masallah findik kurdunabu aksam hastaneye gittim 2 gundur ara ara sancilarum oluyordu ve kizim hareket etmiyordu.gittim ultrasona girdim essek esniyor.1990 gr olmus sastim kaldim vallahi.nst ye baglandim sancim var ama korkulacak kadar degil ecemin kalp atislarida iyiymis.kisacqsi icim rahatlqdi geldim.
bu aksam hastaneye gittim 2 gundur ara ara sancilarum oluyordu ve kizim hareket etmiyordu.gittim ultrasona girdim essek esniyor.1990 gr olmus sastim kaldim vallahi.nst ye baglandim sancim var ama korkulacak kadar degil ecemin kalp atislarida iyiymis.kisacqsi icim rahatlqdi geldim.
Canim bende surekli enfeksiyon cikiyo o yuzden dr 20 gun once gittigimde hatirlat ayin 7 de gelince kultur alalim dedi....
Kocan gelsin onla cikarsiniz,az kaldi bak)ne isin var bu saatte sokakta:))
ah canim 2 gundur sekilden sekile girdim.cikolata seker meyve suyu yiyip ictim nerdeyse seker komasina giricem yani ama tik yok birde esniyor.yuzunu kapatiyor elleriyle.bi dogsun sacini basini yollucam artik yani.
ıyı geceler kızlar loğusa tacı siparış vermıştım bı tanesı bıtmış dıgerını beklıorum bakın nasıl olmuş ısteyen olursa yönlendırebılırım Eki Görüntüle 498138
guzel koca gobeklı anneler nasılsınız;? yarın mınıgımı gorucem ben hemdee dogum seklımız bellı olucak gonul epıtural normal dogum dıyorrr ama korkuyor bazen sezaryan ol dıyorummm kendı kendıme sızler ne dusunuyorsunuz acaba?
Bende yaptırdım ama isimli değil Buda hoş olmuş ne kadara kim yapıyor ?
FAcede bır tanıdıgım yapıo cnm bu tarz seylerın satışını yapıo 15 lıra bu sekılde bır tac
Makinaya gorede 1 hafta ileri cikiyor 30 eylul gozukuyor dogum tarihi ama bakalim ne kadari tutacak
Asude kiz bugun senin dedigin dalin sividan aldim dayanamdim nevresimleri falan yikayacam onunla digerleri de kullanilir nasil olsa ziyan olmaz cicilerec ekledim bebek bezide molfix yenidogan gobek bagi oyuntulu aldim 1 paket esim kiziyor stoklamama
İstanbulda olan arkadaslarim bugun Marmara forumdaydik esimle mother care de bahsettiginiz %50+25 lik indirim vardi 1 tane 3 lu takim aldim sadece esim ona bile kizdi cok almisim daha onceden ne gerek var dedi bunu 6-9 aylik aldim yazlik bir model o da cicilerde
Jokerde de indirimler vardi lasinoh sut saklayici poset aldim buzdolabinda saklamak icin lasinohlarda guzel indirim var bakin kacirmayin derim
Çenelerin düştüğü çok güzel bir gündüÇoğalıyoruuuuuz!!!!
Eki Görüntüle 497147 Eki Görüntüle 497148 Eki Görüntüle 497149
ya uyku tutmadi benikizlar gitti gidiyor(ebay)sitesi guvenilir mi?ben yurt diisindayim ordan bebk uyku seti begendim.arkadasim turiyede alip onun adresine gondermek istiyorum gelirken getircek ama burdan kartla odeme yapacagimiz icin emin ollmak istedim sizler alisveris yapiyormusunuz orda.kargoyla ilgili kartlla ilgili problem yasayn oldu mu acaba?cevapverirseniz sevinirim bugun siparis vermek istiyorum cunku.
Gokyuzundevyalniz gezen yildizlaaaar,yeryuzunde sizin kadaaaar yalnizimmmmHic bir uye aktif degil onu birak ziyaretci bile yok okuyan
Kizlar gunaydin,
Su domates saklama isinde domatesleri ocakta biraz kaynatiyoruz ya ondan sonra kavanoza koyuyorduk da sonrasi neydi acaba?
Gokyuzundevyalniz gezen yildizlaaaar,yeryuzunde sizin kadaaaar yalnizimmmmHic bir uye aktif degil onu birak ziyaretci bile yok okuyan
Kizlar gunaydin,
Su domates saklama isinde domatesleri ocakta biraz kaynatiyoruz ya ondan sonra kavanoza koyuyorduk da sonrasi neydi acaba?
Sagol dilfezacim,gorev anlasildi tamamBen geldim ama gitmişsin günaydın herkeze :)) domatesleri pişirdikten sonra ağzı sıkı kavanozlara yerleştiriyorum kapaklarını kapatıp ters çeviriyorum 1 gece bekletiyorum ve havası alınmış oluyor konserve oluyor 1 kıs ye afiyet olsun :)
Bebisim bana duzenli gelen kadin var ona yaptiriyorum,isin beyin kismi benim yaniiicanım kaynayan domates rendesini tencereden kavonoza aktar ve ağzına 0 kapak kapatıp ters çevirerek tezgah üstüne koy ama mutlaka tezgahın üstüne bir bez ser ve onun üzerine diz kavonozları...dikkat et elini yakma bebişim
aman da aman coyotem sabah sabah yanlızlık sendromuna mı girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?