Makinaya gorede 1 hafta ileri cikiyor 30 eylul gozukuyor dogum tarihi ama bakalim ne kadari tutacak
Asude kiz bugun senin dedigin dalin sividan aldim dayanamdim nevresimleri falan yikayacam onunla digerleri de kullanilir nasil olsa ziyan olmaz cicilerec ekledim bebek bezide molfix yenidogan gobek bagi oyuntulu aldim 1 paket esim kiziyor stoklamama
İstanbulda olan arkadaslarim bugun Marmara forumdaydik esimle mother care de bahsettiginiz %50+25 lik indirim vardi 1 tane 3 lu takim aldim sadece esim ona bile kizdi cok almisim daha onceden ne gerek var dedi bunu 6-9 aylik aldim yazlik bir model o da cicilerde
Jokerde de indirimler vardi lasinoh sut saklayici poset aldim buzdolabinda saklamak icin lasinohlarda guzel indirim var bakin kacirmayin derim
Artist ne dediniz de kulagim cinladi acaba bak cokmerak ettim
Makinaya gorede 1 hafta ileri cikiyor 30 eylul gozukuyor dogum tarihi ama bakalim ne kadari tutacak
Asude kiz bugun senin dedigin dalin sividan aldim dayanamdim nevresimleri falan yikayacam onunla digerleri de kullanilir nasil olsa ziyan olmaz cicilerec ekledim bebek bezide molfix yenidogan gobek bagi oyuntulu aldim 1 paket esim kiziyor stoklamama
İstanbulda olan arkadaslarim bugun Marmara forumdaydik esimle mother care de bahsettiginiz %50+25 lik indirim vardi 1 tane 3 lu takim aldim sadece esim ona bile kizdi cok almisim daha onceden ne gerek var dedi bunu 6-9 aylik aldim yazlik bir model o da cicilerde
Jokerde de indirimler vardi lasinoh sut saklayici poset aldim buzdolabinda saklamak icin lasinohlarda guzel indirim var bakin kacirmayin derim
nıyee kımseeee dunden berııı benım sordugum sorulara bır cvp vermıyor?????? gruplasmamı basladı yoksaa uzun bır sure gırmedımmm dıeeeee
guzel koca gobeklı anneler nasılsınız;? yarın mınıgımı gorucem ben hemdee dogum seklımız bellı olucak gonul epıtural normal dogum dıyorrr ama korkuyor bazen sezaryan ol dıyorummm kendı kendıme sızler ne dusunuyorsunuz acaba?
dalinden gerçekten çok memnun kalacaksın canımgiysi bende artık pek almıyorum...ama zeyland a gideceğim eylül ayının ilk haftası kozmonot mont ve diğer montlar gelecekmiş oradan alacağım...bebetto ya baktım geçenlerde sanki uyku tulumu hiç alakası yok kozmonot montla beğenmedim...jokere gittik ama lansinohlara hiç bakmadım keşke baksaydım ped alırdım bi paket daha..jokerde sevi bebenin şu çok fonksiyonlu yatağını alacaktık dün baktık ama kalmamış zaten iyi ki kalmamış ablam aradı o arada english home dan halımızı ve perdemizi alacaktı birde avize görmüş aldınız mı diye sordu bizde almamıştık henüz avizemizi, al bari dedik sevi bebenin yatağını alacağımızı duyunca onu da ben alırım dedi :) ehh çok ısrar ettin al bari dedik
canım gule gule kullansın ece miz :)) 3 lü tulum paket mı aldın kaca aldın ..bız carouseldekı mothera ugradık ındırım kalkmıs o paket tulumlardan ben ındırımden 27 tl ye almıstım tekrar 51 tl ye çıkmış malesefeylül 15 dekı ındırımı bekleyecem bakalım,
kızlar ben bugün memorial hizmet hastanesine gittim ,dogum katına cıktım odaları gezdım cok hosuma gıttı temız ferah ve sade dogum hemsırelerıyle konustum bana hastane cantası için gereksız şeyler koyma dedıler bir liste verdiler bunları istiyoruz biz çantanın gerısıne kendı istedıklerını koyabılırsın dedılercok guler yuzlu ve samımi geldiler.
