bende almadım. hatta 1 tane gecelik takımı aldım. içinde 1 pijama takımı 1 sabahlık 1 de elbise var. yetmez mi acaba
hoşbulduk canım. evdeyken uyunmuyor hakikaten ya
sen ne zaman ayrılıyosun?
tembel camoka kulakları çınlasın
dogru valla çınlattık kulağını
kesinlikle katılıyorum asucum aynen benım düşündüklerimi yazmışsın..bence kımsede kesın konusmamalı normal dogum dıye girip boşuna sancı çekip sezaryenle doğumu tamamlayanlarda var bence de hayırlısı deyip büyük konuşmadan doğuma girmeli
coyotecim ben doktora sordum cok dönuyorum kordon dolanması olur mu dedım hayır suyu iyi dedi :26:
günaydın güzellikler nasılsınız? annem babam geldi pzt günü , gerçi daha evde oturamadılar bile hastaneye gidip gelmekten
evde kalcam uyucam derken uyuyamıyorum ben ya, gece yatağa yattığım an en sevdiğim an olurdu eskiden, şimdi yatmayı uyumayı sevmez oldum. doğsun artık bebişkolar
benelse hoşgeldin cnmmm
sanırım hamilelikte çalışmanın güzel yanıda uyku dimi:)
evde olunca uyunmuyomuş
gerçe bu kurala camoka dahil diil
günaydın güzellikler nasılsınız? annem babam geldi pzt günü , gerçi daha evde oturamadılar bile hastaneye gidip gelmekten
evde kalcam uyucam derken uyuyamıyorum ben ya, gece yatağa yattığım an en sevdiğim an olurdu eskiden, şimdi yatmayı uyumayı sevmez oldum. doğsun artık bebişkolar
günaydın Benelse
Brck haklısın çok uyudum
ama bugün moral sıfır
günaydın Benelse
Brck haklısın çok uyudum
ama bugün moral sıfır
canımmm hoşgeldin
uyku maalesef artık eziyet oluyor canım yatakta zor dönüyoruz ondan olsa gerek :44:kendi rahatımızdan çok yavrularımızı düşünüyoruz dönmeye bile korkuyoruz :26:
asudem senle bugün küs gibi takıldık sanki
nasılsın cnm
böceğim küs olmak ne mümkün bir elmanın iki yarısı olmuşuz
iyiyim kuşum sen nasılsın
ne olmuş bu yavru kuş camoka ya
Kizlar gunaydin,
Su domates saklama isinde domatesleri ocakta biraz kaynatiyoruz ya ondan sonra kavanoza koyuyorduk da sonrasi neydi acaba?
canım kaynayan domates rendesini tencereden kavonoza aktar ve ağzına 0 kapak kapatıp ters çevirerek tezgah üstüne koy ama mutlaka tezgahın üstüne bir bez ser ve onun üzerine diz kavonozları...dikkat et elini yakma bebişim
Gunaydin canlar.
kizlar be ben size cooook alistim.gozumu acar acmaz solugu burda aliyorum.dogumdan sonra buraya sik sik girememek bile depresyon sebebim olabilir.arada geliriz insallah.bir de gelince kimse olmasabile bir kaccumle yazalim ki forum devam etsin
canım ben relaxmode den aldım...
Tosun86 canım çok geçmiş olsun...Rabbim korusun seni ve bebeğini
oyy yiring seniii
iyiyim çok şükür nolsun cnmm
uykusunu alamamış dicem olmıcak
inşallah önemli bişi diildir:26:
hayırdır bebeğim noldu önemli bişimi var
hayırdır canımcım noldu
hoşbulduk güzelim yatmak kalkmak bir iş valla. eşim de hala ısrarda konuşalım doktorla 15 eylülde sezeryanla alsın diyor
adı ne diye geçiyor bu aletin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?