2012 Ekim Anneleri

bana kalsa eylül 8 de çıkmak istiyorum ama ne dicekler bilmiyorum doğumum geldi cnm artık 15 inden sonra bekleniyo çünkü.eylül sonuna durmaz dedi doktorum ama bellide olmaz:26:

çıkarcaklar zaten istediğin zaman çık ne diyebilceklerki yaptıkları insanlığa sığmıyo hiç bakalım ben napıcam daha konuşmadık tepkisini çok merak ediyorum

çıkarcaklar zaten istediğin zaman çık ne diyebilceklerki yaptıkları insanlığa sığmıyo hiç bakalım ben napıcam daha konuşmadık tepkisini çok merak ediyorum

Dünde burdaki çocuk bana diyorki,sağda solda konuşuyomuşsun çıkıcam diye..
çıkıyosun yani öylemi diyo?
dedim çocuk oyuncağımı bu ne yapmaya çalışıyosunuz?
anlamadım ben tazminatını vericem bi insan beni çıkarmış olmuyomu?

yaaaaa olmaaaz.cepten girersin belki.
ya zaten bizler de net var da ne olacak... girmeye,yazmaya vakit bulabilecek miyiz acaba? ya cok ozluceeemmm

cnm cep telefonum samsungun eski modellerinden.2 melodili bi telefon
nedense hiç özenmemiştim bu son çıkan telefonlara.keşke özenip alsaymışım

günaydın tatlı annişler.. nasılsınız bakalım?
güne defnemin kıpırtılarıyla uyanmak çok güzel..allahım inşallah uyandığımızda onları yanımızda göreceğimiz günleride göstersin hayırlısı ile..gece serindi hava ama bu kezde kabus gördüm diye uyuyamadım
bi doğursakta bitse kabuslarımız evhamlarımız:):)

Herkese günaydınnnnnn kızlarrrr umarım herkesdler iyidir. Bugün 5 li rakamlara düştük kızımla mutluyuz bizzz:))

CAMOKA bugün sana sesleniyorummmmmm

yata yata karpuz gibi olcannnnnn

bigünde erken kalkkkk

Zemheriden sonra ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmezmiş

oyyy koptum yaaa

camoka beni öldürecek çok tırsıyorummm:18::18::18::18:

cimeka
bende çok alışmıştım cnm ama son günlerim artık bi kaç gün daha burdayım
beni unutmayın arada anın

içime doğdu yazdıkların uyanır uyanmaz topiğe bakayım dedim zilli
aynen karpuz gibiyim valla 64 kilo olmuşum aç karna tartıldım düşün artık tok karna 70 gelirim heralde
hergün sadece çeyrek öküz yiyorum çok değil yani

dalga geçiyolar sanırım cnmm tazminatını vermek demek ne oluyoki başka seni deniyolar heralde bişi felan konuşursan acaba gidip patronamı sölüceklerki

Brck canım o iş öyle kolay değil... Sen hamileyken seni kimse işten çıakramaz hele elinde çalışabilir raporun varsa imkansızzzz.... Bununla beraber seni hamileliğinden dolayı işten çıkaracak olurlarsa hemen gidiyorsun sgk ya şikayet edip dava açıyorsun. Ve sakın kendin istifa etme... Davayı açtığında sen onları varya öttürürsün o yüzden canınıda sıkma moralinide bozma... Ama ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar sakın istifa etme

Kızlarrr ne zaman bu kadar çoğaldınız yahu sabah bi ara baktım kimse yoktu

Hepinize Günaydınn

bana kalsa eylül 8 de çıkmak istiyorum ama ne dicekler bilmiyorum doğumum geldi cnm artık 15 inden sonra bekleniyo çünkü.eylül sonuna durmaz dedi doktorum ama bellide olmaz:26:

