2012 Ekim Anneleri

kızlar günaydın brk geçmiş olsun canım iş verenle sorunlarını okudum hangi iş yerinde yok ki sen hakettiğini alana kadar uğraş tabiki tazminat vermek zorunda işsizliğide söylemiş baksana sanki kendi cebinden çıkıyo devlet veriyo onu devlette cebinden vermiyo sen o saate kadar her ay maaşından kesinti yaparak alıyo zaten sonrasında sana ödeme yapıyo. Bu devirde kimse almadan vermiyor anlayacağın

Bende dun doktora gittim bir önceki randevuda suyun az demişti doktor şimdi suyun güzel ama yinede dikkat et bol bol su iç sol tarafına yat dinlen dedi. Oğluşum 10 günde 250 gr almış maşallah ben ise 15 gündür falan aynı kilodayım ne çok korkmuştum oda almamıştır diye çok şükürki almış.

günaydın cnm maşallah bebeğine..banada az demişti suyun sonra iyi çıktı bizimde..
bende 1 ayı geçiktir falan almadım kilo hala aynıyım ya

bizimde suyumuz fazla şekerden ötürü geçen ay doktora gittiğimizde oğlum nerdeyse 1 ayda 1000 gr almıştı bebek 1 ayda 1 kilo alıyo dün sağlık ocağında tartıldım en son 2 ay önce tartılmıştım şimdi 2 kilo vermişim nasıl oluyo anlamadım oğlum ayda 1 kilo alırken ben nasıl zayıflayabiliyorum anlamadım diyeti daha 3 haftadır yapıyorum çok karışık yazdım ama anlayan banada anlatsın kızlar bende huzursuzum oğluma bi zararı olurmu diye düşünüyorum kilo verişimin

kızlarr üzülmeyin bende hep korkuyorum bende kilo almıyorum hiç işte bebeğim alıyomu diye üzülüyodum baktım maşallah o çok iyi alıyo:)ama ben hala aynıyım çözemedim

tosun cnm stres yapma sakınn güzel şeyler düşün iyi olsun.
çok önemli bişi olsa doğuma alalım derdi dimi?

eşimde aynısını söylüyor. doktorda rahattı söylerken dikkat et diye söyledi sadece. insanın aklına düşünce dert ediyor. dün doktora gidirker o kadar hareketliydiki maşalah eşie dedim bu kadar kıpırdarsa olcağı bu zaten boynuna dolamış dedim. cumartesi rutin kontrolümüz var doktor dün bunu saymıyoruz rutin kontrolüne gel dedi. acaba kordon doğuma kadar durur mu öyle. yoksa düzelme ihtimali olur mu..

hımm duymamıştım hiç. bir bakayım olmazsa alırım. insan ilaki stres yapıyor. bir de son günlerde bebeği karnında ölenleri duyunca aklına geliyor insanın. peki canımnasıl bakılıyor o alettle. yani kaç kez kalbinin atması gerek. tam bilmiyorum ben..

kkdan arkadaşım 41.haftasındaydı doktor artık riske atamam demiş doğuma almış..
lavman yapmışlar konuştum şimdi:18:
ilaç koyacakmış alttan doktor açılma olması için ayy bakalım kaçta doğum olacak..henüz açılma yok.sıfır açılmayla aldılar doğuma:18:

günaydın güzellikler nasılsınız? annem babam geldi pzt günü , gerçi daha evde oturamadılar bile hastaneye gidip gelmekten

evde kalcam uyucam derken uyuyamıyorum ben ya, gece yatağa yattığım an en sevdiğim an olurdu eskiden, şimdi yatmayı uyumayı sevmez oldum. doğsun artık bebişkolar

adı ne diye geçiyor bu aletin acaba

benelse hoşgeldin cnmmm
sanırım hamilelikte çalışmanın güzel yanıda uyku dimi:)
evde olunca uyunmuyomuş

gerçe bu kurala camoka dahil diil

benelse hoşgeldin cnmmm
sanırım hamilelikte çalışmanın güzel yanıda uyku dimi:)
evde olunca uyunmuyomuş

gerçe bu kurala camoka dahil diil

hoşbulduk canım. evdeyken uyunmuyor hakikaten ya

sen ne zaman ayrılıyosun?

tembel camoka kulakları çınlasın

kızlar ya benim şuanda tek eksiğim terrrliiikk ay bulamadım ya nereye baksam siz ne aldınız paylaşırmısınız benlen

canım ben relaxmode den aldım...

http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/ayakkabi--terlik--babet/ev-terligi--67054
http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/ayakkabi--terlik--babet/ev-terligi--67013

birini hastanede birini evde giyerim diye iki tane aldım...beğenirsin belki bak istersen

Tosun86 canım çok geçmiş olsun...Rabbim korusun seni ve bebeğini

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…