2012 Ekim Anneleri

selam kızlar, nasılsınız? çoğumuz son ayına girdi, heyecan doruklarda. Allah hepimize sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. ben cuma günü gitcem doktorumuza. belki çatı muayenesi yapabiliriz dedi. buralara kadar gelmiş olduğumuza inanamıyorum burda bebişlerimizin dişlerini, uykularını, mamalarını konuşacağımız günlere çok az kaldı

Asudecim burdayim tatlisim,agustos ve eylul annelerinin dogum hikayelerini okudum bir de doktorumprogramindaki sezeryan dogumu izledim,baska sezeryan izlemiyorum da bunda pek kotu goruntu yok gibi,ona agladim,bebek cikinca kiziiiiiiiiiimmmmmm diye karnima sarilmaya calistim falan,cok komikmis aslinda halim

Azracim tansiyonun dustu belki de,olcme imkanin yok mu?

bende öyle düşünüyorum,offf çok sıkıcı kafaya takılcak o kadar çok ayrıntı var ki...ve eminim ki herşey normal,ufacık sapmalar bile insanın kafasını bulandırıyor ama hiç gerek yok bencede.çok bilmekde çok iyi değil zaten hayırdır neden fena oldun???

ben tırstığımdan doktoruma soramadım çatı muayenesini ne zaman yapıyosunuz diye acil doğuma gidince yanındaki kıza sordum kaçıncı haftada yapıyor diye bi sorun yoksa 38de yapıyor dedi rahatladım şimdilik bakalım o gün gelince netcem

bu fotoları paylaşmıştım ama ben sadece siz görüyorsunuz sandım diğer profilimdekileri bile kaldırdım ama bunlar silinmiyormuş neyse oldu artık bidaha yüklemem

nice mutlu yaşlara canım,kızın çok tatlı maaşallah.
sende çok şık ve güzelsin canım,
nedense sana kanım çok kaynadı vede içim ısındı,çok hoş bir bayansın ALLAH eşine ve yavrularına bağışlasın seni.
korkma canım inşallah bişey olmaz.

bol bol su iç içini ferah tut yeter canım ya 24 ağustos eşimin doğum günüydü kutlamayınca tirip attı bana :)bizde kaç gündür annemlerdeydik dün dedim evime geleyim artık ksk çarşıda dolaşıp hediye falan baktım derken daha sahile duraklara gelmeden bi ter çıktı vücudumdan bayılıcam sandım mide bulantısı halsizlik titreme sıcaktan oldu heralde öğüre öğüre geldim eve bugün sabah anca geldim kendime ole işte tatlım

slm kizlar
nasilsiniz bakalim.
bugun temizlik gunumdu dip kose temizlik yaptik sagolsun kiz cok yoruldu ama bende onun kadar cok yoruldum. simdi sersem gibiyim heryerim agriyor ama evimi bole kirli birakipda turkiyeye gelmek istemedim heryer mis gibi oldu valla....

KIZLAAARR bu arada size bi soru yatarken ben çok rahatsız oluyorum durmadan bi sağa bi sola dönüp duruyorum ama geçen annemin kuzeni dediki kalkıp dön bebeğin kordonu dolanır bunu söyleyen 3. kişi bu siz duydunuzmu öyle bişi bide ben klimanın karşısındayım 7/24 onun içinde diyorlar bebeğin üşür SİZCE_?

zaten ilginç olan şu ki,bebeimin heryeri haftasıyla uyumlu ultrason kağıdına göre,iki haftada 600 gr almış.anlamadığım nokta bu,evet suyunda azalma var çok hafif ama dediğin gibi zaten ne kaldı doğuma hatta evet doğsa heran doğabilir 36 haftadan sonra erken doğuma bile girmiyor.birde beni 1 hafta büyük hesaplıyor doktor,28 eylül son gün dedi,o zamana kadar olmazsa suni sancı filan dedi cumartesi tekrar giricem nst ye,o zaman tok girerim,ama zaten bebeğimin nabzı her seferinde 140 filan çıkıyor,çok pipirik bu doktor yaaa,hiç bana göre değil

beni görüyo kadın fil gibi,ondan heralde canım.yaa haklısın ne takcam,en fazla doğururum napiim

ellerine sağlık canım,kadın bile alsan sende ayakta haliyle yoruluyorsun.sen yurt dışındamısın,doğumu türkiyede yapıp kalacakmısın.

