2012 Ekim Anneleri

kızlar ben şimdi çalışabilir raporu aldım bizim muhasebeye faksladım onların yapması veya benim yapmam gereken birşey varmı?

bişey yapmana gerek yok ben çalışmak istemediğim için daha doğrusu çalşamyrdum artk çalşamaz raporu almştm verdm bende ama bi örneğini al sende kalsn yine de.

canım kısır çekti
burda böyle şeyler yazmayım ama geçen de kek falan demiştiniz kaç gündür yapamadım da hazır keklerle idare ediyorum olmuyor ama

deli gibi alışveriş yapasım var beni bi bebek mağzsna atınnn
hiç gerek yok internette takıl alışveriş sitelerinde çok güzel bebiş kıyafetleri var.az önce patik aldım ben de alışveriş manyağı oldum bu aralar

ben de geceleri uyuyamıyorum artık.2-3 gün öncesine kadar ne güzel gece 10da uyurdum.şimdi geç yatıp geç kalkıyorum.ağırlaştım mı ne

herkese slm güzel hamişlerrr.dünden beri bebiş karnımın ya sağına ya solua yapışıo poposunu da dikio semsert duruyo izde de varmı böyle şeyler.
aynı şeyler bende de var bu aralar.tepiciklerini daha güçlü hissetmeye başladım

aynen hiç bişi yokken ortada ağlayasım geliyor.şimdi bile hüsranlardayım.benim kesin psikolojim bozuldu yaa

eylül anneleri patır patır doğuruyorrr
ayy canım ya valla bende de bi kaç gündür kasılmalar var.sncı mı bilemedim.yorulunca özellikle daha çok oluyor.bir de bilgisayarın karşısında çok durunca oluyor

ya kızlar bişi sorucam sizinde sancılarınız başladımı dönem dönem olan böyle kasıklarınızdan bıcak sokar gibi giren ama çok sürmeyen ağrılarınız mevcutmu

Kizlar merak ettim biberon isiticisiyla hava nemlendiricisi alan var mi aranizda?
ondanda mahrum kal almayıver
çokmu gerekli bişeyki cnm?
ya kızlar bişi sorucam sizinde sancılarınız başladımı dönem dönem olan böyle kasıklarınızdan bıcak sokar gibi giren ama çok sürmeyen ağrılarınız mevcutmu
artık çok baskı yapıyor yaa bugünde sağ bacağıma ağrı vuruyo nedense:26:

merhaba kızlar nasılsınız ?

kısa süre için geldim. dünden beri belim sırtım ağrımaya basladı fena

üzerine bir de bazen karnıma ağrılar giriyo. doğum ağrısı olmasından korkuyorum

günde 1 defa adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama cok sükür su gelmesi ya da kanama olmuyor

korktuğum kesin ama pff sizde de oluyor mu böyle seyler ?

ondanda mahrum kal almayıver
çokmu gerekli bişeyki cnm?

artık çok baskı yapıyor yaa bugünde sağ bacağıma ağrı vuruyo nedense:26:

Hic biseyden eksik kalmasin benim prensesim ilk ve tek cocugumuz olucagi icin elimizden ne geliyorsa yapicaz evvelallah

Kızlar dün evimi temizlemiş annemle abimin eşi
ömerimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemişler..yerleştirdik akşam
Dahada var ütülenecek..onada bugün devam edecekler
ne çok şeyimiz varr yaaa..hepsi sığacakmı bakalım dolabımıza
Hastaneye gidicek çantamızıda yıkadık.Bugün yerleştiririm kuruduysa

Hic biseyden eksik kalmasin benim prensesim ilk ve tek cocugumuz olucagi icin elimizden ne geliyorsa yapicaz evvelallah

masumiyetcim ikinci bir çocuk istemiyorsun sanırım,
aslında haklısında gerçekten ikinci çocuk büyük bir cesaret istiyor,
ben hesabıma uygun olarak kızımın okula başlamasını bekledim,
ilkokula kısmetse başlıyor eylül 10 da!!!,
öğreminini en güzel bir şekilde yapmasını istiyorum,
bebekte araya girince,işim pek kolay görünmüyor bakıldığında,
ama ben kendime güveniyorum,ikisiylede başedebilirim,diyorum,
kendimi teselli motive ediyorum..
şunu söylemem lazım her çocuk kardeş sevgisini yaşamalı bunun gelecek için daha iyi olacağı belli,
sende bu kararını gözden geçirmelisin..seninde kardeşin varsa zaten bilirsin.
en çokta şuna seviniyorum ikinci çocuğumunda kız olması,kızım da bende çok şanslıyız...

ellerine sağlık annenlerin canım
ALLAH sağlıkla iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin..

kesinlikle cok sanslısın canım o iki kız kardes nasıl destek olacak ilerde hem sana hem birbirlerine kimbilir...

bu arada çok haklısın tatlım herkes aslında kardeş duygusunu tatmanın doğru olacagını biliyor ama bence hem imkanlar hem de mükemmeliyetcilik duygusu,cocuguma herseyin en iyisini sunayım düşüncesi ikinci cocuğu düşündürmüyor..

ben cok isterim kızıma bir de kardeş gelsin hatta arayı da cok acmak istemem ama sartlarım müsade ettiği sürece hem maddi hem manevi ihtiyaclarını karsılayabileceksem benim psıkolojim bunu kaldırabilecekse bu da defnosumun huzurlu uysal bir bebek olmasına bağlı.. umarım öyle olur.. defnosuma bir de erkek kardeş gelsin cok isterimmm... her iki duyguyu da tatmak isterim inşallahhhhhh...

ve onların birbirine baglılığını görmek... ailemize bağlı,sevecen,işlerine düşkün yetişkinler olduğunu görebilmek harika bir seydir eminimmm... Allahım inşallah bizlere bu günleri hayalimizdeki aile tablolarını yaşatırsın aminnnnnnnnnnn

arkadaşlar uzun bi süreden snra herkese merhaba.... siz ve bebişler iyidir inşallah... bu arada bi haberim var benim 6 ay boyunca erkek dedikleri bebeğim kızmış girip bir trlü söyleyemedim masumiyet eğer listede değiştirrirsen çok sevinirim... efem değil elanur hanım geliyormuş....

amin cnm allah razı olsunnn
inşallah hepimiz sağ sağlim doğumlar yaparız...
eylül annelerine bakıyorm hepsi doğum yapıyolar
amin tatlım inşallah.
desene sırada bize geliyor!!!!!!
çok teşekkür ederim canım benim,
inşallah ALLAH gönlüne göre verir,
kızına bir erkek kardeş gelir...

olmazmi cnm bel ageisi sirt agrisi kaburga agrisi artik fix bende hergun 2 kere sanci girmesi dogal ildu bana aa bugun bide karin agrisi basladi hafiften boyle adet agrisi gibi bende huzursuz oldum cuma kontro var bakalim ne alemdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…