bana kalsa eylül 8 de çıkmak istiyorum ama ne dicekler bilmiyorum doğumum geldi cnm artık 15 inden sonra bekleniyo çünkü.eylül sonuna durmaz dedi doktorum ama bellide olmaz:26:
cnm evde net yok..iştende çıkarıyolar sanırım o yüzden
çıkarcaklar zaten istediğin zaman çık ne diyebilceklerki yaptıkları insanlığa sığmıyo hiç bakalım ben napıcam daha konuşmadık tepkisini çok merak ediyorum
yaaaaa olmaaaz.cepten girersin belki.
ya zaten bizler de net var da ne olacak... girmeye,yazmaya vakit bulabilecek miyiz acaba? ya cok ozluceeemmm
CAMOKA bugün sana sesleniyorummmmmm
yata yata karpuz gibi olcannnnnn
bigünde erken kalkkkk
Zemheriden sonra ekilen darıdan, kocasından sonra kalkan karıdan hayır gelmezmiş
oyyy koptum yaaa
camoka beni öldürecek çok tırsıyorummm:18::18::18::18:
cimeka bende çok alışmıştım cnm ama son günlerim artık bi kaç gün daha burdayım
beni unutmayın arada anın
Dünde burdaki çocuk bana diyorki,sağda solda konuşuyomuşsun çıkıcam diye..
çıkıyosun yani öylemi diyo?
dedim çocuk oyuncağımı bu ne yapmaya çalışıyosunuz?
anlamadım ben tazminatını vericem bi insan beni çıkarmış olmuyomu?
Dünde burdaki çocuk bana diyorki,sağda solda konuşuyomuşsun çıkıcam diye..
çıkıyosun yani öylemi diyo?
dedim çocuk oyuncağımı bu ne yapmaya çalışıyosunuz?
anlamadım ben tazminatını vericem bi insan beni çıkarmış olmuyomu?
bana kalsa eylül 8 de çıkmak istiyorum ama ne dicekler bilmiyorum doğumum geldi cnm artık 15 inden sonra bekleniyo çünkü.eylül sonuna durmaz dedi doktorum ama bellide olmaz:26:
Kızlarrr ne zaman bu kadar çoğaldınız yahu sabah bi ara baktım kimse yoktu
Hepinize Günaydınn
deli seniiiçime doğdu yazdıkların uyanır uyanmaz topiğe bakayım dedim zilli
aynen karpuz gibiyim valla 64 kilo olmuşum aç karna tartıldım düşün artık tok karna 70 gelirim heralde
hergün sadece çeyrek öküz yiyorum çok değil yani
zaten patron yalakası cnm.ayrıca gizli bişi konuştuğum yok.doğum iznin kaç ay die müşteriler soruyo ne zaman dönüceksin diye..dönmicem sanırım idare edemezlermiş eleman alıcaklar diyorum..dalga geçiyolar sanırım cnmm tazminatını vermek demek ne oluyoki başka seni deniyolar heralde bişi felan konuşursan acaba gidip patronamı sölüceklerki
cnm tanıdığım işte yapamam.güya 4 ay maaşımı vericekmiş işte iznim bitince tazminat artı işsizlik parası alıcam 10 ay bunları söyledi bana.dünde çocuk dalga geçer gibi geri dönmicem diyosun yani dimi diyo.çocuk oyuncağımı anlamadım herkes farklı konuşuyoBrck canım o iş öyle kolay değil... Sen hamileyken seni kimse işten çıakramaz hele elinde çalışabilir raporun varsa imkansızzzz.... Bununla beraber seni hamileliğinden dolayı işten çıkaracak olurlarsa hemen gidiyorsun sgk ya şikayet edip dava açıyorsun. Ve sakın kendin istifa etme... Davayı açtığında sen onları varya öttürürsün o yüzden canınıda sıkma moralinide bozma... Ama ne kadar zorlarlarsa zorlasınlar sakın istifa etme
Brck canım..iş hayatı hep böyle acımasızben sözde büyük kurumsal bir devlet bankasında çalışıyorum. hamile olmam yeterince canlarını sıktı ama en çok ta ücretsiz izine ayrılacak olmama takıldılar. bu yüzden çalıştığım bölümü değiştirdiler ben yokken.bi geldim rolüm konumum değişmiş yerime yeni birini koymuşlar vs vs vs..iş yerinde, iş ne olursa olsun kadınlara pozitif ayrımcılık yapılıyor. kesinlikle ahlaklı davranılmıyo ben ücretsizden sonra işe bile dönmek istemiyorum. o derece nefret ettim.. hakkımızda hayırlısı olsun canım..
hayır anlamadığım şey çıkarıyolarmı çıkarmıyolarmı?Brck resmen sinir savasi yapiyorlar,sakin pes etme.
Yazik ya bunlar insan mi?
deli senii
kilomuz aynı kızzz bende 63 64 olurum yakında
zaten patron yalakası cnm.ayrıca gizli bişi konuştuğum yok.doğum iznin kaç ay die müşteriler soruyo ne zaman dönüceksin diye..dönmicem sanırım idare edemezlermiş eleman alıcaklar diyorum..
ama kendi böyle sağda solda konuşuyo der patrona böyle iletir şerefsiz
cnm tanıdığım işte yapamam.güya 4 ay maaşımı vericekmiş işte iznim bitince tazminat artı işsizlik parası alıcam 10 ay bunları söyledi bana.dünde çocuk dalga geçer gibi geri dönmicem diyosun yani dimi diyo.çocuk oyuncağımı anlamadım herkes farklı konuşuyobana sana 1 ay izin verebilirim dedi bende 1 ayda dönemem dedim tamam ozaman dedi yani konuşulan bunlar ben çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?