kızlar günaydın brk geçmiş olsun canım iş verenle sorunlarını okudum hangi iş yerinde yok ki sen hakettiğini alana kadar uğraş tabiki tazminat vermek zorunda işsizliğide söylemiş baksana sanki kendi cebinden çıkıyo devlet veriyo onu devlette cebinden vermiyo sen o saate kadar her ay maaşından kesinti yaparak alıyo zaten sonrasında sana ödeme yapıyo. Bu devirde kimse almadan vermiyor anlayacağın
Bende dun doktora gittim bir önceki randevuda suyun az demişti doktor şimdi suyun güzel ama yinede dikkat et bol bol su iç sol tarafına yat dinlen dedi. Oğluşum 10 günde 250 gr almış maşallah ben ise 15 gündür falan aynı kilodayım ne çok korkmuştum oda almamıştır diye çok şükürki almış.
maaşın ne kadar canım
kızlar günaydın brk geçmiş olsun canım iş verenle sorunlarını okudum hangi iş yerinde yok ki sen hakettiğini alana kadar uğraş tabiki tazminat vermek zorunda işsizliğide söylemiş baksana sanki kendi cebinden çıkıyo devlet veriyo onu devlette cebinden vermiyo sen o saate kadar her ay maaşından kesinti yaparak alıyo zaten sonrasında sana ödeme yapıyo. Bu devirde kimse almadan vermiyor anlayacağın
Bende dun doktora gittim bir önceki randevuda suyun az demişti doktor şimdi suyun güzel ama yinede dikkat et bol bol su iç sol tarafına yat dinlen dedi. Oğluşum 10 günde 250 gr almış maşallah ben ise 15 gündür falan aynı kilodayım ne çok korkmuştum oda almamıştır diye çok şükürki almış.
bizimde suyumuz fazla şekerden ötürü geçen ay doktora gittiğimizde oğlum nerdeyse 1 ayda 1000 gr almıştı bebek 1 ayda 1 kilo alıyo dün sağlık ocağında tartıldım en son 2 ay önce tartılmıştım şimdi 2 kilo vermişim nasıl oluyo anlamadım oğlum ayda 1 kilo alırken ben nasıl zayıflayabiliyorum anlamadım diyeti daha 3 haftadır yapıyorum çok karışık yazdım ama anlayan banada anlatsın kızlar bende huzursuzum oğluma bi zararı olurmu diye düşünüyorum kilo verişimin[/QUO
bebişim anladım yazdıklarını :) Şunu düşün sadece bebek alıyosa sorun yok bizim kiloyla alakası yok sanırım bi tanıdığım 25 kilo laıp girdi doğuma 2,650 oldu bebeği ama bazılarının az olup bebekleri kilolu oluyo bünye meselesi anlıyacağın. sıkma canını
tosun cnm stres yapma sakınn güzel şeyler düşün iyi olsun.
çok önemli bişi olsa doğuma alalım derdi dimi?
sizlerede günaydın kızlar yarın saat 11:30 da randevum doktorum idrar tahlili istemişti acaba öğleden sonra gidip yaptırsammı?yoksa yarın sabahki idrardan yapılan dahamı düzgün çıkar sizce ne yapayım?
merhabaa bende senn gibi çok kafama takardım ama doğum yaptıktan sonra hatta yeni belki sizde görmüşsüğnüzdür e ebebekte kalp atışlarını dinleme cihazı var bu sağlık ocaklarındaki gibi 40tl stres yapma bu bebeğede zarar verir en iyisimi ondan al hareket etmediğinde elinin altında olur dinlersin cnmm
bende terlik almadım kızlar..çokmu gerekliki?normal terliklerim olmasmı:)
hımm duymamıştım hiç. bir bakayım olmazsa alırım. insan ilaki stres yapıyor. bir de son günlerde bebeği karnında ölenleri duyunca aklına geliyor insanın. peki canımnasıl bakılıyor o alettle. yani kaç kez kalbinin atması gerek. tam bilmiyorum ben..
benelse hoşgeldin cnmmm
sanırım hamilelikte çalışmanın güzel yanıda uyku dimi:)
evde olunca uyunmuyomuş
gerçe bu kurala camoka dahil diil
kızlar ya benim şuanda tek eksiğim terrrliiikk ay bulamadım ya nereye baksam siz ne aldınız paylaşırmısınız benlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?