi ciddi sık sık kontrol ol sonuçta bebiş suyun içinde gelişiyor.ve bana doktorum bu haftadan sonra doğsada bişey olmaz dedi seninki 35 hafta doğsada Allahın izniyle sağlıklı olur büyük ihtimalle.
felaket tellalı ne bekliyordu acaba 3,5 kilomu bence gayet normal suyuda arttırınca normale giriyormuş girmesse iğne diye biliyorum açlıktan nabzı düşük olur zaten sağlık ocağındaki ebe demişti takma boşver
slm kizlar
nasilsiniz bakalim.
bugun temizlik gunumdu dip kose temizlik yaptik sagolsun kiz cok yoruldu ama bende onun kadar cok yoruldum. simdi sersem gibiyim heryerim agriyor ama evimi bole kirli birakipda turkiyeye gelmek istemedim heryer mis gibi oldu valla....
KIZLAAARR bu arada size bi soru yatarken ben çok rahatsız oluyorum durmadan bi sağa bi sola dönüp duruyorum ama geçen annemin kuzeni dediki kalkıp dön bebeğin kordonu dolanır bunu söyleyen 3. kişi bu siz duydunuzmu öyle bişi bide ben klimanın karşısındayım 7/24 onun içinde diyorlar bebeğin üşür SİZCE_?
Evetben de duydum canim,kalk da oyle dön.usumeyi duymadim.
geçmiş olsun,artık dikkat etmek lazım iyice ağırlaştık ben zor yürüyorum meselabol bol su iç içini ferah tut yeter canım ya 24 ağustos eşimin doğum günüydü kutlamayınca tirip attı bana :)bizde kaç gündür annemlerdeydik dün dedim evime geleyim artık ksk çarşıda dolaşıp hediye falan baktım derken daha sahile duraklara gelmeden bi ter çıktı vücudumdan bayılıcam sandım mide bulantısı halsizlik titreme sıcaktan oldu heralde öğüre öğüre geldim eve bugün sabah anca geldim kendime ole işte tatlım
KIZLAAARR bu arada size bi soru yatarken ben çok rahatsız oluyorum durmadan bi sağa bi sola dönüp duruyorum ama geçen annemin kuzeni dediki kalkıp dön bebeğin kordonu dolanır bunu söyleyen 3. kişi bu siz duydunuzmu öyle bişi bide ben klimanın karşısındayım 7/24 onun içinde diyorlar bebeğin üşür SİZCE_?
ayy saol canim cok guzel olmusfrhnrfhn su ninniyi sana uyualiyayim da bu aksam korkusuz uyuuuu ins.
Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor
Uyumazsan Güzel Rengin Soluyor
Kocacigin Gelmiş Size Bakıyor
Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor
:)
ilactanda olabilir bak benimde aklima geldi, bende kac gundur demir icmiyodum bu sabah ictim acaba o mu yapti benide.ne bileyim canım eşimde 4-12 işe gitti saat 3 gibi çok kötüydüm şimdi açıldım sağol perşembe gidicem zaten uykusuzluk yorgunluk sre dudağım uçuklamış durumda buna şükür diyeyim birde oroferonu 4 gündür 2 adet birden gece saat 4-5 gibi içiyorum omu yapıyor acaba
hic bisey olmamistir canim valla ben ilk defa duyuyorum ki bir suru insanda uyurken normal dönuyordur yani korkma hic birsey olmaz, bebegin usumesine gelinceayy hadi yaa korktum şimdi ben hiç dikkat etmiyorum yaa paldır küldür oturuyorum uzanıyorum dönüyorum bişi olmamıştır demi yaa şimdiye kadar pufff
ayy hadi yaa korktum şimdi ben hiç dikkat etmiyorum yaa paldır küldür oturuyorum uzanıyorum dönüyorum bişi olmamıştır demi yaa şimdiye kadar pufff
ayy hadi yaa korktum şimdi ben hiç dikkat etmiyorum yaa paldır küldür oturuyorum uzanıyorum dönüyorum bişi olmamıştır demi yaa şimdiye kadar pufff
nice mutlu yaşlara canım,kızın çok tatlı maaşallah.
sende çok şık ve güzelsin canım,
nedense sana kanım çok kaynadı vede içim ısındı,çok hoş bir bayansın ALLAH eşine ve yavrularına bağışlasın seni.
korkma canım inşallah bişey olmaz.
kızlar merhaba,bugün kontrole gittim,tam 35 haftalığım bebeğim 2600 gr,doktor zayıf dedi şaştımbana normal geldi,sizce nasıl? benim haftalık kontrollerim başladı,nst yede girdim ondada bebeğin nabzı düşükmüş ortalama 130,3 gün sonra tekrar çağırdı,he bide suyumda azalma varmış biraz.yani bissürü şey söyledi kafaya takılacak cinsten,ama hangini takayım zaten şurda doğuma ne kadar kalmış,pat diye doğuracam daha hiçbişeyim hazır değil off kafaya takılacak şeylerden,strese girmekten nefret ediyorum ben en iyisi hazırlıklarımı tamamlıyım,noolur nooolmaz he birde ben aç girdim nst ye o etkilermi acaba bilen varmı?
ölçtüm canım normal link atsanaAsudecim burdayim tatlisim,agustos ve eylul annelerinin dogum hikayelerini okudum bir de doktorumprogramindaki sezeryan dogumu izledim,baska sezeryan izlemiyorum da bunda pek kotu goruntu yok gibi,ona agladim,bebek cikinca kiziiiiiiiiiimmmmmm diye karnima sarilmaya calistim falan,cok komikmis aslinda halim
Azracim tansiyonun dustu belki de,olcme imkanin yok mu?
sağol canım osenin güzelliğinnice mutlu yaşlara canım,kızın çok tatlı maaşallah.
sende çok şık ve güzelsin canım,
nedense sana kanım çok kaynadı vede içim ısındı,çok hoş bir bayansın ALLAH eşine ve yavrularına bağışlasın seni.
korkma canım inşallah bişey olmaz.
Bize Ulasin Bolumunden Administratöre E-Mail gönderilse,resim silinemez mi acaba?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?