Evetben de duydum canim,kalk da oyle dön.usumeyi duymadim.

geçmiş olsun,artık dikkat etmek lazım iyice ağırlaştık ben zor yürüyorum meselabide dün çok sıcaktı

oldu şimdi bide bunu düşünelim,zaten zor yatıyoruz geceleri hiç sanmıyorum bilimsel bir yanı olduğunu.çocuğun üşümesi de gerçekten çok komik,sen üşütürsün filan anlarım da karnındaki bebekdaha kimbilir neler öğreneceğizzz..

frhnrfhn su ninniyi sana uyualiyayim da bu aksam korkusuz uyuuuu ins.

Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor

Uyumazsan Güzel Rengin Soluyor

Kocacigin Gelmiş Size Bakıyor

Uyu Yavrum Yine Sabah Oluyor
:)
ayy saol canim cok guzel olmus

ilactanda olabilir bak benimde aklima geldi, bende kac gundur demir icmiyodum bu sabah ictim acaba o mu yapti benide.

ayy hadi yaa korktum şimdi ben hiç dikkat etmiyorum yaa paldır küldür oturuyorum uzanıyorum dönüyorum bişi olmamıştır demi yaa şimdiye kadar pufff
hic bisey olmamistir canim valla ben ilk defa duyuyorum ki bir suru insanda uyurken normal dönuyordur yani korkma hic birsey olmaz, bebegin usumesine gelince öyle sey olmaz canim cunku bebegin icinde durdugu sivinin sabit bir sicakligi var ve ustu onu sicak tutacak yagla kapli yanii onlar usumezler disardan gelen etkilerle.

ayy hadi yaa korktum şimdi ben hiç dikkat etmiyorum yaa paldır küldür oturuyorum uzanıyorum dönüyorum bişi olmamıştır demi yaa şimdiye kadar pufff

Canim valla ben bunu duyduktan sonra korkumdan geceleri bile hep kalkip donuyorum,bazen unutup oldugum yerde donunce hareket ediyor mu diye dinliyorum,hareket edince rahatliyorum.bir komsumun bebegi karninda kordon dolanmasindan vefat etti,donmeden mi oldu bilemem ama gene de dikkat edelim ne olur ne olmaz,Allaha emanetler tabii.

bilmiyorum işte yaaa bunları duyunca korkuyorum yaz başından beri oda da 2 yada 3 gün yattım heralde hep salonda klima karşısındayım dün dedim eşime hadi yatağımızda uyuyalım gece serin olacakmış bi uyandım su içindeyim söylene söylene salona geçtim yine sırt ağrısından çok dönüyorum ben dr sırt üstü yatmıyoruz artık dedi durmadan bi sağ bi sol sabaha kadar dönüp duruyorum off yaaa

Canim valla ben bunu duyduktan sonra korkumdan geceleri bile hep kalkip donuyorum,bazen unutup oldugum yerde donunce hareket ediyor mu diye dinliyorum,hareket edince rahatliyorum.bir komsumun bebegi karninda kordon dolanmasindan vefat etti,donmeden mi oldu bilemem ama gene de dikkat edelim ne olur ne olmaz,Allaha emanetler tabii.Sen de hareket hissediyorsan tabii ki bisey yoktur ama bence dikkat lazim,lombadanak kendimizi o yandan bu yana atmayalim derim.

Bize Ulasin Bolumunden Administratöre E-Mail gönderilse,resim silinemez mi acaba?????

ölçtüm canım normal link atsana
sağol canım osenin güzelliğin
Bize Ulasin Bolumunden Administratöre E-Mail gönderilse,resim silinemez mi acaba?????

deneyeyim bari sağol

merhaba arkadaşlar nasılsınız bayadır giremiyorum bugün kontrolüm vardı yine sancım çıktı doktor yatış verdi ama ben yatmadım 27. haftadada yatırmışlardı sonra çıkardılar 3 yaşında oğlum var bakacak kimse olmadığı için yatmadım inşallah 36da veya 38 de alırlar ilkim sezeryan olduğu için 40 akadar bekletmez diyorlar bilmiyorum valla ama ben çok sıkıntılıyım paylaşacak kimsem yok bunları sizler hepiniz kardeşim ablam gibisiniz kib allah sağlıklı kolay doğumlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…