2012 Ekim Anneleri

bende almadım. hatta 1 tane gecelik takımı aldım. içinde 1 pijama takımı 1 sabahlık 1 de elbise var. yetmez mi acaba

ben pijama takımıda almadım cnm.
bi tane normal sfır açılmamış var annem almıştı.onu giyerim eve gelince.
hastane içinde abimin eşi kuzenlerim al bizimkileri alma boşuna giyilmiyo diyolar.bende hiç heves etmiyorum o yüzden cnm

hoşbulduk canım. evdeyken uyunmuyor hakikaten ya

sen ne zaman ayrılıyosun?

tembel camoka kulakları çınlasın

cnm benim ne zaman ayrılıcağım muallak yaa haftaya heralde son olur diye düşünüyorum.ama nasıl konuşucam bilmiyorum.hiç böle şeyler konuşmadım daha önce off

günaydınnn bugun çok erkencıyız ogluşumla 7 de kalktık oglum uyandımı kızım hemen uyanıyor artık abısının sesını tanıyor gece anne su getır dıyor hemen benım kız uyanıyor çok komık yaa tesadufmu dedım ama ddegıl

dun bebek görmeye gıttık mınnacık ya ogluşum bır sevdı kı sormayın evın dıger cocuklarını gözu görmedı bebegın elını tutup kendınce bır tuhaf guluşu varkı sormayın hemen dogurmamı ıstıyor

bende sordum akşam. bebeğin boynunda kordon var deyince. ani dönmelerden hareketlerden bişey olur mu diye. hayır olmaz sadece hareketlerinin azalıp azalmaması önemli dedi.

benelse hoşgeldin cnmmm
sanırım hamilelikte çalışmanın güzel yanıda uyku dimi:)
evde olunca uyunmuyomuş

gerçe bu kurala camoka dahil diil

günaydın Benelse
Brck haklısın çok uyudum
ama bugün moral sıfır

canımmm hoşgeldin

uyku maalesef artık eziyet oluyor canım yatakta zor dönüyoruz ondan olsa gerek :44:kendi rahatımızdan çok yavrularımızı düşünüyoruz dönmeye bile korkuyoruz :26:

günaydın Benelse
Brck haklısın çok uyudum
ama bugün moral sıfır

hayırdır canımcım noldu

canımmm hoşgeldin

uyku maalesef artık eziyet oluyor canım yatakta zor dönüyoruz ondan olsa gerek :44:kendi rahatımızdan çok yavrularımızı düşünüyoruz dönmeye bile korkuyoruz :26:

hoşbulduk güzelim yatmak kalkmak bir iş valla. eşim de hala ısrarda konuşalım doktorla 15 eylülde sezeryanla alsın diyor

Kizlar cok onceden arkadasimdogum yaptiginda oysho magazasina bakmistim terligi takim olan pijamalar vardi,hala var mi acaba,bakan oldu mu son zamanlarda?oraya bakmayi dusunuyorum terligi de takim olsun istiyorum?avm gzenler size sesleniyorum baktiniz mi oralara?

coyotecim terlikli takımlar olduğunu biliyorum ama ne baktım ne aldım cnm yardımcı olamiyciymm.

bu kokoş hatunlara sor sen onlar bilirr

Kizlar gunaydin,
Su domates saklama isinde domatesleri ocakta biraz kaynatiyoruz ya ondan sonra kavanoza koyuyorduk da sonrasi neydi acaba?

aaaaaa aynı soruyu ben soracaktım biliyor musun

asude kapaklar kaynatılıyor mu ?? bır kac kişide bana kapakları kaynat ki havası cıksın falan dedı kafam karıstıgı için bugune kadar yapmadım :111:

valla bebek ten sonra pek faalıyet olmuyormus topiklerde oysa ben bebek öncesi nasıl bilgi alışverişinde bulunduysak,bebek doğduktan sonrada o bilgi alışverişine ihtiyacımız olacağını düşünüyorum...umarım girmeye fırsatımız olur...

oyy yiring seniii

iyiyim çok şükür nolsun cnmm

uykusunu alamamış dicem olmıcak

inşallah önemli bişi diildir:26:

inş. değildir canım dediğin gibidir.. bak bi cevap yazmıyor bize nerde benim süpürgem

Son düzenleme:
hayırdır bebeğim noldu önemli bişimi var

hayırdır canımcım noldu

hoşbulduk güzelim yatmak kalkmak bir iş valla. eşim de hala ısrarda konuşalım doktorla 15 eylülde sezeryanla alsın diyor

bugün kendimi çok değersiz hissediyorum
mutsuzum ,yalnız başıma olduğumu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…