bugün kendimi çok değersiz hissediyorum
mutsuzum ,yalnız başıma olduğumu düşünüyorum
ıyı geceler kızlar loğusa tacı siparış vermıştım bı tanesı bıtmış dıgerını beklıorum bakın nasıl olmuş ısteyen olursa yönlendırebılırım Eki Görüntüle 498138
aaa biz varız cnm neden öyle düşünüyorsunki
bak ne güzel muhabbet ediyoruzzz aaaa
ama hepimiz yanlızız bu yolda hayat denilen oyundaaa demiş tarkan
bi açımda bende efkarına eşlik edeyim:)
asude kapaklar kaynatılıyor mu ?? bır kac kişide bana kapakları kaynat ki havası cıksın falan dedı kafam karıstıgı için bugune kadar yapmadım :111:
kendimi çok kötü hissediyorum
bugün kendimi çok değersiz hissediyorum
mutsuzum ,yalnız başıma olduğumu düşünüyorum
bebeğemmmm kapakları kaynatmazaten hava kavanozun ağzını kapatınca sıcaktan dolayı yapıyor onun içinde ters çeviriyoruz işte sıcakken kavonozlar hava yapmasın diye :) yerim senin o dönen gözlerini
coyotecim terlikli takımlar olduğunu biliyorum ama ne baktım ne aldım cnm yardımcı olamiyciymm.
bu kokoş hatunlara sor sen onlar bilirr
hahahhahaha ye canım afiyet olsunvalla gözlerim gerçektede öyle döndü herkes bir şey diyor kafam karıştı yaa:111::111:.demek havası çıksın dıye kavanozu ters cevırıyorsunuz heeeeee şimdi anladımmm 5 kılodan kac kavanoz çıka ki acep,:26::26::26::26:
canım ben relaxmode den aldım...
http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/ayakkabi--terlik--babet/ev-terligi--67054
http://shop.relaxmode.com.tr/urunler/ayakkabi--terlik--babet/ev-terligi--67013
birini hastanede birini evde giyerim diye iki tane aldım...beğenirsin belki bak istersen
Tosun86 canım çok geçmiş olsun...Rabbim korusun seni ve bebeğini
Pekiii,kokos hatunlar size sesleniyorum o zaman
Artistciim yapalim domatesleri tatlim kisin da yeriz bebiklerle..
yapcam valla ya gazada geldimbaska ne yapsam kışlık bezelye atacam ,ama bezelyeyı çiğden atın diyorlar,:26::26::26:
taze fasulye atmıştım domatesli,yeter galıba
merhaba kızlar nasılsınız?? biz drumuza gittik ama drumuz izindeymiş haftaya kaldı artık
kızlar yaa sizde olur olmadık şeylere hüngür hüngür ağlıyomusunuz ben kendimi durduramıyorum bu aralar önce ağlayıp sonra ne kadar saçma şeye ağlıyorum diyorum :44: eşim napacağını şaşıyor yazık ben öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?