benimde bebeğin boynunda en son kontrolümde kordon var dedi doktor.detaylı ultrasonda perinatolog gördü..bana sadece normal doğumda sıkıntı olur dedi..hem prof hem kendi doktorum aynı şeyi söyledi.sıkıntı yapmaya gerek yok dedi ikiside..bir de bana da hareketlerine dikkat et dediler..günde 15 kez oynarsa sorun yokmuş..bir de her hafta düzenli nst ye gireceksin dedi prof ona zaten giriyorum..benim ki 1,5 tur atmış boynunda.eğer sayı artarsa erken haftalarda doğuma girersin dedi yoksa kordon bebeği en fazla bayıltır kordon gevşer çıkar birşey olmaz falan dediler..bende 1 saat oynamasa tedirgin oluyorum ama dedikleri gibi stres yapmayalım.bebekler herşeyden etkileniyo malumm
Bende oluyor canim.herkese slm güzel hamişlerrr.dünden beri bebiş karnımın ya sağına ya solua yapışıo poposunu da dikio semsert duruyo izde de varmı böyle şeyler.
canım artist gidip sait beyle görüşmüş ve memnun kalmış.. yani o da hizmette doğum yapıcak kısmetse,10 eylülde randevusu varmıs yine bir toplanıp hastaneyi, doğumhaneyi ,odaları falan gezelim diye öneri sundu inşallah o zamana iyi olursak gadise de haber verip gidebiliriz.. iyce bir bilgi alırız. ne dersin
Bende oluyor canim.
Evet olabilir tabii canim,Allahtan bir mani cikmazsa neden olmasin,hem hizmetin karsisi marmara forum,belki oraya da ugrariz sonra.o zaman yarin benim randevum var hastanede,bir sonrakini de ayin 10 una alayim bariii,kontrol randevumu...
Umarim doktorum o gune musaittir de aynen dedigin gibi bir tasla iki kus olur,evet agirlasiriz tabii birazcik ama yormayiz kendimizi dinleniriz bol bol,Allah saglik sorunu vermesin ne bizlere nebebiklerimize insallah...evet öyle yap o zaman bir tasla iki kuş tabi o zamana iyce agırlaşmyız umarımmm...
Kizlar merak ettim biberon isiticisiyla hava nemlendiricisi alan var mi aranizda?
Kizlar merak ettim biberon isiticisiyla hava nemlendiricisi alan var mi aranizda?
Yaa çok ilginç ve komik ama bu aralar kızım poposunu diktiği zamanlarda böyle çiş yapıyor yada sanki gaz çıkarıyor gibi pırrr diye birşey oluyor sizdede oluyor mu? Ve birde doktorum bayramdan sonra çok sakinleşir demişti benimki iyice raydan çıktı artık hiiiiiiç durmuyor herkes hareketsiz diye korkarken bende hareketli diye korkuyorum... erken doğar yada acaba birşeymi oluyorki bu kadar çırpınıyor diye... böyle olanınız var mı yoksa bir tek benim kızımmı bu kadar çıldırmış durumda :)
asude diiyelim ki patlıcan salatası yapıp buzluga atmak yerıne kavonoza sıcak sıcak koysam sonra kapağını kapatıp ters cevirsem aynı domatesleri yaptıgım gıbı öyle saklasam olur mu??buzlukta yer kalmadıgı zaman böyle yapim diyorum....yanı bırde dondurulmus gıdanın sankı lezzeti kaçıyor gibi ??bırde bunlar yarasa gıbı hep ters mı duracaksonradan duz bır şekılde balkona cam kenarına dızsem kısın orda dursa mutfak sıcak olur benım kışın,amma soru sordum ha
kızlar benim randevum cuma günü. bişeyi merak ediyorum, çoğumuz 35. haftadayız. doktorlarınız cinsel ilişkiyle ilgili birşey söylediler mi?
Bende oluyor canim.