verdikleri listeyi yazıyorum:
BEBEK İÇİN:
PENYE BATTANİYE--------------2 ADET
İÇ BADY--------------------------3-4 ADET
TULUM---------------------------4 ADET
ÇORAP---------------------------4 ADET
ŞAPKA--------------------------- 4 ADET
ELDİVEN-------------------------4 ADET
BEBEK KIYAFETLERI MUTLAKA YIKANSIN VE ÜTÜLENSİN
ANNE İÇİN:
KISA KOLLU GECELIK
KİŞİSEL HİJYEN EŞYALARI ( DİŞ FIRÇASI,DİŞ MACUNU,TERLİK,TARAK)
GENİŞ İÇ ÇAMAŞIRI
------------------------------------------------------------------------------------------
coyote,sevcanyk,gadis sizede bu listeyı verecekler,bebek 24 saat anne yanında kalıyor dedıler,eşinizde yanınızda refakatçi kalabilir dedıler ben cok begendım hastaneyi...
kızlar bişey sorucam karnımda ara ara iğne batması gibi bişey oluyor sizce nedir?
niye bu kadar çok istemişler ki anlamadım, yedekte dursun diye mi acaba? Hastaneninkileri giydiriyorlar değil mi ilk önce?
su sira herkesin kafasini kurcalayan bu sanirim normal mi sezeryan mi ben bugun dusundum ikisinin de dezavantajlarini bana gore:
normal de sadece sanci cekme kismi zorluyo ki bu da olsun artik dogum yapiyorz
sezeryanda ise sutunun gelmeme ihtimali var,
kac kat organlarini kesiyolar sonrasinda ayaga kalkman zor bazilari bebegi kucagina bile alamiyo ,
mutlaka bi bakan olmasi lazim ,
hastane de 1 gece de olsa fazla yatiyosun sahsen ben hemen oglumu alip eve gelmek isterim ,
bi de vucut dogum yaptigini anlamiyo ayni sekilde bebek de oyle birden cikariyolar neye ugradigini sasiriyo (bunu bi makale de okumustum )
tabi bunlar benim dusuncem ama risk varsa kesinlikle sezeryan olmali en onemlisi saglikla kucagimiza almak
Kizlar daha oncede bahsettim idrar kulturu tarama testinde daha onceki aylarda B grubu Streptokok bakterisine rastlanilmisti. 5 gunluk antibiyotik tedavisi yapildi sabah aksam 10 tane kullandim gecen ayda yaptirdigim testte temiz cikmistim. Ama ddoktorum iki hafta sonra gittigimde yine bakacak bu sefer vajinadan ornek alacakmis. Dogum sirasinda bebek acisindan tehlikeliymis gerekirse dogum esnasinda anneye antibiyotik veriliyormus bebegin korunmasi icin
Hic aramizda boyle bir bakteri bulgusuyla karsilasan olmus muydu?
canim benim cok gecmis olsun, yardimci olmak isterdim ama benim hic bir bilgim yok böyle bir durumla alakali. umarim bu durum kaybolur senin ve bebisin icin bir sIkInti yaratmaz.
bu aksam hastaneye gittim 2 gundur ara ara sancilarum oluyordu ve kizim hareket etmiyordu.gittim ultrasona girdim essek esniyor.1990 gr olmus sastim kaldim vallahi.nst ye baglandim sancim var ama korkulacak kadar degil ecemin kalp atislarida iyiymis.kisacqsi icim rahatlqdi geldim.
bu aksam hastaneye gittim 2 gundur ara ara sancilarum oluyordu ve kizim hareket etmiyordu.gittim ultrasona girdim essek esniyor.1990 gr olmus sastim kaldim vallahi.nst ye baglandim sancim var ama korkulacak kadar degil ecemin kalp atislarida iyiymis.kisacqsi icim rahatlqdi geldim.
Kizlar daha oncede bahsettim idrar kulturu tarama testinde daha onceki aylarda B grubu Streptokok bakterisine rastlanilmisti. 5 gunluk antibiyotik tedavisi yapildi sabah aksam 10 tane kullandim gecen ayda yaptirdigim testte temiz cikmistim. Ama ddoktorum iki hafta sonra gittigimde yine bakacak bu sefer vajinadan ornek alacakmis. Dogum sirasinda bebek acisindan tehlikeliymis gerekirse dogum esnasinda anneye antibiyotik veriliyormus bebegin korunmasi icin
Hic aramizda boyle bir bakteri bulgusuyla karsilasan olmus muydu?
slm yıne ben geldım bır çılgınlık yapıp yagmurda ıslanmak ıstıyorum ama gec oldu
yaa
gozun aydın canım cımcımeler oyle korkutuyor ıste.bırde eger hareket etmesını ıstıyorsan once bır bardak meyva suyu ıc.sonra sol tarafına yat ustte kalan bacagını yanı sag bacagını cok hafıf kendıne cek.ve bekle.5 dk ıcınde emın ol uyanıp ben burdayım lutfen bacagını uzat dercesıne sana kızıp tekme atacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?