2012 Ekim Anneleri

Gunaydin kizlaaaaaaar

Bugun yapmak istedigim o kadar cok sey var ki,bakalim yapabilecek miyim tembellik,miskinlik nereye kadar yani di miiii

Gunaydin kizlaaaaaaar

Bugun yapmak istedigim o kadar cok sey var ki,bakalim yapabilecek miyim tembellik,miskinlik nereye kadar yani di miiii
Gunaydin canim,kendini cok zorlama da is yapicam diye...
Günaydın Kızlar
bebikli göbişler nasılmış bugün bakalım
iyiyiz sen nasilsin tatlis?
Günaydınlar güzelliklerrrrr

gunaydin canim hele sukur uyandiniz yaaaa,burda sabahtan beri yalnizliktan sarkilar soyledim valla

MAsallah annisler uyanmış ben bu saatte uyuyor oluyordum da bugün kaçtı uykum annelere ve meleklerine :) kızlar ben artık haftada 2 guN yüzmeye başladım doktorum basından beri söyledi hatta üyeliğim bile oluğu halde gitmedim şimdi gitmeye başladım ins doguma faydası olur ya son 2 ayda başladım

Guvenilir canim biz alisveris yapiyoruz.
Yalniz yine de begendiginin urunun saticisi ile bir yazismani oneririm.Kargo gonderim zamani ile ilgili net bilgi al ki,cok bekleme kargonu.

Sen agustosboceeyle karincanin hikayesini bilir misin feliscim?agustozbocee felis de canakkale domateslerini yemis yemis yazin,kisin da karinca coyoteye demis fazla canakkale domatizin var mi?

Neyse tekrar herkeze hayırlı sabahlar bek tekrar uykuya donüyorum :)) muhabbetiniz bol olsun güzel anneler

CAMOKA bugün sana sesleniyorummmmmm

yata yata karpuz gibi olcannnnnn

bigünde erken kalkkkk

Zemheriden sonra ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmezmiş

oyyy koptum yaaa

Gunaydin canlar.
kizlar be ben size cooook alistim.gozumu acar acmaz solugu burda aliyorum.dogumdan sonra buraya sik sik girememek bile depresyon sebebim olabilir.arada geliriz insallah.bir de gelince kimse olmasabile bir kaccumle yazalim ki forum devam etsin

camoka beni öldürecek çok tırsıyorummm:18::18::18::18:

cimeka
bende çok alışmıştım cnm ama son günlerim artık bi kaç gün daha burdayım
beni unutmayın arada anın

bende napıcam diye düşünüyorum kara kara evde benm nette yok akşama kadar oğluşla boğuşuruz artık evde bende 2 3 ay sonra anca yada arada annemlere gidince yazarım artık

camoka beni öldürecek çok tırsıyorummm:18::18::18::18:

cimeka
bende çok alışmıştım cnm ama son günlerim artık bi kaç gün daha burdayım
beni unutmayın arada anın

işi ne zaman bırakıyosun cnm ben 15inde bırakmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…