2012 Ekim Anneleri

bugün kendimi çok değersiz hissediyorum
mutsuzum ,yalnız başıma olduğumu düşünüyorum

aaa biz varız cnm neden öyle düşünüyorsunki
bak ne güzel muhabbet ediyoruzzz aaaa
ama hepimiz yanlızız bu yolda hayat denilen oyundaaa demiş tarkan
bi açımda bende efkarına eşlik edeyim:)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ve uykucu minnoşlar bugun de haftayı yarıladık ,çok şükür doktora gıdecek arkadaslar hayırlı haberlerle döner inşallah...bu arada hemsıre bana bebekler genelde babaya benzer demıstı,benım oğluşta babaya benzıyor sonra değişirmi bilmem ama sankı karnımda kocişim varmış gibi

Arkadaşım bu taçlardan düşünüyorum ama açıkası saçta çok mu büyük duruyor, nasıl duruyor onun şüphesinden almıyorum.. Saçına takıp eklesen nasıl olur fotoyu? Yüzünü kapatırsın nasılsa... Çok şey istiyorum biliyorum ama.. Ricaa

asude kapaklar kaynatılıyor mu ?? bır kac kişide bana kapakları kaynat ki havası cıksın falan dedı kafam karıstıgı için bugune kadar yapmadım :111:

bebeğemmmm kapakları kaynatma zaten hava kavanozun ağzını kapatınca sıcaktan dolayı yapıyor onun içinde ters çeviriyoruz işte sıcakken kavonozlar hava yapmasın diye :) yerim senin o dönen gözlerini

coyotecım o gun civilim den bahsettık ya oradan bebısıne kıyafet aldın mı ? nasıl bebıs kıyafetlerı ????netten baktımda hoş görunuyor ama gözumle görup almak ısterım ..:26::26:

herkese slm güzel hamişlerrr.dünden beri bebiş karnımın ya sağına ya solua yapışıo poposunu da dikio semsert duruyo izde de varmı böyle şeyler.

bebeğemmmm kapakları kaynatma zaten hava kavanozun ağzını kapatınca sıcaktan dolayı yapıyor onun içinde ters çeviriyoruz işte sıcakken kavonozlar hava yapmasın diye :) yerim senin o dönen gözlerini

hahahhahaha ye canım afiyet olsun valla gözlerim gerçektede öyle döndü herkes bir şey diyor kafam karıştı yaa:111::111:.demek havası çıksın dıye kavanozu ters cevırıyorsunuz heeeeee şimdi anladımmm 5 kılodan kac kavanoz çıka ki acep,:26::26::26::26:

6 tane 1 kiloluk kavonoz çıkar işte balım..

merhaba kızlar nasılsınız?? biz drumuza gittik ama drumuz izindeymiş haftaya kaldı artık
kızlar yaa sizde olur olmadık şeylere hüngür hüngür ağlıyomusunuz ben kendimi durduramıyorum bu aralar önce ağlayıp sonra ne kadar saçma şeye ağlıyorum diyorum :44: eşim napacağını şaşıyor yazık ben öyle olunca

kızlar benim randevum cuma günü. bişeyi merak ediyorum, çoğumuz 35. haftadayız. doktorlarınız cinsel ilişkiyle ilgili birşey söylediler mi?

yapcam valla ya gazada geldim baska ne yapsam kışlık bezelye atacam ,ama bezelyeyı çiğden atın diyorlar,:26::26::26:

taze fasulye atmıştım domatesli,yeter galıba

patlıcan kızartıp atabilirsin canım...birde közlenmiş patlıcan atabilirsin, ali nazik yada patlıcan salatası yapmak için ii oluyor hele birde eşin hünkar beğendi seviyorsa patlıcanı közlemek kaçınılmaz oluyor :))

birde ince sivri biberler oluyor ya hani acı olanı da var tatlı olanı da var..istanbul sivrisi deniliyor ince uzun uzun oluyor...onları baş kısımlarını hafif kesip yıkayıp biraz kuruduktan sonra buzdolabı poşetine koy ve dondurucuna at sonra kışın o şekilde donuk haliyle teflona at kapağını kapat yeşil halini koruyor ve hemen kızarıyor...köftenin yanına güzel oluyor

bugün bende isyanlardayımmm uykum var dudağımda kocaman uçuk çıkmış gece nası acıyo anlatamam ağzımın içi hep yara tuzlu bişey yiyemiyorum kavuruyooo kimse yok bi başımayımmm sıkılıyorummm ufff ufff bunalımlardayım bennnnnn

bende oluyor canım,içime bir his çöküyor başlıyorum aglamaya her şeye acıyorum sankı aşırı acıma duygusu oluştu hamıleler her şeye ağlarmış bende olmadı dıyordum,meğer bu haftalarda başlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…