arkadaşlar uzun bi süreden snra herkese merhaba.... siz ve bebişler iyidir inşallah... bu arada bi haberim var benim 6 ay boyunca erkek dedikleri bebeğim kızmış girip bir trlü söyleyemedimmasumiyet eğer listede değiştirrirsen çok sevinirim... efem değil elanur hanım geliyormuş....
herkese günaydın...
dün akşam acilen doktora gitmek zorunda kaldım.. işten sonra eve gittim. bi halsizlik çöktü üstüme. biraz uzandım.yine ateşim çıktı. baş ağrısı mide bulantısı falan. doktoru aradım verdiğiniz ilacın yan etkisi olabilir mi diye. oda gel bakalım dedi. neyse eşimi aradım ne zaman geleceksin diye. oda biraz işim daha var ama bişey mi oldu geleyim dedi, yine ateşim çıktı dedim. sağolsun hemen geldi. önce doktoru aradık gel deyincede acele çıktık. bir sıkıntı yok bebekte ateş devam ederse enfeksiyon hastalıklarına sgöndereceğim dedi. ilaca devam et dedi. tamam dedim. tam kalkacağız. bebeğin boynunda çkordon var dikkat et, hareketleri azalırsa haberim olsun dedi. bende stres oldum. kafama taktığımdan mıdır nedir bilmiyorum gece hiç hareket etmedi sanki. şimdiye kadarda bir zkaç tekme attı o kadar.. nasıl takip edeceğim bilmiyorum. önceden nasıl hareket ediyordu farkında değilim. uyuyor mu areketler normal mii bilemedim. içime kurt düştü.. biraz daha bekleyeyim olmazsa sağlık ocağını gideyim bari..
böyle sıkıntı yaşayan var mı...ne kadara kadar hareketler normal ..(((
merhaba kızlar nasılsınız ?
kısa süre için geldim. dünden beri belim sırtım ağrımaya basladı fena
üzerine bir de bazen karnıma ağrılar giriyo. doğum ağrısı olmasından korkuyorum
günde 1 defa adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama cok sükür su gelmesi ya da kanama olmuyor
korktuğum kesin amapff sizde de oluyor mu böyle seyler ?
arkadaşlar uzun bi süreden snra herkese merhaba.... siz ve bebişler iyidir inşallah... bu arada bi haberim var benim 6 ay boyunca erkek dedikleri bebeğim kızmış girip bir trlü söyleyemedimmasumiyet eğer listede değiştirrirsen çok sevinirim... efem değil elanur hanım geliyormuş....
sanada merhaba;
hepimiz büyük bir heyecanla bebeklerimizi bekliyoruz,
6 ay boyunca neyi pipi olarak görmüş doktorun merak ettim
hakkında hayırlısı olsun canım...
banada insanlar bebeğiniz erkek mi diyor, 1 kez olsun kız mı diyen çıkmadı benim kızda erkek çıkmasın sakın bi kez daha sorcam kontrolümde doktoruma :18:
Elanur hanım kendini gizlemiş demekki
aa ne süpriz olmuştur size,ozamana kadar alışveriş cok yapmamıssınızdır umarım...
neler hissettiniz doktor kız diyince,benim bir arkadasımda 1 ay boyunca erkek olduğunu sanmış diğer ay kız demişler sanki karnımdaki bebeği değiştirmişler gibi geldi cok tuhaf hissettim demişti.. bu arada hep kızı olsun istiyormuş kız kıyafetlerine bakıp duruyormuş ama buna ragmen kabul etmesi çok zor oldu diyordu :) şimdi kızı okula baslıycak büyüüüüük bir aşk yasıyorlar kızıylainsan imreniyor
canım kayınvalıden o biberleri kavonoza nasıl koyuyor çiğ mi domatesle kavurup mu??ama kısırın yanınada çiğ güzel olur gerçi
Adresini yazarsan sevinirm Canim
ben biberleri melemenlik doğradım akşam 12 poşet falan yaptdım çiğ attım dolaba, bu akşamda domates almıştım onları yapıcam. blenderdan geçirip çiğ çiğ poşetleyip atacağım. kışın melemen için iyi olacak. bu arada çiğ atacaksan aklında olsun cook buz dolabı poşetine koy, diğerleri domatese koku yapıyormuş. deneyen arkadaşlarım öyle dedi.. domatesleri konsrve gibi yahacaktım ama gözüm yemedi, birde bebişi riske atmak istemedim..
Allah allahh gercekten bugüne kadar pipi diye ne görmüşler o zaman 6 ay az değil yaasankı cinsiyeti sonradan değişti :26:
çok alış veriş yapmadıysan kız için yaparsın artık kız bebişlere çok güzel ciciler yapıyorlar
merhaba kızlar nasılsınız ?
kısa süre için geldim. dünden beri belim sırtım ağrımaya basladı fena
üzerine bir de bazen karnıma ağrılar giriyo. doğum ağrısı olmasından korkuyorum
günde 1 defa adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama cok sükür su gelmesi ya da kanama olmuyor
korktuğum kesin amapff sizde de oluyor mu böyle seyler ?
Arkadaşım bu taçlardan düşünüyorum ama açıkası saçta çok mu büyük duruyor, nasıl duruyor onun şüphesinden almıyorum.. Saçına takıp eklesen nasıl olur fotoyu? Yüzünü kapatırsın nasılsa... Çok şey istiyorum biliyorum ama.. Ricaa
banada insanlar bebeğiniz erkek mi diyor, 1 kez olsun kız mı diyen çıkmadı benim kızda erkek çıkmasın sakın bi kez daha sorcam kontrolümde doktoruma :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?