2012 Ekim Anneleri

dalinden gerçekten çok memnun kalacaksın canım giysi bende artık pek almıyorum...ama zeyland a gideceğim eylül ayının ilk haftası kozmonot mont ve diğer montlar gelecekmiş oradan alacağım...bebetto ya baktım geçenlerde sanki uyku tulumu hiç alakası yok kozmonot montla beğenmedim...jokere gittik ama lansinohlara hiç bakmadım keşke baksaydım ped alırdım bi paket daha..jokerde sevi bebenin şu çok fonksiyonlu yatağını alacaktık dün baktık ama kalmamış zaten iyi ki kalmamış ablam aradı o arada english home dan halımızı ve perdemizi alacaktı birde avize görmüş aldınız mı diye sordu bizde almamıştık henüz avizemizi, al bari dedik sevi bebenin yatağını alacağımızı duyunca onu da ben alırım dedi :) ehh çok ısrar ettin al bari dedik

Artist ne dediniz de kulagim cinladi acaba bak cokmerak ettim

canım ben cımekaylada tanısmak ısterdım dedım ama baska sehırde malesef dıye konustuk bırde sevcanyk ve gadiste ögretmen oradan laf acıldı,birde coyote ve bendede haşimato troıd var ordanda laf acıldı yanı ortak noktalar çoktu,hatta dedım kulagı cınlamıstır dıye

canım gule gule kullansın ece miz :)) 3 lü tulum paket mı aldın kaca aldın ..bız carouseldekı mothera ugradık ındırım kalkmıs o paket tulumlardan ben ındırımden 27 tl ye almıstım tekrar 51 tl ye çıkmış malesef eylül 15 dekı ındırımı bekleyecem bakalım,

nıyee kımseeee dunden berııı benım sordugum sorulara bır cvp vermıyor?????? gruplasmamı basladı yoksaa uzun bır sure gırmedımmm dıeeeee

Tatlim ya gormuyoruz bazen,normal yapalim gitsin:)))ay yarin bebisini goruceksin,ne guzel benim taa haftaya persembe cok osledimmmm:)))

Bende bugun mothercare de begendim cosmonot tarzi tulum seklinde kaban diyorum kurkluydu desenide gri kaplan gibi cok hostu ama parasi da hostu 145 lira yeni sezonmus cok pahali geldi bana belki esim yurt disina cikarsa bakar daha ucuza bulur mutlaka ameridan falan kim ne almak istiyorsa alsin canim bak keyfine

Canim cicilere ekledim mothercareden aldigimi pembeli onluklu tulumlu 3 parcali olandan aldim oyle pakettekilerden degil yani marmara forumdakinde indirim var orayada gidin bakin mutlaka

niye bu kadar çok istemişler ki anlamadım, yedekte dursun diye mi acaba? Hastaneninkileri giydiriyorlar değil mi ilk önce?

Kizlar daha oncede bahsettim idrar kulturu tarama testinde daha onceki aylarda B grubu Streptokok bakterisine rastlanilmisti. 5 gunluk antibiyotik tedavisi yapildi sabah aksam 10 tane kullandim gecen ayda yaptirdigim testte temiz cikmistim. Ama ddoktorum iki hafta sonra gittigimde yine bakacak bu sefer vajinadan ornek alacakmis. Dogum sirasinda bebek acisindan tehlikeliymis gerekirse dogum esnasinda anneye antibiyotik veriliyormus bebegin korunmasi icin
Hic aramizda boyle bir bakteri bulgusuyla karsilasan olmus muydu?

ben sana katılmıyorum canım.normal dogumda da bazen oyle hop dıye eve gıdemıyorsun.ayrıca sezeryanda sutun herkes gıbı gelıyor sadece bazılarında en fazla 2 gunu bulabılıyor .dıkıslerde oyle acayıp ızdırap veren acılar degıl.bırkac saat ıcınde yurutuyorlar.ayrıca odaya gelır gelmez bebgını getırıp kucagına verıyorlar.bu tıp acılar kısıden kısıye degısıyor.eger canın cok tatlıysa damar yolun acılırken bıle bagıranlar var ama bazılarıda gayet acıya dayanıklı kı o ınsanlar da ıster normal dogum ıster sezeryan yapsın sonuc olarak bebeklerıyle saglıkla evlerıne donuyorlar.ıyı seyler dusunup ıyı seyler olmasını dıleyelım bence oyle olsun

canim benim cok gecmis olsun, yardimci olmak isterdim ama benim hic bir bilgim yok böyle bir durumla alakali. umarim bu durum kaybolur senin ve bebisin icin bir sIkInti yaratmaz.

bu aksam hastaneye gittim 2 gundur ara ara sancilarum oluyordu ve kizim hareket etmiyordu.gittim ultrasona girdim essek esniyor.1990 gr olmus sastim kaldim vallahi.nst ye baglandim sancim var ama korkulacak kadar degil ecemin kalp atislarida iyiymis.kisacqsi icim rahatlqdi geldim.

canim benim cok gecmis olsun, yardimci olmak isterdim ama benim hic bir bilgim yok böyle bir durumla alakali. umarim bu durum kaybolur senin ve bebisin icin bir sIkInti yaratmaz.

Aslinda gecen ay yapilan testte temiz cikmisti ama doktorum tedbir amacli yine bakacak sagol guzel dileklerinicin

Ah bu Eceler ah nazli kizlar:) Adasimiza selamlaar yolluyoruz annesiii,bol kipirtili gunler,geceler diliyoruzz

gozun aydın canım cımcımeler oyle korkutuyor ıste.bırde eger hareket etmesını ıstıyorsan once bır bardak meyva suyu ıc.sonra sol tarafına yat ustte kalan bacagını yanı sag bacagını cok hafıf kendıne cek.ve bekle.5 dk ıcınde emın ol uyanıp ben burdayım lutfen bacagını uzat dercesıne sana kızıp tekme atacak:)

Canim bende surekli enfeksiyon cikiyo o yuzden dr 20 gun once gittigimde hatirlat ayin 7 de gelince kultur alalim dedi....

slm yıne ben geldım bır çılgınlık yapıp yagmurda ıslanmak ıstıyorum ama gec oldu

yaa

Kocan gelsin onla cikarsiniz,az kaldi bak)ne isin var bu saatte sokakta:))

ah canim 2 gundur sekilden sekile girdim.cikolata seker meyve suyu yiyip ictim nerdeyse seker komasina giricem yani ama tik yok birde esniyor.yuzunu kapatiyor elleriyle.bi dogsun sacini basini yollucam artik yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…