Brck canım..iş hayatı hep böyle acımasız ben sözde büyük kurumsal bir devlet bankasında çalışıyorum. hamile olmam yeterince canlarını sıktı ama en çok ta ücretsiz izine ayrılacak olmama takıldılar. bu yüzden çalıştığım bölümü değiştirdiler ben yokken.bi geldim rolüm konumum değişmiş yerime yeni birini koymuşlar vs vs vs..iş yerinde, iş ne olursa olsun kadınlara pozitif ayrımcılık yapılıyor. kesinlikle ahlaklı davranılmıyo ben ücretsizden sonra işe bile dönmek istemiyorum. o derece nefret ettim..hakkımızda hayırlısı olsun canım..

deli senii
kilomuz aynı kızzz bende 63 64 olurum yakında
dalga geçiyolar sanırım cnmm tazminatını vermek demek ne oluyoki başka seni deniyolar heralde bişi felan konuşursan acaba gidip patronamı sölüceklerki
zaten patron yalakası cnm.ayrıca gizli bişi konuştuğum yok.doğum iznin kaç ay die müşteriler soruyo ne zaman dönüceksin diye..dönmicem sanırım idare edemezlermiş eleman alıcaklar diyorum..
ama kendi böyle sağda solda konuşuyo der patrona böyle iletir şerefsiz
cnm tanıdığım işte yapamam.güya 4 ay maaşımı vericekmiş işte iznim bitince tazminat artı işsizlik parası alıcam 10 ay bunları söyledi bana.dünde çocuk dalga geçer gibi geri dönmicem diyosun yani dimi diyo.çocuk oyuncağımı anlamadım herkes farklı konuşuyobana sana 1 ay izin verebilirim dedi bende 1 ayda dönemem dedim tamam ozaman dedi yani konuşulan bunlar ben çözemedim

Brck resmen sinir savasi yapiyorlar,sakin pes etme.
Yazik ya bunlar insan mi?
hayır anlamadığım şey çıkarıyolarmı çıkarmıyolarmı?
1 ay idare edebiliriz dedi ben 1 ay yapamam dedim siz yolunuza bakın bende bakayım dedim.
eleman arayışına girdiler.dünde burdaki çocuk öyle diyo ben çözemedim dalgamı geçiyo adammı seçiyo çözemedim

canım benim ne akdar tanıdığın olursa olsun sana 1 ay izni o vermiyor devlet veriyor.. Hakların gereğince doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta izinlisin buna zaten karışamaz. Doğumdan önce kullanmadıysan o iznini doğumun sonrasına atabilirsin. Tanıdığın bile olsa inan bana sana kimse acımayacak sende kimseye acıma... Sonuçta hepimiz çalışırken ekmek parası için çalışıyoruz keyfimizden değil... Sen sakın istif etme normal doğum iznine ayrıl normal hakların neysede onu kullan. Buna karışamaz işi çokta zorlarsa tanıdık diyede acıma çünkü sana acımayacakalar... Ama ne yaparsan yap istifa etme sakın bişeye imza atma eğer bişey imzalayacak olursanda altına ekle tüm alacakalrım saklı kalmak kaydıyla diye mutlaka bu ibareyi koy

cnm tanıdığım işte yapamam.güya 4 ay maaşımı vericekmiş işte iznim bitince tazminat artı işsizlik parası alıcam 10 ay bunları söyledi bana.dünde çocuk dalga geçer gibi geri dönmicem diyosun yani dimi diyo.çocuk oyuncağımı anlamadım herkes farklı konuşuyobana sana 1 ay izin verebilirim dedi bende 1 ayda dönemem dedim tamam ozaman dedi yani konuşulan bunlar ben çözemedim[/QUOTE]

Ne ya bu boyle,o cocuk kim ya?Senin muhattabin mi?
valla tepem atti.is ahlakini ayaklar altina alan bu tiplere cok lafim var da neyse...
Zarf atiyorlar ya resmen,tanidik tabi''nazim-sozum gecer,ne dersem he der bu kiz''hesabi...

Senin muhattabin is verenin,kimseyi sana yollayip sinir harbi yapmasina da gerek yok hic etik degil bu.
Bu oyunlar cok doner sirketlerde de iste bu tiplere de agzinin payini vermeli....
çözmen icin son kez masaya oturup etraflica konusmaniz lazim.Boyle bekle bekle nereye kadar ya doguracaksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…