Evet olabilir tabii canim,Allahtan bir mani cikmazsa neden olmasin,hem hizmetin karsisi marmara forum,belki oraya da ugrariz sonra.o zaman yarin benim randevum var hastanede,bir sonrakini de ayin 10 una alayim bariii,kontrol randevumu...
evet öyle yap o zaman bir tasla iki kuş tabi o zamana iyce agırlaşmyız umarımmm...
kızlar benim randevum cuma günü. bişeyi merak ediyorum, çoğumuz 35. haftadayız. doktorlarınız cinsel ilişkiyle ilgili birşey söylediler mi?
Yaa çok ilginç ve komik ama bu aralar kızım poposunu diktiği zamanlarda böyle çiş yapıyor yada sanki gaz çıkarıyor gibi pırrr diye birşey oluyor sizdede oluyor mu? Ve birde doktorum bayramdan sonra çok sakinleşir demişti benimki iyice raydan çıktı artık hiiiiiiç durmuyor herkes hareketsiz diye korkarken bende hareketli diye korkuyorum... erken doğar yada acaba birşeymi oluyorki bu kadar çırpınıyor diye... böyle olanınız var mı yoksa bir tek benim kızımmı bu kadar çıldırmış durumda :)
ayy canim sok olmussundurarkadaşlar uzun bi süreden snra herkese merhaba.... siz ve bebişler iyidir inşallah... bu arada bi haberim var benim 6 ay boyunca erkek dedikleri bebeğim kızmış girip bir trlü söyleyemedimmasumiyet eğer listede değiştirrirsen çok sevinirim... efem değil elanur hanım geliyormuş....
bende sana katiliyorum, benim bir kac arkadasim var tek cocuklar, bizde 3 kiz kardesiz bitanesi hep bize gelmek kalmak isterdi ne guzel kalabaliksiniz derdi, birde annelerine karsi dusman gibiydiler kizarlardi neden kardesimiz yok diye, tabi insan ekonomik yönden de dusunuyor bu devirde ama annem bana hep der sakin 2.ye bakamam masrafini karsilayamam diye cocuk yapmamazlik yapma diye, Allah verirmis onunda rizkini, öyle seyler dusunme der.yani insan manevi yönunu dusunmeli 2. yi beden ve ruh sagligi kaldirabilicekse bencede yapmali, Rabbim insallah banada 2.yi nasip eder, ne guzel seninkiler bir kiz bir erkek olucak, Allah size bagislasin.haklısınız kızlar kardeşsiz bencede zor benim 24 yaşında bekar bir kız kardeşim var ve sağolsun her işime koşar ayrıca teyzelik duygusuda ayrı bir duygu kızım için benim annemler 2 kardeşti dayım 10 yıl önce 32 yaşında kalp krizi geçirdi ve öldü biri 5 yaşında biri 40 günlük kaldı yeğenlerimin ve iyikide 2 taneler anneleri kime sığınacaktı onlar olmasalardı allah korusun tabi anneanneme eskiden korunma yöntemimi vardı doğuramadınmı 4 tane diye hala kızar ve üzülürüm tabi allahın takdiri ananem ve yengem aynı bahçe içinde ayrı evlerde gayet güzel geçinip yaşıyorlar bayramlar okadar boşşşş geçiyorki keşke benimde bir teyzem dayım olsa diyorum kimsemiz yok takiiiii bugüne kadar hep 3 evladım olsun isterdim kalabalık mutlu bir aile hep özenirim kalabalık olanlara ama malum durumum sebebiyle doğum esnasında rahimim inşallah alınmassa bile tüplerim bağlanacak hayırlısı allahtan diyorum ve imkanı olan herkese bir çocuk az diyorum
hahahYaa çok ilginç ve komik ama bu aralar kızım poposunu diktiği zamanlarda böyle çiş yapıyor yada sanki gaz çıkarıyor gibi pırrr diye birşey oluyor sizdede oluyor mu? Ve birde doktorum bayramdan sonra çok sakinleşir demişti benimki iyice raydan çıktı artık hiiiiiiç durmuyor herkes hareketsiz diye korkarken bende hareketli diye korkuyorum... erken doğar yada acaba birşeymi oluyorki bu kadar çırpınıyor diye... böyle olanınız var mı yoksa bir tek benim kızımmı bu kadar çıldırmış durumda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?