kızlar benim randevum cuma günü. bişeyi merak ediyorum, çoğumuz 35. haftadayız. doktorlarınız cinsel ilişkiyle ilgili birşey söylediler mi?
Senin de vajinandan ornek alacak ozaman oyle mi?[/QUOTE
Canim galiba oyle olacak kultur baska nasil alinir bilmiyorum haftaya gidince ogrenir yazarim..
Herkese gunaydinnnnnn.....tabi ki bu saate kadar uyumadim ama kalk biseyler atistir hazirlan cik ancak sabah giremiyorum,yoldayim git calis nasil zor geliyor belim agriyor bugun fena,yatip gunlerce uyuyasim var.....
Brck bozma moralini ama haklarini ogren ve hepsini almadan da cikma....
patlıcan kızartıp atabilirsin canım...birde közlenmiş patlıcan atabilirsin, ali nazik yada patlıcan salatası yapmak için ii oluyor hele birde eşin hünkar beğendi seviyorsa patlıcanı közlemek kaçınılmaz oluyor :))
birde ince sivri biberler oluyor ya hani acı olanı da var tatlı olanı da var..istanbul sivrisi deniliyor ince uzun uzun oluyor...onları baş kısımlarını hafif kesip yıkayıp biraz kuruduktan sonra buzdolabı poşetine koy ve dondurucuna at sonra kışın o şekilde donuk haliyle teflona at kapağını kapat yeşil halini koruyor ve hemen kızarıyor...köftenin yanına güzel oluyor
o biberleri benm kayınvalidem domatesle yapıp kavanozlara koyuyo kısırın yanında süper oluyo ama az acı olması lazımm kısırda acısız yenmezkiiiii ben akşam buzluğumu temziledim bu hafta bişeyler alıp pazar günü annemle onları yapıp atıcaz buzluğa kışın çok lazım olcak çünkü mısırda koyun kızlar oda güzel oluyo ben geçen yıl haşladım taneledim koydum eşimle kışın bi güzel sosladık yedik kaşık kaşık
bende oluyor canım,içime bir his çöküyor başlıyorum aglamayaher şeye acıyorum sankı aşırı acıma duygusu oluştu hamıleler her şeye ağlarmış bende olmadı dıyordum,meğer bu haftalarda başlıyormuş
çok sağol cnm bakalım işte ne yapıcaklar müsait bi zamanda konuşucam tekrar bendeBrck bozma moralini ama haklarini ogren ve hepsini almadan da cikma....
coyotecım o gun civilim den bahsettık ya oradan bebısıne kıyafet aldın mı ? nasıl bebıs kıyafetlerı ????netten baktımda hoş görunuyor ama gözumle görup almak ısterım ..:26::26:
mısırı tanelemiyorum canım bütün koyuyorum kayınvalidem gönderiyor memleketten güzel oluyor kışın tencereye atıp kaynatıyorum..
Canim buyuk ihtimal bulursun hep oluyor orda bak muhakkak...Kizlar cok onceden arkadasimdogum yaptiginda oysho magazasina bakmistim terligi takim olan pijamalar vardi,hala var mi acaba,bakan oldu mu son zamanlarda?oraya bakmayi dusunuyorum terligi de takim olsun istiyorum?avm gzenler size sesleniyorum baktiniz mi oralara?
Tamamen hormonsal yavrum ya,bir kere yalniz asla olamazsin kuzun var senin gobisinde:)))))bugün kendimi çok değersiz hissediyorum
mutsuzum ,yalnız başıma olduğumu düşünüyorum
patlıcan kızartıp atabilirsin canım...birde közlenmiş patlıcan atabilirsin, ali nazik yada patlıcan salatası yapmak için ii oluyor hele birde eşin hünkar beğendi seviyorsa patlıcanı közlemek kaçınılmaz oluyor :))
birde ince sivri biberler oluyor ya hani acı olanı da var tatlı olanı da var..istanbul sivrisi deniliyor ince uzun uzun oluyor...onları baş kısımlarını hafif kesip yıkayıp biraz kuruduktan sonra buzdolabı poşetine koy ve dondurucuna at sonra kışın o şekilde donuk haliyle teflona at kapağını kapat yeşil halini koruyor ve hemen kızarıyor...köftenin yanına güzel oluyor
kızlar ben şimdi çalışabilir raporu aldım bizim muhasebeye faksladım onların yapması veya benim yapmam gereken birşey varmı?
o biberleri benm kayınvalidem domatesle yapıp kavanozlara koyuyo kısırın yanında süper oluyo ama az acı olması lazımm kısırda acısız yenmezkiiiii ben akşam buzluğumu temziledim bu hafta bişeyler alıp pazar günü annemle onları yapıp atıcaz buzluğa kışın çok lazım olcak çünkü mısırda koyun kızlar oda güzel oluyo ben geçen yıl haşladım taneledim koydum eşimle kışın bi güzel sosladık yedik kaşık kaşık
canım kayınvalıden o biberleri kavonoza nasıl koyuyor çiğ mi domatesle kavurup mu??ama kısırın yanınada çiğ güzel olur gerçi
kızlar ben şimdi çalışabilir raporu aldım bizim muhasebeye faksladım onların yapması veya benim yapmam gereken birşey varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?