2012 Ekim Anneleri

o biberleri benm kayınvalidem domatesle yapıp kavanozlara koyuyo kısırın yanında süper oluyo ama az acı olması lazımm kısırda acısız yenmezkiiiii ben akşam buzluğumu temziledim bu hafta bişeyler alıp pazar günü annemle onları yapıp atıcaz buzluğa kışın çok lazım olcak çünkü mısırda koyun kızlar oda güzel oluyo ben geçen yıl haşladım taneledim koydum eşimle kışın bi güzel sosladık yedik kaşık kaşık

mısırı tanelemiyorum canım bütün koyuyorum kayınvalidem gönderiyor memleketten güzel oluyor kışın tencereye atıp kaynatıyorum..

bended öyle diyodum öyle olmadım diye ama şu bikaç haftadır böyleyim

mısırı tanelemiyorum canım bütün koyuyorum kayınvalidem gönderiyor memleketten güzel oluyor kışın tencereye atıp kaynatıyorum..

öylede oluyor cnm ben kendimi yormuyorum yerken kaşık kaşık atıyorum ağıza şimdi ne gerek var iki saat kopartıp yicem diye uğraşcan çekirdeksiz üzümü yemeğide sevmiyorum küçük olduğundan önce taneleyip sonra atıyorum ağızaa yemeğe düşkünlüğüm beni bile şaşırtıyo bazennn seviyorum yemek yemeğiiiiiiiiii

Canim buyuk ihtimal bulursun hep oluyor orda bak muhakkak...
bugün kendimi çok değersiz hissediyorum
mutsuzum ,yalnız başıma olduğumu düşünüyorum
Tamamen hormonsal yavrum ya,bir kere yalniz asla olamazsin kuzun var senin gobisinde:)))))

akşama ali nazik yapim iyi fikir kış içinde patlıcan atayım afferin sana asuuuuuuuu

canım kayınvalıden o biberleri kavonoza nasıl koyuyor çiğ mi domatesle kavurup mu??ama kısırın yanınada çiğ güzel olur gerçi

asude diiyelim ki patlıcan salatası yapıp buzluga atmak yerıne kavonoza sıcak sıcak koysam sonra kapağını kapatıp ters cevirsem aynı domatesleri yaptıgım gıbı öyle saklasam olur mu??buzlukta yer kalmadıgı zaman böyle yapim diyorum....yanı bırde dondurulmus gıdanın sankı lezzeti kaçıyor gibi ??bırde bunlar yarasa gıbı hep ters mı duracak sonradan duz bır şekılde balkona cam kenarına dızsem kısın orda dursa mutfak sıcak olur benım kışın,amma soru sordum ha

canım kayınvalıden o biberleri kavonoza nasıl koyuyor çiğ mi domatesle kavurup mu??ama kısırın yanınada çiğ güzel olur gerçi

tam bilmiyorum ama sanırım kavurmuyo cnmmm direk koyuyo içine çünkü annem kavurarak yapar o ben çiğden yapıyorum demişti sarımsak felanda koyuyo tabii süper oluyooo

kızlar ben şimdi çalışabilir raporu aldım bizim muhasebeye faksladım onların yapması veya benim yapmam gereken birşey varmı?

bişey yapmana gerek yok ben çalışmak istemediğim için daha doğrusu çalşamyrdum artk çalşamaz raporu almştm verdm bende ama bi örneğini al sende kalsn yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…