2012 Ekim Anneleri

Hoşgeldin tatlım, ama yerinde olsam kasım annelerine katılırdım, çünkü haftan aslında kasımdakilerle uyumlu olduğundan aynı anda aynı şeyleri paylaşacağın daha çok kişi olur. Bir de yine sen bilirsin ama, herkes daha eylülden bebişleri pırtlatmaya başlayınca 30 Ekime kadar beklemek can sıkıcı olacaktır, çünkü doğuran kaçıyor, daha doğrusu bebişten fırsat bulamıyor.

Yorgunumm, halsizimm, isteksizim... Aman ne oldu yine bana boyle. Iki ay once kan degerlerim dusuktu acaba daha da mi dustu? Yuzumde kara sariymis kocis oyle dedi:18: Allah hepimize kolayliklar versin

tatlım en azından bi gece yatsaydın tabi sen daha iyi bilirsin oğlunada eşin baksın 1 gün ne bilim yaa sıkma canını annenler nerdeki yaa

selam kızlar bugün dr ye gittim nst vs. oldu buarada çok sık kasılmalarım ara ara bel ağrılarım olıuyor dr kan sayımına baktı HGB düşük çıktı ve yarın misafirimizsin doğumun çok yaklaşmış dedi sana serum takacaz yoksa bebek heran gelebilir dedi ....çok koruktum ilk duyduğumda sonra bebbek gelebilir kelimesi çok içimi ısıttı sonra yerini ttalı heyacana bıraktı :)) tabikide zamanında gelmesi daha önemli sağlık olsun 2800 de kilosu çıktı minnoşumun maaşAllah yarın gidecez bakalım bu ne serumu bilmiyorum ama araştırdığım kadarıyla benim gibi erken doğum riski taşıyan annlerde bu ilaç (serum) doğumu geçiktiyormuş

dipnot: bir doğum çantam bile yok :)

nst ye girerken aç olmaman gerektiğini biliyorum. bizde gircez 10 gün sonra doktorumuz tok gelmem gerektiğini söyledi. kuzucuğuna maşallah kilosu gayet iyi

hadi hayırlısı olsun hakkınızda konu başlığın beni çok heyecanlandırdı sona yaklaştığımı farkedemiyorum hala ki aramızda doğuranlar bile var
sona az kaldığının farkında hernekadar olmasam da doğum çantam hazır :)
çok gecikmişsin hazırlıklara başla

hayırlısı olsun canım

ayyyy valla imreniyorum siz böyle deyince,ne güzel olur bebişler anneler babalar,kaynaşırsınız..Allah arttırsın sıcaklığınızı...bu arada kulağım çınlıyordu dün acaba diyorum:44::44::44:

dogru valla çınlattık kulağını

hahahahahha hadi iyisin asude ince parmaklı doktora düşmüşsün

kesinlikle katılıyorum asucum aynen benım düşündüklerimi yazmışsın..bence kımsede kesın konusmamalı normal dogum dıye girip boşuna sancı çekip sezaryenle doğumu tamamlayanlarda var bence de hayırlısı deyip büyük konuşmadan doğuma girmeli

coyotecim ben doktora sordum cok dönuyorum kordon dolanması olur mu dedım hayır suyu iyi dedi :26:

ayy cnm sana diorum ama bende çok pimpirikliyim seninle aynıyız senin bebiş 2600 bi arkadaş daha yazmış 2800 benim minnoş 2370
doktor normal dio benim doktorda çokmu rahat ne:)inşallah sağlıklı bi şekilde en azından 3 kg yi bulur doğuma kadar.

sorma canım yaa,bende zor tutuyorum kendimi ama Allah dert vermesin diyorum sakinleşiyorum:))
ben cidden anlayamıyorum bu doktorları,benim geçen sefer bacak kemiği haftasından üç hafta geri çıktı,diğer heryeri haftasıyla uyumlu hatta büyüktü.bu sefer doktor diyo ki geçen sefer de karın çevresi gerideydi,ne alaka dedim,geçende de değildi şimdi de değil yada bize verdikleri ultrason bilgileri doğru değil:26: bu arada bu sefer bacak kemiği normal çıktı,yaniii nası ölçüm yapılıyo işte,bunlar tahmin bence.doktorun da normal diyosa hiç problem yok,beni doktorum strese sokuyo anla yani

