2012 Ekim Anneleri

merhaba güzel anneler ben oğluma isim bulmakda zorlanıyorum daha önce Kaya düşünüyodum ancak dini kaynaklarda çocuklarınıza taş,toprak,doğa isimleri koymayın yazıyo onun yerine Öktem düşündüm ama sizce nasıl ?

doktorumuzdan geldik nst ye grdık cok sıkıcıydı doktorumuz yenı işte deıstırdım eşin normal dogumu etkılemes dedi dedim bana risk war dediler takıp edıcem dedi.eleviti kesti bebek gelişimi önde die balık hapınıda 36 da bırak dedi.haftaya persembe kontrolmuz war tekrar.kızımın boyu 49.5 cm kg su 2680.bacakları baya uzun dedi.selvi boylu prensesim olucak galibaa normal dogum yapabılırsem de epidural yapıcam doktorum önerdi bi sıkıntı olmassa kontrollerimi yaptırıp bakıcaklar

canım artist gidip sait beyle görüşmüş ve memnun kalmış.. yani o da hizmette doğum yapıcak kısmetse,10 eylülde randevusu varmıs yine bir toplanıp hastaneyi, doğumhaneyi ,odaları falan gezelim diye öneri sundu inşallah o zamana iyi olursak gadise de haber verip gidebiliriz.. iyce bir bilgi alırız. ne dersin

doktorum doğumla ilgili bir şey demedi. tam ayrıntılı bişeyde söylemedi. cumartesi kontrole gidicem o zaman sorarım artık. ben normal doğiumu çok istiyorum inşalah sorun olmaz((nstye hiç girmedim. 32. hafta bitti bugün. hep ayda bir çağırıyordu acaba şimdi nasıl olacak. hareket etmeyince dediğin gibi korkuyorum. bizimki 1 dakuika baktı normal ultrasonda renkli bile değildi maşallah adam işinde çok iyi zaten hemen gördü. ben ateşim çıktığı için gitmiştim çok kalabalıktı zaten randevum olmadığı için rutin muayeneye bekliyorum dedi.

herkese slm güzel hamişlerrr.dünden beri bebiş karnımın ya sağına ya solua yapışıo poposunu da dikio semsert duruyo izde de varmı böyle şeyler.
Bende oluyor canim.

Evet olabilir tabii canim,Allahtan bir mani cikmazsa neden olmasin,hem hizmetin karsisi marmara forum,belki oraya da ugrariz sonra.o zaman yarin benim randevum var hastanede,bir sonrakini de ayin 10 una alayim bariii,kontrol randevumu...

evet öyle yap o zaman bir tasla iki kuş tabi o zamana iyce agırlaşmyız umarımmm...

Yaa çok ilginç ve komik ama bu aralar kızım poposunu diktiği zamanlarda böyle çiş yapıyor yada sanki gaz çıkarıyor gibi pırrr diye birşey oluyor sizdede oluyor mu? Ve birde doktorum bayramdan sonra çok sakinleşir demişti benimki iyice raydan çıktı artık hiiiiiiç durmuyor herkes hareketsiz diye korkarken bende hareketli diye korkuyorum... erken doğar yada acaba birşeymi oluyorki bu kadar çırpınıyor diye... böyle olanınız var mı yoksa bir tek benim kızımmı bu kadar çıldırmış durumda :)

evet öyle yap o zaman bir tasla iki kuş tabi o zamana iyce agırlaşmyız umarımmm...
Umarim doktorum o gune musaittir de aynen dedigin gibi bir tasla iki kus olur,evet agirlasiriz tabii birazcik ama yormayiz kendimizi dinleniriz bol bol,Allah saglik sorunu vermesin ne bizlere nebebiklerimize insallah...

Kizlar merak ettim biberon isiticisiyla hava nemlendiricisi alan var mi aranizda?

hava nemlendiricisi aldım kendim grp olduğum zaman kesinlikle alın öneririm odayı çok ferah yapıyor nemlendirince... kışın süper birşey kalorifer mahfediyor insanı çünkü... ben arzum bebbe aldım... sesi falan çok değil çok yerde kaplamıyor tavsiye ederim

Kizlar merak ettim biberon isiticisiyla hava nemlendiricisi alan var mi aranizda?

