ege2011 cnm işte onlar çıkarıyo gibi görünücekler 10 ay devletten para alıcam bende:26:
Ne ya bu boyle,o cocuk kim ya?Senin muhattabin mi?
valla tepem atti.is ahlakini ayaklar altina alan bu tiplere cok lafim var da neyse...
Zarf atiyorlar ya resmen,tanidik tabi''nazim-sozum gecer,ne dersem he der bu kiz''hesabi...
Senin muhattabin is verenin,kimseyi sana yollayip sinir harbi yapmasina da gerek yok hic etik degil bu.
Bu oyunlar cok doner sirketlerde de iste bu tiplere de agzinin payini vermeli....
çözmen icin son kez masaya oturup etraflica konusmaniz lazim.Boyle bekle bekle nereye kadar ya doguracaksin...
günaydın herkese.... biz birazdan çıkıp eksiklerimizi tamamlicaz artık, valizimizi hazırladık tek tük şeyler kaldı,havlu, kremler,anneye iç çamaşırı... dahada bulurum gezersembir arkadaşla gidicez kociş sabah diyo bak abartmayın ha diye gülerek bakalım ne olcak DD
Ama daha doktor bulamadıum ya çok tedirginim inşallah cuma gün iyi geçer rdv yeni doktorla...
yok o konuda korkum yok ne gerekiyosa verir.açgözlülükleri yokta.Sen genede dikkatli ol benim bu adamın laflarından adamı gözüm tutmadı oyuna getirmesinler sen genede altına ekle tüm alacakalrım saklı kalmak kaydıyla diye... Ne olur ne olmaz seni şuanda işten çıkarırsa ihbar kıdem yıllık iznin varsa içerde yıllık iznini ödeyecek. Devletten alacağın rakam en fazla 700 tl olacak oda prim gününe göre...
cnm afedersin bu tipler aslında bizim gibi sıradan bi çalışan olup,patrona yalakalık yaparak göze giren,patronun havalara kaldırdığı adeta elemanına taptığı,ama böyle tipler sürekli patronun arkasından konuşan atıp tutan ama çok sevilen tipler..
günaydın herkese.... biz birazdan çıkıp eksiklerimizi tamamlicaz artık, valizimizi hazırladık tek tük şeyler kaldı,havlu, kremler,anneye iç çamaşırı... dahada bulurum gezersembir arkadaşla gidicez kociş sabah diyo bak abartmayın ha diye gülerek bakalım ne olcak DD
Ama daha doktor bulamadıum ya çok tedirginim inşallah cuma gün iyi geçer rdv yeni doktorla...
evet canim cok iyi bilirim o tipleri...
ama merak etme o tipleri de cok kolay harcar isverenler isine gelince...sonra baska kukla bulur...
Allah yardimcin olsun valla icime dokundu cok, insallah tum haklarini alacaksin bebeginin sansina
yok o konuda korkum yok ne gerekiyosa verir.açgözlülükleri yokta.
onlar etrafada şunu dicekler biz izin verdik brck çıkmak istedi:)
ben 9 senedir burdayım cnm
yıllık iznimi bu sene kullandırmadılar bana..
içerdede kimbilir kaç ay iznim var normalde 15 gün biliyosunuz ama 1 hafta kullanıoduk özel sektör öyleymiş güya diye:)içeride nerdeyse 2,5 ay iznim var merak ediorum onu vereceklermi..
herkese günaydın...
dün akşam acilen doktora gitmek zorunda kaldım.. işten sonra eve gittim. bi halsizlik çöktü üstüme. biraz uzandım.yine ateşim çıktı. baş ağrısı mide bulantısı falan. doktoru aradım verdiğiniz ilacın yan etkisi olabilir mi diye. oda gel bakalım dedi. neyse eşimi aradım ne zaman geleceksin diye. oda biraz işim daha var ama bişey mi oldu geleyim dedi, yine ateşim çıktı dedim. sağolsun hemen geldi. önce doktoru aradık gel deyincede acele çıktık. bir sıkıntı yok bebekte ateş devam ederse enfeksiyon hastalıklarına sgöndereceğim dedi. ilaca devam et dedi. tamam dedim. tam kalkacağız. bebeğin boynunda çkordon var dikkat et, hareketleri azalırsa haberim olsun dedi. bende stres oldum. kafama taktığımdan mıdır nedir bilmiyorum gece hiç hareket etmedi sanki. şimdiye kadarda bir zkaç tekme attı o kadar.. nasıl takip edeceğim bilmiyorum. önceden nasıl hareket ediyordu farkında değilim. uyuyor mu areketler normal mii bilemedim. içime kurt düştü.. biraz daha bekleyeyim olmazsa sağlık ocağını gideyim bari..
böyle sıkıntı yaşayan var mı...ne kadara kadar hareketler normal ..(((
canım kanunda geçen 5.yılını doldurduktan sonra 15 günlük yıllık iznin 21 güne çıkıyor. sana 15 günden kullandıramazlar. Özel sektörde öyle diyede bişi yok sana yıllık iznini kullandırmak zorundalar kullandırmıyorlarsa kullandırmadıkları kadarın parasını ya iş akdin fesh olduğunda yada yıl sonunda vermek zorundalar
herkese günaydın...
dün akşam acilen doktora gitmek zorunda kaldım.. işten sonra eve gittim. bi halsizlik çöktü üstüme. biraz uzandım.yine ateşim çıktı. baş ağrısı mide bulantısı falan. doktoru aradım verdiğiniz ilacın yan etkisi olabilir mi diye. oda gel bakalım dedi. neyse eşimi aradım ne zaman geleceksin diye. oda biraz işim daha var ama bişey mi oldu geleyim dedi, yine ateşim çıktı dedim. sağolsun hemen geldi. önce doktoru aradık gel deyincede acele çıktık. bir sıkıntı yok bebekte ateş devam ederse enfeksiyon hastalıklarına sgöndereceğim dedi. ilaca devam et dedi. tamam dedim. tam kalkacağız. bebeğin boynunda çkordon var dikkat et, hareketleri azalırsa haberim olsun dedi. bende stres oldum. kafama taktığımdan mıdır nedir bilmiyorum gece hiç hareket etmedi sanki. şimdiye kadarda bir zkaç tekme attı o kadar.. nasıl takip edeceğim bilmiyorum. önceden nasıl hareket ediyordu farkında değilim. uyuyor mu areketler normal mii bilemedim. içime kurt düştü.. biraz daha bekleyeyim olmazsa sağlık ocağını gideyim bari..
böyle sıkıntı yaşayan var mı...ne kadara kadar hareketler normal ..(((
inşallah cnm..
yeni ev aldık 4,5 sene daha borcumuz var o olmasa hiç önemsemem başlarım işinize der tavır yapar çıkarım
ama işte el mahkum birazda nefret ediyorum
Rabbim büyük.bi kaç ay evde dururum tazminatımla kredimi öderim idare eder bizi sonrada iş ararım napiyim
Tamam canim sen simdi gerilme,moralini yuksek tut.Evinizde gule gule oturun canim insallah.Borc odenir bir sekilde,o konuda gerilme sakin.
Allah bir kapiyi kapar birini acar.Kimsenin hakki da kimse de kalmaz.
Bak benim esim krizden dolayi isten cikarildi gecen ay,tazminati vs tum haklari verildi ama 4 tane cek olarak verildi...
Biz de baska is aramak yerine bir de kendi isimizi deneyelim dedik ve is yeri actik,bakalim bebegimin sansina Allah rizik verir insallah.
Her karanligin sonunda bir aydinlik geliyor,Pollyanna degilimdir ama buna inaniyorum cnm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?