Gunaydin canim,kendini cok zorlama da is yapicam diye...Gunaydin kizlaaaaaaar
Bugun yapmak istedigim o kadar cok sey var ki,bakalim yapabilecek miyimtembellik,miskinlik nereye kadar yani di miiii
iyiyiz sen nasilsin tatlis?Günaydın Kızlar
bebikli göbişler nasılmış bugün bakalım
Günaydınlar güzelliklerrrrr
ya uyku tutmadi benikizlar gitti gidiyor(ebay)sitesi guvenilir mi?ben yurt diisindayim ordan bebk uyku seti begendim.arkadasim turiyede alip onun adresine gondermek istiyorum gelirken getircek ama burdan kartla odeme yapacagimiz icin emin ollmak istedim sizler alisveris yapiyormusunuz orda.kargoyla ilgili kartlla ilgili problem yasayn oldu mu acaba?cevapverirseniz sevinirim bugun siparis vermek istiyorum cunku.
tam güvenlik istiyorsan, çiğ veya pişirip kavanozladıktan sonra düdüklü tencereye ağızları aşağıya gelecek şekilde yerleştirip, herhalde biraz su da koyup düdüğü çıktıktan sonra bir 10 dakika kadar kısık ateşte basınç altında sıkılaşmasını sağlıyorsun. Hiç hava kalmaz o zaman. Valla denemedim de bunu yapanları okuyunca pek bir heveslendim, nefis Çanakkale domatesi var buradaki manavımda. Birer ikişer ağzıma tıkmayı bırakabilirsem benim de niyetim var aslında.
günaydın sagol iyiyiZ bebis coktan kalkti icerde oyunlar yapiyor anasina :) sen sve bebegin nasıl canim ?Günaydın Kızlar
bebikli göbişler nasılmış bugün bakalım
Günaydınlar güzelliklerrrrr
gunaydın yavrum ben ayaktayım 6.30 dan beri.gunaydin canim hele sukur uyandiniz yaaaa,burda sabahtan beri yalnizliktan sarkilar soyledim valla
günaydın cnmGünaydın sanada :)
Gunaydin canlar.
kizlar be ben size cooook alistim.gozumu acar acmaz solugu burda aliyorum.dogumdan sonra buraya sik sik girememek bile depresyon sebebim olabilir.arada geliriz insallah.bir de gelince kimse olmasabile bir kaccumle yazalim ki forum devam etsin
camoka beni öldürecek çok tırsıyorummm:18::18::18::18:
cimeka bende çok alışmıştım cnm ama son günlerim artık bi kaç gün daha burdayım
beni unutmayın arada anın
Brck neden son gunlerin,hayirdir ?????
işi ne zaman bırakıyosun cnm ben 15inde bırakmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?