hava nemlendiricisi aldım kendim grp olduğum zaman kesinlikle alın öneririm odayı çok ferah yapıyor nemlendirince... kışın süper birşey kalorifer mahfediyor insanı çünkü... ben arzum bebbe aldım... sesi falan çok değil çok yerde kaplamıyor tavsiye ederim

benimkide çıldırmış durumda canım. son 1 haftadan beri hiç rahat vermiyo benim kızımda. gece gündüz hoppidi hoppidi oynayıp duruyo :)

canım onu bende yapıyorum benimde hem buzdolabının dondurucu kısmı hemde derin dondurucum doluyor yeğ peynir falanda koyuyoruz memleketten gelince o yüzden full doluyor bu dediğini yer kalmayınca bende yapıyorum..şöyle oluyor canım patlıcanları közle sonra temizle biraz tuzla ve bütün bütün kavonoza doldur canım sonra üzerine saf zeytıinyağı dök tam üst kısmını kaplasın yeter iyice aşağılara kadar yağ olmasına gerel yok zaten kavonoz sıkı dolunca aşağı sızmıyor zeytinyağı...neden zeytinyağı dersen balım çnkü dolapta donuyor ya hemen kapağın altında hava almasını engelliyor uzun süre dayanıyor...

kızartma içinde yaptım bunu bir kez güzel oldu ama patlıcanları doğramadan bütün kızart karnıyarık yapacak gibi ortadan çiz kızartırken...

ters durma olayına gelince hayır şekerim hep ters durmayacak :) 1 gün öyle ters dursun tamamen soğusun sonra düzelt :)
kışın dediğin gibi bende mutfağım çok sıcak olduğu için balkona koyuyorum...bir boş kutu içine diz kavanozlarını koy bir kenara balım

kızlar benim randevum cuma günü. bişeyi merak ediyorum, çoğumuz 35. haftadayız. doktorlarınız cinsel ilişkiyle ilgili birşey söylediler mi?

bildiğim kadarıyla son 4 hafta yasak canım biz bayadır kardeş olduğumuz için bende sormadım doktora

bende tam coyote randevunu 10 eylule alabılırsen dıye konuya girecektim siz benden önce davrandınız alırsan süper olur bir taşla 2 kuş benım saat 10:00 da randevum bir mani çıkmazsa gidelim iyice bir soralım bakalım ben soruları not edecegım cunku unutuyorum dun unuttum bır sey soramadım dogru durust

kızlar benim randevum cuma günü. bişeyi merak ediyorum, çoğumuz 35. haftadayız. doktorlarınız cinsel ilişkiyle ilgili birşey söylediler mi?

bildiğim kadarıyla son 4 hafta yasak canım biz bayadır kardeş olduğumuz için bende sormadım doktora

Ah be canim valla ben de cok hareketleniyor korkuyorum,hareketsiz kaliyor korkuyorum,cok harekeylenince erken dogar diye bisey duymadim,sanci olursa sıkıntı benim bildigim...prrr sesi yok bizde:26:

ayy canim sok olmussundur senin minik erkek meger kizmis o da degisik bir duygudur simdi senin icin.doktorda onca zaman nasil anlamadiysa artik

bende sana katiliyorum, benim bir kac arkadasim var tek cocuklar, bizde 3 kiz kardesiz bitanesi hep bize gelmek kalmak isterdi ne guzel kalabaliksiniz derdi, birde annelerine karsi dusman gibiydiler kizarlardi neden kardesimiz yok diye, tabi insan ekonomik yönden de dusunuyor bu devirde ama annem bana hep der sakin 2.ye bakamam masrafini karsilayamam diye cocuk yapmamazlik yapma diye, Allah verirmis onunda rizkini, öyle seyler dusunme der.yani insan manevi yönunu dusunmeli 2. yi beden ve ruh sagligi kaldirabilicekse bencede yapmali, Rabbim insallah banada 2.yi nasip eder, ne guzel seninkiler bir kiz bir erkek olucak, Allah size bagislasin.

Benim oğlumda çıldırmıs gıbı bu aralar ozellıkle cok hareketlı hıc durmuyor desem yerıdır karnım bı saga bı sola savrulup duruyor ve artık agrılarım da basladı ara ara bazen gogsumun altına bı gırıyoe nefes alamıyorum kalıyorum oyle kemıklerı de batmaya basladı ara ara sızde de oluyor mu?

hahah ayy canim aynisi banada oluyor esime diyorum oglum pirtliyor icerde diye, bi kac kez o da kafasini koyup dinlerken farketmis guluyor aslanim pirtliyor yada suyunu köpurtuyor diyo benimkide bazen bi periyod oluyo cosuyo resmen canim aciyor, yumruk gibi hissediyorum resmen, inatlasiyo benle o vuruyor ben ittiriyorum ve tekrar vuruyor inatlasiyor annesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…