2012 Ekim Anneleri

sanada merhaba;
hepimiz büyük bir heyecanla bebeklerimizi bekliyoruz,
6 ay boyunca neyi pipi olarak görmüş doktorun merak ettim
hakkında hayırlısı olsun canım...

benimde bebeğin boynunda en son kontrolümde kordon var dedi doktor.detaylı ultrasonda perinatolog gördü..bana sadece normal doğumda sıkıntı olur dedi..hem prof hem kendi doktorum aynı şeyi söyledi.sıkıntı yapmaya gerek yok dedi ikiside..bir de bana da hareketlerine dikkat et dediler..günde 15 kez oynarsa sorun yokmuş..bir de her hafta düzenli nst ye gireceksin dedi prof ona zaten giriyorum..benim ki 1,5 tur atmış boynunda.eğer sayı artarsa erken haftalarda doğuma girersin dedi yoksa kordon bebeği en fazla bayıltır kordon gevşer çıkar birşey olmaz falan dediler..bende 1 saat oynamasa tedirgin oluyorum ama dedikleri gibi stres yapmayalım.bebekler herşeyden etkileniyo malumm

Bende de bel ve karın ağrısı oluyor. daha çok erken diye bende korkuyorum. 36. haftaya bi gelseydikkkk.

banada insanlar bebeğiniz erkek mi diyor, 1 kez olsun kız mı diyen çıkmadı benim kızda erkek çıkmasın sakın bi kez daha sorcam kontrolümde doktoruma :18:

sanada merhaba;
hepimiz büyük bir heyecanla bebeklerimizi bekliyoruz,
6 ay boyunca neyi pipi olarak görmüş doktorun merak ettim
hakkında hayırlısı olsun canım...

kordon heralde cnm bende anlamadım .... bu arada biz zor zamanlar geçiriyoruz erken doğum ihtimalimiz çok yüksek... heran gelebilir benim tatlı cadım

Elanur hanım kendini gizlemiş demekki
aa ne süpriz olmuştur size,ozamana kadar alışveriş cok yapmamıssınızdır umarım...
neler hissettiniz doktor kız diyince,benim bir arkadasımda 1 ay boyunca erkek olduğunu sanmış diğer ay kız demişler sanki karnımdaki bebeği değiştirmişler gibi geldi cok tuhaf hissettim demişti.. bu arada hep kızı olsun istiyormuş kız kıyafetlerine bakıp duruyormuş ama buna ragmen kabul etmesi çok zor oldu diyordu :) şimdi kızı okula baslıycak büyüüüüük bir aşk yasıyorlar kızıyla insan imreniyor

şokla beraber harika bi duygu yaşıyosun ne kadar erkek diye bekleyip kız olduğunu öğrensen bile :) biraz fazla sakladık kendimizi ama şuanda her gittiğimde açık ve net belli kız olduğumuz.... Erkek annesi olcağını bilmek kadar kız annesi olacağıınıda öğrenmek harika bi duygu rabbim hepsini sağlıklı versin önemlisi o .. alışveriş yapmamıştım... daha yeni düzdük herşeyini kızımın:)

canım kayınvalıden o biberleri kavonoza nasıl koyuyor çiğ mi domatesle kavurup mu??ama kısırın yanınada çiğ güzel olur gerçi

ben biberleri melemenlik doğradım akşam 12 poşet falan yaptdım çiğ attım dolaba, bu akşamda domates almıştım onları yapıcam. blenderdan geçirip çiğ çiğ poşetleyip atacağım. kışın melemen için iyi olacak. bu arada çiğ atacaksan aklında olsun cook buz dolabı poşetine koy, diğerleri domatese koku yapıyormuş. deneyen arkadaşlarım öyle dedi.. domatesleri konsrve gibi yahacaktım ama gözüm yemedi, birde bebişi riske atmak istemedim..

haklısınız kızlar kardeşsiz bencede zor benim 24 yaşında bekar bir kız kardeşim var ve sağolsun her işime koşar ayrıca teyzelik duygusuda ayrı bir duygu kızım için benim annemler 2 kardeşti dayım 10 yıl önce 32 yaşında kalp krizi geçirdi ve öldü biri 5 yaşında biri 40 günlük kaldı yeğenlerimin ve iyikide 2 taneler anneleri kime sığınacaktı onlar olmasalardı allah korusun tabi anneanneme eskiden korunma yöntemimi vardı doğuramadınmı 4 tane diye hala kızar ve üzülürüm tabi allahın takdiri ananem ve yengem aynı bahçe içinde ayrı evlerde gayet güzel geçinip yaşıyorlar bayramlar okadar boşşşş geçiyorki keşke benimde bir teyzem dayım olsa diyorum kimsemiz yok takiiiii bugüne kadar hep 3 evladım olsun isterdim kalabalık mutlu bir aile hep özenirim kalabalık olanlara ama malum durumum sebebiyle doğum esnasında rahimim inşallah alınmassa bile tüplerim bağlanacak hayırlısı allahtan diyorum ve imkanı olan herkese bir çocuk az diyorum

Allah allahh gercekten bugüne kadar pipi diye ne görmüşler o zaman 6 ay az değil yaa sankı cinsiyeti sonradan değişti :26:

çok alış veriş yapmadıysan kız için yaparsın artık kız bebişlere çok güzel ciciler yapıyorlar

:26::26: bebişe olacak risk ne canım ??

erken doğum beklendiği için herşeyi hazır kızımızn alışveriş yapmamştım pek... :)

olmaz mı tatlım ben bel ve sırt ağrısını aylardır çekiyorum kalça kemiğim ağrıyor kasıklarım bi kaç gündürde oturduğum yerde uyuyorum o da ağrılardan uyuyabilirsem bideee yaz bitti klima karşısında bişi olmadı dün artık serin diye odada yattık cam açık burun deliklerim sızlıyor nezle oluyorum galiba

ben dun doktoruma sordum kızlar bende iğne batmalar oluyor kasıklarda dedım.. dunde vajınamda batmalar oldu ,karnımda agrı oluyor, belımdede oluyor ara ara oluyor hergun değil ama doktorumda kanama olmadıgı surece ve agrılar ritmik olmadıgı sürece yanı 5 dakıkada bir agrı gırıp cıkması gıbı sorun olmaz dedı ama kanaman olursa dırek hastaneye gel arama bile dedi..direk gel dedı:18:

tatlım benım 2 tane sipariş oldugu ıçın yazık daha bıtanesını bıtırebılmış merak ettıgım için resmını attı bu cuma ıkısıde bır gelcek o zmn takıpta cekerım ama bak arkadas olarak ekle ıstersen facede bır tane kızın basında olan resımde vardı onda hem daha çok çesıtte yapmış onlarıda görursun çok tatlı seyler varya bak bırde şu adresıde ekle buda arkadasım harıka seyler yapıyo https://www.facebook.com/#!/duygu.s.ongun bır fıkır olur hiç olmazsa aklında almasan bıle kendın yapabılırsın daha degışık seyler

banada insanlar bebeğiniz erkek mi diyor, 1 kez olsun kız mı diyen çıkmadı benim kızda erkek çıkmasın sakın bi kez daha sorcam kontrolümde doktoruma :18:

aynı durumdayız desene bana da bir kere kız diyen olmadı bi kere deseler dişimi kırcam doktora 5 kere sordum cuma günü kontrolde artık ay benım kız napıyomuş falan derim anca o şekilde sormuş olabilirim:d ayy herşeyi pembe aldık valla yanarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…