İyi aksamlar arkadaslar
Doktor kontrolumuze bugun gittik yarin doktorumuzun isi varmis iyi de oldu kizimi merak ediyordum az da olsa ozlem giderdim yalniz yine yuzunu gostermedi zilli alamadik resmini
Kilosu 2550 gr olmus cok sukur anne baba cok uzun degil 3000 gr dogsa yeter sonra alir nasilsa doktor 2 hafta sonraya cagirdi bi de daha once idrar kulturumda bir virus cikmisti antibiyotik kullanmistim 5 gun sabah aksam onun icin vajinadan ornek alacakmis o biraz moral bozucu tabi alttan muayeneler ama bu sattten sonra kacinilmaz olucak maalesef
Simdilik bu kadar bugunlere geldigimize de sukur Allah tamamina erdirmeyi nasip etsin cumlemize

Azracim ipad kullandigim icin youtube linki veremiyorum ama youtube a doktorum sezeryan yazinca aytugla zahidenin programindan video cikiyo.onu izledim.

gözün aydı balım bak ne güzel haberler getirmişsin bize ohh maşallahh kızına

vajinal kontrolüde takma kafana bişey çıkmaz Allahın izniyle yüreğini ferah tut canım

Azracim ipad kullandigim icin youtube linki veremiyorum ama youtube a doktorum sezeryan yazinca aytugla zahidenin programindan video cikiyo.onu izledim.

kaan kocatepenin videolarını da izle canım onlarda da korkutucu görüntü yok tamamen pozitif

canım hadi hayırlı gelsin bebeğin.bari hazırlığını yap canım,doğum çantanda hazır değilmiş,neyse sağlıklı dünyaya gelsinde herşey hallolur inşallah.RABBİM yardımcın olsun,dualarım seninle.

Makinaya gorede 1 hafta ileri cikiyor 30 eylul gozukuyor dogum tarihi ama bakalim ne kadari tutacak

Asude kiz bugun senin dedigin dalin sividan aldim dayanamdim nevresimleri falan yikayacam onunla digerleri de kullanilir nasil olsa ziyan olmaz cicilerec ekledim bebek bezide molfix yenidogan gobek bagi oyuntulu aldim 1 paket esim kiziyor stoklamama

İstanbulda olan arkadaslarim bugun Marmara forumdaydik esimle mother care de bahsettiginiz %50+25 lik indirim vardi 1 tane 3 lu takim aldim sadece esim ona bile kizdi cok almisim daha onceden ne gerek var dedi bunu 6-9 aylik aldim yazlik bir model o da cicilerde
Jokerde de indirimler vardi lasinoh sut saklayici poset aldim buzdolabinda saklamak icin lasinohlarda guzel indirim var bakin kacirmayin derim

kızlar ben bugün memorial hizmet hastanesine gittim ,dogum katına cıktım odaları gezdım cok hosuma gıttı temız ferah ve sade dogum hemsırelerıyle konustum bana hastane cantası için gereksız şeyler koyma dedıler bir liste verdiler bunları istiyoruz biz çantanın gerısıne kendı istedıklerını koyabılırsın dedıler cok guler yuzlu ve samımi geldiler.

verdikleri listeyi yazıyorum:

BEBEK İÇİN:

PENYE BATTANİYE--------------2 ADET
İÇ BADY--------------------------3-4 ADET
TULUM---------------------------4 ADET
ÇORAP---------------------------4 ADET
ŞAPKA--------------------------- 4 ADET
ELDİVEN-------------------------4 ADET

BEBEK KIYAFETLERI MUTLAKA YIKANSIN VE ÜTÜLENSİN

ANNE İÇİN:

KISA KOLLU GECELIK
KİŞİSEL HİJYEN EŞYALARI ( DİŞ FIRÇASI,DİŞ MACUNU,TERLİK,TARAK)
GENİŞ İÇ ÇAMAŞIRI
------------------------------------------------------------------------------------------
coyote,sevcanyk,gadis sizede bu listeyı verecekler,bebek 24 saat anne yanında kalıyor dedıler,eşinizde yanınızda refakatçi kalabilir dedıler ben cok begendım hastaneyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…